❌چرا ازدواج دانشجویی خوب نیست؟
به چند دلیل:
اولا شما هیچ شناختی از فرهنگ و خانواده طرف مقابل ندارید و خیلی بعیده که در طول دوران تحصیل موقعیت شناختش هم پیش بیاد.
ثانیا شما دختر یا پسری رو میبینید که با اون چیزی که تو خانوادهش هست فرق داره... لباس پوشیدنش، حرف زدنش، رفتارهاش، اخلاقیاتش و... همه ش یه جورایی رنگ غیرواقعی داره و نمیتونه ماهیت اصلیش رو نشون بده
ثالثا این آشنایی های دوران دانشجویی عموما شروعش با احساسه و بعیده که ادامه ش با منطق باشه!... یعنی اول دل گیر میکنه، نه عقل....در صورتی که اول باید عقل گیر کنه و بعدا دل اونو تایید کنه...
دلایل زیاد دیگهای هم هست....
بهمین دلیل آمار نشون داده که بسیاری از ازدواج های دانشجویی به جدایی و اختلاف کشیده شده
اما دقت کنید که «ازدواج دانشجویی» رو با ازدواج در دوران دانشجویی اشتباه نگیرید...
@ayeha313
🔴 دحوالارض ⬇️
امروز ۱۴خرداد روز دحو الارض هست که «دَحو» به معنای گسترش است و بعضی نیز آن را به معنای تکان دادن چیزی از محلِ اصلی اش تفسیر کرده اند.
🌺🍃منظور از دحوالارض (گسترده شدن زمین) این است که در آغاز، تمام سطح زمین را آب های حاصل از باران های سیلابیِ نخستین فرا گرفته بود. این آب ها، به تدریج در گودال های زمین جای گرفتند و خشکی ها از زیر آب سر برآوردند و روز به روز گسترده تر شدند.
🌺🍃در شب این روز نیز بر اساس روایتی از امام رضا (علیه السلام) حضرت ابراهیم و حضرت عیسی (علیهما السلام) به دنیا آمده اند.
همچنین این روز به عنوان روز قیام امام زمان مهدی موعود (عج) معرفی شده است.
اعمال :
1️⃣ روزه:
🌺🍃روز دحوالارض از چهار روزی است که در تمام سال به فضیلت روزه گرفتن، ممتاز است و در روایتی آمده است که روزه اش مثل روزه هفتاد سال است؛ و در روایت دیگر کفاره هفتاد سال است و هر که این روز را روزه بدارد و شبش را به عبادت به سر آورد از برای او عبادت صد سال نوشته شود؛ و هر چه در میان آسمان و زمین وجود دارد برای کسی که در این روز روزه دار باشد استغفار می کنند. و این روزی است که رحمت خدا در آن منتشر گردیده و از برای عبادت و اجتماع به ذکر خدا در این روز اجر بسیاری است و از برای این روز به غیر از روزه و عبادت و ذکر خدا و غسل دو عمل وارد است
2️⃣ نماز:
🌺🍃نمازی که در کتب شیعه قمیین روایت شده است، آن دو رکعت است، در وقت چاشت(اول بالا آمدن آفتاب) در هر رکعت بعد از «حمد»، پنج مرتبه سوره «الشمس» بخواند و بعد از سلام نماز بخواند «لا حَوْلَ وَلا قُوَّةَ إِلا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ»، پس دعا کند و بخواند «یَا مُقِیلَ الْعَثَرَاتِ أَقِلْنِی عَثْرَتِی یَا مُجِیبَ الدَّعَوَاتِ أَجِبْ دَعْوَتِی یَا سَامِعَ الْأَصْوَاتِ اسْمَعْ صَوْتِی وَ ارْحَمْنِی وَ تَجَاوَزْ عَنْ سَیِّئَاتِی وَ مَا عِنْدِی یَا ذَا الْجَلالِ وَ الْإِکْرَامِ» .
3️⃣دعا:
🌺🍃خواندن این دعا است که شیخ در «مصباح» فرموده، خواندن آن مستحب است:«اللَّهُمَّ دَاحِیَ الْکَعْبَةِ وَ فَالِقَ الْحَبَّةِ وَ صَارِفَ اللَّزْبَةِ وَ کَاشِفَ کُلِّ کُرْبَةٍ أَسْأَلُکَ فِی هَذَا الْیَوْمِ مِنْ أَیَّامِکَ الَّتِی أَعْظَمْتَ حَقَّهَا وَ أَقْدَمْتَ سَبْقَهَا وَ جَعَلْتَهَا عِنْدَ الْمُؤْمِنِینَ وَدِیعَةً وَ إِلَیْکَ ذَرِیعَةً وَ بِرَحْمَتِکَ الْوَسِیعَةِ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ عَبْدِکَ الْمُنْتَجَبِ فِی الْمِیثَاقِ الْقَرِیبِ یَوْمَ التَّلاقِ فَاتِقِ کُلِّ رَتْقٍ وَ دَاعٍ إِلَی کُلِّ حَقٍّ وَ عَلَی أَهْلِ بَیْتِهِ الْأَطْهَارِ الْهُدَاةِ الْمَنَارِ دَعَائِمِ الْجَبَّارِ وَ وُلاةِ الْجَنَّةِ وَ النَّارِ وَ أَعْطِنَا فِی یَوْمِنَا هَذَا مِنْ عَطَائِکَ الْمَخْزُونِ غَیْرَ مَقْطُوعٍ وَ لا مَمْنُوعٍ [مَمْنُونٍ] تَجْمَعُ لَنَا بِهِ التَّوْبَةَ وَ حُسْنَ الْأَوْبَةِ یَا خَیْرَ مَدْعُوٍّ وَ أَکْرَمَ مَرْجُوٍّ یَا کَفِیُّ یَا وَفِیُّ یَا مَنْ لُطْفُهُ خَفِیٌّ الْطُفْ لِی بِلُطْفِکَ وَ أَسْعِدْنِی بِعَفْوِکَ وَ أَیِّدْنِی بِنَصْرِکَ وَ لا تُنْسِنِی کَرِیمَ ذِکْرِکَ بِوُلاةِ أَمْرِکَ وَ حَفَظَةِ سِرِّکَ وَ احْفَظْنِی مِنْ شَوَائِبِ الدَّهْرِ إِلَی یَوْمِ الْحَشْرِ وَ النَّشْرِ ....
بقیه در مفاتیج الجنان
4️⃣ شب زنده داری:
🌺🍃احیا و شب زنده داری این شب، برابر با عبادت صد سال است.
5️⃣ غسل:
🌺🍃انجام غسل مستحبی به نیت روز دحوالارض.
6️⃣ زیارت امام رضا (ع):
🌺🍃زیارت حضرت رضا (علیه السلام ) یکی از بهترین و با فضیلتترین عمل مستحبی این روز است.
التماس دعا🤲
19.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠 معاشرت با فرد بی نماز
💬پرسش
از نظر شرعی حکم معاشرت با فرد بی نماز چیست؟
🔹اگر رفت و آمد ما تاثیری در نمازخوان شدن فرد بی نماز نداشته باشد، در اینصورت چه وظیفهای داریم؟
🔹آیا امربه معروف چنین افرادی بر ما واجب است؟
💠 حجت الاسلام و المسلمین وحیدپور
📚 #احکام_دین
@ayeha313
✅جامعه چرا مجذوب امام شد؟
چرا حتی چپی های کمونیست که قائل به حکومت دینی نبودند در قاطعیت شخصیت امام و پذیرفتن رهبری امام کوتاه آمدند!؟ ذوب شدند.
چرا جبهه ملی و روشنفکران سکولار در نهایت به نفوذ و اقتدار امام در بین توده مردم اذغان کردند! آنها جذب کدام ویژگی جامعه شده بودند؟
اصلا مگر توده مردم، آن کشاورز روستایی، آن کارگر و راننده و بقال و نقال ترازویی داشتند که فقاهت و درجات عرفانی امام را بسنجند؟
.
.
امام یک تفاوت اساسی با سایرین دارد. شجاعت بی نظیر!
امام شجاع سال پنجاه هفت نبود. زمانیکه اُبهت شاه فروریخته بود و حتی نوجوانان در پنجاه و هفت جرات شعار علیه شاه پیدا کرده بودند بلکه امام شجاع سال چهل و یک بود که کسی جرات نداشت علیه وزیر دربار شاه سخن بگوید. مردم رهبر شجاع را دوست دارند.
دو نمونه از شجاعت و قاطعیت امام پیش از انقلاب را مرور میکنم. کمتر شخصیتی در سطح امام حاضر به این رفتارها بود. دون شان مرجعیت میدانستند!
۱. نزدیک انقلاب حزب بعث از ترس توسعه انقلاب شیعیان در عراق قصد داشت امام را اخراج کند. نماینده حزب بعث با احترام و شرط از امام خواست فعالیت سیاسی نداشته باشند وگرنه باید نجف را ترک کنند. پاسخ امام بی نظیر است ایشان گفتند: "فکر نکنید من از آن دسته روحانیونی هستم که بخاطر زیارت رفتن هر روزه دست از مبارزه بردارم!"
بله کسانی بودند که تمام اسلامشان فقط خلاصه در امور فرد بود و حاضر نبودند از زیارت دل بکنند و برای همین به دشمن امتیاز میدادند.
۲. وقتی امام به پاریس رسید نماینده کاخ الیزه، ریاست جمهوری فرانسه با نهایت احترام به ایشان خوش آمد گفت و خواست که در فرانسه علیه حکومت ایران فعالیت سیاسی نداشته باشند! امام جواب داد که "من گمان میکردم اینجا سرزمین آزاد است!" اما بی فایده بود. نماینده کارتر و دولت آمریکا آمد با تهدید و بی احترامی برای ترساندن امام گفت: دولت کارتر مورد حمایت ماست و ارتش از او حمایت خواهد کرد و بطور ضمن امام را تهدید جانی کرد. با بی ادبی و دوری از شان امام...
نماینده آمریکا فکر کرد تهدید کارساز افتاده است!!
امام کوتاه می آید!
بعد از چند دقیقه امام پاسخی داد که نماینده آمریکا با هراس دیگر جوابی نداشت!
امام با لحن محکم گفت: تاکنون من به مردم ایران نگفته ام با آمریکایی های داخل ایران چه کنند!!!!
خواست امام را با تهدید جانی بترساند اما پاسخ دقیق و محکم امام ورق را برگرداند! شجاعت امام بی نظیر است. خودش فرمود والله تمام عمر نترسیدم و آن شب در مسیره جاده قم به تهران که مرا می بردند من به آن دو مامور ساواکی تسلی میدادم!
@ayeha313
#سوال_کاربر
سلام چرا این روزا پیدا کردن کتاب روانشناسی ، خودشناسی و .. که خوب و معتبر باشه خیلی کار سختی شده ؟
تو قفسه کتابفروشی ها و کتابخونه ها از هر علمی تعداد محدودی کتاب هست
اما از علم روانشناسی هزاران کتاب با عنوان های متفاوت وجود داره
فکر میکنید دلیلش چی میتونه باشه ؟؟
🌱آیه های زندگی🌱
#سوال_کاربر سلام چرا این روزا پیدا کردن کتاب روانشناسی ، خودشناسی و .. که خوب و معتبر باشه خیلی کا
سلام بحثی هست با عنوان روانشناسی زرد(فیک و حرف رو هوا)
از اونجا که کتاب هم مثل دارو بیشتر دست عده ای تاجر و انتشارات مافیایی است، و از طرف دیگه مشکلات و نیازهای روحی روانی مردم دنیا زیاد شده و اکثرا وقت و هزینه مشاوره و درمان تخصصی رو ندارن و میخوان با کمترین هزینه(کتاب) مشکلاتشون رو حل کنن، لذا رقبت عمومی به کتب درمانی زیاد شده.
حالا همین انتشاراتی های تاجرمآب به این میل و عطش عمومی پی بردن و بدون توجه به تخصص و اثر بخشی و عوارض کتب بدون تخصص اقدام به سفارش کتاب به روان پژوهان و نویسندگان دست چندم(بخونید ارزون) کرده و در تیراژ بالا و قیمت کمتر از کتب متخصصین منتشر و تبلیغ گسترده میکنن تا به سود بالا (مثل کتب کمک آموزشی و کنکوری) برسن. غافل از اینکه این روانشناسی های زرد هیچ یک نظریه و مکتب نیست و تجربه بالینی استاندارد را طی نکردند که قابلیت عرضه و درمان داشته باشن.
بهترین راه اینه که از طریق مراکز مشاوره معتبر اقدام به شناخت و معرفی و خرید کتاب کنیم یا اساتید باسابقه دانشگاهی که بیشتر کتابها رو میشناسن و تخصص کتاب شناسی دارن و نویسندگان معتبر دنیارو هم میشناسن. موفق باشید
@ayeha313
🔹آیا درست است که اجداد امام خمینی در کشمیر زندگی می کردند؟
✅ پاسخ
در کتاب آیت الله پسندیده در شرح حال خاندان خودشان آمده:
جد اعلای ما «سید بزرگ» ملقب به «دین شاه» که از سادات هند بوده و در کشمیر سکونت داشته است و کلمه «شاه» پس از نام ایشان به معنی سید است. (یادها -9- خاطرات آیت الله پسندیده، گفته ها و نوشته ها، ص۴۱) اما بر اساس شجره نامه تنظیمی حشمت الله ریاضی یزدی که در انتهای همین کتاب خاطرات آیت الله پسندیده آورده شده است، جد سیزدهم امام خمینی(س) به نام سیدحیدر موسوی صفوی اردبیلی کردی که از طرف پدر و مادر هر دو سید حسینی بود، در سال 766 از طرف عارف بزرگ میر سیدعلی همدانی جهت ارسال پیام نور و عرفان از ایران عازم کشمیر می شوند و اجداد حضرت امام در آن جا به کار تبلیغ دین به جد و جهد پرداخته و در این راه بعضا جان را فدا کرده و به فیض شهادت نائل آمده اند تا اینکه مرحوم سیداحمد جد حضرت امام عازم عتبات عالیات و نجف می شوند و از آنجا به ایران -خمین- می آیند و...
@ayeha313