پیامبر اکرم فرمودند: در هر روز دوازده برکت و رحمت الهی بر خانه ای که در آن دختران زندگی می کنند نازل می گردد.و آن منزل. مورد زیارت و دیدار ملائکه قرار می گیرد.و آن ملائکه برای پدر آن دختران- در هر روز و شب- ثواب عبادت یک سال را در نامه عمل او می نویسند😊(جامع الأخبار ص 285 الفصل 62)
ولادت حضرت معصومه روز دختر مبارک😍
🔴کشف سرنخهای ترویج اباحهگری، فساد و فحشا در کشور/ هنجارشکنان به بیرون کشور متصل بودند
♦️سردار سلیمانی جانشین فرمانده ناجا :امروز به نقطهای رسیدیم که بر هیچکس پوشیده نیست که حمله به ارزشهای دینی، انقلابی و ملی مردم و ترویج اباحهگری و فساد و فحشا در کشور و جلوه گری و نشان دادن اینها در معرض دید عموم و جهانیان، از نقشههای شوم دشمنان انقلاب برای تخریب و تضعیف ارزشهای دینی نظام است، ازقضا در بررسیهای بعدی مشخص شد که تمام افرادی که بهصورت مشخص و با برنامههای قبلی درصحنههای حاضر برای تعرض به ارزشهای کشور میدانداری کردند؛ بهصورت مستقیم یا غیرمستقیم به سرنخهایی در بیرون کشور متصلاند و در چرخه برنامهریزی دشمن برای هتک ارزشهای دینی و ملی کشور قرارگرفتهاند.
♦️لذا امروز حجت تمامشده، ابهام برطرف شده و اگر کسانی از روی غفلت و ناآگاهی مرتکب جرائم و تخلف شوند و قانون را نقض کنند پلیس کماکان با مدارا و ملاطفت و بهصورت ایجاب و انتقال آموزش و آگاهی و تنبه برخورد میکند، ولی کسانی که در این گروه نباشند اجازه نمیدهیم که ارزشهای دینی و انقلابی این نظام مقدس که با ریخته شدن خون هزاران شهید شکلگرفته است و جزئی از آرمانها و باورها و عقاید این مردم شده است، از سوی گروه محدودی به سخره گرفته شود. #حجاب
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 نکته ای مهم در سخنان اخیر رهبری که نباید به سادگی از آن گذشت
🔹در این فیلم رهبر انقلاب از حاکمیت فضای مجازی بی در و پیکر بر کشور سخن میگوید.
🔸اگر سربازی یا سرهنگی در گوشه ای از مرزهای کشور بی تعهدباشد یا غفلت کند و آن مرز برای عبور و مرور دشمن آزاد باشد چه برخوردی به او میکنند؟
🔹ضرورت دارد قوه قضائیه کمیته ای حقیقت یاب تشکیل دهد و مشخص کند بخاطر خیانت یا غفلت کدام سازمانها و وزارت خانه ها یا اشخاص یا جریانی، فضای مجازی کشور بی در و پیکر شده که اینگونه جولانگاه دشمنان شده است .
🔸آن مرزبان یا مرزبانان خائن در فضای مجازی باید سریعا شناسایی و به اشد مجازات برسند
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸 هر که هستید، مسوولیتی دارید یا ندارید، چپید، راستید، میانه اید یا اگر اصلا هیچ نیستید این سه دقیقه صحبت های آقای خوش چشم درباره عواقب #اینستکس را گوش کنید. با دست خودمان داریم چه کار می کنیم:
💭 اگر اینستكس تنها راه ورود غذا و دارو به کشور باشد، یعنی به دست خودمان یک اهرم فشار جدی دیگر برای خودمان طراحی کردیم. با همین اهرم فشار، با همین امتیاز خیلی ساده که ما قبل از برجام هم داشتیم، برای اینکه مردممان به دارو و مواد غذایی محتاج نشوند، مجبورمان می کنند که درباره موشکی هم مذاکره کنیم..
💭 بی بی سی فارسی از مارک فیتس پتریک Marc Fitzpatrick آمریکایی پرسید اگر اینستکس راه بیفتد آیا اروپا از این به عنوان اهرم فشار برای مذاکرات موشکی استفاده نمی کند؟
🔹گفت: «خیال» نمی کنم اروپا «فعلا» چنین قصدی داشته باشد. یعنی امکان فراهم است. ممکن است فردا صبح بلند شود چنین قصدی داشته باشد!
🔸اگر همه اقتصاد ما، دارایی ها ما، کانالیزه بشود بیفتد دست غرب، هرکاری بخواهند می توانند با ما بکنند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ کسایی که میگن خانم ها این جا هیچ آزادی ندارن و با وجود حجابشون هیچ کاری نمیتونن بکنن و به خانم ها و ورزش کردنشون توی ایران هیچ بهایی داده نمیشه چشماشون رو باز کنن و ببینن که این دختران نینجا در عصرجدید چه نمایش زیبایی رو به اجرا میزارن.
مشکل این جماعت اینه که فهمشون از آزادی بالاتر از کمربندشون نمیاد و فقط دنبال بی عفتی و بی حیایی هستن.
@BisimchiMedia
🔹پروفسور امید مریچ، مدت 30 سال در دانشکده ادبیات دانشگاه استانبول به عنوان استاد فعالیت کرده است. او #اولین زنی بود که در کرسی جامعه شناسی که بانی آن ضیا گوک آلپ می باشد، به عنوان رئیس گروه و استاد، مشغول فعالیت شد . وی در سال 1999م. داوطلبانه درخواست بازنشستگی کرد. او در واقع، مجبور به انجام چنین کاری شد؛ زیرا تصمیم به باحجاب شدن گرفته بود. او نمی توانست #حجاب داشته باشد و در عین حال، عضو هیئت علمی دانشگاه هم باشد. از این رو، مجبور به انتخاب یکی از آنها بود و چنین بود که حجاب را انتخاب کرد
🔸به عنوان زنی که 53 سال بی حجاب بوده است؛ به ما بگویید چگونه حجاب را انتخاب کردید؟
🔹من کسی هستم که بدون #تربیت_دینی بزرگ شدم و بخش قابل توجهی از زندگی ام را به عنوان فردی اگنوستیک گذرانده ام. من، مدرس جامعه شناسی هستم و سی سال جامعه شناسی تدریس کرده ام؛ یعنی تلاشم این بوده است که جامعه را بشناسم و بشناسانم؛ اما سرانجام به جایی رسیدم که احساس کردم اندوخته هایم اگر چه جنبه عقلانی وجودم را ارضا می کند، ا
🔸من همیشه به نماز خواندن بیشتر از باحجاب بودن اهمیت داده ام. فکر می کنم از آرامشی که در #سجده به دست می آید، نمی توان چشم پوشی کرد. در آن دوره، به حجاب فکر نمی کردم. این موضوع ادامه داشت تا سال 1999م. که زمین لرزه ای بزرگ رخ داد...
👈ادامه این مصاحبه درسایت #رهیافته
https://rahyafteha.ir/6996
🌐 @rahyafte_com
#پاسخ_به_شبهه
قسمت دوم:
پرسش 1. آیا درست است که در زمان پیامبر(صلی الله علیه و آله و سلم) حجاب اختیاری بود و اجباری برای پوشش اسلامی برای زنان غیرمسلمان نبود؟
✅عدم نیاز به الزام حکومتی حجاب در عصر پیامبر(صلی الله علیه و آله و سلم):
یادآوری این نکته ضروری است که پوششهای زننده جوامع کنونی از اختصاصات عصر و زمان ما و ارمغان نوظهور فرهنگ غربی است و الا این میزان از برهنگی و پوششهای مهیّج در عصر پیامبر اسلام(صلی الله علیه و آله و سلم) و ائمهی اطهار(علیهم السلام) حتی در میان کفار باب نبوده و بر خلاف آنچه در پرسش مطرح گردیده، در ادیانی همچون یهود و مسیحیت احکام واقعی سختتر از احکام دین اسلام بوده، این سختگیری در مورد پوشش زنان نمود بیشتری داشته است.
شهید مطهری در این باره میگوید: در ایران و در بین یهود و مللی که از فکر یهود پیروی میکردند حجاب به مراتب شدیدتر از آنچه اسلام میخواست وجود داشت. در بین این ملتها وجه و کفین هم پوشیده میشد، بلکه در بعضی از ملتها سخن از پوشیدن زینت زن و چهره زن نبود، سخن از پنهان کردن زن و به اصطلاح «قایم» کردن زن بود و این فکر به صورت عادت سفت و سختی درآمده بود. اسلام گرچه پوشانیدن وجه و کفین را واجب نکرد ولی تحریم هم نکرد، یعنی اسلام علیه پوشانیدن چهره قیام نکرد و باز گذاشتن را واجب ننمود و در نتیجه ملتهای غیرعرب که مسلمان شدند از همان عادت و رسم دیرین خود تبعیت کردند.
ویل دورانت در صفحه 30 جلد 12 تاریخ تمدن (ترجمه فارسی) راجع به قوم یهود و قانون تلمود مینویسد: «اگر زنی به نقض قانون یهود میپرداخت چنانکه مثلاً بیآنکه چیزی بر سر داشت به میان مردم میرفت و یا در شارع عام نخ میرشت یا با هر سنخی از مردان درد دل میکرد یا صدایش آن قدر بلند بود که چون در خانهاش تکلم مینمود همسایگانش میتوانستند سخنان او را بشنوند، در آن صورت مرد حق داشت بدون پرداخت مهریه او را طلاق دهد.»
بنابراین زنان یهود و نصاری حجاب نسبی داشتند و به آن پایبند بودند، و اگر زنان مسیحی و یهودی کشف حجاب میکردند، بر خلاف آموزهها و دستورات کتابهای آسمانی آنها – البته تحریف نشده آن – بود.
بر همین اساس لزومی جهت طرح این موضوع از سوی پیامبر اکرم و حضرت علی(علیهما السلام) وجود نداشته و گزارشی در تاریخ مبنی بر این که رعایت حجاب زنان یهود و نصاری پس از تشریع حجاب؛ از سوی پیامبر اکرم(صلی الله علیه و آله و سلم) اجباری بوده باشد، وجود ندارد، مگر از باب امر به معروف و نهی از منکر که یک تکلیف شرعی بوده و ممکن بود مسلمانان در مقابل بدحجابی اهل کتاب نهی از منکر نمایند؛ همان طور که نسبت به بدحجابی زنان مسلمان نهی از منکر انجام میشد.
البته باید توجه داشت بدحجابی در آن موقع مشکل چندان حادی نبوده، بهطوری که اقتضا کند تا نسبت به آن اجبار و الزامی صورت پذیرد، بلکه طبق روایات، گناهانی؛ مانند شراب خواری، ازدواج با محارم، رباخواری و زنا در آن موقع رایج بوده و پیامبر(صلی الله علیه و آله و سلم) نیز هنگام انعقاد عقد ذمّه با یهودیان و مسیحیان ترک این موارد را شرط فرمود، و آنان هم متعهد شده بودند که چون در پناه و حمایت حکومت پیامبر(صلی الله علیه و آله و سلم) بودند، باید به قوانین و احکام شرعی احترام گذاشته و آشکارا در اجتماع مرتکب این گناهان نشوند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بی حجابی و پوششهای زننده جوامع کنونی از اختصاصات عصر و زمان ما و ارمغان نوظهور فرهنگ غربی است و الا تا صد سال گذشته زنان غربی هم حجاب کامل را رعایت می کردند اگر باور ندارید کلیپ بالا که برای حدود صد سال پیش انگلستان است را ببینید