معرفی حجتالاسلام شیخ کاظم سلامتی ارموی ، استان #آذربایجان_غربی شهر #ارومیه :
🔻ایشان از شاگردان عرفانی مرحوم ایت الله کشمیری هستند.
🔻 حاج شیخ کاظم سلامتی ارموی از ارادتمندان و مرتبطین با شیخ جعفر مجتهدی بوده اند؛ ایشان هچنین از شاگردان مرحوم ایت الله بهجت ، حاج اقای پهلوانی ، حاج اقای احمدی میانجی و حاج اقای انصاری شیرازی هستند.
ایشان از اهل معنا ارومیه هستند...
از رفقای سلوکی ایشان می توان به حاج اقای احدی ( از شاگردان حاج اقا فخر و ارادتمندان شیخ جعفر مجتهدی ) ، اشاره کرد...
📚شیخ کاظم سلامتی اثار و تالیفاتی نیز دارند ، برای اشنایی با برخی از کتب ایشان ، میتوانید به لینک زیر مراجعه فرمایید :
t.me/tarigh_vesal/3300
اکثر کتب ایشان را میتوانید از طریق انتشارات آیت اشراق تهیه بفرمایید...
🔹 نشاني صفحات و شبكه هاي رسمي حجتالاسلام شیخ کاظم سلامتی ارموی ، در فضاي مجازي
⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️
📌تلگرام:
t.me/tarigh_vesal
📌ایتا :
eitaa.com/tarigh_vesal
📌اینستاگرام :
instagram.com/ostadsalamati
📌آپارت:
aparat.com/tarigh_vesal
🕌نحوه دسترسی به ایشان :
جلسات ایشان در مسجد جنرال ارومیه برگزار میشود؛
ادرس پیج اینستاگرام مسجد جنرال :
instagram.com/masjedgeneral.ir
عکس ایشان👇🏻
@azerbaijantabriz12
حجتالاسلام شیخ کاظم سلامتی ارموی
@azerbaijantabriz12
🔻شیخ کاظم سلامتی :
مرحوم آیت الله کشمیری میگفتند برای برآورده شدن حوائج صد صلوات هدیه امام جواد و امام کاظم علیه السلام بکنید تا حاجت روا شوید.
@tarigh_vesal
@azerbaijantabriz12
🔻شیخ کاظم سلامتی :
آشیخ جعفر مجتهدی میگفتن یاد ندارم که روزی وارد حرم ائمه شوم و امام علیه السلام را زیارت نکنم.
@tarigh_vesal
@azerbaijantabriz12
@ostadsalamati_عاشق_محضری_زندگی_می.mp3
961K
🎙: شیخ کاظم سلامتی
مرحوم آیت الله بهجت میگفتند:
عاشق محضری زندگی میکند و لحظه ای را در غفلت از خدا و امام زمان زندگی نمیکند.
نکته :
کلیپ به زبان فارسی و ترکی ست...
@tarigh_vesal
@azerbaijantabriz12
🔻شیخ کاظم سلامتی :
مرحوم آیت اله بهجت میفرمودند:حیات و ممات امام معصوم یکی است . بامعرفت به این نکته چگونه باید به زیارت رفت!؟
@tarigh_vesal
@azerbaijantabriz12
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻شیخ کاظم سلامتی :
مرحوم آیت الله مدنی نقل میکردند در تشرفات خود به حرم مطهرامام رضا علیه السلام ، تصمیم گرفتم دیگر حاجات دنیوی خود را محضر امام عرض نکنم . برای همین هنگام زیارت چون عبایم کهنه و پاره بود ، آن قسمت پارگی را در دستم نگه داشته بودم تا دیده نشود و چون عهد کرده بودم حاجت دنیایی خود را به زبان نیاورم مشتم را باز کردم و به طرف ضریح قسمت پاره عبای خود را نشان دادم ، در همین حین یک نفر عبایم را برداشت و یک عبای عالی و تازه را روی دوشم انداخت ؛ متاثر شدم و با خودم گفتم کاش به جای عبا قلبم را نشان حضرت میدادم که زمان،زمان استجابت و توجه بود!
نکته :
کلیپ به زبان ترکیست
@tarigh_vesal
@azerbaijantabriz12
معرفی شیخ احمد حجتی میانجی ، استان #آذربایجان_شرقی شهر #میانه :
قسمت اول :
♦️جويبار فضيلت
عبد صالح خدا مرحوم آيت الله شيخ احمد حجتى در 1297ه.ش در شهر میانه چشم به جهان گشود.
ایشان از اولیا الهی در شهر میانه بودند و در زمره مجتهدان و فاضلانى است كه عمر بابركت خويش را در راه كسب دانش فقه و تدريس علوم دينى صرف كرد و همزمان با تلاش هاى فكرى، ضمن دورى از جنجال هاى تبليغاتى، به تهذيب نفس و اعراض از تعلقات دنيوى پرداخت و به موفقيت هاى معنوى و عرفانى رسيد.
در خانواده اى اهل علم و اجتهاد پرورش يافت و بر اثر مراقبت هاى خاص اخلاقى و تقيد به مسايل شرعى، نور معرفت را به قلب خويش تابانيد و از طريق موعظه و نصيحت و توصيه هاى عرفانى، علاقمندان و مشتاقان را به حقايق قرآنى و روايى متوجه ساخت. او تقرب به خداوند و رسيدن به ساحل رستگارى را در اجتناب از معاصى، اداى فرايض در اول وقت، پرهيز از مكروهات، روى آوردن به مستحبات و نوافل، تلاوت قرآن و مداومت به دعا و توسل مى دانست و با الهام از حقايق مسلم قرآنى و نكات ژرف روايى عقيده داشت كه:
«انسان در صورتى به حق واصل مى شود و در طريق صراط مستقيم قدم مى نهد كه انگيزه هاى خود را از آن چه غيرخداست، پاكسازى كند، اغيار را از خانه دل بيرون براند، همه چيز را براى خداوند و كسب رضاى او بخواهد، با دوستان و دشمنان بر حسب معيارهاى الهى برخورد كند و جاذبه و دافعه اش مبتنى بر موازين شرعى و اسلامى باشد».
وى كه مدام به مجاهده با نفس و پرهيز از تمايلات دنيايى مشغول بود و خود را به فضايلى آراسته ساخته بود. آرزوى قرب به خداوند، بدون اعمال صالح و رفتار پسنديده و احسان و نيكوكارى، را خواسته اى دور از منطق مى دانست. براى رسيدن به كمالات روحانى، گوشه نشينى و عزلت و قهر با جامعه را روا نمى ديد. تنها هنگامى افراد را به پرهيز از مصاحبت با مردمان توصيه مى كرد كه اين روند سد راه خودسازى و تهذيب شود و غبار گناه را بر آيينه دل بنشاند.
آيت الله حجتى تأكيد مى كرد زيارت اولياى الهى مستحب است، ولى اطاعت از فرامين پروردگار و رسولان و جانشينان آنان امر واجبى است و انسان بايد نخست وظايف واجب خود را به شيوه اى مطلوب به جاى آورد و سپس به امورات ديگر مبادرت ورزيد، تا از مقربين درگاه حق گردد و به طور معنوى و حقيقى با اولياى الهى انس يابد زيرا قرار گرفتن در «كاروان ابرار» از اين طريق به دست خواهد آمد. آشنايى با زندگى و تفكرات اين فقيه عارف براى مشتاقان فضيلت سودمند خواهد بود.
🔹تلنگر
شیخ احمد میانجی ، در قم به مدرسه دارالشفا رفت و برخى دروس حوزوى را در خدمت ميرزا سعيد اشراقى آموخت. اما به دليل تنگناهاى مالى و برخى مشكلات ديگر مدتى فراگيرى دانش دينى را رها كرد و به خدمت سربازى رفت و پس از اتمام اين دوره، در وطن به كار سنگ تراشى مشغول شد. بيست و سه بهار را پشت سر نهاده بود كه رويدادى او را بار ديگر مشتاق تحصيل كرد. گويا رفته بود تا براى منزل نفت تهيه كند كه مى بيند جمعيت زيادى با احترام و عزت خاصى جنازه اى را تشييع مى كنند.
مى پرسد: «شخص متوفى كيست؟» يكى از مشايعين پاسخ مى دهد: «ملا قنبر، پدر آقا ميرزا صالح كه مرد عالم و باسوادى بود، به سراى ديگر شتافت.» او هفته ديگر هم نظاره گر تشييع جنازه اى مى شود اما اين بار تعداد آنانى كه دنبال جنازه بودند، بسيار اندك به نظر مى رسد و از آن شكوه و جلال قبلى چيزى نمى ديد، مى پرسد: «تازه گذشته كيست؟» پاسخ مى دهند: «مرد ثروتمندى است كه چندين آبادى دارد و اكنون از آن همه دارائى، كفنى با خود برده است».
ميرزا احمد خود مى گويد: «به خانه آمدم و در فكر فرورفتم. با خود نجوا كردم كه: احمد! اگر درس بخوانى، ملاقنبر مى شوی، در غير اين صورت هر چه از اموال دنيا جمع آورى كنى، ديگر نمى توانى بالاتر از اين مرد ثروتمند بشوى، پس روى آوردن به درس و مدرسه بهتر است. تصميم گرفتم تحصيلات خود را ادامه دهم؛ البته اين امور را خداوند با لطف خود ترتيب مى دهد. گفتم: هر چند كُند پيش بروم، اقلاً براى مردم مى توانم روضه اى بخوانم و مشتاقان را نصيحت كنم. لباس عادى را به كنارى نهادم و به خياط سفارش دادم دو دست لباس ويژه يك طلبه برايم تهيه كند. نخست نزد اخوى مشغول تحصيل شدم و بعد به زنجان رفتم و در حوزه علميه اين شهر به تحصيل پرداختم. حوزه زنجان چندان جاذبه اى نداشت.
@azerbaijantabriz12
معرفی شیخ احمد حجتی میانجی ، استان #آذربایجان_شرقی شهر #میانه :
قسمت دوم :
🔹معرفی استاد توسط امام علی ع
🔻يك شب در رؤيايى راستين مشاهده كردم حضرت امام على علیه السلام دوزانو نشسته است. سلام عرض كردم و روبرويشان نشستم. در آن حال به سيدى خطاب فرمودند كه: «به ايشان درس بگوييد.»
من آن عالم را تا آن زمان نديده بودم، تا آن كه به قم مهاجرت كردم و روزى اطلاع دادند كه پسر حضرت آيت الله حجت كوه كمرى مى خواهد به نجف عزيمت كند. طلبه ها به منزلش رفتند. من هم رفتم.
گفتند: حضرت آيت الله بروجردى هم تشريف مى آورند. همين طور هم شد و ايشان كنار آيت الله حجت نشستند. ناگهان با مشاهده آن مرحوم رؤياى مورد اشاره در ذهنم تداعى شد و ديدم ايشان همان سيدى است كه در خواب، حضرت على علیه السلام سفارش مرا به او فرمود و جاى شگفت اين جاست كه حضرت آيت الله بروجردى مدام مرا مى نگريست و گويا مى خواست با ديدن من واقعه اى را در ذهن خود مرور كند. احساس كردم آن بزرگوار هم شبيه اين رؤيا ديده است و مرا به ايشان معرفى كرده اند.
چون به درس ايشان آمدم، عنايت زايدالوصفى به من كرد و در برخى امور با اين جناب مشاوره مى كرد. حدود هشت يا نه سال درس خارج را نزد آيت الله بروجردى آموختم. سپس با اصرار دوستان به ميانه رفتم. روزى كه قصد مسافرت داشتم، ايشان نمى گذاشتند و اصرار داشتند در قم بمانم، حتى فرمودند: هر امكاناتى كه بخواهى، برايت فراهم مى كنم، اقامت در اين ديار برايتان مفيدتر است. و خطاب به اطرافيان فرمود: من از ايشان (آيت الله حجتى) اميد اجتهاد دارم.
🔹افاضات معنوى
🔻شیخ احمد حجتی با تبعيت از تعاليم آسمانى اسلام، رياضت نفس، اعراض از معاصى و تمسك به ساحت مقدس اهل بيت عصمت و طهارت علیهم السلام، نور معنويت را به اندرون خويش تابانيد و به مراتب عالى عرفان و سير و سلوك رسيد؛ تا جايى كه از اين روزنه نورانى كه با عبادات و تهجد پديد آورده بود، جايگاه خود را در بهشت مشاهده مى كرد.
🔹ديده ملكوتى
🍃حجة الاسلام والمسلمين سلامتى مى گويد: «با اتفاق آيت الله حجتى در اروميه - منزل يكى از دوستان - بوديم. شخصى وارد شد و از ايشان خواست او را نصيحت كند. شيخ خطاب به وى گفت: برو نماز خود را در اول وقت به جاى آور. بعد مشخص شد آن فرد نمازش را نخوانده بود!».
🍂يكى ديگر از شاگردانش نقل مى كند: «نماز صبح را حوالى طلوع آفتاب خواندم؛ وقتى خدمت آيت الله حجتى مشرف شدم، گفت: لب طلايى نماز مى خوانى؟! اول متوجه نشدم، ولى بعد فهميدم ايشان با حالات باطنى مرا در حال نماز ديده است».
🍁ارتحال ملكوتى
سرانجام اين فقيه و مجتهد وارسته كه از اولياى الهى بود، در اواخر اسفند ماه سال 1376 ه.ش به سراى باقى شتافت و اهل ملكوت پذيراى روح پاكش شدند. پيكرش پس از مراسم تغسيل و تكفين و نماز ميت به توسط حضرت آيت الله بهجت، تشييعى باشكوه شد و آنگاه در قبرستان نو در قم - حوالى مرقد كربلايى كاظم - به خاك سپرده شد.
منبع :
wiki.ahlolbait.com
📚معرفی کتاب در مورد ایشان :
برای اشنایی بیشتر با ایشان میتوانید به کتاب "حدیث عشق و عرفان: زندگینامه و اندیشه عرفانی عارف و زاهد آیهالله حاج شیخ احمد حجتی میانجی" مراجعه فرمایید.
@azerbaijantabriz12
شیخ احمد حجتی میانجی
@azerbaijantabriz12
📚حدیث عشق و عرفان: زندگینامه و اندیشه عرفانی عارف و زاهد آیهالله حاج شیخ احمد حجتی میانجی
مؤلف: محمدامین حجتی
ناشر: شاکر
@kotob113
هدایت شده از معرفی اساتید اخلاق و عرفان در قید حیات شیعه
22.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎦مطالبی پیرامون برخی حالات و مقامات معنوی مداح با اخلاص اهلبیت ، حاج اصغر زنجانی
🔻حاج اصغر زنجانی ، نابینا هستند؛ ایشان در 19 سالگی حضرت زهرا س را در خواب می بینند و حضرت زهرا س به ایشان میفرمایند : شفا چشمانتان را میخواهید یا نوکری ما را ؟ و ایشان پاسخ می دهند نوکری شما را...
🔻حاج اصغر زنجانی از مراودین مرحوم حاج ملا آقاجان زنجانی و مرحوم آقای فخر بودند و با مرحوم شیخ جعفر مجتهدی ، حدود 25سال ارتباط داشتند...
🔻همچنین در این کلیپ ، صحبت هایی به نقل از از حاج اصغر زنجانی در مورد مقام معنوی پیر غلام و دلسوخته ی استان حسینی مرحوم حاج نقی ولدی شده است؛ برای اشنایی بیشتر با مرحوم حاج نقی ولدی ، میتوانید به لینک زیر مراجعه فرمایید :
eitaa.com/shia5t/602
@shia12t
سخنان_مرحوم_آیت_الله_میرزا_علی_اکبر.mp3
6.13M
🔹سخنان عارف فرزانه مرحوم آیت الله میرزا علی اکبر مرندی ۱۳۴۶٫۰۶٫۱۴
نکته :
سخنرانی به زبان ترکی ست...
@azerbaijantabriz12
معرفی اولیاء الهی و اساتید اخلاق و عرفان در قید حیات و جلسات تربیتی تبریز و منطقه آذربایجان
معرفی شیخ قربانعلی ترخان(ره) ، استان #آذربایجان_شرقی شهر #اهر : قسمت اول : 🔹عبد صالح خدا ، مرحوم ش
🔻مزار عبد صالح خدا ، مرحوم حاج قربانعلی ترخان
آدرس مزار :
استان آذربایجان شرقی ، شهر اهر ، آرامستان چلبوردی
@azerbaijantabriz12
حاج اقای فروغی، از مراودین عبد صالح خدا ، مرحوم حاج قربانعلی ترخان
@azerbaijantabriz12
حجت الاسلام شیخ شعبان داداشی ، استان #آذربایجان_شرقی شهر #میانه #قم :
🔻 ایشان از اساتید گمنام و قابل استفاده هستند...
حجت الاسلام داداشی ، اصالتا اهل شهر میانه از توابع استان آذربایجان شرقی هستند؛ ایشان علاوه بر شهر قم ، هر از گاهی در شهر میانه نیز جلساتی دارند...
نشانی صفحات و شبکه های مجازی رسمی حجت الاسلام شیخ شعبان داداشی ، در فضای مجازی
⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️
📌اینستاگرام :
instagram.com/ostad_dadashi
📌ایتا :
eitaa.com/ostad_dadashi
جلسات اخلاق ایشان ، در مدرسه جامعه المصطفی قم برگزار میشد...
عکس ایشان👇🏻
@shia12t
حجت الاسلام شیخ شعبان داداشی
@shia12t
28.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔹کلیپ زیبا و بیدار کننده ی ، "عالم اشیا"
شعر از حاج ائلشن خزر
نکته :
کلیپ به زبان ترکی ست و زیرنویس یا ترجمه ی فارسی نشده است.
@azerbaijantabriz12
💠 فرا رسیدن هفتم دی ، پنجمین سالگرد ارتحال ملکوتی عالم ربانی و عارف فرزانه، آیت الله محمد شجاعی رضوان الله تعالی علیه را خدمت بیت معظم له و ارادتمندان ایشان تسلیت عرض نموده و یاد ایشان را گرامی می داریم.
📣به همین مناسبت ، برنامه ای از شبکه استانی زنجان ، در مورد این مرد الهی پخش خواهد شد.
🔻برای اشنایی با این عارف فرزانه ، میتوانید به لینک زیر مراجعه فرمایید :
eitaa.com/shia5t/664
@shojai110
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیام آیت الله العظمی وحید خراسانی به مردم آذربایجان ، در مورد عزاداری ایام فاطمیه
@azerbaijantabriz12
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻حاج اقای فروغی :
گدایی در ، خانه ی اهل بیت ، کلید سعادت...
نکته :
کلیپ به زبان ترکی ست
@azerbaijantabriz12
معرفی اقای فیضی ، شهر #تبریز :
🔻ایشان از تربیت یافتگان مکتب عرفانی مرحوم شیخ علی پهلوانی میباشند؛ وی در حال حاضر در تبریز به تربیت سلوکی شاگردان مستعد مشغول است.
🔻اقای فیضی از برجسته ترین شاگردان شیخ علی اکبر رجالی و حاج اقای علیپور هستند و طبق توصیه استادشان چند سالی است مشغول تربیت شاگرد میباشند...
خوش رویى،خوش اخلاقى، ،تواضع ،مردم دارى ومحبت از شیوه ى ایشان است...
عکس ایشان👇🏻
@azerbaijantabriz12
معرفی دکتر علیرضا جوادی فام ، شهر #تبریز :
🔻دکتر جوادی از اساتید اخلاق قابل استفاده در در دانشگاه تبریز هستند؛ ایشان همچنین از دوستان نزدیک حاج اقای علیپور ( از شاگردان صاحب اجازه تربیتی از حاج اقای سعادت پرور ) هستند و محضر برخی از اولیا الهی را درک کرده اند و از خویشاوندان اخوان معروف بنابی در منطقه اذربایجان هستند...
خوش رویی و اخلاق خوب از ویژگی های ایشان است.ایشان علاوه بر دانشجویان ، جلساتی برای سایر اقشار جامعه دارند و به مشاوره و راهنمایی جوانان در برخی از زمینه ها ،مشغولند...
🔹 نشاني صفحات و شبكه های رسمی دکتر جوادی فام در فضاي مجازي
⬇️⬇️⬇️⬇️⬇️
📌تلگرام:
t.me/Javadi_Fam
📌ایتا :
eitaa.com/Javadi_Fam
📌اینستاگرام :
instagram.com/javadi_fam
🔻ادرس و زمان و جلسات ایشان :
جلسات ایشان نزدیک ده سال است که سه شنبه ها در مسجد چهارده معصوم ، واقع در ، شهر تبریز ، شهرک پرواز ، برگزار می گردد؛ همچنین ایشان یکشنبه ها در پاتوق کتاب تبریز به مشاوره و راهنمایی مراجعین در زمینه های مختلف ، خصوصا اخلاق و ازدواج ، می پردازند...
عکس ایشان👇🏻
@azerbaijantabriz12
از راست :
دکتر علیرضا جوادی فام ،
حاج اقای علیپور
@azerbaijantabriz12
دکتر علیرضا جوادی فام
@azerbaijantabriz12
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
▪️مشکل گشا رقیه س
(ترکی بدون زیرنویس فارسی)
🎙با نوای کربلایی علیرضا اسفندیاری
@azerbaijantabriz12
▪️انالله و انا الیه راجعون▪️
شیخ صیاد غفاری ، دار فانی را وداع گفت.
شیخ صیاد غفاری از خوبان منطقه ی آذربایجان و مردی صاحب کرامت بود ، که چند ماه قبل(1400/01/31) ، دار فانی را وداع گفتند.
مرحوم شیخ صیاد از خوبان بودند و قدرت هایی به ایشان عنایت شده بود و محل رجوع مردم منطقه اذربایجان از شهر های مختلف ، برای مشاوره و حل برخی از مشکلاتشان بود. پیدا کردن اشیا گمشده و برخی پیش بینی هایی دقیق در مورد برخی از حوادث اینده از جمله عنایاتی بود که به ایشان شده بود؛ ایشان ساکن روستای دوپیق از توابع شهر ورزقان در استان آذربایجان شرقی بودند و در همین روستا به خاک سپرده شده اند.
#پیام_تسلیت
@azerbaijantabriz12
مزار شیخ صیاد غفاری در روستای دوپیق از توابع شهر ورزقان در استان آذربایجان شرقی
@azerbaijantabriz12