استعدادیابی کودکان ۲_1_1.m4a
زمان:
حجم:
5.5M
عقده هایی که نمیگذاره استعداد کار کنه😱
جلسه دوم استعدادیابی کودکان
مدرس: فاطمه محمد صالحی
شماره نظام روانشناسی :46758
هزینه کلاس: مهربانی شما در ارسال برای مادران
https://eitaa.com/joinchat/990380225C02aadd1fad
هر وقت اینجا نیستیم ؛ بخاطر حجم
مشاوره هاست 🔆🔆🔆
دیگه چی بهتر از بهتر شدن حال خوب شما 😍
مسابقه تو راهه ....خبر داری؟؟؟🎁🎁🎁🎁🎁
@ayeyar
این روزا ؛ مامانا میتونن خیلی ساده و خلاقانه مزه ایام فاطمیه را در همه جای خانه و فامیل پراکنده کنن .....
از دست ندید این فرصت طلایی را
بانوها استعداد اثرگذاری شون بالاست💪
#حیف_نشیم
📜 آماده شو تا بتوانی حرکت کنی🔆
👥 گاهی اوقات، انسان، فکر بزرگ دارد، ولی خودش از فکرش بزرگتر است. در نتیجه، فکرهای بزرگ، او را خُرد نمی کند.
👥 گاهی حتی احساس عقب ماندگی، باعث پیشرفت است. انسان می داند عقب افتاده است ولی این عقب ماندگی باعث حرکتش می شود.
👥 انگار وسیله و مرکبی با قدرت حرکت بالا زیر پایش است که هرچه گاز دهد، سرعتش بیشتر می شود. در نتیجه هرچه بیشتر خودش را عقب افتاده بداند، بیشتر گاز می دهد و بیشتر پیش می رود.
👥 یک موقع هیچ مرکبی ندارد؛ در چاله هم افتاده و رفیقان هم همه رفته اند؛ احساس عقب افتادگی چه نتیجه ای برایش دارد؟
👥 مگر اینکه او بزرگتر از این احساس باشد و بتواند این احساس را به یک عمل تبدیل کند و با آن، مرکبی بسازد تا به هدف برسد.
👥 دور هم جمع شدن و فقط مطلب شنیدن، ما را به جایی نمی رساند. ما تا حرکت نکنیم، به جایی نمی رسیم.
👥 یکی از مشکلات ما این است که مطالبی را می دانیم، ولی نمی توانیم به آنها عمل کنیم. دلیلش این است که عشق به بردن بار هست، ولی بار را نمی توانیم تحمل کنیم و بیش از ظرفیت ماست.
👥 این است که هرچه هم دور هم جمع شویم، مطالب هم روشن شود، بارها هم دسته بندی شود، بدانیم که این بارها را باید برداشت، عشق به برداشتن هم داشته باشیم، ولی تا تحصیل قدرت نکرده باشیم، بی فایده است.
❛❛ عینصاد
📚 #جمع_ها_و_حاصل_جمع_ها | ص ۱۱۶
#⃣ #بریده_کتاب #تربیت
🔺 ما را در دیگر شبکه های اجتماعی 👉🏻 دنبال کنید.
╭✤ @Einsad ✤╮
آخ آخ ....چه خوب😍
فردا جلسه سوم استعدادیابی کودکان اینجا برگزار میشه ..👇👇
عقب نمونی
https://eitaa.com/joinchat/990380225C02aadd1fad
#پرسش_و_پاسخ
🎙 سوال
❓برای کسی که #متحیر و سرگردان است و نمی داند چه میکند و چه باید بکند، چه توصیه ای میفرمایید؟
🔈 پاسخ
1⃣ اول: باید در مرتبه ی وجودی خویش #فکر کند که خداوند چه #استعداد های
▪️علمی،
▪️ارادی
◾️و عملی
▪️و معنوی
در مقایسه ی با موجودات دیگر به او داده است.
2⃣ دوم: با این ظرفیت، چه #هدف والایی برای او ترسیم شده است که می تواند با لطف خداوند دست در دست دین مسیرش را جلو برود؟
3⃣ سوم: در این راستا قوای گوناگونی به انسان داده شده است. هر کس می تواند در خودش تأمّل کند که چه کاری از کار های دنیایی از او بر میآید که انجام دهد.
با این توجهات فعالیت خود را چه در جنبه ی زندگی دنیایی و یا معنوی و دینی با فراهم کردن زمینه هایش شروع کند تا خودش را اسراف نکند😊
و این بنده مومنِ مفید چقدر دوست داشتنی است
#صراط_مستقیم
اینجا ویژه بانوان است👇
✍ استاد تحریری
╔═══════════════╗
🆔 @ayeyar
╚════════════════