فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با دیدن این صحبت های ضرغامی اگر جای رئیسی بودم ایشان را برکنار، جای نمایندگان مجلس بودم وزیر را استیضاح و اگر جای دادستان بودم وی را مورد پیگرد قضایی قرار می دادم
شما جای خارجی ها باشید وقتی وزیر ایران اولین مشکل گردشگران خارجی را دستگیری ذکر می کند به ایران سفر می کردید؟!
🔗 احمدکارآمد
قسمت دوم حرف رهبری رو نشنیدید‼️حتما صلاح نبوده بشنوید‼️
جهتگیری مهمتر از کاروتلاش است
جهتگیری غلط🚨نظمنوین_شیطانی🚨نفوذ🚨اجرایمخفیانهسند۲۰۳۰🚨مدیرانلیبرالبهاسمدولتانقلابی🚨
#امام_زمان منتظر بیداری ماست...
#مسمومیت
#لبیک_یا_خامنه_ای
12.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😱❌ایرانی یعنی نفهم و فقط آمریکایی ها و سازمان بهداشت جهانی می فهمد!☣☢
🎬 حق انتخاب
❓کدام روش درمان کرونا واقعا درسته است؟✅❎
😷🤒آیا کرونا واقعا وجود دارد؟❗️
استاد بابایی
استاد کشمیری
https://www.aparat.com/v/P06Ko
╭┅─────────┅╮
🌺 @ostadbabaei
╰┅─────────┅╯
جهتگیری غلط🚨نظمنوین_شیطانی🚨نفوذ🚨اجرایمخفیانهسند۲۰۳۰🚨مدیرانلیبرالبهاسمدولتانقلابی🚨
#امام_زمان
#مسمومیت
#لبیک_یا_خامنه_ای
11.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♻️ آقایان بترسید از آه این مادران
جناب آقای رییسی و وزرا و معاونین
جناب آقای قالیباف و نمایندگان مجلس
جناب آقای محسنی اژهای و دادستان و مقامات قضایی
جنآب اقای شهردار تهران و دیگر شهرداران
جناب آقای رادان و دیگر مقامات انتظامی
جناب آقایان مسئول ...
بترسید از التماس عاجزانه مادران شهیدی که خون فرزندانشان، شاهد حقانیت ادعایشان است، بترسید از اینکه این التماس عاجزانه تبدیل به آه دردمندانه شود.
✅ کانال #سعیدیسم :
https://eitaa.com/joinchat/748028099C062dd1f0bc
مشکل نیلی و #بچههای_شیکاگو اعتماد به نفس زیاد است!!!
عمری بر مَسْند تصمیم سازی نشسته اند و برای دولت های مختلف تصمیم سازی کردند، و نتیجه اش شده این بحران معیشتی که می بینید!!!
هرکس غیر از اینها بود می رفت یک پَستویی و بیرون نمیومد!!
باز از رو نمی روند و تئوری پردازی می کنند!!
💥 «نگاه تجلیلآمیز به کارخانه متمرکز»، حرامتر است از «نگاه به زن نامحرم».
چرا؟ چون کارخانه در این الگو، نظام طبقاتی ایجاد میکند و ابزار پیدایش محرومیت اقتصادی، محرومیت سیاسی و محرومیت فرهنگی و ابزار اقامۀ ظلم اجتماعی است.
🔵 علامه سید منیرالدین حسینی الهاشمی (ره) :
«ما یک کارهایی را بهراحتی جزو گناهان میشماریم، امّا یک گناههایی را اصلاً گناه نمیدانیم. چرا؟ برای اینکه حساسیت ما در آنجا اصلاً بیدار نشده است.
ما نگاه به یک زن نامحرم و بیحجاب را بسیار زشت میدانیم، ولی نگاه تجلیلآمیز به یک کارخانه [با تعریف نظام سرمایهداری،] و عظیم دانستن آن را هرگز بد نمیدانیم! تولید در این کارخانه، «متمرکز» است و ابزار انگیزش مادی میشود و تمرکز را به نفع یک عدّه و بر علیه یک عدّۀ دیگر درست میکند و دلهای جمع زیادی را به طرف دنیا متوجّه میکند.
در نگاه به نامحرم، گناهی که واقع میشود، گناه فردی است، اما در اینجا، شما با آن تعظیم و آن نگاهِ تجلیلآمیز، یک سیستم اقتصادیِ مادی [و لوازم آن] را تأیید میکنید. در مواجهه با نامحرم، چشمتان را میبندید و رویتان را بر میگردانید و ثواب کسب میکنید، اما در اینجا چگونه میتوانید چشم را ببندید و بگویید ما باید تردید کنیم در اینکه «صرفهجویی در مقیاس تولید در اینجا چگونه به کار رفته است»؟
اصلاً فرض کنید کارخانه، به این عظیمی نباشد و آن را کوچک درست کنند، اما با این حال، نظامِ شبکهای که میخواهد آن را اداره کند، چه نحوه انگیزشی را در جامعه اصل قرار میدهد؟ و چه نرمافزاری دارد؟ میگوییم همین «تردید کردن» [در اینجا،] مثل چشم فروبستن [در آنجا] است و اجازه دادن به خود و دیگران برای فکر کردن است.
ممکن است کسی مظالم را جدای از آنچه که در تمدن موجود است ملاحظه کند و بگوید ظلمها بد است و کمکم برطرف میشود! اما باید به او بگوییم این نوع کارخانه، کارخانۀ تولید ظلم است و تولید محرومیتِ اقتصادی، محرومیتِ سیاسی و محرومیتِ فرهنگی میکند و جریان توسعۀ نیازمندیها با این ماشینی که دارد، یک عده را تحت فشار قرار میدهد؛ میتوانیم بگوییم این ماشین، اقامۀ فساد میکند، نه اینکه مثل نگاه به زن نامحرم [ صرفاً یک ارتکاب گناه فردی باشد.]
هر کاری که براساس یک معیاری، آن را «فاسد» فرض میکنیم، میتوانیم بگوییم «ارتکابِ» آن کار، بد است، اما «ترویج و اشاعۀ» آن بدتر است و «اقامۀ ناهنجاری و به پا داشتن فساد»، بهمراتب از دو سطح قبلی بدتر است. حال، اگر ما فقر، جهل، سلبِاختیار را ناهنجار با فطرت بشر بدانیم، باید بگوییم این ماشین (یعنی کارخانه با تولید متمرکز) اینها را در مقیاسهای بسیار بزرگ به وجود میآورد، اقامه فساد میکند، اخلاق جامعه را مادی میکند، بستر پرورشی را عوض میکند و استغنای از دین را [تدریجاً] به پذیرش اجتماعی میرساند... .
[اساساً باید دید] اقامۀ کفر در عالَم چگونه انجام میگیرد و بستر پرورشی جامعه چگونه با جهانبینی، ناهنجار میشود.
📌جهانِ پساکرونا👇
https://eitaa.com/joinchat/476184625C62ff62b069
اینها👇، در یک ساختار، دنباله ی یکدیگرند:
تولید انبوه
توزیع انبوه
مصرف انبوه (مصرف گرایی)
سرمایه داری
👈تولید که انبوه شد باید سر همه کلاه بگذاری...
◽️اگر چرخ کارخانه می خواهد بچرخد، باید انسان مصرف گرا تربیت شود. داستانِ «کلاه سر همه بگذارید» همین است. یک موقعی با دست کلاه می بافتند؛ خیلی که می شد در طول یک تابستان یا مثلاً پاییز، می شد یک یا دو کلاه برای اهل خانه خودت ببافی. ولی وقتی کارخانه آمد و تولید انبوه شد، باید سر همه کلاه بگذاری. وقتی تولید انبوه شد، باید مصرف بشود، پس باید انسانِ مصرفی ایجاد بکنی. جریان توسعه هم انسان مصرفی ایجاد و تربیت می کند. بعد به اسم بهداشت و هزار مسئله دیگر، فرهنگ سازی می کند و کالاهای یک بار مصرف را وارد جامعه می کند و تازه در انتها روشن می شود که این ها همه عامل بدترین بیماری ها بوده است.
◾️آیت الله سید محمد مهدی میرباقری (عضو مجلس خبرگان رهبری)
#غرب_شناسی
#تولید_انبوه
#تولید_متمرکز
#مصرف_گرایی
📌جهانِ پساکرونا 👇
🌐 @jahanepasakorona
ایشان هم از این قبیل اند که عرض شد!!
با اجرای سیاست هایشان در دولت های مختلف معیشت مردمِ مستضعف به بحران رسیده اونوقت میگن اقتصاد مقاومتی لیبرال ترین سند پس از انقلاب است!!
#بحران_نیلی
#بچههای_شیکاگو
#تصمیم_سازی
#نه_به_نئولیبرالیسم
آقای مسعود نیلی هستند!
پدر خوانده ی نئولبیبرالیسم ایرانی که حدود ٢٠ سال است با تئوری پردازی های ایشان در صحنه ی تصمیم سازی، اقتصاد و معیشت مردم به اوج بحران رسیده است!
ایشان در جدیدترین اظهار نظر، خودکفایی کشاورزی و تامین ارزان قیمت نهاده را اشتباه خوانده اند!
#بحران_نیلی
#بچههای_شیکاگو
#سازمان_برنامه_و_بودجه
📌جهانِ پساکرونا👇
https://eitaa.com/joinchat/476184625C62ff62b069