#حدیث_امروز
💢 آراسته باشید
✅امام کاظم(ع)، وقتی یکی از شیعیان را در بازار دیدند که ظاهر نامناسبی داشت فرمودند:
«ای گروه شیعه! شما مردمی هستید که دیگران با شما #دشمنی میکنند. پس تا جایی که میتوانید در برابر آنها #آراسته باشید.»
📚صفات الشیعة
@ayeha313
#از_زن_دیگر_تعریف_کردن_ممنوع
❌❌❌هیچوقت و هرگز جلوی همسرتون از خانم، دوست یا آشناتون تعریف نکنید !
واااای فلانی چقد خوشگله
چه رقصی میکنه !
خیلی خوش تیپه
خیللللی باحاله
و ....
این کارتون هم باعث میشه همسرتون نسبت به اون فرد حساس شه
هم باعث میشه وجهه شما تحت تاثیر قرار بگیره
❌اصلا درست نیست جلوی همسرتون از کس دیگه ای تعریف کنید ،البته به همین میزان بدی گفتن و تخریب دیگران هم درست نیست !
اصلا سعی کنید با همسرتون درباره خودتون حرف بزنید فقط
چه خوبی بگید چه بدی روی افکار همسرتون تاثیر میذاره
💞خوبی گفتن اگر از یه زن باشه شوهرتونو نسبت به اون علاقمند میکنه
اگه از یه مرد باشه شوهرتونو نسبت به اون متنفر میکنه و رفتار شوهرتون با شما هم تغییر میکنه
@ayeha313
#تا_محرم
💢چرا عزاداری امام حسین(ع) از روز اول محرم شروع میشود؟
✅امام رضا(ع) میفرماید: «از اول دهۀ محرم، حزن و اندوه در چهرۀ پدرم دیده میشد و حالت عزادار به خود میگرفت و روز دهم، روز مصیبت و گریۀ او بود»
📚امالی صدوق/128
✅عزاداران با ده شب عزاداری، در واقع خود را برای حضور در غم بزرگ عاشورا آماده میکنند. اگر عزاداری از روز عاشورا شروع میشد ذکر مصیبتها خیلی دردناکتر و غیرقابل تحملتر میشد.
✅یک دهه عزاداری قبل از عاشورا میتواند موجب کسب توجه و سوز دل در روز عاشورا باشد. کسانی که دل غافلی دارند یا در اثر توجه به تعلقات دنیا احساس محبتشان به امام حسین(ع) کم شده، ده روز فرصت دارند تا در محافل عزاداری با شنیدن مواعظ و معارف دینی آمادگی لازم را کسب کنند تا مبادا در روز مصیبت بزرگ عاشورا بیاحساس و بیتوجه باشند.
#استاد_پناهیان
@ayeha313
💕اگر با فردی در حال آشنایی هستید
چنانچه به خانواده خودش بی احترامی میکند،به آنها خیلی راحت دروغ می گوید ( حتی برای رضایت شما ) این یک نشانه است مبنی بر اینکه
با ازدواج با این شخص
روزی در مقابل شما هم چنین برخوردی خواهد داشت.
@ayeha313
#شبهات_ماه_محرم
#تا_محرم
💢اگر برای امام حسین(ع) این امکان وجود داشت که با دعای او در ظهر عاشورا #باران ببارد،
چرا ایشان دعا نکردند؟
مگر اختیارات امام نیست؟
#بخوانید 👇👇
✅طبق روايات شيعه، دعاي حضرت نه تنها در مورد باران باريدن مستجاب مي گرديد ؛ بلكه اگر حضرت براي پيروزي ونصرت خويش نيز دعا مي كردند ، قطعا مستجاب مي شد ؛ اما :
✅حضرت مي خواست در كربلا براي همه مسلمانان ، تسليم در برابر حق را به نمايش گذارد و درس عملي تسليم را تا ابد به مردم بياموزد.
✅بناي حضرت بر اين بود كه در ماجراي عاشورا اسباب غير عادي را به كار نگرفته تا اين خود نيز درس ديگري براي مسلمانان شود تا وظيفه آناني را كه قادر به استفاده از اسباب غير عادي نيستند، در برابر ظلم وستم مشخص كند.
✅حضرت طبق روايات، حضرت در ماجراي عاشورا، در خواست فرشتگان و جنيان را براي ياري رد نموده و تمام آن ها را به مشيت الهي واگذار كردند . اين خود سبب نهايت مظلوميت براي حضرت شده و به همين جهت خبر شهادت آن حضرت در آن زمان كه وسائل اخباري محدود بود، به سرعت پخش گرديد.
@ayeha313
#حدیث_امروز
✅امام كاظم(ع):
هر كس، خشم خود را از #مردم باز دارد، خداوند #عذاب خود را در روز قيامت از او باز مىدارد.
📚الكافى، ج ۲، ص ۳۰۵
@ayeha313
#پاسخ_شبهات
💢آیا امام حسین(ع) #ایرانیان را مذمت نموده اند؟
#متن_حدیث
امام حسین(ع):
ما از تبار #قریش هستیم و هواخواهان ما عرب و دشمنان ما ایرانی ها هستند...
✅در متن حدیث آمده «سَمِعْتُ أَبَا عَبْدِ اللَّهِ ع یَقُول...» در اینجا طراح شبهه اینقدر سواد دینی و حدیثی نداشته و در نهایت #جهالت خیال کرده چون لقب امام حسین(ع) اباعبدالله است پس این حدیث نیز از امام حسین(ع) است. در حالی که لقب امام صادق(ع) نیز #اباعبدالله است و در متون حدیثی هر وقت حدیثی از اباعبدالله نقل شود؛ منظور امام صادق(ع) است نه #امام حسین(ع). اگر حدیثی از امام حسین(ع) نقل شود اسم حسین(ع) در روایت می آید. البته این #نکته هیچ تأثیری ندارد. چون ائمه(ع) کلهم نور واحد هستند و همگی معصوم هستند و اگر حدیثی را امام صادق(ع) فرموده باشند گو اینکه امام حسین(ع) فرمودند و بالعکس. اما تنها خواستیم #جهالت و ناآگاهی طراح شبهه را نشان دهیم.
✅در #فرهنگ عرب به همه افراد غیر عرب گفته می شده «عجم» مثل خود ما ایرانی ها که به همه افراد غیر ایرانی می گوییم «خارجی» امامنظور ما فقط اعراب نیستند بلکه همه غیر ایرانی ها هستند به همین گونه در #عرب هم کلمه عجم به #معنی غیر عرب است در صورتی که اشکال کننده آن را به معنی «ایرانی» ترجمه کرده است!! که این غرض ورزی او را می رساند.
✅اما در باب ادامه متن که گفته:«ایرانی ها را باید #دستگیر کرد...» اگر در متن عربی دقت کنیم می بینیم پس از توضیح علامه(ره) آمده است: «سوء رأی الثانی فی الاعاجم» که اینهم طراح شبهه در #ترجمه خویش نیاورده. و این نیز به معنی «سوء رأی دومی(یعنی عمر بن خطاب) در مورد اعاجم(یعنی عجم ها)» و واضح است که ادامه عبارت در مورد نظر عمر بن خطاب می باشد و ربطی به حدیث یا توضیح علامه مجلسی(ره) ندارد.
@ayeha313
🔴نسبت دادن صفت "حرامزادگی" به دشمنان اهل بیت، گناه کبیره است!
در زمان حضرت رسول اکرم بعضی ها ادعا داشتند که فقط حرام زاده ها مخالف علی(علیه السلام) هستند، این تهمت ها تا جایی ادامه یافت که آیات 11 الی 16 سوره نور بر پیغمبر جهت درهم شکستن سخنان بیهوده و گزاف نازل شد.
🍀و این آیات مهر تاییدی شد بر اینکه تمام دشمنان علی(علیه السلام) و امامان بعد از وی حرام زاده نیستند.
🚫دلیل دیگر بر رد این احادیث این است که
همسر امام حسن علیه السلام ، باعث شهادت امام شد.
♻️از انجا که امام معصوم(علیه السلام) نمیتواند با حرامزاده ازدواج کند دلیل خوبی است برای اثبات این ادعا که دشمنان اهل بیت صرفا همشون حرامزاده نیستند.
⛔جعفر کذاب فرزند امام معصوم هادی(علیه السلام) نه تنها مخالف امام زمان(عج) بود بلکه ادعای امامت هم داشت.
اگر بخواهیم تهمت حرامزادگی به وی بدهیم امامت را زیر سوال میبریم و این تهمت زدن به خاندان اهل بیت از گناهان کبیره است!
.
🌷ام سلمه گفت: از رسول خدا شنیدم که به على(علیه السلام) میفرمود:
«تنها سه گروه تو را دشمن دارند: ولد زنا، منافق و کسى که مادرش در حال حیض به او حامله شده باشد»
📓شیخ صدوق، علل الشرائع، ج 1، ص 142، کتاب فروشی داوری، قم، چاپ اول، 1385ش.
@ayeha313
#شبهات_محرم
💢آیا این روایت #صحیح است که حضرت زینب(س) میفرماید تمام بدبختی ما از آن #دوشنبه شروع شد؟ اگر روایت #صحیح است در دوشنبه چه اتفاقی افتاده بود؟
✅ این عبارت در #منابع معتبر روایی و #تاریخی وجود ندارد.
با این وجود، در برخی نگاشتههای معاصر چنین سخنی از #ایشان نقل شده و اینگونه نیز تحلیل شده است که حضرت زینب(س) اشاره به روز درگذشت #پیامبر اسلام(ص) کرده که در روز دوشنبه بوده است، همان روزی که سقیفه تشکیل شد؛ لذا معتقدند که ایشان با این سخن به ریشه اصلی حادثه #عاشورا اشاره کرده و آنرا معلول حادثهای که در روز درگذشت پیامبر(ص) اتفاق افتاده، دانسته است.
البته باید گفت؛ در #گزارشی آمده است که حضرت زینب(س) در عزای برادرش حسین(ع) چنین گفت: «...پدرم به فدای کسی که لشکرش در روز #دوشنبه غارت شد»
📚اللهوف فی قتلی الطفوف، ص 133،
@ayeha313