هدایت شده از طلوع
مشروح مصاحبه آقای پزشکیان با خبرنگار ان. بی .سی.docx
31.8K
🟢پاسخ پزشکیان به سؤال خبرنگارشبکه NBC که پرسیــد:
❓آیا آماده برگزاری گفتوگوهای مستقیم و باز با واشنگتن و با رئیس جمهور ترامپ هستید؟
✅مشکل ما با گفتوگو نیست، مشکل ما با پایبندی به تعهدات است که بعد از گفتوگو باید به آن پایبند باشیم. متاسفانه وقتی گفتوگو میکنیم و به همدیگر تعهد میدهیم، پایبندی به آن تعهدات را نداریم. ما در گفتوگوهایی که انجام گرفت با ۱+۵ و مدت طولانی هم طول کشید، همه تعهدات آن پایبند بودیم، ولی متاسفانه این طرف مقابل بود که به این تعهدات پایبند نبود. الان هم نمیدانیم اگر گفتوگو کنیم باز همین اتفاق خواهد افتاد یا نه؟ یک نوع بیاعتمادی در حاکمیت و در رهبر عزیز انقلاب بهوجود آمده که ما هر چقدر هم صحبت کنیم، این ذهیت وجود دارد که اینها در فکر براندازی ما هستند نه در فکر گفتوگو و حل مسئله...
📝کانال تحلـیـلی_خبـــری "طلــــوع"
🌞@tolova_talash
هدایت شده از طلوع
⛔️#ایرانیها اجازه ورود به #سوریه را ندارند.
🔰پس از ۱۳ سال، شرکت هواپیمایی ترکیش (THY) که قرار است اولین پرواز خود به دمشق را انجام دهد، اعلام کرد که بر اساس تصمیم مقامات جدید سوریه، شهروندان #اسرائیل و #ایران را به سوریه منتقل نخواهد کرد.
این تصمیم در حالی اتخاذ شده که روابط دیپلماتیک میان سوریه و این دو کشور، به ویژه ایران، در سالهای اخیر تحت تاثیر تحولات سیاسی و نظامی منطقه قرار داشته است.
✅ترکیش ایرلاینز با اشاره به این سیاست جدید، تاکید کرد که تمامی مسافران از دیگر کشورها میتوانند از این پروازها استفاده کنند، اما شهروندان اسرائیلی و ایرانی برای این مسیر خاص پذیرش نخواهند داشت.
این تصمیم در حالی است که ترکیه به عنوان یکی از کشورهایی که روابط نسبتا خوبی با سوریه دارد، در تلاش است تا در زمینههای مختلف همکاریهای جدیدی با دمشق آغاز کند، اما همچنان برخی مسائل حساسیتبرانگیز وجود دارد که باید حل و فصل شوند.
✅با این حال، این حرکت به نظر میرسد که در راستای احترام به سیاستهای داخلی و دیپلماتیک دولت سوریه و حفظ روابط آن با کشورهای همسایه اتخاذ شده باشد./بهارنیوز
📝کانال تحلـیـلی_خبـــری "طلــــوع"
🌞@tolova_talash
🤲#مهمان_ویژه مراسم #تحلیف_ترامپ؛ یک روحانی شیعه که حامی حزب الله و سردار سلیمانی بوده / او برای نخستین بار در کنار یک کشیش و خاخام برای ترامپ دعا خواهد کرد.
📰نشریه عبری یدیعوت آحارونت نوشت: تیم کمپین دونالد ترامپ، رئیسجمهور منتخب ایالات متحده، برنامه رسمی جشنهای مراسم تحلیف او را اعلام کرده است. این مراسم سه روزه در واشنگتن دیسی برگزار خواهد شد...
📰روزنامه اسرائیلی اعلام کرد که نخستوزیر اسرائیل در مراسم تحلیف رئیسجمهور منتخب ایالات متحده حاضر نخواهد بود.
✅برای اولین بار در تاریخ ایالات متحده، یک روحانی شیعه در کنار یک کشیش و خاخام در مراسم تحلیف ریاست جمهوری حضور خواهد داشت. ترامپ «#هاشم_الحسینی»، امام جماعت مقیم دیربورن، میشیگان، را برای دعا انتخاب کرده است. الحسینی که نماینده جامعه عراقی-آمریکایی است، به دلیل اظهارات گذشتهاش علیه اسرائیل، مورد توجه قرار گرفته است.
✅در یکی از مناظرات تلویزیونی با یک کشیش مسیحی، الحسینی گفته بود که قرآن خبر «خوشی» از یک حمله قریبالوقوع به اسرائیل داده و پیشبینی کرده که مسلمانان «وارد اورشلیم خواهند شد و یهودیان را بیرون خواهند کرد».
✅الحسینی همچنین از حزبالله به صورت علنی دفاع کرده است. در یک مصاحبه در سال ۲۰۰۷ با برنامه «هَنیتی» در شبکه فاکسنیوز، هنگامی که «شان هنیتی» از او خواست حزبالله را به عنوان گروهی تروریستی بپذیرد، الحسینی پاسخ داد: «این تفسیر شماست. حزبالله یک سازمان لبنانی است.» او همچنین گفت: «حزبالله یک معنای کتاب مقدسی دارد – مردم خدا.»
✅در سال ۲۰۰۶، الحسینی در یک تجمع حمایت از حزبالله در دیربورن شرکت کرد. او در این رویداد با در دست داشتن عکسی از «حسن نصرالله»، رهبر حزبالله، روی صحنه ظاهر شد و برای سعودیها به دلیل دخالتشان در یمن آرزوی مرگ کرد و آنها را «عوامل یهودیان» نامید.
✅الحسینی همچنین قبلاً برای ترور «قاسم سلیمانی»، فرمانده نیروی قدس ایران که در سال ۲۰۲۰ در یک حمله پهپادی ایالات متحده کشته شد، ابراز همدردی کرده است. یک پست فیسبوکی منتسب به او، پیام تسلیتی به این مناسبت منتشر کرد که بحثهای بیشتری را برانگیخت.
✅یک اندیشکده محافظهکار که بر اسلامگرایی رادیکال متمرکز است، الحسینی را یک «امام جمعه شیعه رادیکال طرفدار حزبالله» با «سابقه قابلتوجه افراطگرایی» توصیف کرده است.
✳️حضور الحسینی در مراسم تحلیف ترامپ بحثبرانگیز شده است و منتقدان درباره پیامی که این اقدام در مورد موضع دولت ترامپ در قبال مسائل خاورمیانه میفرستد، پرسشهایی مطرح کردهاند. تاکنون، نه کمپین ترامپ و نه الحسینی به این انتقادات واکنشی نشان ندادهاند.. /سایت انتخاب
@azhardari_sokha
هدایت شده از طلوع
💠«#دستآوردها و #ناکامیها»
📝 امضای #آتش_بس میان اسرائیل و حماس
۱۵ ماه پس از واقعه #هفتم_اکتبر
✍️ محمدجواد مظفر
بارها گفته و نوشتهام که تمامی پدیدههای عالم نسبیاند و خیر و شر و دستآوردها و از دستدادنهایشان درهم تنیده است.
جنگها یکی از بارزترین این پدیده هاست.
🔰حال سعی میکنیم به اجمال نگاهی به نتایج اقدام هفتم اکتبر حماس بیفکنیم.
۱. حدود ۴۶هزار کشته و ۱۰۰هزار مجروح و قطع عضوشده زن و مرد و کودک از جمعیت ۲ملیون نفری ساکن غزه.
۲. ویرانی بخش اعظم محل زندگی مردم و زیرساختهای غزه.
۳. فقر و گرسنگی و کمبود نیازهای اولیه مردم غزه.
۴. تأثیر مخرب حوادث جنگ بر روان آسیبدیده مردم غزه خصوصاً زنان و کودکان تا سالهای متمادی.
۵. تضعیف موقعیت حزبالله در لبنان.
۶. کشته شدن بسیاری از سران تاثیرگذار حماس و حزبالله و انتخاب رئیس جمهور لبنان پس از دو سال اختلاف داخلی در نتیجه تضعیف جایگاه حزبالله و انتخاب نخستوزیر مخالف حزبالله.
۷. حمله مکرر و مشترک آمریکا و اسرائیل به زیرساختهای یمن.
۸. اعلام دولت عراق مبنی بر لزوم ادغام حشدالشعبی در ارتش عراق.
۹. دوبار حمله اسرائیل به ایران و از قرار معلوم به زیرساختهای دفاعی کشور.
۱۰. سقوط دولت سوریه و فرار بشار اسد به مسکو و استقرار قوای تحریرالشام به عنوان حاکمان جدید سوریه.
۱۱. تضعیف جایگاه ایران و محور مقاومت در منطقه.
۱۲. اشغال بخشهایی از سرزمینهای سوریه و غزه و لبنان توسط اسرائیل.
✍️ و در مقابل:
۱. کشته شدن حدود ۱۲۰۰ نفر اسراییلی و اتباع سایر کشورها به ادعای رژیم صهیونیستی و ۲۵۰ گروگان در جریان حمله هفتم اکتبر حماس.
۲. ناکامی اسرائیل در از بین بردن حماس.
۳. تن دادن اسرائیل به مبادله تعداد زیادی از اسرا و زندانیان فلسطینی با باقیمانده اسرای اسرائیلی در دست حماس.
۴. کشته شدن حدود دوهزار و زخمی شدن چند ده هزار نفر اسرائیلی در جریان جنگ.
۵. ضربات مهلک به اقتصاد اسراییل.
۶. هدف قرارگرفتن تاسیسات و مراکز نظامی اسرائیل در جریان حملههای صادق ۱ و ۲ توسط ایران و بارها حملات حوثیها، حماس و حزبالله به اهداف مورد نظر در آن کشور.
۷. خروج حدود یک ملیون نفر از اتباع اسرائیل از آن کشور در جریان جنگ.
۸. افول جایگاه اسرائیل در افکار عمومی جهان به عنوان یک قدرت نسلکش و کودککش.
۹. محکومیت نتانیاهو و وزیر دفاع اسرائیل در دیوان کیفری بینالمللی و حکم دستگیری آنان به عنوان جنایتکاران جنگی.
✅همه موارد بالا در نتیجه واقعه هفتم اکتبر ۲۰۲۳ به وقوع پیوسته. حال قضاوت را به عهده خوانندگان میگذارم. اگر زمان به عقب باز میگشت آیا حماس باید مبادرت به آن عملیات میکرد یا نه؟
✅در این هماوردی پیروزی نسبی از آن کدام طرف درگیری و ناکامی از آن کیست؟
📝کانال تحلـیـلی_خبـــری "طلــــوع"
🌞@tolova_talash
🟢علی عبدالعلیزاده: آمریکا میتواند در ایران سرمایهگذاری کند | با مذاکرهی مستقیم ۳ ماهه به توافق میرسیم
🗣علی عبدالعیزاده، نمایندهی رئیس جمهور در هماهنگی اجرای سیاستهای کلی توسعه دریامحور گفت که آمریکا میتواند پس از رفع تحریمها در ایران سرمایهگذاری کند.
🗣این فعال سیاسی میانهرو در گفتوگویی در دفتر انصاف نیوز با تاکید بر ضرورت مذاکرهی مستقیم میان ایران و آمریکا گفت: برنامهی دولت در این باره کاملا شفاف اعلام شده و آمادهی مذاکره هستیم. با شروع این مذاکرات میان دو کشور دست یافتن به توافق دو تا سه ماه زمان خواهد برد.
🗣آقای عبدالعلی زاده در بخشی از گفتوگوی تفصیلی خود با انصاف نیوز به مسائل مرتبط با ایران و آمریکا پرداخت و گفت: برنامهی دولت در این باره شفاف است و با شفافیت اعلام شد که برای مذاکره آماده هستیم.
🗣او ادامه داد: آمادگی ایران مشروط بر این است که ترامپ هم دغلکاری نکند. زرنگی در مذاکره طبیعی است و همهی طرفها به دنبال آن هستند اما دغلکاری یعنی وقتی که در مذاکره به این نتیجه میرسی که مجبوری امتیاز بیشتری بدهی زیر میز مذاکره بزنی.
🗣عبدالعلیزاده با بیان اینکه «کشورهای مختلف حتی خود آمریکا با رفع تحریم میتوانند به ایران بیایند و سرمایهگذاری کنند»، گفت: شرکتهای آمریکایی که البته شرکتهایی چند ملیتی هستند میتوانند در ایران سرمایهگذاری و همکاری اقتصادی داشته باشند. برای نمونه صنعت نفت و گاز ایران صنعت جذابی برای آنها جهت سرمایهگذاری است.
🗣او ادامه داد: در میادین مشترک انرژی در حال از دست دادن منابع هستیم. برای نمونه قطر با کمک شرکتهای چندملیتی اروپایی و آمریکایی در حال پیشروی است و ما به دلیل تحریمها نتوانستهایم حق خود را بگیریم و ممکن است وضعیتی ایجاد شود که ما از ۱۰ درصد این منابع استفاده کنیم و طرف مقابل ۹۰ درصد.
🗣نمایندهی رئیس جمهور در توسعهی دریامحور گفت: پس از برجام همهی کشورها را برای همکاری به ایران راه دادیم اما مانع آمریکاییها شدیم و برای آنها این سوال و ابهام ایجاد شد که چرا آمریکا امکان حضور در ایران برای همکاری اقتصادی را ندارد؟!
🗣او در ادامه گفت: البته تیم اوباما چندان این موضوع را رسانهای نکرد و گفتند با برجام خطر نظامی ایران و دست یافتن این کشور به بمب هستهای به تاخیر افتاد اما ترامپ وقتی با چنین وضعیتی مواجه شد اعلام کرد که برجام را پاره میکند و ما هم گفتیم که آن را آتش میزنیم. حالا هر دو طرف پشیمان هستند.../ انصاف نیوز
@azhardari_sokha
هدایت شده از طلوع
✴️#آتش_بس،#پیـــروزی_کامل_نیست.
🔰 وقایع غزه را درست تحلیل کنیم؛#غزه شکستِ کامل نخورد اما آتش بس پیروزیِ کامل نیست/ #اسرائیل هم به اهداف خود نرسید ولی خیلی جنایت کرد.
📰روزنامه جمهوری اسلامی نوشت: خوشحال شدن برای برقراری آتشبس در غزه، کاملاً طبیعی است کمااینکه آتشبس در لبنان هم باعث خوشحالی شد. در عین حال، قضاوت درباره اینکه در جنگهای غزه و لبنان چه کسی پیروز شد و چه کسی شکست خورد، باید در فضائی فراتر از این خوشحالیها صورت بگیرد.
✅از بین نرفتن حماس علیرغم اصرار رژیم صهیونیستی و حامیانش بر نابود ساختن آن به عنوان اصلیترین هدف جنگ غزه، نقطه قوت مهمی برای مقاومت است که نهضت فلسطین را وارد مرحله جدیدی از حیات مبارزاتی کرده است. این دستاورد بزرگ چه تأثیری در معادلات منطقه و آینده فلسطین خواهد داشت؟... / س.ن
📝کانال تحلـیـلی_خبـــری "طلــــوع"
🌞@tolova_talash
🔵ایران #تهدید_هسته_ای نیست.
🗣محمد جواد ظریف معاون راهبردی رییس جمهور در اجلاس داووس گفت:
ایران یک تهدید هسته ای نیست.برخی ها می خواهند ایران را به عنوان یک تهدید هسته ای شناسایی کنند و ایران هراسی و اسلام هراسی ابزاری است که اینها برنامه هایی مانند جنایت غزه را اجرا کنند...
🗣جان بولتون به پاریس رفت و در سال 2016 یک مقاله ای نوشت و به ترامپ توصیه کرد که از برجام خارج شود و سال بعدش یعنی 2017 به پاریس رفت و در اجلاس منافقین حضور یافت. گفته می شود که 40 هزار دلار نیز از منافقین دریافت کرده است. در این اجلاس و در سخنرانی خود گفت ما دفعه دیگر در ایران جشن خواهیم گرفت.
🗣وی ادامه داد: آنها ترامپ را به دو چیز قانع کرده بودند اول اینکه ایران دارد فلج می شود و خروج ناگهانی از برجام آخرین میخ بر تابوت ایران خواهد بود. اما الان می بینیم که اطلاعات و فرضیه های مشاوران ترامپ در این باره اشتباه بود. الان می بینیم که ترامپ برایان هوک، پمبئو و دیگر همفکران را بیرون انداخته است...
🗣ظریف تصریح کرد: ترامپ باید جدی تر باشد، تمرکز بیشتری داشته باشد و واقع بینانه تر باشد. خود ترامپ ادعا کرد که خروج از برجام به او تحمیل شد.../ایلنا
🔺@azhardari_sokha
هدایت شده از طلوع
💠شورای نگهبان دیگر به #لوایح پالرمو و CFT ورود نمیکند.
شورای نگهبان نسبت به لایحه پالرمو ابهام و اشکالی نداشته است.
✅طحاننظیف سخنگوی شورای نگهبان گفت: این روزها مباحثی درباره دو لایحه پالرمو و CFT مطرح میشود که تصویب آن مربوط به سالها قبل است و بنابراین، شورای نگهبان دیگر ورودی به این لوایح نمیکند.
✅وی با اشاره به موضوع «FATF» گفت: این موضوع مجموعهای از قوانین و مقررات است که بسیاری از آن در حال اجراست. اما به طور خاص بحث این روزها نسبت به ۲ لایحه پالرمو و CFT است که تصویب آن مربوط به سالهای قبل است.
🔘شورای نگهبان نسبت به لایحه پالرمو ابهام و اشکالی نداشته است
✅طحاننظیف بیان کرد: #شورای_نگهبان نسبت به لایحه پالرمو ابهام و اشکالی نداشته است و علت ارجاع به مجمع تشخیص مصلحت ناشی از ایرادات #هیئت_عالی نظارت بر حسن اجرای سیاستهای کلی نظام بود که با اصرار مجلس به مجمع ارجاع شد. البته این شورا نسبت به CFT اشکالات و ایراداتی داشت، شورای نگهبان الان دیگر ورودی به موضوع این دو لایحه ندارد.
✅وی با اشاره به طرح #ساماندهی_استخدام کارکنان دولت نیز گفت: ایرادات این طرح بعد از چند بار رفت و آمد بین مجلس و شورای نگهبان برطرف شد. اما #هیئت_عالی نظارت بر حسن اجرای سیاستهای کلی نظام اشکالاتی نسبت به آن داشت که به مجلس ارجاع شد و با اصرار مجلس به مجمع تشخیص ارجاع شد.
✅طحاننظیف درباره #واردات_خودرو نیز اظهار کرد: شورای نگهبان درباره واردات خودرو هیچ ابهام و اشکالی نداشت و این موضوع به مجلس منعکس شد، در حال حاضر باید از #مجمع پیگیر باشید که آیا اصلاحات انجام شده توسط نمایندگان رافع ایراد #هیئت_عالی نظارت بوده با خیر... /ایلنا
📝کانال تحلـیـلی_خبـــری "طلــــوع"
🌞@tolova_talash
6.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌹🌹#بعثت پیامبـــر رحمت(ص) مبارک بـاد .🌺🌺
📹مـرحوم آیت ا... طالقانـــــی(ره) و هدف رسالت:
✅آزاد کردن مــردم
✅آزاد کـردن مــردم از اندیشــه های شـرک تحمیـل شـده...
✅آزادی از احکام و قوانینی که به سـود یک گروه و یک طبقــه بر دیگـران تحمیل شـده بود.
✳️خطـرناک تـرین تحمیلات، تحمیلاتی است که به نام دین و خـدا به دست و پای مردم ببنـدنــد.
@azhardari_sokha
هدایت شده از نگاه متفاوت (احمد زیدآبادی)
از تو به حق رسیدهام....
محمد که درود خدا بر او باد، خود را بشری چون ما معرفی کرد: "أَنَا بَشَرٌ مِثْلُكُمْ" تا مردمان او را در هیچ سطحی، مقام الوهیت و قدسیت ندهند و معبودشان فقط خدا باشد: "أَنَّمَا إِلَٰهُكُمْ إِلَٰهٌ وَاحِدٌ"، "وَلَا يُشْرِكْ بِعِبَادَةِ رَبِّهِ أَحَدًا."
او گفت؛ جز آنچه به او وحی میشود، از غیب نمیداند. از غیب آسمانها و زمین فقط خدا آگاه است و او تنها بشارت دهنده و بیم دهنده است: "قُلْ لَا أَمْلِكُ لِنَفْسِي نَفْعًا وَلَا ضَرًّا إِلَّا مَا شَاءَ اللَّهُ ۚ وَلَوْ كُنْتُ أَعْلَمُ الْغَيْبَ لَاسْتَكْثَرْتُ مِنَ الْخَيْرِ وَمَا مَسَّنِيَ السُّوءُ ۚ إِنْ أَنَا إِلَّا نَذِيرٌ وَبَشِيرٌ لِقَوْمٍ يُؤْمِنُونَ"،"قُلْ لَا يَعْلَمُ مَنْ فِي السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ الْغَيْبَ إِلَّا اللَّهُ ۚ وَمَا يَشْعُرُونَ أَيَّانَ يُبْعَثُونَ."
چون میپرسیدند چرا بر او معجزهای نازل نمیشود؛ جوابش این بود که: "إِنَّمَا الْآيَاتُ عِنْدَ اللَّهِ وَإِنَّمَا أَنَا نَذِيرٌ مُبِينٌ." او پیروانش را پی در پی به تعقل و تفکر و تدبر در بارۀ خویشتن و جامعه و طبیعت فرا میخواند: "أَفَلَا تَعْقِلُونَ؟" (13 بار و فراخوان به تعقل 49 بار) " "أَفَلاَ تَتَفَکَّرُونَ" ( امر به تفکر و اهمیت فکر 479 بار) "أَفَلاَ يَتَدَبَّرُونَ؟" (44 بار اشاره به تدبر و مشتقات آن)
محمد مفهومی از وحدانیت خداوند و برابری ابناء بشر در برابر او مطرح کرد که بعثتی دیگر بی معنا شد، زیرا آخرین پیام آسمان، پیام توحید بود و به قول متفکر بزرگ زندهیاد محمد اقبال لاهوری، از آن پس، باقی قضایا به عقل بشر واگذار شد تا روی پای خود بایستد و به بلوغ رسد و معنی خاتمیت پیامبری با محمد نیز همین است.
باری بشر نابالغ به الوهیتسازی از پیامبران و پرستش چیزهای ملموس و تکیه بر خرافات و خرق عادات و غیبگوییها و خدای متجسدی که بتوان او را دید و لمس کرد، سخت وابسته است و قادر به کشف وحدانیت از طریق تعقل و تفکر و تدبر در خلقت انسان و زمین و آسمان و مجموعۀ هستی نیست. از این رو، در گذر تاریخ، دوره به دوره نظامهای کهن و منسوخ را در ذهنیت خود بازسازی و به دیگران تحمیل میکند.
باری این بحثی درازدامن است که در حوصلۀ این یادداشت نمی گنجد. این دیباچۀ کوتاه فقط به مناسبت بعثت محمد آمد که جا دارد از زبان مولانا به او بگوییم: "از تو به حق رسیدهام ای حق و حقگزار من!"
#احمد_زیدآبادی
@ahmadzeidabad
هدایت شده از طلوع
⚛️به #تجمعات_خیابانی تندروها علیه ظریف نباید اعتنا کرد.
💠این روزها که #ظریف آماج حملات تندروها قرار گرفته است، برخی از تحلیلگران سیاسی بر این باورند که هدف از این حملات، فرار رو به جلو برای جلوگیری از #پاسخگویی سعید #جلیلی است؛ او که به تعبیر بیژن نامدار #زنگنه مسئولیت خود را متوقف کردن پروندههای مذاکرات هستهای، FATF و پرونده کرسنت میداند.
🎙در این خصوص، علی شکوری راد، فعال سیاسی اصلاحطلب و عضو حزب اتحاد ملت، در گپ و گفت با خبرگزاری خبرآنلاین،می گویــد:
♈️در سطح نقد سیاسی به آقای ظریف و گفتههای او، مشخص است که جبهه پایداری پشت ماجرا است. طبیعتا آنها با رویکردهای دولت دکتر پزشکیان مخالفاند. خصوصا آنکه آقای پزشکیان مطرح کرده بود که ما چه در مناسبات داخلی و چه در مناسبات خارجی نمیخواهیم دعوا کنیم؛ بلکه میخواهیم با گفتگو و تعامل دنبال منافع ملی، توسعه کشور و رفاه مردم خودمان باشیم.
♈️اما این گروه دیدگاههای آخرالزمانی دارند و طبیعتا توجهی به مردم، کشور و منافع ملی ندارند. به همین دلیل رویکردهای آقای پزشکیان که اساس آن توجه به مردم، کشور و منافع ملی است برنمیتابند. البته در نقدشان هم توجه نمیکنند که قاعدتا دکتر پزشکیان در سطوح بالا هماهنگیهای لازم را برای آنچه که میگوید انجام داده و میدهد...
♈️در مورد حرکاتی که در قالب خیابان و تجمعات انجام میشود هم میتوان گفت که شامل نیروهای عملیاتی بدون فکری است که توسط آن بخش سیاسی اداره میشوند. برای نیروهای عملیاتی باید عملیات تعریف کرد وگرنه ازدست میروند. به همین دلیل این بخش سیاسی تلاش می کند آنها را برای هر مناسبتی به خیابان بیاورد و از آنها بهرهبرداری کند. البته تعداد این افراد زیاد نیست و قابل اعتنا هم نیستند. نباید دولت و جناح سیاسی حامی دولت خود را درگیر این تجمعات و هوادارانی کند که میخواهند کار خود را با شعار و فحش و فضیحت به پیش ببرند. دولت و حامیان آن اصلا به آنها جواب هم نباید بدهند و واکنشی نداشته باشد.
اما به هرحال دولت در سطح سیاسی باید از رویکردهای خودش دفاع کند. جامعه هم از دولت در مورد رویکردش و آقای ظریف که بیانگر مواضع آن است، حمایت میکند...
♈️تندروها میخواهند رهبری را تحت فشار قرار دهند که مطابق خواست آنها عمل شود. به نظر من آنها در نهایت به سمت #تقابل با رهبری خواهند رفت. این راهی هم که دارند میروند راه تقابل است. البته رهبری تحت تاثیر این فشارها قرار نخواهند گرفت و مبتنی بر منافع ملی تصمیم خواهند گرفت...
♈️تندروها به دلیل اینکه میخواهند موقعیت خود را حفظ کنند، شاید در شرایطی که رهبری صراحت گفتار داشته باشد سکوت مصلحتی کنند، اما به رفتار خود ادامه خواهند داد و در شرایطی که احساس کنند رهبری صراحت بیشتری دارد موقتا ساکت خواهند شد...
♈️آقای #جلیلی باید #محاکمه تا معلوم شود که چرا این همه خسارت را به مملکت وارد کرده و دنبال چه هدفی بوده است. من فکر میکنم حرف آقای زنگنه درست است؛ آقای جلیلی در مساله کرسنت هم خسارت بسیار بزرگی به کشور وارد کرده است که محکومیتهای ناشی از آن دامنگیر جمهوری اسلامی شده و میشود. بابت این محکومیتها از اموال ایران در خارج از کشور به عنوان خسارت برداشت میشود که ابعاد آنها به چند ده میلیارد دلار میرسد که شاید بیشتر هم بشود...
♈️دولت باید رسما از آقای جلیلی شکایت کند تا این پرونده تشکیل شود؛ آقای زنگنه هم شکایت کند. البته فکر میکنم آقای زنگنه شکایت کردهاند...
♈️لازم نیست که حتما شکایتی انجام شود. خود دادستانی میتواند ابتدائا پرونده تشکیل دهد؛ کمااینکه راجع به مواردی که مقالهای در یک سایت یا روزنامه نوشته میشود، دادستان وقتی احساس میکند که خلافی دارد صورت میگیرد فورا اعلام جرم میکند. چگونه است که قوه قضاییه تاکنون برای فردی که این همه خسارت به مملکت وارد کرده و افراد با صلاحیت آن را اعلام کردهاند، تشکیل پرونده نداده است؟..
📝کانال تحلـیـلی_خبـــری "طلــــوع"
🌞@tolova_talash
🤝#1000ساعت_مـذاکـــره،بهتـــر از#1ساعت_جنگ است.
🔺برای پایان دادن به مخاطرات فعال سازی #اسنپ_بک،هیچ راه حلی به جز مذاکره وجود ندارد.
🎙حسن بهشتی پور، کارشناس ارشد سیاست خارجی و تحلیلگر مسائل بین الملل:
♦️«نفس #مذاکره کردن، اساسا بر مبنای #ضرورت_دیپلماسی است. بدون آب نمیتوان شنا کرد. بدون مذاکره نیز، کارها پیش نمیرود. مهمترین کاری که دیپلماسی انجام میدهد مذاکره است. مخالفان مذاکره، میخواهند درب دیپلماسی را ببندند، آنها میگویند ما نتیجه نمیگیریم. اما حقیقت این است که هزار ساعت مذاکره بی نتیجه، بهتر از یک ساعت جنگ است. درواقع حتی اگر ایران از مذاکره نتیجه نگیرد، چیزی از دست نمیدهد. مگر قرار است همه مذاکرات به نتیجه برسد؟ به هر حال مذاکره انجام میشود تا طرف مقابل از خواستها و شرایط ما مطلع شود. همچنین قرار نیست هر مذاکرهای باید به پذیرفته شدن از سوی طرف مقابل منتهی شود و هر چه ما میگوییم باید از سوی طرف مقابل، محقق شود، اصلا امکان پذیر نیست. این موضوع که فکر کنیم هرچه طرف مقابل بگوید را قرار است چشم بسته بپذیریم نیز از آن داستانهایی است که مخالفان مذاکره اختراع کردهاند. باید این حقیقت را بپذیریم که برای پایان دادن به مخاطرات فعال سازی #اسنپ_بک، اولا هیچ راه حلی به جز مذاکره وجود ندارد و برای لغو تحریمهای احتمالی باید مذاکره کرد. طبیعتا اکثر مذاکرهها در جهان دیپلماسی، بدون اعتماد به طرف مقابل انجام میشود. درواقع مذاکره میشود تا به یک دیدگاه مشترک برسیم...
♦️«#مکانیسم_ماشه یعنی بازگشت ۶ قطعنامه تحت فصل هفتم شورای امنیت سازمان ملل!!
در حال حاضر این قطعنامهها به حالت #تعلیق درآمده و کنار گذاشته شده است. آمریکا از برجام خارج شده و بنابراین نمیتواند مجددا این قطعنامه را فعال کند. آمریکا ۲ بار در دی ماه سال ۱۳۹۸ تلاش کرد، اما دیگر کشورها با آمریکا همراهی نکردند و شکست خورد...
♦️در هر حال، آمریکا نمیتواند این مکانیسم را فعال کند. اما آلمان، انگلستان و فرانسه به عنوان کشورهای اتحادیه اروپا، چون از برجام خارج نشدهاند میتوانند این مکانیسم را فعال کنند. تا ۲۶ مهرماه این فرصت وجود دارد که مراحل فعال سازی مکانیسم ماشه فعال شود...
♦️«این مراحل در صورت عدم یافتن راه حل جدید ادامه خواهد داشت و به طور خودکار ۶ قطعنامه فصل هفتم منشور سازمان ملل برمی گردد. فصل هفتم، یکی از بدترین قطعنامههایی است که میتواند علیه یک کشور صادر شود. چرا که معمولا علیه کشوری صادر میشود که به تشخیص سازمان ملل، یا ناقض صلح و امنیت دنیا بوده یا تهدید کننده آن. یکی از بدترین قطعنامهها از بین قطعنامههای ۶ گانه، قطعنامه ۱۹۲۹ است که تحریمهای متعددی را علیه ایران در نظر گرفته که شامل محاصره دریایی ایران میشود و عملا مسیر حرکت نفت کشهای ایرانی را میبندد. بحث بر سر این است که برخی معتقدند قطعنامههای سازمان ملل بدتر از وضعیت فعلی نیست، در حالی که توجه ندارند که قطعنامه تحت فصل هفتم منشور سازمان ملل، با وجود ناحق و ظالمانه بودن، در عمل، مجوز بین المللی برای اجرای تحریمها علیه ایران را صادر میکند...»
♦️اما این که ما این قطعنامهها را ظالمانه بدانیم یک موضوع است و این که دنیا قطعنامههای شورای امنیت را یک حکم قطعی میداند، چیزی دیگر است. دنیای امروز دنیای زور است و هر کشوری برای موفقیت سیاستهای خود تلاش میکند. بنابراین، ما برای جلوگیری از فعال شدن این مکانیسم نیاز به مذاکره و گفتوگو با طرفین اروپایی داریم...»
♦️«اگر در مذاکرات موفق شویم اصلیترین قطعنامههایی که مجوز بین المللی به تحریمها علیه ما را صادر میکند، از نظر حقوقی کنار گذاشته میشود و ما به این سمت میرویم که آیا با آمریکا به توافق میرسیم یا خیر. اگر با امریکا به توافق برسیم، بخش عمدهای از مشکلات تحریمی حل میشود. البته اقتصاد ما مشکلات ساختاری دارد و این ساختارها نیز نیاز به بهبود دارد. درواقع پایان دادن به تحریمها شرط لازم برای حل مشکلات اقتصادی کشور است، اما شرط کافی نیست.» /فرارو
🔹@azhardari_sokhani