🌱آیه های زندگی🌱
#مجردانه 💞روش های#شناخت_همسر(۱) 🔹️تحقیق از گذشته عملاً راه هر گونه ظاهرسازی و فریب را می بندد. ح
#مجردانه
💞روش های#شناخت_همسر(۲)
💢معمولاً سه روش برای شناخت همسر و تشخیص ملاک ها و معیارهای ازدواج وجود دارد که عبارتنداز:
الف) تحقیق از افراد آگاه = ۵۰ ٪
ب) آزمون های روان شناختی = ۳۰ ٪
ج) گفت و گو های دختر و پسر در#جلسات_خواستگاری = ۲۰ ٪
🍎#اللهم_اجعل_عواقب_امورنا_خیرا
@ayeha313
💠 چند بار حرف زدن در نماز به صورت سهوی
💬سوال: اگر کسی در چند جای نماز سهوا حرف بزند،آیا باید برای هر مورد یک سجده سهو بجا آورد؟
✅ جواب:
🔹 #مقام_معظم_رهبری: اگر عمدی نباشد، برای هر مورد کلام بیجا باید دوسجده سهو بجا آورد.
🔹 آیت الله #مکارم شیرازی: اگر در نماز چند كلمه يا چند جمله بگويد بطورى كه از صورت نمازگزار خارج نشود و همه آن يكى حساب شود، دوسجده سهو براى همه كافى است.
📚 پینوشت:
استفتا از سایت آیت الله خامنه ای / شماره استفتاء: ym۹۲۹۶w
استفتا از سایت آیت الله مکارم / کد رهگیری : 140009210072
#احکام
📚 #احکام_دین
@ayeha313
اثر مهم "احترام خانم 🧕🏻به آقا و محبت آقا 🧔🏻به خانم" بر روی👶🏻 فرزندان🧑🏻
▫️این که مرد دل خانم را نشکند و زن غرور مرد را، دو اثر بر روی فرزندان خواهد داشت. پسریکه ابراز محبت پدر به مادر را در محیط خانه دیده است، میداند اساساً خانمها 🧕🏻دارای یک جایگاه خاصی هستند، چون رفتار لطیف پدر با مادر را دیده است، در نتیجه به خودش اجازه نمیدهد به خانمها در سطح جامعه تعدی کند.
▫️ از طرف دیگر دختری که احترام و اطاعت مادرش از پدرش را در خانه دیده است، پدر او در ذهنش دارای جایگاه خاصی قرار میگیرد. محبت این پدر که دارای احترام و عزت مناسبی در خانه است، دختر را از طلب محبت دیگران در سطح جامعه مستغنی میکند.
#همسرداری
@ayeha313
🟡 شبهه
دین آدم بد را بدتر میکند، باید اول به انسانیت و اخلاق پرداخت!
🟢 پاسخ
🔹این ادعا که از سوی برخی روشنفکر نماها مطرح میشود، ادعای قشنگ اما غلطی است. مدعی اگر خود را دیندار و مسلمان میداند، باید بداند که حرف قرآن این نیست. در آیات متعددی از قرآن، خود دین وسیله تزکیه نفس و رشد اخلاق معرفی شده است:
.... لَقَدْ مَنَّ اللَّهُ عَلَى الْمُؤْمِنِين إِذْ بَعَثَ فِيهِمْ رَسُولًا مِنْ أَنفُسِهِمْ يَتْلُو عَلَيْهِمْ آيَاتِهِ وَ يُزَكِّيهِمْ وَ يُعَلِّمُهُمُ الْكِتَابَ وَ الْحِكْمَةَ ... (آل عمران: ۱۶۴)
همچنین از نظر قرآن، بازداشتن از زشتیها و بدیها از اوصاف نماز است. ( عنکبوت: ۴۵)
ممکن است کسی بگوید: سوءاستفاده از دین است که داعش، خوارج و سایر تندروها را ایجاد میکند!
پاسخ واضح است: پس اولاً دین "بد را بدتر" نکرده و سوءاستفاده از آن مشکلساز است. ثانیاً سوءاستفاده از هر چیزی نه تنها ممکن است بلکه بارها صورت گرفته است؛ مگر از مقولههای انسانی مانند آزادی، حقوق بشر و... سوءاستفاده نشده است؟ مگر از علم کم سوءاستفاده شده است؟
اما دین، با مقولههایی همچون علم و شعارهای حقوق بشری تفاوت مهمی دارد؛ این موارد نمیتواند خودبخود جلوی سوءاستفاده را بگیرد اما دین صحیح و جامع و کامل خود، جلوی سوءاستفاده را میگیرد؛ زیرا دین به مرور زمان اراده دیندار را مطیع و بلکه منطبق با اراده خالق مهربان میکند.
اگر سوءاستفادهای از دین شده است، از این دو سبب نشأت گرفته است:
🔹برخورد گزینشی با دین
🔹کجفهمی در دین (گرفتن دین از غیر اهل آن)
هر دو را قرآن کریم هشدار داده است؛ برای مورد اول آیه ۱۵۰ سوره نساء، و برای مورد دوم آیه ۴۷ سوره نحل.
بله این برخورد گزینشی با دین و کجفهمی دینی است که «بد را بدتر» میکند. و صد البته "بدتر" بودن فقط به خشونتها و افراطهای داعشگون نیست، تفریطهای این روشنفکران هم که ناشی از برخورد گزینشی با دین و کجفهمی دینی است، نوعی "بدتر" شدن و چه بسا خطرناکترین آن باشد! چون نه این افراد تنها خود منحرف میشوند، بلکه به اسم روشنفکری، موجب انحراف قشر وسیعی از جامعه میشوند.
@ayeha313
8.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔳 #شهادت_امام_جواد(ع)
سلام ما؛ به خاک کاظمین تو
سلام ما؛ به ذکر یا حسین تو
🎙 #محمدحسین_صیرفی
🌱آیه های زندگی🌱
🔳 #شهادت_امام_جواد(ع) سلام ما؛ به خاک کاظمین تو سلام ما؛ به ذکر یا حسین تو 🎙 #محمدحسین_صیرفی
امام رضا به امام جواد نامه نوشت شنیدم غلامانت تورو از درب فرعی میبرند که به کسی کمک نکنی.
به حقی که بر گردنت دارم از درب اصلی برو و درهم ودینار بردار و به نیازمندان کمک کن.
یاامام جواد ما همون نیاز مندانی هستیم که پدرت قسم داد کمکشون کنی وبه عطا و کمکت خشنودشون کنی🙏
#شهادت_امام_جواد ع
#پرسش_کاربران
چه ذکر یا دعای معتبری را برای توسل به #امام_جواد علیه السلام توصیه میکنید؟
✅ پاسخ
شیخ طوسی میگوید؛ دو ساعت پس از وقت فضیلت نماز عصر در هر روز، مخصوص امام جواد(ع) است، و توسل به آنحضرت در آن ساعت و خواندن دعا، بسیار شایسته میباشد، از جمله دعاهاى خواندنى در آن ساعت، دعایى است که در ذیل میآید:
«یا مَنْ دَعاهُ الْمُضْطَرُّونَ فَأَجابَهُمْ، وَ الْتَجَأَ إِلَیْهِ الْخائِفونَ فَآمَنَهُمْ، وَ عَبَدَهُ الطَّائِعونَ فَشَکَرَهُمْ، وَ شَکَرَهُ الْمُؤْمِنونَ فَحَباهُمْ، وَ أَطاعُوهُ فَعَصَمَهُمْ، وَ سَأَلُوهُ فَأَعْطاهُمْ، وَ نَسُوا نِعْمَتَهُ فَلَمْ یُخْلِ شُکْرَهُ مِنْ قُلُوبِهِمْ، وَ امْتَنَّ عَلَیْهِمْ فَلَمْ یَجْعَلِ اسْمَهُ مَنْسِیّاً عِنْدَهُمْ. أَسْأَلُکَ بِحَقِّ مُحَمَّدِ بْنِ عَلِیٍّ (عَلَیْهِمَا السَّلَامُ) حُجَّتِکَ الْبالِغَةِ، وَ نِعْمَتِکَ السَّابِغَةِ، وَ مَحَجَّتِکَ الْوَاضِحَةِ، وَ أُقَدِّمُهُ بَیْنَ یَدَیْ حَوائِجِی أَنْ تُصَلِّیَ عَلى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ أَنْ تَفْعَلَ بِی کَذَا وَ کَذَا»؛[2] (به جای عبارت کَذَا وَ کَذَا حاجات خود را بخواهد).
ترجمه: «اى که ناچاران او را خوانند و او پاسخشان دهد، و افراد هراسان به او پناه بردند و او ایمنشان گرداند، و فرمانبرداران او را عبادت کرده و او سپاسشان گوید، و مؤمنان او را سپاس گزاردند و او به ایشان هدیه دهد، و از او اطاعت کنند و او نگاهشان دارد، و از او بخواهند و او ببخشد، و نعمتش را فراموش کنند و او سپاسش را از دلشان بیرون نکند، و بر آنان منّت نهاد و یاد نامش را نزد آنان فراموش نساخت. از تو میخواهم به حق محمد بن على (امام جواد) حجّت رسایت، و نعمت کاملت، و راه روشنت، و او را پیش میاندازم پیشاپیشِ خواستههایم اینکه بر محمّد و خاندان محمّد درود فرستى و با من چنین و چنان کنى».
📚 مصباح المتهجد شیخ طوسی ص ۳۶۱
@ayeha313