سنجش.pdf
3.63M
✅✅خلاصه دست نویس سنجش و اندازه گیری پیشرفت تحصیلی
🟢مناسب روزهای پایانی جهت مرور
✅کانال اخبار و منابع آزمون استخدامی همراه شماست
🔶کانال بهترین راه برا معلمی
@azemonmasiremoallemi1402
👌ارسال به دوستان فراموش نشه 👆
در کنارتون هستیم 😉
1580541018-.pdf
649.3K
🔶دانـش سـیـاسـی/اجـتـماعـی/حـقـوق
📚بیانیه گام دوم انقلاب
#منابع_عمومی_آزمون_استخدامی
#بیانیه_گام_دوم_انقلاب
┄┅─✵🍃🌸🌼🍃✵─┅┄
🔶کانال بهترین راه برا معلمی
@azemonmasiremoallemi1402
👌ارسال به دوستان فراموش نشه 👆
در کنارتون هستیم 😉
.
🔴 آزمون استخدامی ماده ۲۸ حذف نمی شود
👤 وزیر آموزش و پرورش: در رابطه با شایعات مطرح شده مبنی بر اینکه از سال آینده جذب نیرو تنها از خروجیهای دانشگاه فرهنگیان خواهد بود، عنوان کرد: خیر؛ آزمون ماده ۲۸ هم برگزار خواهد شد.
▫️ در صورتی که سازمان امور اداری مجوز بدهد ما جذب نیرو از این طریق را خواهیم داشت. سهمیهها هنوز اعلام نشده است.
▫️محمد جوادزاده معاون فرهنگی اتحادیه جامعه اسلامی دانشگاه فرهنگیان: اگر بخواهیم آزمون استخدامی را کامل حذف کنیم؛ در این شرایط به صورت عملیاتی اجراپذیر نیست و باید فرصتی برای دیگر افراد در حوزه های مختلف صورت بگیرد تا کمبود نیروی معلم جبران شود.
🔶کانال بهترین راه برا معلمی
@azemonmasiremoallemi1402
👌ارسال به دوستان فراموش نشه 👆
در کنارتون هستیم 😉
هدایت شده از فقه و زندگی
حلول ماه شعبان المعظم مبارک باد
#كانال_تخصصي_فقه_و_زندگي
https://eitaa.com/feghhvazendegi
📡حداقل برای یک☝️نفر ارسال کنید
لطفاً منتشر کنید.....
🌹عرض سلام و ادب و تبریک ماه شعبان
🙏صدقه اول ماه شعبان
جهت کارهای فرهنگی و درمانی
6037997700211197
بنام احسان سرداری
🙏 لطفاً فیش واریزی رو به ای دی زیر ارسال بفرمایید.
@sardari32
✅مهم/استخدام آموزش و پرورش
🌷جزئیات زمان برگزاری آزمون استخدامی ۱۴۰۴ آموزش و پرورش
✍کارشناس مسئول استخدامی آموزش و پرورش در گفتگویی از قطعی شدن برگزاری آزمون استخدامی ماده ۲۸ و رد شایعه متوقف شدن این نوع استخدام خبر داد.
▫️کارشناس مسئول استخدام وزارت افزود: این وزارتخانه دست کم برای ۳ تا ۴ سال آینده نیاز مبرم به نیروهای ماده ۲۸ برای جبران کمبود نیروی خود دارد.
↩️برگزاری آزمون استخدامی ۱۴۰۴ در وزارت آموزش و پرورش قطعی است و سهمیه خوبی (حداقل ۳۰ هزار نفر) برای این آزمون در نظر گرفته شده است. زمان انتشار دفترچه استخدام در بهمن یا اسفند ۱۴۰۳ و زمان برگزاری آزمون نیز اردیبهشت ۱۴۰۴ می باشد.
🔶کانال بهترین راه برا معلمی
@azemonmasiremoallemi1402
👌ارسال به دوستان فراموش نشه 👆
در کنارتون هستیم 😉