پاتوق کتاب آیه
پرسیده بودید مبارزه تا کی؟ من نمیدانم چه کسی برای اولین بار این پرسش را مطرح کرده آیا تا به حال از کسی پرسیدهاید که نفس کشیدن تا کی؟ یا پرسیده اید پلک زدن تا کی؟ آیا پرسیدهاید تا کی باید بخوابیم و بعد آن بیدار شویم؟ خیر کسی از بدیهیات سوال نمیپرسد.
پرسیده بودید دست خالی چطور مبارزه کنیم؟ من از شما میپرسم وقتی دستتان به چلو نرسد، نان خشک را برای زنده ماندن نمیخورید؟ وقتی تشنگی امانتان را بریده، به جای آب زلال، آب باران را که در چالهای جمع شده نمینوشید؟
در زندان وقتی به بازجو گفتم روزی اسیر من میشوی گفت: از این همه امید و آرزو خسته نمیشوی؟ وقتی ۲۳ سال است که در اسارتی؟ گفتم: داستان موسی را نخواندی؟ که خدا خواست تا در دامن دشمنش بزرگ شود؟ وقتی فرعون میخواست با کشتن هزاران کودک جلوی متولد شدن او را بگیرد؟
وقتی از دهانهی تونل بیرون میآمدم یکی از برادران گفت از مرگ نمیترسی؟ که در ثانیهای تو را در آغوش بگیرد؟
گفتم: روزی که قسمتم نباشد هیچ کس را یارای کشتنم نیست و روزی که قسمتم باشد هیچکس را یارای زنده نگه داشتنم. دوستان بارها گفته بودند شما همین زیر زمین بمانید، تونل ها مأمن خوبی برای حفاظت از شما هستند.
گفتم: آدمیزاد در وطنش زیر زمین زندگی نمیکند.
زیر زمین محل عبور است نه محل زندگی...
کرمها زیر زمین زیست میکنند ما پیلههای پروانهای هستیم که بر شاخههای وطنمان زندگی میکنیم. وقتش که برسد پر در میآوریم.
سالها پیش یک شب در زندان خوابی دیدم، روی همان مبل همیشگی نشستهام لبخندی به صورت دارم، مبل مثل درختی داخل زمین ریشه دوانده بود داخل ریشهها خون من جریان داشت. محاسنم سفید بود. از خواب بلند شدم درون آینه سلول به خودم نگاه کردم به خودم گفتم از بدیهیات بگذر یحیی بدیهیات برای آدمیزاد مثل بند است. خدا دشمن بدیهیات است بدیهیات شیطان است. اگر بنا بود بدیهیات ارزشی داشته باشند موسی در دل قصر فرعون بزرگ نمیشد، آتش ابراهیم را میسوزاند، یوسف هیچ گاه نزد یعقوب باز نمیگشت، سلیمان با مور سخن نمیگفت، محمد هرگز بر عرب جاهلیت مسلط نمیشد و حسین! حسین هیچ گاه از مرزهای قتلگاهش در کربلا خارج نمیشد. پیشتر هم به شما برادران عزیز گفته بودم بگذارید کربلای دیگری برای ما رخ دهد. اینکه همه ما کشته شویم و دشمن پیروز شود، بدیهیات است و خدا دشمن بدیهیات است.
من کشته میشوم، طبق همان خواب، روی همان مبل دوست ندارم بمبی از آسمان مرا در زیر زمین در آغوش بگیرد. من کشته خواهم شد
وقتی تا آخرین گلوله جنگیدهام
میخواهم مرگم نیز شکننده بدیهیات باشد.
🔸...خدا دشمن بدیهیات...
📄 داستانک: خود نگاره #یحیی_سنوار از خودش
🖊 زهرا ذوعلم
#غزه
@Ayehbook
هدایت شده از " حرفِ کتاب... "
اولین بار که نام این کتاب را شنیدم، خسته و بیانگیزه به پاتوق کتاب آسمان رفتم، سید و آقا امید در حال گفتوگو بودند، من هم از کسلی و درماندگی و بیهمتیام شروع به گله کردم و گفتم یه چیزی بدید بخونم از این حال در بیام...
امید گفت: برجادههای آبی سرخ! از #نادر_ابراهیمی. من تعجب کردم، تقریبا همهی کتابهای نادر را دیده بودم و میشناختیم ولی نمیدونستم نادر همچین اثری هم داره...
همون موقع سفارش دادم و همینکه به دستم رسید شروع کردم به خواندن...
شاهکار بود...
این روزها که اسطورههایی وطن پرست و مجاهد را میبینم که تمام زندگیشان بیقراریست، دلم میخواهد دوباره بخونمش...
این رمان حدودا ۷۰۰ صفحهای، درباره یکی از بیقراران تاریخِ ایرانه... میرمهنای دوغابی، از مبارزین با استعمار انگلیس و اسپانیا در جنوب کشور.
قطعا یکی از رمانهای مهم ایرانیه...
@harfe_ketab
هدایت شده از " حرفِ کتاب... "
در این رمان، هم عشق را به تجربه مینشینید و هم وطنپرستی را...
هم مبارزه و هم عرفان را...
پاتوق کتاب آیه
💡ویژه برنامه #گوشواره_۲ ویژه شروع سال تحصیلی🧑🏻🏫 . 🎧گوش سپردن به گفتگو های "در جستجوی دانش" ➕به همر
با عرض پوزش
‼️امروز جلسه #گوشواره_۲ تشکیل نمیشود.
ارادت
.
@Ayehbook
▫️من از کارهای سخت لذت میبردم.
احساسی باورنکردنی داشتم. درد میکشیدم اما اهمیت نمیدادم . بیشتر مردم فقط همین را میدیدند .
آنها به لذتی که خودم میبردم توجه نداشتند...
.
📚#کاروان_اُمید
.
پ.ن:پِرت ترین وقت
.
@Ayehbook
💡ویژه برنامه #گوشواره_۲
ویژه شروع سال تحصیلی🧑🏻🏫
.
🎧گوش سپردن به گفتگو های
"در جستجوی دانش"
➕به همراه گفتگو
.
جلسه پنجم
.
⏳ چهارشنبه ۹ آبانماه | ساعت ۱۶
📍پاتوق کتاب آیه
.
@ayehbook
6.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📚 رهبر انقلاب در تقریظ کتاب «ایستگاه خیابان روزولت»: به جنگ روایتها توجه لازم را نکردهایم؛ این کتاب پُرکننده یک خلأ رسانهای تبلیغاتی است
📢تقریظ حضرت آیتالله خامنهای بر کتاب «ایستگاه خیابان روزوِلت»، صبح امروز (چهارشنبه ۹ آبان ۱۴۰۳) طی مراسمی در مؤسسه پژوهشی فرهنگی انقلاب اسلامی با حضور نویسنده کتاب، کارشناسان و پژوهشگران تاریخ معاصر ایران و جمعی از فعالان حادثهی تسخیر لانهی جاسوسی آمریکا در تهران در ۱۳ آبان ۱۳۵۸، منتشر شد. ۱۴۰۳
🖼 «#ایستگاه_خیابان_روزولت» روایتی مستند از تسخیر سفارت آمریکا در تهران به قلم محمد محبوبی است که در ۶۰۸ صفحه توسط مؤسسه مطالعات و پژوهشهای سیاسی به چاپ رسیده است.
.
#جنگ_روایت_ها
@ayehbook
May 11
📚
#کتاب
🔸«خبرنگاری» زندگی، حرفه و شهادت من است
🔹کتاب «من شیرین ابوعاقله هستم» با نگاهی جامع به زندگی و حرفه خبرنگاری شهید شیرین ابوعاقله، خبرنگار فلسطینی شناختهشده الجزیره، پرداخته است. این اثر عنوان دیگری از مجموعه «رنج تو جاریست» بوده و به اهمیت فعالیتهای این خبرنگار جنگ و شهادت او میپردازد.
🔹این کتاب ترجمهای از یک اثر واحد نیست، بلکه مجموعهای از مقالات، روایات و اخبار منتشرشده در مورد زندگی و شهادت این خبرنگار برجسته است که منابع معتبری همچون مؤسسه مطالعات فلسطین، نیویورک تایمز، واشنگتن پست و الجزیره به آن اعتبار دادهاند.
🔹این کتاب با ترجمه شهریار شفیعی در انتشارات امیرکبیر به چاپ رسیده است.
#امیرکبیر
.
@Ayehbook
▫️او عضوی از ثلثِ بیمارانی بود که از سرطان جان سالم به در میبردند. در خودش احساس نوعی مسئولیت میکرد. او به ارزش تحقیقات پزشکی دربارهی سرطان از ته دل ایمان آورده بود.همان تحقیقات بود که زندگی اش را به او برگردانده بود. و چون زنده بود و تقریبا سالم هم بود احساس میکرد دِینی دارد که باید ادا کند. نه فقط برای خودش بلکه برای تمام کسانی که پس از او روی تخت بیمارستان بستری میشدند. تِری چیزی فراتر از مهربان شد. او متعهد شد و تصمیم گرفت کاری کند که سرمشق دیگران شود و بیماران دیگر با دیدن او نیرو بگیرند . او میگفت : " هرگز نخواهم گذاشت کسی گمان کند من تسلیم میشوم"
.
📚#کاروان_اُمید
.
پ.ن:پرت ترین وقت
.
@Ayehbook