✅جامعه چرا مجذوب امام شد؟
چرا حتی چپی های کمونیست که قائل به حکومت دینی نبودند در قاطعیت شخصیت امام و پذیرفتن رهبری امام کوتاه آمدند!؟ ذوب شدند.
چرا جبهه ملی و روشنفکران سکولار در نهایت به نفوذ و اقتدار امام در بین توده مردم اذغان کردند! آنها جذب کدام ویژگی جامعه شده بودند؟
اصلا مگر توده مردم، آن کشاورز روستایی، آن کارگر و راننده و بقال و نقال ترازویی داشتند که فقاهت و درجات عرفانی امام را بسنجند؟
.
.
امام یک تفاوت اساسی با سایرین دارد. شجاعت بی نظیر!
امام شجاع سال پنجاه هفت نبود. زمانیکه اُبهت شاه فروریخته بود و حتی نوجوانان در پنجاه و هفت جرات شعار علیه شاه پیدا کرده بودند بلکه امام شجاع سال چهل و یک بود که کسی جرات نداشت علیه وزیر دربار شاه سخن بگوید. مردم رهبر شجاع را دوست دارند.
دو نمونه از شجاعت و قاطعیت امام پیش از انقلاب را مرور میکنم. کمتر شخصیتی در سطح امام حاضر به این رفتارها بود. دون شان مرجعیت میدانستند!
۱. نزدیک انقلاب حزب بعث از ترس توسعه انقلاب شیعیان در عراق قصد داشت امام را اخراج کند. نماینده حزب بعث با احترام و شرط از امام خواست فعالیت سیاسی نداشته باشند وگرنه باید نجف را ترک کنند. پاسخ امام بی نظیر است ایشان گفتند: "فکر نکنید من از آن دسته روحانیونی هستم که بخاطر زیارت رفتن هر روزه دست از مبارزه بردارم!"
بله کسانی بودند که تمام اسلامشان فقط خلاصه در امور فرد بود و حاضر نبودند از زیارت دل بکنند و برای همین به دشمن امتیاز میدادند.
۲. وقتی امام به پاریس رسید نماینده کاخ الیزه، ریاست جمهوری فرانسه با نهایت احترام به ایشان خوش آمد گفت و خواست که در فرانسه علیه حکومت ایران فعالیت سیاسی نداشته باشند! امام جواب داد که "من گمان میکردم اینجا سرزمین آزاد است!" اما بی فایده بود. نماینده کارتر و دولت آمریکا آمد با تهدید و بی احترامی برای ترساندن امام گفت: دولت کارتر مورد حمایت ماست و ارتش از او حمایت خواهد کرد و بطور ضمن امام را تهدید جانی کرد. با بی ادبی و دوری از شان امام...
نماینده آمریکا فکر کرد تهدید کارساز افتاده است!!
امام کوتاه می آید!
بعد از چند دقیقه امام پاسخی داد که نماینده آمریکا با هراس دیگر جوابی نداشت!
امام با لحن محکم گفت: تاکنون من به مردم ایران نگفته ام با آمریکایی های داخل ایران چه کنند!!!!
خواست امام را با تهدید جانی بترساند اما پاسخ دقیق و محکم امام ورق را برگرداند! شجاعت امام بی نظیر است. خودش فرمود والله تمام عمر نترسیدم و آن شب در مسیره جاده قم به تهران که مرا می بردند من به آن دو مامور ساواکی تسلی میدادم!
@ayeha313
#سوال_کاربر
سلام چرا این روزا پیدا کردن کتاب روانشناسی ، خودشناسی و .. که خوب و معتبر باشه خیلی کار سختی شده ؟
تو قفسه کتابفروشی ها و کتابخونه ها از هر علمی تعداد محدودی کتاب هست
اما از علم روانشناسی هزاران کتاب با عنوان های متفاوت وجود داره
فکر میکنید دلیلش چی میتونه باشه ؟؟
🌱آیه های زندگی🌱
#سوال_کاربر سلام چرا این روزا پیدا کردن کتاب روانشناسی ، خودشناسی و .. که خوب و معتبر باشه خیلی کا
سلام بحثی هست با عنوان روانشناسی زرد(فیک و حرف رو هوا)
از اونجا که کتاب هم مثل دارو بیشتر دست عده ای تاجر و انتشارات مافیایی است، و از طرف دیگه مشکلات و نیازهای روحی روانی مردم دنیا زیاد شده و اکثرا وقت و هزینه مشاوره و درمان تخصصی رو ندارن و میخوان با کمترین هزینه(کتاب) مشکلاتشون رو حل کنن، لذا رقبت عمومی به کتب درمانی زیاد شده.
حالا همین انتشاراتی های تاجرمآب به این میل و عطش عمومی پی بردن و بدون توجه به تخصص و اثر بخشی و عوارض کتب بدون تخصص اقدام به سفارش کتاب به روان پژوهان و نویسندگان دست چندم(بخونید ارزون) کرده و در تیراژ بالا و قیمت کمتر از کتب متخصصین منتشر و تبلیغ گسترده میکنن تا به سود بالا (مثل کتب کمک آموزشی و کنکوری) برسن. غافل از اینکه این روانشناسی های زرد هیچ یک نظریه و مکتب نیست و تجربه بالینی استاندارد را طی نکردند که قابلیت عرضه و درمان داشته باشن.
بهترین راه اینه که از طریق مراکز مشاوره معتبر اقدام به شناخت و معرفی و خرید کتاب کنیم یا اساتید باسابقه دانشگاهی که بیشتر کتابها رو میشناسن و تخصص کتاب شناسی دارن و نویسندگان معتبر دنیارو هم میشناسن. موفق باشید
@ayeha313
🔹آیا درست است که اجداد امام خمینی در کشمیر زندگی می کردند؟
✅ پاسخ
در کتاب آیت الله پسندیده در شرح حال خاندان خودشان آمده:
جد اعلای ما «سید بزرگ» ملقب به «دین شاه» که از سادات هند بوده و در کشمیر سکونت داشته است و کلمه «شاه» پس از نام ایشان به معنی سید است. (یادها -9- خاطرات آیت الله پسندیده، گفته ها و نوشته ها، ص۴۱) اما بر اساس شجره نامه تنظیمی حشمت الله ریاضی یزدی که در انتهای همین کتاب خاطرات آیت الله پسندیده آورده شده است، جد سیزدهم امام خمینی(س) به نام سیدحیدر موسوی صفوی اردبیلی کردی که از طرف پدر و مادر هر دو سید حسینی بود، در سال 766 از طرف عارف بزرگ میر سیدعلی همدانی جهت ارسال پیام نور و عرفان از ایران عازم کشمیر می شوند و اجداد حضرت امام در آن جا به کار تبلیغ دین به جد و جهد پرداخته و در این راه بعضا جان را فدا کرده و به فیض شهادت نائل آمده اند تا اینکه مرحوم سیداحمد جد حضرت امام عازم عتبات عالیات و نجف می شوند و از آنجا به ایران -خمین- می آیند و...
@ayeha313
اگر در یک میلیون احتمال، یک احتمال ما بدهیم که حیثیت اسلام با بودن فلان آدم یا فلان قشر در خطر است، ما ماموریم که جلویش را بگیریم تا آن قدری که می توانیم.
هر چه میخواهند به ما بگویند، بگویند که کشور ملّایان، حکومت آخوندیسم و از این حرفهایی که می زنند و البته این هم یک حربه ای است برای اینکه ما از میدان به در کنند. ما نه از میدان بیرون نمیرویم. ٦١/٠٣/٢١
📒 صحیفه امام، جلد ۱۶
✅خلاصه مومن جماعت،تحت هیچ شرایطی جا نمیزنه...
#امام_زمان #امام_خمینی
@ayeha313
🌼بارالها امروز
✨دل هایمان را پراز محبت
🌼دست هایمان
✨را پراز بخشندگی
🌼لحظه هایمان را پر
✨از آرامش و خانه هایمان
🌼را پراز حس خوشبختی بگردان
آمیـــن یا اَرْحَمَ الرّاحِمین 🙏
ای مهربان ترین مهربانان 🙏
@ayeha313
پیامبر رافت و رحمت حضرت محمد صلی الله علیه و علی آله :
خوش اخلاق باش که به مقام روزه دار شب زنده دار می رسی...؛
منبع ؛👇
(کتاب شریف بحار الأنوار، ج ۷، ص ۳۷۳)
@ayeha313
✅ چند نکته مهم که قبل از خواستگاری باید به انها توجه داشت
☘ #خواستگاری رفتن نقطه شروع یک انتخاب است. اما قبل از این که به این مراسم بروید، باید به نکات مهمی در انتخاب تان توجه داشته باشید.
✔️هوش و تفکر
اولین چیزی كه در حوزه تفكر جلوه گر می شود هوش است. زندگی یك #زوج با اختلاف هوش فاحش بسیار مشكل است.
افرادی كه ضریب هوشی پایینی دارند از رفتار و كردارشان مشخص است. پختگی كامل را ندارند. عامل دیگر تشخیص هوش انتزاعی است، انتزاعی یعنی: توانایی درك و استنباط موقعیت های كلی افرادی كه تفكر انتزاعی دارند خیلی زود شما را می فهمند و لازم نیست برایشان تكرار كنید. جنبه دیگر تفكر، توانایی حل مسأله است. یعنی تفكری كه انسان می تواند در آن مسائل خودش را حل كند. گاهی یك نفر از روی ترحم با فردی ازدواج می كند كه از نظر هوش در سطح پائینی است. زندگی با کسی که با شما اختلاف هوشی دارد، مشکل است یکی از ارکان اصلی مدیریت تفکر خوب است.
✔️تشابه مذهبی
شباهت در عقاید مذهبی به قدری در سعادت کانون زناشویی اهمیت دارد که روان شناسان، #ازدواج دو نفر از مذاهب مختلف را معمولا غیر عاقلانه می دانند. دلایل این نظریه بسیار است.
در وهله اول، اگر تنها یکی از دو همسر به عقاید مذهبی خود با ایمان کامل پایبند باشد، امکان اختلاف نظر در این مورد زیاد خواهد بود. به علاوه آنچه که در این زمینه اهمیت دارد، تربیت کودکان بر حسب عقاید مذهبی به خصوص است.
بسیار پیش آمده است که دو نفر قبل از ازدواج از مفاهیم کلی در مورد مذهب استفاده می کنند و هر دو توافق پیدا می کنند ولی بعد از ازدواج، در نمودها و مصادیق آن موارد کلی، دچار اختلاف می شوند.
مثلا، هر دو می گویند مسلمانیم، هر دو از صداقت، ایمان، حجاب و... حمایت می کنند. ولی در برخورد با مسائل و جزئیات زندگی، برداشتها و اختلافهای جدی پیدا می کنند.
یکی حجاب را چادر می داند، دیگری هیچ اعتقادی به چادر یا حتی به مانتو هم اعتقاد ندارد. یکی هرگونه موسیقی را حرام می شمارد، دیگری موسیقی را آرامش روح می داند. یکی زندگی مرفه را در تعارض با مذهب نمی داند، دیگری رفاه گرایی را در تضاد با مذهب خود می داند. قبل از ازدواج دقت کنید که بیشترین تناسب مذهبی را با هم داشته باشید.
✔️سن مناسب برای ازدواج
دختر و پسر که با هم ازدواج می کنند باید از لحاظ سنی و با همدیگر فاصله سنی زیادی نداشته باشند. فاصله سنی معمولاً نگرش فکری را نیز باعث می شود و عدم تفاهم را پیش خواهد آورد. تناسب سن در میان زن و مرد آن دو را از نظر علائق و نیاز ها به هم نزدیک می کند.
در زندگی زناشویی به خصوص تمایلات جنسی بیش تر در زن و مردی که از لحاظ سنی تناسب دارند وجود خواهد داشت و بهتر می توانند به نیاز های طبیعی هم پاسخ دهند. سن ازدواج در شرایط جغرافیایی و اقلیمی متفاوت است. در مناطق گرم سن بلوغ و ازدواج پایین و در مناطق کوهستانی و سرد بالاتر است. بهترین سن ازدواج رسیدن به بلوغ عاطفی و روانی است. ممکن است کسی در ۲۰ سالگی و دیگری در ۳۰ سالگی به این بلوغ برسد. ازدواج دیررس نیز به نوبه خود اثرات سویی روی ازدواج می گذارد.
میزان طلاق و کشمکش بیشتر به چشم می خورد. مشکل اساسی که این افراد در زندگی زناشویی دارند این است که به علت راه مخصوصی که در زندگی پیش گرفته اند قادر به برآوردن نیاز های همسر خود نیستند.
✔️طرز فكر درباره ی مسائل جنسی
معمولاً در روابط زناشویی، سه عامل اصلی وجود دارد كه سبب ارضا و ایجاد لذت جنسی می شود.
۱- داشتن اطلاعات كافی درباره امور جنسی
۲- آزاد بودن از ترس ها، تعصبات و انحرافات مربوط به موضوعات جنسی
۳- توازن میان تمایل جنسی زن و مرد.
بهتر است گفتگو درباره این مقوله در آخرین بخش گفتگو ها قرار بگیرد تا دختر و پسر تا حدی با یكدیگر آشنا شده باشند.
@ayeha313
🖤سالها میگذرد،حادثه ها می آیند
انتظار #فرج از نیمه خرداد کشم...
🖤 #امام_خمینی ره: ملت ما این روز را عزیز می شمارد و من روز #15_خرداد را برای همیشه عزای عمومی اعلام می کنم
و برای بزرگداشت شهدای خویش در این روز بزرگ در مدرسه فیضیه به سوگ مینشینم.
#انتخابات #امام_خمینی
- صحیفه امام، ج 8
@ayeha313