🌱آیه های زندگی🌱
#سوال_کاربر سلام چرا این روزا پیدا کردن کتاب روانشناسی ، خودشناسی و .. که خوب و معتبر باشه خیلی کا
سلام بحثی هست با عنوان روانشناسی زرد(فیک و حرف رو هوا)
از اونجا که کتاب هم مثل دارو بیشتر دست عده ای تاجر و انتشارات مافیایی است، و از طرف دیگه مشکلات و نیازهای روحی روانی مردم دنیا زیاد شده و اکثرا وقت و هزینه مشاوره و درمان تخصصی رو ندارن و میخوان با کمترین هزینه(کتاب) مشکلاتشون رو حل کنن، لذا رقبت عمومی به کتب درمانی زیاد شده.
حالا همین انتشاراتی های تاجرمآب به این میل و عطش عمومی پی بردن و بدون توجه به تخصص و اثر بخشی و عوارض کتب بدون تخصص اقدام به سفارش کتاب به روان پژوهان و نویسندگان دست چندم(بخونید ارزون) کرده و در تیراژ بالا و قیمت کمتر از کتب متخصصین منتشر و تبلیغ گسترده میکنن تا به سود بالا (مثل کتب کمک آموزشی و کنکوری) برسن. غافل از اینکه این روانشناسی های زرد هیچ یک نظریه و مکتب نیست و تجربه بالینی استاندارد را طی نکردند که قابلیت عرضه و درمان داشته باشن.
بهترین راه اینه که از طریق مراکز مشاوره معتبر اقدام به شناخت و معرفی و خرید کتاب کنیم یا اساتید باسابقه دانشگاهی که بیشتر کتابها رو میشناسن و تخصص کتاب شناسی دارن و نویسندگان معتبر دنیارو هم میشناسن. موفق باشید
@ayeha313
🔹آیا درست است که اجداد امام خمینی در کشمیر زندگی می کردند؟
✅ پاسخ
در کتاب آیت الله پسندیده در شرح حال خاندان خودشان آمده:
جد اعلای ما «سید بزرگ» ملقب به «دین شاه» که از سادات هند بوده و در کشمیر سکونت داشته است و کلمه «شاه» پس از نام ایشان به معنی سید است. (یادها -9- خاطرات آیت الله پسندیده، گفته ها و نوشته ها، ص۴۱) اما بر اساس شجره نامه تنظیمی حشمت الله ریاضی یزدی که در انتهای همین کتاب خاطرات آیت الله پسندیده آورده شده است، جد سیزدهم امام خمینی(س) به نام سیدحیدر موسوی صفوی اردبیلی کردی که از طرف پدر و مادر هر دو سید حسینی بود، در سال 766 از طرف عارف بزرگ میر سیدعلی همدانی جهت ارسال پیام نور و عرفان از ایران عازم کشمیر می شوند و اجداد حضرت امام در آن جا به کار تبلیغ دین به جد و جهد پرداخته و در این راه بعضا جان را فدا کرده و به فیض شهادت نائل آمده اند تا اینکه مرحوم سیداحمد جد حضرت امام عازم عتبات عالیات و نجف می شوند و از آنجا به ایران -خمین- می آیند و...
@ayeha313
اگر در یک میلیون احتمال، یک احتمال ما بدهیم که حیثیت اسلام با بودن فلان آدم یا فلان قشر در خطر است، ما ماموریم که جلویش را بگیریم تا آن قدری که می توانیم.
هر چه میخواهند به ما بگویند، بگویند که کشور ملّایان، حکومت آخوندیسم و از این حرفهایی که می زنند و البته این هم یک حربه ای است برای اینکه ما از میدان به در کنند. ما نه از میدان بیرون نمیرویم. ٦١/٠٣/٢١
📒 صحیفه امام، جلد ۱۶
✅خلاصه مومن جماعت،تحت هیچ شرایطی جا نمیزنه...
#امام_زمان #امام_خمینی
@ayeha313
🌼بارالها امروز
✨دل هایمان را پراز محبت
🌼دست هایمان
✨را پراز بخشندگی
🌼لحظه هایمان را پر
✨از آرامش و خانه هایمان
🌼را پراز حس خوشبختی بگردان
آمیـــن یا اَرْحَمَ الرّاحِمین 🙏
ای مهربان ترین مهربانان 🙏
@ayeha313
پیامبر رافت و رحمت حضرت محمد صلی الله علیه و علی آله :
خوش اخلاق باش که به مقام روزه دار شب زنده دار می رسی...؛
منبع ؛👇
(کتاب شریف بحار الأنوار، ج ۷، ص ۳۷۳)
@ayeha313
✅ چند نکته مهم که قبل از خواستگاری باید به انها توجه داشت
☘ #خواستگاری رفتن نقطه شروع یک انتخاب است. اما قبل از این که به این مراسم بروید، باید به نکات مهمی در انتخاب تان توجه داشته باشید.
✔️هوش و تفکر
اولین چیزی كه در حوزه تفكر جلوه گر می شود هوش است. زندگی یك #زوج با اختلاف هوش فاحش بسیار مشكل است.
افرادی كه ضریب هوشی پایینی دارند از رفتار و كردارشان مشخص است. پختگی كامل را ندارند. عامل دیگر تشخیص هوش انتزاعی است، انتزاعی یعنی: توانایی درك و استنباط موقعیت های كلی افرادی كه تفكر انتزاعی دارند خیلی زود شما را می فهمند و لازم نیست برایشان تكرار كنید. جنبه دیگر تفكر، توانایی حل مسأله است. یعنی تفكری كه انسان می تواند در آن مسائل خودش را حل كند. گاهی یك نفر از روی ترحم با فردی ازدواج می كند كه از نظر هوش در سطح پائینی است. زندگی با کسی که با شما اختلاف هوشی دارد، مشکل است یکی از ارکان اصلی مدیریت تفکر خوب است.
✔️تشابه مذهبی
شباهت در عقاید مذهبی به قدری در سعادت کانون زناشویی اهمیت دارد که روان شناسان، #ازدواج دو نفر از مذاهب مختلف را معمولا غیر عاقلانه می دانند. دلایل این نظریه بسیار است.
در وهله اول، اگر تنها یکی از دو همسر به عقاید مذهبی خود با ایمان کامل پایبند باشد، امکان اختلاف نظر در این مورد زیاد خواهد بود. به علاوه آنچه که در این زمینه اهمیت دارد، تربیت کودکان بر حسب عقاید مذهبی به خصوص است.
بسیار پیش آمده است که دو نفر قبل از ازدواج از مفاهیم کلی در مورد مذهب استفاده می کنند و هر دو توافق پیدا می کنند ولی بعد از ازدواج، در نمودها و مصادیق آن موارد کلی، دچار اختلاف می شوند.
مثلا، هر دو می گویند مسلمانیم، هر دو از صداقت، ایمان، حجاب و... حمایت می کنند. ولی در برخورد با مسائل و جزئیات زندگی، برداشتها و اختلافهای جدی پیدا می کنند.
یکی حجاب را چادر می داند، دیگری هیچ اعتقادی به چادر یا حتی به مانتو هم اعتقاد ندارد. یکی هرگونه موسیقی را حرام می شمارد، دیگری موسیقی را آرامش روح می داند. یکی زندگی مرفه را در تعارض با مذهب نمی داند، دیگری رفاه گرایی را در تضاد با مذهب خود می داند. قبل از ازدواج دقت کنید که بیشترین تناسب مذهبی را با هم داشته باشید.
✔️سن مناسب برای ازدواج
دختر و پسر که با هم ازدواج می کنند باید از لحاظ سنی و با همدیگر فاصله سنی زیادی نداشته باشند. فاصله سنی معمولاً نگرش فکری را نیز باعث می شود و عدم تفاهم را پیش خواهد آورد. تناسب سن در میان زن و مرد آن دو را از نظر علائق و نیاز ها به هم نزدیک می کند.
در زندگی زناشویی به خصوص تمایلات جنسی بیش تر در زن و مردی که از لحاظ سنی تناسب دارند وجود خواهد داشت و بهتر می توانند به نیاز های طبیعی هم پاسخ دهند. سن ازدواج در شرایط جغرافیایی و اقلیمی متفاوت است. در مناطق گرم سن بلوغ و ازدواج پایین و در مناطق کوهستانی و سرد بالاتر است. بهترین سن ازدواج رسیدن به بلوغ عاطفی و روانی است. ممکن است کسی در ۲۰ سالگی و دیگری در ۳۰ سالگی به این بلوغ برسد. ازدواج دیررس نیز به نوبه خود اثرات سویی روی ازدواج می گذارد.
میزان طلاق و کشمکش بیشتر به چشم می خورد. مشکل اساسی که این افراد در زندگی زناشویی دارند این است که به علت راه مخصوصی که در زندگی پیش گرفته اند قادر به برآوردن نیاز های همسر خود نیستند.
✔️طرز فكر درباره ی مسائل جنسی
معمولاً در روابط زناشویی، سه عامل اصلی وجود دارد كه سبب ارضا و ایجاد لذت جنسی می شود.
۱- داشتن اطلاعات كافی درباره امور جنسی
۲- آزاد بودن از ترس ها، تعصبات و انحرافات مربوط به موضوعات جنسی
۳- توازن میان تمایل جنسی زن و مرد.
بهتر است گفتگو درباره این مقوله در آخرین بخش گفتگو ها قرار بگیرد تا دختر و پسر تا حدی با یكدیگر آشنا شده باشند.
@ayeha313
🖤سالها میگذرد،حادثه ها می آیند
انتظار #فرج از نیمه خرداد کشم...
🖤 #امام_خمینی ره: ملت ما این روز را عزیز می شمارد و من روز #15_خرداد را برای همیشه عزای عمومی اعلام می کنم
و برای بزرگداشت شهدای خویش در این روز بزرگ در مدرسه فیضیه به سوگ مینشینم.
#انتخابات #امام_خمینی
- صحیفه امام، ج 8
@ayeha313
💬حکم استفاده از کتابهای PDF ایرانی و خارجی که در اینترنت موجود است چیست؟ آیا استفاده از آنها بدون پرداخت بها اشکال دارد؟ بدلیل گران بودن کتاب و زیادی حجم کتاب، از PDF استفاده میکنیم.
✅پاسخ:
خلاف مرتکب شدن به بهانه اینکه هزینه زیاد است، پولش را نداریم، وقتش را نداریم، حجم کتاب بالاست، جایی پیدا نمیشود، اینها مجوز برای ارتکاب خلاف نمیشود. اما در مورد حق تالیف، نظر حضرت آقا این است که حقوق معنوی دیگران از جمله حق التالیف که شخصیت حقیقی مثل فرد یا افراد خاصی، یا شخصیت حقوقی مثل سازمانی یا موسسهای کتاب یا نرم افزاری را تهیه کرده اند و افرادی میخواهند استفاده کنند، حقوق آنها باید رعایت شود. بنابراین اگر کسی به عنوان حق التالیف دیگران را از استفاده بدون خریداری منع کرده باشد - که گاهی اوقات روی کتاب نوشته میشود حق چاپ برای مولف محفوظ است یا برای ناشر محفوظ است - و بدون اجازه یا بدون کسب رضایت یا بدون پرداخت حقی استفاده کند، بنابر احتیاط واجب استفاده از آن جایز نیست، گاهی استفادهی متعارف جزئی که منعی در کار نیست، مثلا یک مطلبی را از کتاب در پایاننامه خودش نقل می کند و ماخذش را هم ذکر میکند، اینها اشکالی ندارد؛ یا مثلا چند صفحه زیراکس میگیرد که متعارف هست و مشکلی ندارد. اما در موارد بیشتر باید از صاحب اثر اجازه بگیرد.
🌐سایت دفتر رهبر معظم انقلاب
📚 #احکام_دین
@ayeha313