هدایت شده از معارف الشیعه
امام حسین سلام الله علیه ما را رها نمی کند.mp3
2.92M
#صوت_های_معارفی
✅ امام حسین "سلام الله علیه" ما را رها نمی کند
🎙 حجت الاسلام و المسلمین
استاد #حاج_شیخ_سعید_قاسمی
" حفظه الله تعالی "
کانال معرفتی " معارف الشیعه "
@maaref_shiaa
🔴 امر حضرت ارواحنا فداه به دعا برای فرج
🔻قال مولانا الامام المهدی-عجل الله تعالی فرجه الشریف
اَكثِروا الدُّعاءَ بِتَعجِيل الفَرَجِ فَاِنَّ ذلِكَ فَرَجُكُم.
براي تعجيل در ظهور من زياد دعا کنيد که خود، فَرَج و نجات شما است.
📚 کمالالدين، ج ٢، ص ۴۸۵
کانال "این بقیة الله"
https://eitaa.com/joinchat/1351090401C23e00aef92
هدایت شده از این بقية الله
🔴 دعا براى ظهور حضرت مهدى ارواحنا فداه
در روز هجدهم ماه مبارك رمضان
💢 سيّد بزرگوار علىّ بن طاووس رحمه اللّه براى روز هيجدهم ماه مبارك رمضان، اين دعا را نقل كرده است:
أَللَّهُمَّ إِنَّ الظَّلَمَةَ کَفَرُوا بِکِتابِکَ، وَجَحَدُوا آياتِکَ، وَکَذَّبُوا رُسُلَکَ، وَبَدَّلُوا ما جاءَ بِهِ رَسُولُکَ، وَشَرَعُوا غَيْرَ دينِکَ، وَسَعَوْا بِالْفَسادِ في أَرْضِکَ، وَتَعاوَنُوا عَلي إِطْفاءِ نُورِکَ، وَشاقُّوا وُلاةَ أَمْرِکَ، وَوالَوْا أَعْداءَکَ، وَعادَوْا أَوْلِياءَکَ، وَظَلَمُوا أَهْلَ بَيْتِ نَبِيِّکَ. أَللَّهُمَّ فَانْتَقِمْ مِنْهُمْ، وَاصْبُبْ عَلَيْهِمْ عَذابَکَ، وَاسْتَأْصِلْ شَأْفَتَهُمْ. أَللَّهُمَّ إِنَّهُمُ اتَّخَذُوا دينَکَ دَغَلاً، وَمالَکَ دُوَلاً، وَعِبادَکَ خَوَلاً، فَاکْفُفْ بَأْسَهُمْ، وَأَوْهِنْ کَيْدَهُمْ، وَاشْفِ مِنْهُمْ صُدُورَ الْمُؤْمِنينَ، وَخالِفْ بَيْنَ قُلُوبِهِمْ، وَشَتِّتْ أَمْرَهُمْ، وَاجْعَلْ بَأْسَهُمْ بَيْنَهُمْ، وَاسْفِکْ بِأَيْدِي الْمُؤْمِنينَ دِمائَهُمْ، وَخُذْهُمْ مِنْ حَيْثُ لايَشْعُرُونَ.أَللَّهُمَّ صَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ. أَللَّهُمَّ إِنَّا نَشْهَدُ يَوْمَ الْقِيامَةِ، وَيَوْمَ حُلُولِ الطَّامَّةِ، أَنَّهُمْ لَمْ يُذْنِبُوا لَکَ ذَنْباً، وَلَمْ يَرْتَکِبُوا لَکَ مَعْصِيَةً، وَلَمْ يُضَيِّعُوا لَکَ طاعَةً، وَأَنَّ مَوْلانا وَسَيِّدَنا صاحِبَ الزَّمانِ، اَلْهادِي الْمُهْتَدي، اَلتَّقِيُّ النَّقِيُّ الزَّکِيُّ الرَّضِيُّ، فَاسْلُکْ بِنا عَلي يَدَيْهِ مِنْهاجَ الْهُدي، وَالْمَحَجَّةَ الْعُظْمي، وَقَوِّنا عَلي مُتابَعَتِهِ، وَأَداءِ حَقَّهِ، وَاحْشُرْنا في أَعْوانِهِ وَأَنْصارِهِ، إِنَّکَ سَميعُ الدُّعاءِ.
بارخدايا؛ همانا ستم كاران نسبت به قرآن تو كفر ورزيدند، و آياتت را انكار كردند، و فرستادگانت را تكذيب نمودند، و آن چه را كه پيامبر تو آورده است دگرگون كردند، و غير دين تو را قانون نهادند، و در روى زمين فساد را رواج دادند، و براى خاموش كردن نور هدايت تو با يكديگر هم كارى كردند، و با سرپرستان امور تو مخالفت و دشمنى كردند، و با دشمنانت دوستى و هم عهدى نمودند، و با دوستانت دشمنى ورزيدند و بر اهل بيت پيامبرت ظلم و ستم كردند. بارخدايا؛ از آنان انتقام بگير و عذابت را بر آنان سرازير كن، و آنان را از ريشه بركن. خدايا؛ همانا ايشان دين تو را وسيلۀ گول زدن و حيله گرى گرفتند، و اموال تو را وسيلۀ چيرگى و غلبۀ خودشان قرار دادند، و بندگان تو را بنده و بردۀ خود كردند. پس بندگانت را از عذاب و شكنجۀ آنان بازبدار، و مكر و حيله هايشان را سست و بى اثر كن، و سينۀ مؤمنان را از آنان شفا بده و بين دل هاى آنان (دشمنان) اختلاف ايجاد كن، و كارهاى شان را آشفته و پراكنده ساز، و سختى هاى شان را بين خودشان قرار ده، و خون شان را به دست مؤمنان بريز، و آنها را گرفتار كن؛ به طورى كه نتوانند بفهمند از كجا گرفتار شدند. بارخدايا؛ بر محمّد و آل محمّد درود فرست. خدايا؛ ما در روز قيامت و روز فرارسيدن بلاى بزرگ، گواهى مى دهيم كه ايشان هرگز گناهى انجام نداده اند، و نافرمانى تو را مرتكب نشدند، و هرگز طاعتى از تو را ضايع نكرده اند؛ و به راستى كه مولاى ما و آقاى ما و صاحب روزگار ما، هدايت كنندۀ هدايت شده، و پرهيزكار، پاك و آراسته، صالح و پسنديده مى باشد. پس، ما را به وسيلۀ آن حضرت در راه هدايت، و راه آشكار بزرگ ببر؛ و ما را قدرت بده تا از آن حضرت پيروى كنيم، و حقّش را ادا كنيم؛ و ما را در زمرۀ ياران و مددكاران و ياوران آن حضرت محشور فرما؛ همانا تو شنوندۀ دعا هستى.
📚 صحیفه مهدیه ، ص ۳۱۶
#معرفی_کانال_به_دیگران 👇
https://eitaa.com/joinchat/1351090401C23e00aef92
May 11
هدایت شده از این بقية الله
🔴 صلواتى كه هركس بعد از نماز جمعه بخواند
از اصحاب امام زمان ارواحنا فداه خواهد بود
🔻از مولاى مان جعفر بن محمّد عليهما السّلام و او از پدرانش عليهم السّلام روايت كرده كه فرمودند:
هركس پس از نماز جمعه، هفت مرتبه بگويد:
أللّهمّ صلّ على محمّد و ال محمّد، و عجّل فرج ال محمّد،
بارالها؛ بر محمّد و آل محمّد درود بفرست و در فرج آل محمّد تعجيل فرما.
از اصحاب قائم صلوات اللّه عليه خواهد بود.
📚 صحیفه مهدیه ، ص ۲۵۷
#معرفی_کانال_به_دیگران 👇
https://eitaa.com/joinchat/1351090401C23e00aef92
هدایت شده از معارف الشیعه
#ماه_مبارک_رمضان
#روایات
#اعمال
#دستورات_ماثور
🔴 روایتی عظیم القدر در فضیلت #صدقه دادن در #شب_قدر
▪️قال موسی ( سلام الله علیه ) :
الهی ارید قربک، قال: قربی لمن استیقظ لیلة القدر، قال:
الهی ارید رحمتک، قال: رحمتی لمن رحم المساکین لیلة القدر، قال:
الهی ارید الجواز علی الصراط، قال:
ذلک لمن تصدق بصدقة فی لیلة القدر، قال:
الهی ارید من اشجار الجنة و ثمارها، قال: ذلک لمن سبح تسبیحه فی لیلة القدر، قال:
الهی ارید النجاة من النار، قال: ذلک لمن استغفر فی لیلة القدر، قال:
الهی ارید رضاک، قال: رضای لمن صلی رکعتین فی لیة القدر.
خداوندا! می خواهم به تو نزدیک شوم، فرمود: قرب من از آن کسی است که شب قدر بیدار شود، گفت: خداوندا! رحمتت را می خواهم، فرمود: رحمتم از آن کسی است که در شب قدر به مسکینان رحمت کند: گفت: خداوندا! جواز گذشتن از صراط را از تو می خواهم فرمود: آن، از آن کسی است که در شب قدر صدقه ای بدهد. گفت خداوندا! از درختان بهشت و از میوه هایش می خواهم، فرمود: آنها از آن کسی است که در شب قدر تسبیحش را انجام دهد گفت: خداوندا! رهایی از جهنم را می خواهم، فرمود: آن، از آن کسی است که در شب قدر استغفار کند: گفت خداوندا خشنودی تو را می خواهم، فرمود: خشنودی من از آن کسی است که در شب قدر دو رکعت نماز بگذارد.
📚 بحار الأنوار ؛ ج ۹۵ ص ۱۴۵
کانال معرفتی " معارف الشیعه "
@maaref_shiaa
هدایت شده از معارف الشیعه
#دستورات_ماثور
🔴 اعمال و ادعیه مخصوص #شب_نوزدهم #ماه_مبارک_رمضان
🔻۱. صد مرتبه: اَسْتَغْفِرُاللَّهَ رَبّي وَ اَتُوبُ اِلَيْهِ1
🔻 ۲. صد مرتبه: اَللَّهُمَّ الْعَنْ قَتَلَةَ اَميرِ الْمُؤْمِنينَ2
🔻 ۳. نمازمخصوص شب نوزدهم:
هر كه در شب نوزدهم ماه رمضان پنجاه ركعت نماز- در هرركعتي يك بارحمد و پنجاه بار إِذا زُلْزِلَتِ الْأَرْضُ-(گويا مراد آن باشدكه درهرركعت يك مرتبه بخواند زيرا كه مشكل است در يك شب دو هزار و پانصد مرتبه اِذا زُلْزِلَتْ خواندن ) را بخواند، روز قيامت خداوند را ملاقات كند مانند كسي كه صد حجّ و صد عمره را انجام داده باشد و ديگر اعمال او را قبول گرداند. 3
🔻۴. خواندن دعاهاي:
1/4. يا ذَاالَّذي كانَ قَبْلَ كُلِّشَيءٍ، ثُمَّ خَلَقَ كُلَّشَيءٍ، ثُمَّ يَبْقي وَيَفْني كُلُّشَيءٍ، يا ذَا الَّذي لَيْسَ كَمِثْلِهِ شَيءٌ، وَيا ذَاالَّذي لَيْسَ فِي السَّماواتِ الْعُلي، وَلا فِي الْأَرَضينَ السُّفْلي، وَلا فَوقَهُنَّ وَلا تَحْتَهُنَّ وَلا بَيْنَهُنَّ اِلهٌ يُعْبَدُ غَيْرُهُ، لَكَ الْحَمْدُ حَمْداً لا يَقْوي عَلي اِحْصآئِهِ اِلاّ اَنْتَ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمِّدٍ، صَلوةً لا يَقْوي عَلي اِحْصآئِها اِلّااَنْتَ.» 4
اي كه بودهاي پيش از هر چيز و آفريد هر چيز را و سپس تنها او باقي ماندو هر چه هست فاني شود اي كه نيست مانندش چيزي اي كه معبودي جز او درآسمانهاي بالا و نه در زمينهاي پائين و نه فوق آنها و نه زير آنهاو نه در مابين آنها نيست خاص تو است ستايش آن ستايشي كه توانائي ندارد بر شمارهاش كسي جز تو درود فرست بر محمد و آل محمد درودي كه توانائي نداشته باشد برشمارهاش كسي جز تو .
🔻۵. دعاي روايت شده از امام کاظم عليه السلام:
اَللّهُمَّ اْجْعَلْ فيما تَقْضي وَتُقَدِّرُ مِنَ الْأَمْرِ الْمَحْتُومِ،وَفيما تَفْرُقُ مِنَ الْأَمْرِ الحَكيمِ في لَيْلَةِ الْقَدْرِ، وَفِي الْقَضآءِ الَّذي لايُرَدُّ وَلا يُبَدَّلُ، اَنْ تَكْتُبَني مِنْ حُجَّاجِ بَيْتِكَ الْحَرامِ، الْمَبْرُورِ حَجُّهُمُ،الْمَشْكُورِ سَعْيُهُمُ، الْمَغْفُورِ ذُنُوبُهُمُ، الْمُكَفَّرِ عَنْهُمْ سَيِّئاتُهُمْ، وَاجْعَلْ فيما تَقْضي وَتُقَدِّرُ، اَنْ تُطيلَ عُمْري، وَتُوَسِّعَ عَلَي في رِزْقي، وَتَفْعَلَ بي كَذا وَكَذا،5
حاجت خود را ذكر كند
خدايا قرار ده در آنچه حكم كرده و مقدر فرمودهاي از سرنوشت حتمي و در آنچه جدا كني از فرمان حكيمانهات در شب قدر و در آن قضا و قدري كه برگشت و تغيير و تبديلي ندارد كه نام مرا در زمره حاجيان خانه محترمت )كعبه( بنويسي آنان كه حجشان مقبول و سعيشان مورد تقدير و گناهانشان آمرزيده و كردار بدشان بخشوده شده است و قرار ده در آنچه مقدر فرمودهاي كه عمر مرا طولاني كرده و روزيم را وسيع گرداني و دربارهام چنين و چنان كني.
🔻 ۶. دعايي که از پيامبر صلي الله عليه و آله براي اين شب روايت شده است:
سُبْحَانَ مَنْ لَا يَمُوتُ سُبْحَانَ مَنْ لَا يَزُولُ مُلْكُهُ سُبْحَانَ مَنْ لَا تَخْفَي عَلَيْهِ خَافِيَةٌ سُبْحَانَ مَنْ لَا تَسْقُطُ وَرَقَةٌ إِلَّا يَعْلَمُها [بِعِلْمِهِ] وَ لا حَبَّةٍ فِي ظُلُماتِ الْأَرْضِ وَ لا رَطْبٍ وَ لا يابِسٍ إِلَّا فِي كِتابٍ مُبِينٍ [يَعْلَمُهُ وَ قَدَّرَهُ] إِلَّا بِعِلْمِهِ وَ بِقُدْرَتِهِ فَسُبْحَانَهُ سُبْحَانَهُ سُبْحَانَهُ سُبْحَانَهُ سُبْحَانَهُ سُبْحَانَهُ سُبْحَانَهُ مَا أَعْظَمَ شَأْنَهُ وَ أَجَلَّ سُلْطَانَهُ اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَي مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ [وَ اجْعَلْنَا مِنْ عُتَقَائِكَ وَ سُعَدَاءِ خَلْقِكَ بِمَغْفِرَتِكَ إِنَّكَ أَنْتَ الْغَفُورُ الرَّحِيمُ].6
📚 چهل حدیث شهید اول ص۸۷
📚 اقبال الاعمال ج۱ ص۱۸۱
#اعمال
کانال معرفتی " معارف الشیعه "
@maaref_shiaa
هدایت شده از معارف الشیعه
#دستورات_ماثور
🔴 اعمال و ادعیه مشترکه #شب_های_قدر
🔻بهترين اعمال آن هايي مي باشد که در روايات وارد شده است از جمله در اين شبها صدقه ، صلوات بر محمد و آل محمدعليهم السلام ،توسل به امام زمان عجل الله تعالي فرجه و صاحب و نگهبان شب قدر كه از معصومين عليهم السلام مي باشد.( نگهبان و صاحب روزشنبه پيامبر اكرم صلي الله عليه و آله - يكشنبه حضرت علي و فاطمه زهراسلام الله عليها و .... به جلد چهارم مراجعه شود) و دعا ها و نماز هاي وارده و دعا از براي مطالب دنيا و آخرت خود و پدر و مادر و خويشان خود و برادران مؤمن زنده و مرده را ازخداوند طلب کردن است و:
1. غسل:
در روايت عبد اللَّه بن بكير، از زراره، از يكي از آن دو امام عليهما السّلام آمده است كه گفت: از آن امام در باره شبهائي از ماه رمضان كه غسل در آنها مستحبّ است، سؤال كردم، پس فرمود: شب نوزدهم، و شب بيست و يكم و شب بيست و سوّم (📚من لا یحضره الفقیه ح ۲۰۳۱)
2. احياء داشتن(بيداري تا به اذان صبح):
از امام کاظم عليه السلام روايت کرده است که هر کس شب قدر غسل کند و تا طلوع سپيده شب زنده داري کند، از گناهان خود بيرون مي رود. (📚روضة الواعظین م ۴۸)
درخصوص احياء گرفتن در گذشته عرض شد که سيد بن طاوس رضوان الله عليه در اقبال چنين مي فرمايد: «مراد از احياي شب هاآن است که تمامي حرکات و سکنات و خواسته ها و ناخوشايندي هايت در اين شب هاي فرخنده با نيت وعبادت خالص براي درگاه مقدس و بلند الهي ، انجام شود. همانگونه که اگر در حضور بزرگ ترين پادشاه هستي حضور بيابي، در همه ي احوال خود اعم از ايستادن و نشستن و خوردن و آشاميدن و خواستن و دوست داشتن، به خشنودي اوميل و رغبت نشان مي دهي، خداوند نيز از تو به چيزي که توان آن را نداري مکلف نساخته است، بلکه از تو به انجام آن چه در برابر پادشاهاني که مملوک او و از نيازمندترين نيازمندان به او هستند، به جا آورده مي شود، راضي است و اگر خواب بر تو غلبه کرد، خواب تو همانند انسان هاي مودب در پيشگاه پروردگار جهانيان باشد ، آنان که نيت شان از خواب، نيرو گرفتن بر انجام طاعت و کوشش بيشتر است» (📚اقبال الاعمال ج ۲ ص ۶۳۴)
3. زيارت امام حسينعليه السلام:
احاديث در فضيلت زيارت امام حسين عليه السلام در ماه مبارك رمضان خصوص شب اوّل و نيمه و آخر آن و در خصوص شب قدر بسيار است حضرت صادقعليه السلام مروي است كه چون شب قدر ميشود منادي از آسمان هفتم از بطنان عرش ندا ميكند كه حق تعالي آمرزيد هركه را كه به زيارت قبر حسين عليه السلام آمده است (📚تهذیب الاحکام ج ۶ ص ۴۹)
4. دعاء جوشن كبير
5. از امام زين العابدينعليه السلام روايت شده كه در اين شبها در حال قيام و قعود و ركوع و سجود ميخوانده است.
اللَّهُمَ إِنِّي أَمْسَيْتُ لَكَ عَبْداً دَاخِراً لَا أَمْلِكُ لِنَفْسِي نَفْعاً وَ لَا ضَرّاً وَ لَا أَصْرِفُ عَنْهَا سُوءاً أَشْهَدُ بِذَلِكَ عَلَي نَفْسِي وَ أَعْتَرِفُ لَكَ بِضَعْفِ قُوَّتِي وَ قِلَّةِ حِيلَتِي فَصَلِّ عَلَي مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْجِزْ لِي مَا وَعَدْتَنِي وَ جَمِيعَ الْمُؤْمِنِينَ وَ الْمُؤْمِنَاتِ مِنَ الْمَغْفِرَةِ فِي هَذِهِ اللَّيْلَةِ وَ أَتْمِمْ عَلَيَّ مَا آتَيْتَنِي فَإِنِّي عَبْدُكَ الْمِسْكِينُ الْمُسْتَكِينُ الضَّعِيفُ الْفَقِيرُ الْمُهِينُ اللَّهُمَّ لَا تَجْعَلْنِي نَاسِياً لِذِكْرِكَ فِيمَا أَوْلَيْتَنِي وَ لَا غَافِلًا لِإِحْسَانِكَ فِيمَا أَعْطَيْتَنِي وَ لَا آيِساً مِنْ إِجَابَتِكَ وَ إِنْ أَبْطَأَتْ عَنِّي فِي سَرَّاءَ كُنْتُ أَوْ ضَرَّاءَ أَوْ شِدَّةٍ أَوْ رَخَاءٍ أَوْ عَافِيَةٍ أَوْ بَلَاءٍ أَوْ بُؤْسٍ أَوْ نَعْمَاءَ إِنَّكَ سَمِيعُ الدُّعاءِ (📚مصباح کفعمی ص ۵۸۵)
خدايا من شب كردم در حالي كه بنده خواري هستم كه مالك سود و زياني براي خويش نيستم و نتوانم از خويشتن پيشآمد ناگواري را بازگردانم و اين مطلبي است كه من آنرا بر خويش گواهي دهم و به ناتواني خود و بيچارگيم در برابرت اعتراف دارم پس درود فرست بر محمد و آل محمد و وفا كن برايم بدانچه بر من و همه مؤمنين و مؤمنات وعده فرمودي از آمرزش در اين شب و تمام كن بر من آنچه را به من دادي زيرا كه منبنده بينواي مستمند ناتوان تهيدست خوار توام خدايا قرار مده مرا فراموشكار از ياد خويش در آنچه به من انعام فرمودي و نه غافل از احسانت در آنچه به من عطا كردي و قرارم مده نااميد از اجابت خويش و اگرچه ديرزماني طول كشد چه در خوشي و چه در سختي در دشواري يا در آسايش در تندرستي يا گرفتاري در تنگدستي يا در نعمت براستي تو شنواي دعايي.
6. دو ركعت نماز است در هر ركعت بعد از سوره حمد هفت مرتبه سوره توحيد بخواند و بعد از سلام هفتاد مرتبه اَسْتَغْفِرُ اللَّهَ وَاَتُوبُ اِلَيْهِ بگويد در روايت پيامبرصلي الله عليه وآله استكه از جاي خود برنخيزد تا حقّ تعالي او را و پدر و مادرش را بيامرزد (📚اقبال الاعمال ج ۱ ص ۱۸۶)
👇
هدایت شده از معارف الشیعه
7. صد ركعت نماز كند كه فضيلت بسيار دارد و افضل آنست كه در هر ركعت بعد از سوره حمد ده مرتبه سوره توحيد بخواند(روايتش درهزار رکعت نماز در ماه رمضان گذشت)
8. نمازي براي درك و ديدن شب قدر : «عبدالله ابن عباس مي گويد: به رسول خدا صلي الله و عليه و آله عرض کردم خوشا به حال کسي که شب قدر را ببيند فرمود: يابن عباس، آيا نمازي به تو نياموزم که وقتي آن را خواندي، هر شب بيست مرتبه بلکه بيشتر شب قدر را ببيني؟ عرض کردم بياموز درود خدا بر تو فرمود: يك نماز چهار ركعتي بعد از نماز عشا و قبل از نمازوتر(اخرين رکعت درنماز شب)در هر ركعت بعد از سوره حمد سوره هاي كافرون سه مرتبه و توحيد سه مرتبه بعداز سلام سيزده مرتبه استغفرالله مي گويي، به حق خدايي که مرا به پيامبري برانگيخت، هر کس اين نماز را بخواند و درآخر آن سيزده مرتبه تسبيح(سبحان الله) وسپس استغفاركند، هر بار اين نماز را خواند، شب قدر را مي بيند و در روز قيامت نيز هفتصد هزار از امت من شفاعت مي کند و خداوند او و پدر و مادرش را مي آمرزد ان شاء الله تعالي» (📚اقبال الاعمال ج ۱ ص ۱۸۶)
9. قرآن مجيد را بگشايد و بگذارد در مقابل خود و بگويد:
اَللّهُمَّ اِنّي اَسْئَلُكَ بِكِتابِكَ الْمُنْزَلِ وَما فيهِ، وَفيهِ اسْمُكَ الْأَكْبَرُ، وَاَسْمآؤُكَ الْحُسْني، وَما يُخافُ وَيُرْجي اَنْ تَجْعَلَني مِنْ عُتَقآئِكَ مِنَ النَّارِ.
خدايا از تو خواهم به حق كتاب فرستاده شدهات و آنچه در آنست كه در آن است نام بزرگت و نامهاي نيكويت و آنچه بدانها ترس و اميد شود كه قرارم دهي از زمره آزاد شدگانت از دوزخ
پس هرحاجت كه دارد بخواهد.
قرآن شريف را برسر بگذاردوبگويد:
اَللّهُمَّ بِحَقِّ هذَا الْقُرْآنِ،وَبِحَقِّ مَنْ اَرْسَلْتَهُ بِهِ، وَبِحَقِّ كُلِّ مُؤْمِنٍ مَدَحْتَهُ فيهِ، وَبِحَقِّكَ عَلَيْهِمْ فَلا اَحَدَ اَعْرَفُ بِحَقِّكَ مِنْكَ.
خدايا به حق اين قرآن و به حق آنكس كه او را بدان فرستادي و به حق هر مؤمني كه در اين قرآن مدحش كردهاي و به حقي كه تو بر ايشان داري زيرا كسي نيست كه حق تو را بهتر از خودت بشناسد.
سپس ده مرتبه بگويد بِكَ يا اَللَّهُ
و ده مرتبه بِمُحَمَّدٍ
و ده مرتبه بِعَلي
و ده مرتبه بِفاطِمَةَ
و ده مرتبه بِالْحَسَنِ
و ده مرتبه بِالْحُسَيْنِ
و ده مرتبه بِعَلِي بْنِ الْحُسَيْنِ
و ده مرتبه بُمَحَمَّدِ بْنِ عَلِي
و ده مرتبه بِجَعْفَرِ بْنِ مُحَمَّدٍ
و ده مرتبه بِمُوسَي بْنِ جَعْفَرٍ
و ده مرتبه بِعَلِي بْنِ مُوسي
و ده مرتبه بِمُحَمَّدِبْنِ عَلِي
و ده مرتبه بِعَلِي بْنِ مُحَمَّدٍ
و ده مرتبه بِالْحَسَنِ بْنِ عَلِي
و ده مرتبه بِالْحُجَّةِ
پس هر حاجت كه داري طلب كن. (📚اقبال الاعمال ج ۱ ص ۱۸۶)
کانال معرفتی " معارف الشیعه "
@maaref_shiaa