پیامبر اڪرم صل الله علیه و آله:
دست نیاز به سوی مردم دراز نکنید حتی برای آب مسواک .
کنزالعمال ۷۱۵۶
@ayeha313
🌱آیه های زندگی🌱
#آشنایی_با_یاران_امام_حسین_علیه_السلام 💢یکی از آن ۷۲ نفر 🔰#عروس_و_داماد_نصرانی_وَهَب_و_همسرش_هانیه
#آشنایی_با_یاران_امام_حسین_علیه_السلام
💢یکی از آن ۷۲ نفر
🔰#محمد_بن_ابی_سعید_ابن_عقیل
🤔چند تن از شهدای کربلا را میشناسید؟
👦🥀کودکی که بعد از شهادت امام حسین (علیه السلام) به شهادت رسید
محمد بن ابی سعید ابن عقیل، نوه عقیل برادر علی بود..
🕊کودکی هفت ساله که به همراه پدر و مادرش در کربلا حضور داشت. این کودک غیور و شجاع، پس از مشاهده کشته شدن پدرش یا به نقلی امام حسین، چوبی را به دست گرفت و به سوی سپاه عمر سعد حمله ور شد و توسط سپاهیان عمر به شهادت رسید.
👹در حقانیت مکتب امام حسین و در رذالت دشمنان او همین بس که به کودکان هم رحم نکردند.
اَللّهُمَّ العَنهُم جَمیعاً
#ادامه_دارد
@ayeha313
🌱آیه های زندگی🌱
♦️از جمله بلوغ های مورد نیاز برای ازدواج: 💠بلوغ عاطفی4️⃣ ♦️انعطاف پذیری: 🔅شما بتوانید به هر مو
♦️از جمله بلوغ های مورد نیاز برای ازدواج:
💠بلوغ عاطفی5️⃣
♦️قضاوت نکردن:
🔅افرادی که به بلوغ عاطفی دست یافتهاند، اغلب این موضوع را درک کردهاند که دنیا با تفاوتهایش زیباست. به همین خاطر هنگامیکه با افراد متفاوتی رو به رو میشوند نه تنها آنها را قضاوت نمیکنند، بلکه به عقایدشان احترام میگذارند.
🔅قضاوت کردن نه تنها به دیگران آسیب میرساند بلکه خودتان نیز از این موضوع صدمه خواهید دید.
‼️اگر قضاوت عجولانه را کنار بگذارید ذهن بازتری پیدا میکنید و انعطاف پذیری نیز در شما تقویت خواهد شد.
💥#بلوغ_عاطفی
🍂#قضاوت_نکردن
#اللهم_اجعل_عواقب_امورنا_خیرا
@ayeha313
بهترین صبحانه برای اونایی که دنبال افزایش وزن کودکشون هستند !👶🏻
▫️کره + سیبزمینی تنوری
▫️خرما + پسته + شیر
▫️موز + عسل + شیر
▫️موز + کره بادام زمینی
▫️تخممرغ آبپز + سیبزمینی
@ayeha313
#پاسخ_شبهات
💢چرا پیامبری در #اروپا یا #آفریقا مبعوث نشد؟
چرا پیامبران فقط در منطقه #خاورمیانه بوده اند؟
✅برای پاسخ به این سوال، میتوان از #قرآن استفاده کرد، اما شاید فردی بگوید من منبعی غیر از قرآن را قبول دارم
پس سعی میکنیم، به منابع دینی استناد نکنیم. در حالی که اگر از منابع دینی استفاده نماییم بخوبی میتوان علت بعثت را توضیح داد.
بااین حال به نظریات غربی ها رجوع میکنیم👇👇👇
رابرت هیوم در کتاب ادیان زنده جهان می گوید: در تاریخ بشر هرگز قبیله ای وجود نداشته که به گونه ای دین نداشته باشد. وی می گوید: دین وجه امتیاز اصلی بشر (با حیوانات) است
وی می گوید: آسیا محل تولد تمام ادیان زنده جهان است.
اما از تعدادی از ادیان مرده در بقیه نقاط جهان نام می برد که نشان می دهد انبیا به عنوان دارندگان دین الاهی در همه مکان هایی که انسان هایی زندگی کرده اند وجود داشته اند. وی می گوید: "... ادیان مصر قدیم در افریقا، ادیان مکزیک و پروی باستان در امریکا و ...".
به #آمریکای_لاتین می رویم. دینی که در آنها نشانه های یکتاپرستی در ابتدا و سپس تحریف مشاهده شده.
به افریقا می رویم. (در روایات از پیامبری سیاه پوست نام برده شده اما روایات محل بحث ما نیست). چه کسی است که از اهمیت سخن آمده از آسمانها در بین اقوام بدوی #افریقایی بی اطلاع باشد؟
به #چین رجوع می کنیم. اگر بگوییم شرق آسیای کنونی به خودی خود یک دنیای انسانی مجزاست چندان به گزاف نگفته ایم. فرهنگ و تمدنی که بسیار تلاش شده از صفحات تاریخ حذف شود. تفاوت زبانی شرق آسیا نیز خود دلیلی دیگر بر دوری از یک جهان انسانی جذاب بوده. در کاوش از تاریخ باستانی چین به دو کتاب برمی خوریم:
چن (chen) و توئی بئی تو (tui bei tu) این دو #کتاب محتوایی شبیه به سخن از جهانی دیگر دارند. کتبی که در دوران ابتدایی چین کمونیست به سبب ضدیت با ماده گرایی جزو کتب اصلی ممنوعه بودند.
در انتها به #اروپا رجوع می کنیم. می بینیم که در بین قوم سلتیک باستان، طبقه ای روحانی وجود داشته که به نوعی از جهان غیرمادی خبر می آوردند.
شمن ها روحانیان دین باستانی اقوام #ترک_زبان در آسیای میانه بودند که اکنون نیز در برخی از نقاط دورافتاده #روسیه هستند و به سبب رازداری بسیار از دینشان داده های اندکی وجود دارد. یکی از دوستان آذری زبان که گذارشان به آن طرفها افتاده بود و به سبب ترک بودن تحویلش گرفته بودند! از نوعی رابطه با جهان غیرمادی و مفاهیم دینی آمیخته با #شرک سخن می گفت.
به هر سوی جهان می نگریم نشانه هایی بسیار روشن از وجود رسولانی از سوی جهان غیرمادی می بینیم.
به سبب امر تحریف و بدعت در دین بسیاری از نشانه ها آمیخته با خرافات، افسانه ها و شرک پرستی ها شده. اما اندیشمندان دین شناسی و مردم شناسی غربی مشترکات بسیاری حول مسأله ای به نام توحید اولیه و جهان غیرمادی=جهان آسمان ها= جهان مردگان= جهان حقیقی=جهان روحانی در فرهنگ، هنجارها و ساختارهای باقی مانده از آنها را یافته اند.
رابرت هیوم، ادیان زنده جهان، ص 17. صفحه 29
@ayeha313
#بیجه_منجمه(بانوی_اخترشناس)
زاده: ۶۰۰ قمری
۱۲۰۳ میلادی
نیشابور
درگذشته: ۶۷۹ قمری
احتمالاً دمشق
دوران: سده سوم هجری
منطقه نیشابور، اصفهان، دمشق
اشتغال: نجوم
بی بی منجمه سمنانی، بانوی نامدار و ستاره شناس ایرانی در قرن ششم از اهالی نیشابور، دختر کمال الدین سمنانی رئیس فرقه شافعیه نیشابور و منجم باشی سلطان محمد خوارزمشاه بود. او به دلیل مهارت در علم نجوم، در دربار سلطان جلال الدین خوارزمشاه و علاءالدین کیقباد از جایگاه ویژه ای برخوردار شد.
بیجه منجمه، از زنان شاعر، منجم و ادیب اواخر قرن نهم و اوایل قرن دهم هجری است. وی به ماه کرمان شهرت داشت. معاصر با مولانا عبد الرحمن جامی، امیر علیشیر نوایی و سلطان حسین بایقرا(875 -912 ق) بود. بیجه با مولانا جامی مطایبات و مهاجات داشت
بعضی از مورخان بی بی منجمه سمنانی را بی بی منجمه نیشابوری ثبت کرده اند، در حالی که نام وی در میان مشاهیر سمنان به چشم می خورد. بعضی از تذکره ها نیز به لحاظ شباهت اسمی بیجه منجمه را همان بی بی منجمه خوانده اند؛ به این دلیل که بیجه را مخفف و تصغیر شده بی بی می دانند؛ نیز بیجه منجمه را نهانی هروی از زنان شاعر قرن یازدهم هجری به شمار آورده، تخلص بیجه(ماه) را به نهانی داده اند. در این مقاله تلاش برآن است تا پس از معرفی بیجه، پرده از ابهامات گوناگون درباره این شخصیت تاریخی- ادبی برداشته شود.
تاریخ نگاران بر این باورند که وی از ابتدای جوانی بر احکام نجوم تسلط داشتهاست.
او بر دانش نجوم تخصص داشت ازین روی جلال الدین خوارزمشاه او را به دربارش فراخواند. منجمه پس از مدتی ستارهشناس مورد اعتماد جلال الدین خوارزمشاه شد. دیگر منجمه و مجدالدین محمد، شوهرش، منشی دربار خوارزمشاهی, جزء درباریان جلال الدین خوارزمشاه بهشمار میآمدند. به سبب اهمیتی که خوارزمشاهیان برای احکام نجومی قائل بودند در بیشتر مشورتها دربارهٔ موضوعاتی که در آن روزگار به علم نجوم مربوط میدانستهاند، منجمه نیشابوری، جلالالدین را راهنمایی میکرد.
پس از ناکامیهای پی در پی جلالالدین و پایان گرفتن کار او، بیبی و خانوادهاش به دمشق رفتند و به دربار سلطان ایوبی راه یافتند. سلطان ایوبی، آنها را به گرمی پذیرا شد و احترام بسیار کرد. چون علاءالدین از حضور بیبی منجمه در دربار الملک الاشرف، اطلاع یافت قاصدی فرستاد و از سلطان ایوبی درخواست کرد تا رخصت دهد که بیبی و خانوادهاش به قونیه بروند. هنگامی که بیبی در جنگ میان علاءالدین و الملک الاشرف به درستی پیشبینی کرد که در روز و ساعتی خاص سپاهیان سلجوقی بر دشمن پیروز خواهند شد اعتقاد و ارادت سلطان به بیبی بیشتر شد و در جهت برآورده ساختن آرزوی وی بالاترین منصب دیوانی یعنی ریاست دارالانشای دربار را به همسرش سپرد و او را لقب امیری بخشید. از آن پس مجدالدین از مقربان خاص دربار شد و پیوسته در سفر و حضر همراه سلطان بود. بیبی در سال ۶۷۹ قمری درگذشت
@ayeha313