🔵#چگونه_رئیس_جمهور_شدن_مهم_است.
🔰پیشنهاد ویژه روزنامـۀ جمهوری اسلامی برای مشارکت ۸۰ درصدی در انتخابات ریاست جمهوری
«تأیید صلاحیتها اگر به جای سلیقهای و سیاسی بودن به قانونی بودن تبدیل شوند و قانون نیز طبق میل افراد تفسیر نشود، زمینه برای انتخابات رقابتی واقعی فراهم خواهد شد...
✍️این روزنامه نوشت: با عبور کشور از ۵ روز التهاب ناشی از سانحه هوائی برای بالگرد حامل رئیس جمهور و همراهانش که منجر به شهادت آنها شد، اکنون مهمترین موضوعی که در دستور کار جامعه قرار دارد انتخابات ریاست جمهوری است.
🔺مسئولان نظام میتوانند از فرصتی که خون شهدای سانحه بالگرد به وجود آورده برای جذب حداکثری مردم به پای صندوقهای رأی استفاده کنند و با برگزار کردن یک انتخابات رقابتی واقعی شرایط کشور را از ریزش در مشارکت به رویش تبدیل نمایند.
🔺در سه انتخابات ۱۳۹۸ مجلس یازدهم، ریاست جمهوری ۱۴۰۰ و اسفند ۱۴۰۲ برای مجلس دوازدهم، ریزشهای زیادی مشاهده شد که در خور نظام جمهوری اسلامی نبود.
🔺علت اصلی این بود که این سه انتخابات، رقابتی به معنای واقعی نبودند. مسئولان سخن از رقابتی بودن انتخابات در تمام این سه مورد میگفتند، ولی در عمل با ردصلاحیتهای گسترده داوطلبان، مجالی برای رقابت گرایشهای فکری مختلف باقی نماند و آنچه رقابت نامیده شد در واقع رقابت اصحاب یک گرایش با خودشان بود. این وضعیت در انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ بیش از دو انتخابات قبل و بعد از آن مشاهده شد. محصول این نوع انتخابات غیررقابتی، شکل گرفتن حکمرانی یکدست است که با روح قانون اساسی سازگاری ندارد.
🔺روح قانون اساسی نظام جمهوری اسلامی نمایانگر تفرق قدرت است با این گرایش منطقی و حکیمانه که از تفرق قدرت برای حفاظت از استقلال قوا استفاده شود در عین حال که رعایت وحدت بر محور منافع ملی وظیفه اجتنابناپذیر هر سه قوه است.
🔺مهمترین عامل بقاء و دوام و قوام حکمرانی، حفظ و تقویت پشتوانه مردمی نظام حکومتی است. این مهم فقط با رعایت حقوق مشروع مردم در زمینههای مختلف اجتماعی، سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و شهروندی تأمین میشود. برگزاری انتخابات رقابتی واقعی یکی از راههای تأمین حقوق مشروع مردم و از عوامل بسیار مؤثر در حفاظت از پشتوانه مردمی و تقویت آنست، چیزی که در شرایط کنونی بشدت به آن نیاز داریم.
✅مسئولان نظام اگر خواهان خارج شدن انتخابات از سردی و دور شدن از مشارکت حداقلی هستند و میخواهند آراء باطله مهمترین رقیب فرد منتخب نباشد، باید به رقابتی کردن آن در عمل و نه در حرف و شعار همت بگمارند.
✅حکمرانان کنونی ما این واقعیت تلخ را بپذیرند که کاهش مستمر مشارکت مردمی در انتخاباتها برای کشور، نظام و حتی خود حکمرانان یک تهدید است. اگر آنها میخواهند این تهدید را به فرصت تبدیل کنند، راهی غیر از این ندارند که به انتخابات رقابتی واقعی روی بیاورند.
✔️✔️منظور از رقابت واقعی این نیست که هرکس داوطلب میشود تأیید صلاحیت شود.
☑️تأیید صلاحیتها اگر به جای سلیقهای و سیاسی بودن به قانونی بودن تبدیل شوند و قانون نیز طبق میل افراد تفسیر نشود، زمینه برای انتخابات رقابتی واقعی فراهم خواهد شد.
✅در اینصورت، مشارکت ۴۱ درصدی به حداقل ۸۰ درصدی تبدیل خواهد شد، رویدادی که هم به نفع کشور و نظام است، هم پشتوانهای مردمی برای حکمرانی خواهد بود و هم امید را به عموم مردم برخواهد گرداند و این مهمترین نیاز امروز است. مهم این نیست که چه کسی رئیس جمهور میشود، چگونه رئیس جمهور شدن مهم است.// ف.و
🔹@azhardari_sokhani
هدایت شده از طلوع
⚫️#مراسم_تشییع ، حمایت از رویکــرد رسمــی است؟
🔰بسیاری از طرفداران وضع موجود، مراسم تشییع را مصداقی از حمایت عمومی از رویکرد رسمی دانستهاند.
اگراین برداشت صادقانه باشد، طبعا باید راه را برای یک انتخابات جدی و با حضور همه نیروهای جامعه باز کنند...
✳️کانال تحلـیـلی_خبـــری "طلــــوع"
🌞@tolova_talash
هدایت شده از طلوع
📁 جو بایدن : طرح 3 مرحله ای برای پایان جنگ غزه
حماس : نگاه مثبت داریم
🔹جو بایدن رئیس دولت امریکا در سخنرانی زنده تلویزیونی جزئیات طرح پیشنهادی اسرائیل را برای آتش بس میان در غزه اعلام کرد.
🔹این طرح شامل سه مرحله برای پایان کامل جنگ، بازگشت آوارگان در غزه، تبادل اسیران و زندانیان و بازسازی غزه است.
🔹مرحله اول طرح، 6 ماه طول می کشد و شامل آتش بس، عقب نشینی اسرائیل از مناطق مسکونی و آزادی بخشی از اسیران اسرائیلی در مقابل صدها زندانی فلسطینی است.
🔹بایدن این طرح را "نقشه راه برای آتش بس دائم و آزادی همه گروگان ها " توصیف کرد.
🔹واکنش حماس
جنبش مقاومت اسلامی (حماس) گفت به پیشنهاد اعلامی از سوی جو بایدن برای آتش بس دائمی در غزه به صورت مثبت نگاه می کند./عصر ایران
🖌کانال تحلـیـلی_خبـــری "طلــــوع"
🌞@tolova_talash
هدایت شده از یزد آنلاین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تا_انتخاب_رئیس_جمهور_چهاردهم
🔴 مسعود پزشکیان، نماینده تبریز در مجلس همراه دخترش برای ثبت نام در انتخابات ریاست جمهوری به وزارت کشور آمد.
به نظر می رسد این حرکت پزشکیان طعنه ای به خارج نشین بودن دختر یکی از کاندیداها باشد.
🔴 فتاح: در انتخابات ریاستجمهوری کاندیدا نمیشوم
🎙سید پرویز فتاح:
با تشکر از ابراز لطف اقشار مختلف جامعه و دلسوزان نظام اسلامی برای دعوت از اینجانب جهت حضور در انتخابات ریاست جمهوری، حکم رهبر معظم و فرزانه انقلاب را مدال افتخار و ادامه خدمت در سنگر ستاد اجرایی فرمان حضرت امام را بر خود فرض میدانم.
🔴 وحید حقانیان عضو سابق دفتر رهبر انقلاب در ستاد انتخابات کشور حاضر و برای کاندیداتوری ثبت نام کرد.
┄┄┅┅┅❅❁❅┅┅┅┄┄
◀️ #یزد_آنلاین | عضو شوید👇
https://eitaa.com/joinchat/3213558028Ce109911950
✳️ امتداد #سه_روزنامه دلواپس را بررسی میکند
✍🏻امتداد-روزنامه #کیهان این روزها که جبهه اصلاحات فعالانه با موضوع انتخابات مواجه شده بار دیگر واهمه خود را از این موضوع نشان داده و نوشته:«محافل بسیاری در درون جبهه اصلاحات از سران این جبهه پرسیدهاند ساز و کار قانونی و نظارت شورای نگهبان که همان روند و شورای نگهبان سه ماه قبل است بنابراین چرا برخی سران این جبهه سه ماه قبل نسخه تحریم انتخابات پیچیدند و حالا دعوت به نامزدی میکنند؟!
یادآور میشود اتخاذ مواضع تند و متناقض سران موجب شده که سال گذشته، بهزاد نبوی از «نهاد اجماعساز اصلاحطلبان» استعفا کند و این تشکیلات منحل شود. پیش از آن هم در پی ناکامی انتخابات مجلس سال۱۳۹۸ و حملات شدید افراطیون مدعی اصلاحات، عارف و موسوی لاری، از ریاست و نایبرئیسی «شورایعالی سیاستگذاری اصلاحطلبان» (شعسا) استعفا کردند و شعسا از هم پاشید. اصلاحطلبان در اثر افراطیگری و همچنین شراکت سیاسی وحمایت از سیاستهای ناکارآمد دولت روحانی، در دو انتخابات مجلس و یک انتخابات ریاست جمهوری و شورای شهر اخیر، با بیاقبالی مردم و شکستهای سنگین مواجه شدهاند.»کیهان همچنین پرسیده:«بخش زیادی از جامعه اصلاحطلب پرسش میکنند که بین انتخابات مجلس دوازدهم و ریاست جمهوری چهاردهم چه تفاوت معناداری ایجاد شده که اصلاحطلبان از ایده تحریم به مشارکت فعال رسیدهاند؟»
🔹در پاسخ باید گفت اتفاق خاصی نیفتاده است یک رییس جمهوری از دنیا رفته است که سه سال پیش برای به کرسی رسیدنش چنان رقبا را حذف کردند که در رقابت با آرای باطله به قدرت رسید.
🔹چراغ اول در حمله به لاریجانی را از میان رسانههای مکتوب، #جوان روشن کرده است. روزنامه منتسب به سپاه که آشکارا از عبارت «ارتفاع گرفتن» در توییت لاریجانی شاکی است؛ نوشته:«کار دیگر رسانهها آن است که از همین آغاز به برخی نامزدها یادآوری کنند از همراهی با شارلاتانهای توییتری که خوب بلدند با کلمات سقوط و ارتفاع برای شما جمله بسازند، پرهیز کنید. چگونه میخواهید از مردم رأی بگیرید وقتی بدیهیات اخلاقی را فدای «بمب توییتری» میکنید؟!»
جوان در ادامه حمله تندی هم به حامیان رفع تحریم کرده و تلویحا گفته همین است که هست و امیدی به رفع تحریم نداشته باشید:«شاخصترین مثال مردمفریبی در انتخابات پیشرو وعده رفعتحریم است. این وعده اساساً در دست ایران که طرف تحریمشده ماجراست، قرار ندارد. اگر یک مسئله دوطرفه یا چیزی بود که بخشی از آن در دست ایران بود، میتوانستیم آن را از نامزدها بپذیریم. اما اگر ایران اکنون به راهبردهای دیگری مقابل تحریمها مانند مقاومت و دورزدن تحریمها و توجه به ظرفیتهای درونی و ظرفیت کشورهای مبتلا به تحریم رسیده است، یعنی این واقعیت را پذیرفته است که رفع تحریمها با یک شرایط معقول از دسترس ایران خارج است، به این علت که طرف مقابل اساساً شرایط معقول را نمیپذیرد.»
🔹مخاطب این جملات البته کسانی هستند که با کورسوی امیدی به زندگی نرمال میخواهند که به کسی رای دهند که بتواند تحریمها را لغو کند. حالا جوان به آنها میگوید از این خبرها نیست و بنشینید درون خانههایتان. دوستان روزنامه جوان به خوبی میدانند پیروزی ناکزد محبوبشان در هر چه که باشد در مشارکت بالا نیست.
🔹به نظر میرسد هرچه جلوتر میرویم آنها که برای در قدرت بودن خواب ۸ ساله و چه بسا چند ده ساله میدیدند آشفتگیشان بیشتر میشود. گویی تازه فهمیدهاند که چه بر سرشان آمده است. مدیر مسئول روزنامه #همشهری در یادداشتی عجیب امروز نوشته:«فارغ از هرگونه جهتگیری سیاسی و گفتمانی، تغییر و تحول اساسی در دولت خلاف تدبیر و مصلحت اجرایی است. منطقا باید تلاش کردتا همین دولت با همین گفتمان استمرار یابد»اینکه با پول مردم تهران روزنامه چاپ کنیم و آشکارا به حمایت از یک جریان بپردازیم البته هیچ مشکل شرعی و اخلاقی ندارد.
🔹او در ادامه نوشته:«هرگونه دوقطبی با هرنیتی ولو رقابت، در همه انتخاباتها مذموم بوده است اما در این انتخابات ضرورت مضاعف دارد. دوقطبیها ضدمشارکت است، ضدانسجام ملی است و همه ثمرات خون شهید جمهور را پایمال میکند.»
✅آنها در هفتههای پیش رو تمام تلاش خود را به کار میگیرند تا مشارکت بالا نرود. این واهمه شاید نشان از چیزی باشد که ما فعلا از آم بیخبریم شاید هم پخت و پز برای جا انداختن برگزاری انتخاباتی با ریسک صفر در جریان است و الا چنین بیپروا علیه رقابت نوشتن آن هم با رنگ و لعاب دفاع از شهدا دلیل دیگری نمیتواند داشته باشد.
emtedadnet
🔸@azhardari_sokhani
🔴خدا خودش رحم کنه!
🔰یکی از کاندیداها به نتیجۀ انتخابات هیأت رئیسه مجلس اعتراض میکنه
و میرن بازشماری
حالا نتایج جدید جالبه!
حمیدرضا حاجیبابایی
شمارش اولیه: ۱۷۵
بازشماری: ۱۵۴
علی نیکزاد
شمارش اولیه: ۱۶۹
بازشماری: ۱۴۲
عبدالرضا مصری
شمارش اولیه: ۱۱۵
بازشماری: ۹۶
حسینعلی حاجی دلیگانی
شمارش اولیه: ۹۶
بازشماری: ۹۰
حمید رسایی
شمارش اولیه: ۳۵
بازشماری: ۳۶
موسی غضنفرآبادی
شمارش اولیه: ۱۶
بازشماری: ۱۴
آرای باطله
شمارش اولیه: ۲
بازشماری: ۲
یعنی فقط آرای باطله درست شمارش شده!
/سحام نیوز
🔹@azhardari_sokhani
هدایت شده از طلوع
✅حمایت احمد جنتی از احمدینژاد در سال ۸۸
حمایت من از رئیسجمهور یکی به دلیل حمایتهای «آقا» بود و دیگر اینکه غالبا مواضع او، سادهزیستی، تواضع، پرکاری، عدالتخواهی، خدمت به محرومین، شهامت و شجاعت، مبارزه با استکبار و سلطهطلبان زورگو و... باعث شد ایشان را دوست داشته باشم.یغما فشخامی
🗣🗣پ.ن: آیا در این دوره
احمـدی نـژاد حق نامـزد شدن و در معــرضِ آرای ملت قرار گرفتن را خـواهـد داشت؟
🖌کانال تحلـیـلی_خبـــری "طلــــوع"
🌞@tolova_talash
🔵#گیریم...!
✍️احمد زیدآبدی:
🔷گیریم رد صلاحیت قریب به تمام کاندیداهای اصلاحی و اعتدالی با استناد به مواضع سیاسی یا انتقادیشان برای شورای نگهبان راحت باشد،
🔶این شورا اما بنا به چه مستنداتی میتواند چند دوجین از کاندیداهای "واجد شرایط" اصولگرا را رد صلاحیت کند که مجموع کاندیداهای نهایی به عددی معقول برسد؟
🔺@azhardari_sokhani
هدایت شده از طلوع
⛔️#حل_مسئله_تحریم»
🔰طبق محاسبات chatgpt، اگر اقتصاد ایران در سالهای گذشته تحت تحریم نبود، امروز میتوانست GDP معادل ۱ تریلیون دلار (به جای ۴۰۰ میلیارد)، تورم ۳-۵٪ (به جای ۳۰-۴۰٪) و سرانه ۱۱ هزار دلار (به جای ۳هزار) داشته باشد. اقتصادی که با عربستان سعودی برابری میکرد. «حل مسئله تحریم» اولویت همه ماست.
🖌کانال تحلـیـلی_خبـــری "طلــــوع"
🌞@tolova_talash
هدایت شده از طلوع
⛔️#حل_مسئله_تحریم»
🔰طبق محاسبات chatgpt، اگر اقتصاد ایران در سالهای گذشته تحت تحریم نبود، امروز میتوانست GDP معادل ۱ تریلیون دلار (به جای ۴۰۰ میلیارد)، تورم ۳-۵٪ (به جای ۳۰-۴۰٪) و سرانه ۱۱ هزار دلار (به جای ۳هزار) داشته باشد. اقتصادی که با عربستان سعودی برابری میکرد. «حل مسئله تحریم» اولویت همه ماست.
🖌کانال تحلـیـلی_خبـــری "طلــــوع"
🌞@tolova_talash
هدایت شده از طلوع
✍️#شرط_سیدمحمدخاتمی برای حضور در انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۳
✳️«اﯾﻦ ﺑﻨﺪهی ﮐﻮﭼﮏ ﺧﺪاوﻧﺪ که ﺑﺮ اﯾﻦ ﺑﺎور ﺑﻮده و ﻫﺴﺘﻢ ﮐﻪ ﻫﻤﻮاره ﺑﺎﯾﺪ در ﮐﻨﺎر ﻣـﺮدم و ﺑـﺎ ﻣـﺮدم ﺑود و ﺧﯿﺮ و ﺻﻼح آﻧﺎن را خواست، ضمن تایید راﻫﺒﺮد اﻧﺘﺨﺎﺑﺎﺗﯽ ﺟﺒﻬﻪ اﺻﻼﺣﺎت، اگر پیشنهاد جبهه محقق شود در انتخابات شرکت میکنم.»
🔰به گزارش جماران؛ متن بیانیه حجت الاسلام و المسلمین سید محمد خاتمی بدین شرح است:
بسم الله الرحمن الرحیم
بارها گفتهام و باز هم میگویم که استقرار سامان «مردم سالاری» که خواست دیرینهی ملت ایران و گشاینده راه به سوی آیندهی بهتر است با انتخابات و از راه آن میسر است؛ در صورتیکه انتخابات سالم و رقابتی باشد و انتخاب کننده مردم باشند نه حاکمان. و ما تا رسیدن به انتخاباتی معیار، فاصله داریم.
ولی با توجه به اوضاع و احوال درونی و بیرونی و پیرامونی چه بسا شرکت در انتخابات موجه باشد ولو اینکه شرایط انتخاباتِ کاملا مطلوب وجود نداشته باشد.
اﯾﻦ ﺑﻨﺪهی ﮐﻮﭼﮏ ﺧﺪاوﻧﺪ که ﺑﺮ اﯾﻦ ﺑﺎور ﺑﻮده و ﻫﺴﺘﻢ ﮐﻪ ﻫﻤﻮاره ﺑﺎﯾﺪ در ﮐﻨﺎر ﻣﺮدم و ﺑﺎ ﻣﺮدم ﺑود و ﺧﯿﺮ و ﺻﻼح آﻧﺎن را خواست، ضمن تایید راﻫﺒﺮد اﻧﺘﺨﺎﺑﺎﺗﯽ ﺟﺒﻬﻪ اﺻﻼﺣﺎت، اگر پیشنهاد جبهه محقق شود در انتخابات شرکت میکنم.
دربارهی نامزد مورد نظر ﺿﻤﻦ ﺗﺄﮐﯿﺪ ﺑﺮ ﻟﺰوم ﺑﺮﺧﻮرداری وی از ﺷﺮاﯾﻂ ﻋﺎم، ﺑﻪ وﯾﮋه راﺳﺘﮕﻮﯾﯽ، ﭘﺎﮐﺪاﻣﻨﯽ، ﭘﺎﮐﺪﺳﺘﯽ و ﻋﺰم و ﺗﻮان ﺧﺪﻣﺖ صادقانه ﺑﻪ ملت، ﺑﯿﺎن ﭼﻨﺪ ﻧﮑﺘﻪ را مفید ﻣﯽ داﻧﻢ:
۱- نامزد مورد نظر باید در باور و عمل ملتزم به اصلاحات و تحول و تلاشگر در جهت اصلاح در همه عرصههای ساختاری و رویکردی باشد.
در اﯾﻦ ﻟﺤﻈﻪ از زﻣﺎن ﮔﺮﭼﻪ ﺗﺤﻮل اﺳﺎﺳﯽ دور از دﺳﺘﺮس و ﺣﺮﮐﺖ ﺑﻪ ﺳﻮی آن ﺑﺎ دﺷﻮاریﻫﺎی فراوان روﺑﺮو اﺳﺖ، وﻟﯽ ﻧﻔﺲ ﺑﺎور ﺑﻪ تحول و اﺻﻼح ﺳﺒﺐ ﺧﻮاﻫﺪ ﺷﺪ ﮐﻪ ﺑﺎ ﺗﻌﺎﻣﻞ ﻣﺜﺒﺖ و سازنده ﺑﺎ ارﮐﺎن ﺣﺎﮐﻤﯿﺖ ﺑﻪ ﻧﻔﻊ ﻣﺮدم و بکارگیری همه امکانات و ظرفیت هائی که در اختیار دارد، که چندان هم زیاد نیست، در جهت تحول مثبت در همه عرصههای اقتصادی، سیاسی، علمی و فرهنگی گام بردارد و اﻣﯿﺪ ﺑﻪ ﺑﻬﺒﻮدی ﺗﺪرﯾﺠﯽ اوﺿﺎع را ﺑﯿﺸﺘﺮ و نگرانیها از ﺑﺪﺗﺮ ﺷﺪن ﺷﺮاﯾﻂ را کمتر کند.
۲- ﻓﻬﻢ درﺳﺖ ﺗﺤﻮﻻت اﺟﺘﻤﺎﻋﯽ، ﺑﻪ وﯾﮋه ﻣﻄﺎﻟﺒﺎت زﻧﺎن و ﺟﻮاﻧﺎن و بخش متوسط و پایین جامعه بخصوص بخشهای کمتر برخوردار از یکسو و جلوگیری از افول سرمایههای اقتصادی، اجتماعی و انسانی که متاسفانه روز بروز تضعیف شده است و تلاش پیگیر برای بهبود زندگی و معیشت مردم با رویکرد اقتصادی مطلوب در جهت توسعه همه جانبه و پایدار همراه با عدالت از سوی دیگر، دارای اولویتی اجتناب ناپذیر است.
۳- درد ﺑﺰرگ ﺟﺎﻣﻌﻪ ﻣﺎ ﺿﻌﻒ ﺧﺮدورزی در ﺣﮑﻤﺮاﻧﯽ و ﺳﻮء ﺗﺪﺑﯿﺮ در مواجهه با ﭼﺎﻟﺶﻫﺎ و ﺑﺤﺮان ﻫﺎی ﻣﻮﺟﻮد و ﭘﯿﺶ رو اﺳﺖ.
ﻧﺎﻣﺰد ﻣﻮردﻧﻈر ﺑﺎﯾﺪ زمینهی ﺧﺮدورزی و ﺗﻮﻗﻒ ﺑﯽﺧﺮدی را در ﻫﻤﻪ اﻣﻮر و ﺳﻄﻮح بخصوص ﺑﺎ ﺗﮑﯿﻪ ﺑﺮ ﺗﻮان ﮐﺎرﺷﻨﺎﺳﺎﻧﻪ، عالمانه و ﺣﺮﻓﻪای ﮐﺸﻮر و اﻟﺘﺰام ﺑﻪ ﺧﺮد ﺟﻤﻌﯽ را ﻓﺮاﻫﻢ آورد.
و از ﺟﻤﻠﻪ اهتمام ﺑﻪ روﯾﮑﺮد ﻓﺮﻫﻨﮕﯽ و ﺳﯿﺎﺳﯽ و ﻋﻠﻤﯽ در همه عرصههای حکمرانی و نیز اﻗﺪام ﺑﺮای رﻓﻊ ﺗﺤﺮﯾﻢ ﻫﺎی ﻇﺎﻟﻤﺎﻧﻪ و برخورداری کشور از امکانات بین المللی در جهت توسعه همه جانبه کشور از ﻃﺮﯾﻖ اﻧﺘﺨﺎب ﺳﯿﺎﺳﺖ ﺧﺎرﺟﯽ ﻋﻘﻼﻧﯽ، ﻓﻌﺎل و ﻣﺘﻮازن و ارﺗﻘﺎء ﺟﺎﯾﮕﺎه اﯾﺮان و ﻣﻨﺰﻟﺖ اﯾﺮاﻧﯿﺎن در ﺟﺎﻣﻌﻪ ﺑﯿﻦاﻟﻤﻠﻠﯽ و اﺳﺘﻔﺎده بهینه از ﻣﻮﻗﻌﯿﺖ راهبردی و ﺗﻮان ﺗﺎرﯾﺨﯽ، ﻓﺮﻫﻨﮕﯽ اﯾﺮان و اﯾﺮانی در ﺟﻬﺖ ﻣﻨﺎﻓﻊ ﻣﻠﯽ مقتضای خردورزی است.
اﻣﯿﺪوارم ﻫﻤﮕﺎن و ﺑﺨﺼﻮص ﻣﺴﺌﻮﻻن و دﺳﺖ اﻧﺪرﮐﺎران اﻣﺮ اﻧﺘﺨﺎﺑﺎت ﺑﺎ درک ﻣﻮﻗﻌﯿﺖ ﺣﺴﺎس ﮐﻨﻮﻧﯽ ﮐﺸﻮر و ﻧﯿﺰ ﮔﺴﺘﺮه و ژرفای ﻧﺎرﺿﺎﯾﺘﯽ ﻣﺮدم، زﻣﯿﻨﻪ اﻧﺘﺨﺎﺑﺎﺗﯽ را ﻓﺮاﻫﻢ آورﻧﺪ ﮐﻪ ﻫﻤﻪ ﺟﺮﯾﺎن ﻫﺎ و ﺑﺨﺶ ﻫﺎی مختلف ﺑﺘﻮاﻧﻨﺪ ﻧﺎﻣﺰد ﻣﻄﻠﻮب ﺧﻮد را در ﺻﺤﻨﻪ ﺑﺒﯿﻨﻨﺪ. انشاءالله.
ﺳﯿﺪ ﻣﺤﻤﺪ ﺧﺎﺗﻤﯽ
شانزدهم خرداد ماه ۱۴۰۳
🖌کانال تحلـیـلی_خبـــری "طلــــوع"
🌞@tolova_talash
هدایت شده از طلوع
نامه اعضای هیات دولت به شورای نگهبان برای تاییدصلاحیت محمدمهدی اسماعیلی
امضای باقری، زارع پور و اوجی پای نامه / مخبر، بذرپاش و صولت مرتضوی نامه را امضا نکردند
اعضای هیات دولت و مدیرانِ ارشدِ دولت سیزدهم، نامهای به شورای نگهبان برای اثبات توان مدیریت و رجل بودن "محمدمهدی اسماعیلی" نوشتند. امضای افرادی چون، محسن منصوری (معاون اجرایی)، میثم لطفی (رئیس سازمان امور استخدامی)، علی باقری (سرپرست وزارت خارجه)، انسیه خزعلی (معاون امور زنان)، جواد اوجی (وزیر نفت)، محمدعلی نیکبخت (وزیر کشاورزی)، عیسی زارع پور (وزیر ارتباطات)، علی بهادری جهرمی (سخنگوی دولت)، علیاکبر محرابیان (وزیر نیرو)، علی سلاجقه (رئیس سازمان محیط زیست) و عباس علی آبادی (وزیر صمت) در آن به چشم میخورد. /عصر ایران
پ.ن: 5نفــر از اعضای دولت سیزدهم کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری شدند!!
🖌کانال تحلـیـلی_خبـــری "طلــــوع"
🌞@tolova_talash
هدایت شده از خبر آنلاین 🏴
‼️‼️ پیغام احمدینژاد به شورای نگهبان: در صورت تایید صلاحیت، بعد از پیروزی در انتخابات از مشایی و بقایی استفاده نمیکنم
🔸شنیدهها حکایت از این دارد که احمدینژاد در رایزنیهای خود با مسئولین شورای نگهبان و مقامات ارشد نظام، اعلام کرده است در صورت تایید صلاحیت، از برخی چهرههای بحثبرانگیز مانند مشایی و بقایی فاصله میگیرد.
🔸احمدینژاد در این دیدارها، همچنین راهکارهایی برای عبور از شرایط فعلی کشور ارائه کرده است/خبرفردا
@khaabar_online
هدایت شده از خبر آنلاین 🏴
💠۵ رئیسجمهور ایران برای خانه اولیها، مستاجرها و سازندگان مسکن چه کردند؟
🔹در این بررسی، دولتهای سازندگی، اصلاحات، مهرورز، تدبیروامید و همچنین دولت مردمی مورد آزمون بازار مسکن قرار گرفتهاند.
🔹میزان موفقیت یا عدم موفقیت این دولتها در ۷ آزمون «کنترل تورم مسکن، کنترل تورم اجاره، رونق ساخت مسکن، رشد واقعی سرمایهگذاری ساختمانی، کنترل تورم ساخت، قدرت وام مسکن و همچنین مدت زمان انتظار برای صاحبخانه شدن» لیست شده است./ دنیای اقتصاد
@khaabar_online
💢#دستاوردسازی!!
✅در دنیای اینها گوگل وجود نداره!
🔺عکس آب شیرینکن در «چنای» هندوستان در سال ۲۰۱۳ رو بجای سیستان و بلوچستان جا میزنند و دستاوردسازی میکنند!
🔺قبلا این عکس برای اب شیرینکن نیروگاه بوشهر هم استفاده شده!/محمد حسن نجمی
🔺@azhardari_sokhani
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽 آقای احمدینژاد موفق باشید، پیروز باشید!
استقبال مردم از دکتر احمدینژاد در امامزاده صالح تجریش
➖ ۱۸ خرداد ۱۴۰۳
dolatebahar
🔹@azhardari_sokhani
هدایت شده از طلوع
✍️عبدالرضا داوری:
با حکم قاضی صلواتی، محمدمهدی اسماعیلی، وزیر ارشاد دولت رییسی، بخاطر رشوه ٣٠ میلیون تومانی(معادل ۴٠ سکه) به ۵ سال حبس، ٧۴ ضربه شلاق و انفصال از خدمات دولتی محکوم شد.
برخلاف آملی لاریجانی که با اعمال ماده ۴٧٧ درباره این حکم مخالفت کرد، با دستور رئیسی حکم اسماعیلی مشمول ماده ۴٧٧ شد.
پ.ن: گرحکم شود که مست گیرند در شهر هر آنچــه هست گیرند
🖌کانال تحلـیـلی_خبـــری "طلــــوع"
🌞@tolova_talash
هدایت شده از طلوع
✅#جبهه_اصلاحات کاندیداهای خود را معرفی کرد
🔹با رای مجمع عمومی جبهه اصلاحات
آخوندی، جهانگیری و پزشکیان سه کاندیدای اصلاحطلبان انتخاب شدند. /امتداد
🖌کانال تحلـیـلی_خبـــری "طلــــوع"
🌞@tolova_talash
هدایت شده از طلوع
⛔️#فرقی_نمیکند چه کسی رییسجمهور شود!!
✍️عباس عبدی:
«یکی از علل مهم عدم مشارکت مردم در انتخابات همین وعدههای غیرشفاف و فراتر از امکانات و تواناییهای قانونی رییسجمهور است که در عمل نیز اجرایی نمیشود. به همین علت است که #بسیاری از مردم #معتقدند، #فرق نمیکند که چه کسی رییسجمهور شود؛ چون #اصلاح روندهای جاری در کشور فراتر از اختیارات رییسجمهور است.»
⭕️یک گزاره تکراری در هنگام اعلام نامزدی «ابراز نگرانی نسبت به سرنوشت ایران و کشور» بود. البته طبیعی بود که برخی از نامزدهای شاخص اصولگرایان و حامیان وضع موجود از اظهار این گزاره اجتناب کنند، ولی در مجموع این رویکرد نزد اغلب نامزدهای اصلی رایج بود.
شاید متولیان رسمی امور، چنین رفتاری را توجیه کنند که اینها حرفهای انتخاباتی است و با هدف جلب رأی گفته میشود و واقعیت ایران را نمیگوید. فرض کنیم چنین باشد. چرا باید نظر مردم را از طریق این شعار به دست آورد؟
🔺اگر مردم، همراه با این شعار و معتقد به آن نباشند، طبیعی است که کسی به آن توجه نخواهد کرد. مثل تبلیغ برای فروش یخ در قطب شمال است که کسی آن را نمیخرد، چون نیازی ندارد؛ بنابراین همین که چنین شعاری خریدار دارد، به معنای جدی بودن مفهوم و مصداق آن نزد مردم است.
شواهد عینی برای درستی چنین گزارهای فراوان است، هم در حوزه سیاست داخلی این شواهد وجود دارد، هم در اقتصاد، سیاست خارجی، اجتماعیات و فرهنگ و حتی امنیت است، بیان تکرار شواهد آن ملالانگیز است، ولی ذکر یک نکته مهم است. چرا رغبت به انتخابات در ۱۳۹۸ و ۱۴۰۰ و ۱۴۰۲ خیلی کمتر از انتظار رسمی بود؟
🔺اگر این شعار و گفتار نزد مردم مقبولیت دارد، به نحوی که نامزدهای انتخاباتی میکوشند با بیان آن، نظر موافق مردم را جلب کنند، پس چرا مردم نمیکوشند که با مشارکت انتخاباتی و انتخاب نامزد مورد نظرشان، این خطر را برطرف کنند؟
✅ترکیب این دو گزاره نشان میدهد که یا به شعاردهندگان #اعتمادی ندارند یا #امکان انتخاب آنان را برای خود منتفی میدانند و یا #اختیارات آنان را برای رفع خطر کافی نمیدانند والا هیچ دلیل دیگری برای عدم حضور مردم در پای صندوقهای رأی وجود ندارد.
چون مردم بیش از همه و بهویژه بیش از مدیران رسمی نگران آینده کشور و فرزندان خود هستند؛ بنابراین فارغ از اینکه نگرانی مزبور تا چه اندازه واقعیت داشته باشد وظیفه حکومت است که به این نگرانی که بازتابی از نگرانی مردم است، توجه کند و در مقام رفع آن برآید، زیرا مردم بر اساس همین نگاه خود عمل میکنند، حتی اگر این نگاه درست نباشد - که البته به نظر من نیز درست است -، زیرا به جز شواهد عینی، بخشهای گستردهای از جامعه با این گزاره همسو و همنظر هستند؛ بنابراین برای روشن شدن ماجرا همه نامزدهای انتخاباتی باید به این پرسش پاسخ بدهند که آیا با ادامه وضع موجود، نگران ایران و آینده آن هستند یا خیر؟ اگر پاسخ خیر است، یعنی با ادامه سیاستهای کنونی هیچ نگرانی ویژهای از آینده کشور ندارند؟ این را مردم باید متوجه شوند که نسبت هر نامزدی با سیاستهای جاری در سه سال گذشته چیست؟
⭕️ولی اگر برای آینده ایران نگران هستند، آنگاه باید توضیح بدهند که چه چیز آنان را نگران کرده است؟ چرا این مساله نگرانکننده است؟ سیاستها و برنامههای او برای رفع این نگرانی چیست؟ همچنین در میان انواع مسائل و موضوعات نگرانکننده، اولویت را به کدامها میدهد؟ باید در این باره فراتر از وعده دادن، برنامه روشن دهد و مشخص کند که آیا این وعده در چارچوب اختیارات و امکانات ریاستجمهوری هست یا خیر؟ با کدام نیروی سیاسی و اجتماعی میخواهد این مسائل را حل کند؟
✅یکی از علل مهم عدم مشارکت مردم در انتخابات همین وعدههای غیرشفاف و فراتر از امکانات و تواناییهای قانونی رییسجمهور است که در عمل نیز اجرایی نمیشود. به همین علت است که #بسیاری از مردم معتقدند، #فرق نمیکند که چه کسی رییسجمهور شود؛ چون اصلاح روندهای جاری در کشور فراتر از اختیارات رییسجمهور است. امیدواریم که این انتخابات شرایطی را فراهم کند که حداقل بخشی از نگرانیهای مردم نسبت به آینده ایران برطرف شود. / روزنامه اعتماد
🖌کانال تحلـیـلی_خبـــری "طلــــوع"
🌞@tolova_talash
هدایت شده از h.d
🔵 لطفاً هر ۸۰ کاندیدا را تایید کنید!
✍️رحیم قمیشی
چقدر دلم میخواست ذرهای ابتکار، دانایی، خلاقیت و آیندهنگری در شورایی که کارش شده رد صلاحیتها وجود داشت.
قبلش بگویم خودم هم از خواندن اخبار داوطلبان ریاست جمهوری حالم بد میشود. سعی میکنم بعد از این فقط به اندازه ضرورت به این موضوع بیاهمیت بپردازم.
اما چرا معتقدم تایید صلاحیت هر ۸۰ نفر داوطلبان فعلی، خیلی خوبست و به نفع نظام!
اولا با اطمینان میگویم؛ هیچکدام از کاندیداها کاراییشان کمتر از مرحوم رئیسی نیست. من اسامی آنها را حداقل سه بار مرور کردهام.
وقتی فردی که هیچ سابقهای در اداره یک دهیاری، یا بخشداری، یا فرمانداری و شهر داری یک شهر کوچک هم نداشته، به ادعای آقایان ناگهان میشود الگوی همه رؤسای جمهور تاریخ ایران، وقتی کسی با تحمیل دویست درصد تورم طی سه سال میشود، رئیسجمهور شهیدان، چرا هر یک از این افراد نتوانند یک رئیسجمهور شوند؟
به جرأت میتوان گفت توان هر یک از آنها بسیار بیشتر از آقای رئیسی است.
مردم هر کدام را برگزینند. وضع از این که هست بدتر نخواهد شد! ولو آقایان جلیلی یا بذرپاش و زاکانی بمانند، که من قول میدهم حتی در بدنه حزباللهیها هم آنها محبوبیتی برای کسب رأی ندارند.
اما یک فایده دیگر هم تایید هر ۸۰ نفر دارد، بلافاصله تعداد زیادی از آنها که امیدوار بودهاند با رد صلاحیتشان عنوانی کسب کنند، تیرشان به سنگ خورده و خودشان از ترس آبروریزی در رأیگیری انصراف میدهند.
حدود سی یا چهل نفر میمانند برای رقابت!
شورای نگهبان اعلام کند، هر کدام تعداد رأیشان در روز رأیگیری کمتر از یک یا دو درصد جمعیت ایران بود، برای جبران ضرر و زیان وارده به اعتبار انتخابات، باید به مدت شش ماه به خدمت در قسمت نظافت شهری مشغول شوند.
اصلا هم قصد تحقیر کارگران شریف شهرداری را ندارم، که رفتگری شغلی است بسیار آبرومند.
فقط و فقط برای اینکه مجبور شوند با بدنه اجتماع ارتباط مستقیم برقرار کرده و منبعد از پستوهایشان تصمیم به کاندیداتوری نگیرند. شک نکنید تعداد آنها باز هم بهشدت کاهش خواهد یافت.
در نهایت انصراف از داوطلبی را در هفته آخر رقابتها اکیدا ممنوع کنند و کمک کنند نیروهایی ارزان قیمت برای شش ماه در اختیار شهرداریها و یا دهداریها قرار بگیرد، تا پس از این هیچ کسی هوس نکند برای خدمت به کشور تنها از پست ریاستجمهوری وارد شود!
🎙آذر منصوری رئیس جبهه اصلاحات:
🔰«در صورت تایید صلاحیت کاندیداهای خود، مشارکت فعال خواهیم داشت؛
این گوی و این میدان برای شورای نگهبان
زیر بار کاندیدای نیابتی نخواهیم رفت.
راه رفته را دوباره تکرار نخواهیم کرد.
✅در نشست مجمع عمومی جبهه اصلاحات ایران به ترتیب حروف الفبا آقایان: عباس آخوندی، مسعود پزشکیان و اسحاق جهانگیری حائز دو سوم آراء بعنوان کاندیداهای معرفی شده از سوی جبهه اصلاحات ایران شدند...
✅نامزد نهایی جبهه اصلاحات متعاقبا از بین همین افراد انتخاب می گردد.
🔹@azhardari_sokhani
هدایت شده از طلوع
🔆اعضای دولت رئیسی ، نه سعید جلیلی را قبول دارند نه خودشان را !
📰روزنامه فرهیختگان نوشت: تا الان نزدیک به 5 نفر از درون دولت در انتخابات نامنویسی کردهاند که یک نفر آنها داوود منظور، جمعه شب انصراف خود از کاندیداتوری را اعلام کرد. حالا توجهات به گزینههای دیگر دولت یعنی مهرداد بذرپاش، صولت مرتضوی، اسماعیلی و قاضیزادههاشمی است.
♦️تقریبا همه این نامزدها بعد از نامنویسی اعلام کردند قرار است مسیر دولت سیزدهم را ادامه دهند. علاوهبراین، سعید جلیلی نیز ازجمله افرادی بود که بعد از نامنویسی و در چهارچوب تشکیلات دولت سایه، تلاش کرد تا این تصور را به وجود آورد که در این سه سال، جلیلی در قالب تشکیلات دولت سایه در دولت سیزدهم فعالیت میکرده و احتمالا رای اشتراکی بیشتری با گزینه دولت خواهد داشت و حالا او تنها و بهترین گزینهای است که قرار است مسیر دولت سیزدهم را ادامه دهد.
♦️از طرفی صداهایی هم از درون دولت بلند میشود که دولت هیچ گزینه مورد حمایتی در انتخابات تیرماه نخواهد داشت. البته اسماعیلی، رئیس دفتر رئیسجمهور هم به این موضوع اشاره کرد که دولت «از لحاظ شخصیت حقوقی نامزد یا کاندیدایی ندارد» و این به این معنی نیست که اصلا کاندیدایی ندارد.
♦️نزاعها و حواشی کاندیداهای دولت اما به اینجا محدود نماند. این نزاعها وقتی به اوج رسید که نامهای که به امضای برخی اعضای درون دولت رسیده بود، در رسانهها منتشر شد. این نامه که خطاب به اعضای شورای نگهبان نوشته شده بود، به امضای نزدیک به 15 نفر از اعضای دولت رسیده بود.
♦️امضاکنندگان شهادت دادند که محمدمهدی اسماعیلی، وزیر فعلی دولت که در انتخابات نامنویسی کرده، تدبیر کافی برای اداره دولت آینده را دارد. انتشار این نامه واکنشها و نقدهای زیادی را متوجه اعضای دولت کرد. اما آنچه منتشر شده چند نکته درباره نظر و نگاه بدنه دولت در مورد گزینه احتمالی آنها در انتخابات را مورد توجه قرار میدهد. اصلیترین پیامی که نامه دولتیها دارد، مخالفت آنها با سعید جلیلی است که تلاش داشته خود را بهعنوان گزینه اصلی دولت در میان افکارعمومی جا بیندازد و به نظر میرسد رای اشتراکی بیشتری با دولت در انتخابات داشته باشد.
♦️نامه اخیری که دولتیها آن را امضا کردند، جدای از حمایت آنها از یک گزینه خاص در دولت، فاصلهگذاری آنها با سعید جلیلی را نشان میدهد. آنچه تا الان در فضای جنجالی و پرحاشیه و قبل از اعلام نظر شورای نگهبان تا الان شفاف شده این است که برخلاف آنچه تصور میشد، نظر و نگاه اعضای دولت روی حمایت از سعید جلیلی متمرکز نشده و دولتیها به گزینههای دیگری فکر میکنند.
♦️این نامه بعد از حضور یکی از اعضای دولت و یکی از افراد منتسب به دولت سیزدهم با محمدمهدی اسماعیلی در وزارت کشور، نشان داد دولتیها میخواهند روی گزینههای دیگری غیر از جلیلی تمرکز کنند. از طرفی نگاهی به امضاکنندهها هم نشان میدهد، به جز وزیر کشور، وزیر اطلاعات و وزیر میراثفرهنگی، دیگر افرادی که نام آنها در میان امضاکنندگان دیده نمیشود، کاندیداهایی هستند که در انتخابات نامنویسی کردهاند. پیامدیگر نامهدولتیها فاصلهگذاری با دیگر کاندیداهای دولتی است.
♦️درحالیکه نامزدهایی از درون دولت فعالیتهای انتخاباتی خود را شروع کردهاند و خودشان را ادامهدهنده مسیر دولت سیزدهم معرفی میکنند و قرار هم نیست به نفع دیگری کنار بکشند، نامه اخیر دولتیها نشان میدهد برخلاف تصور آنها، اعضای کابینه، آنها را بهعنوان گزینه دولت قبول ندارند و اگر مرحله تایید صلاحیتها را پشتسر بگذارند و وارد کارزار انتخاباتی شوند، اقبال کمتری دارند تا با شعار ادامه مسیر دولت سیزدهم، بخشی از رای دولت را به سبد رای خود بریزند. براین اساس میبایست وجه سلبی نامه دولتیها و فاصلهگذاری آنها با بعضی نامزدها درون و بیرون از دولت، را پررنگتر از وجه ایجابی آن دانست./خ.ن
🖌کانال تحلـیـلی_خبـــری "طلــــوع"
🌞@tolova_talash
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹#انتقادات علیاکبر #ولایتی از سعید #جلیلی درباره مذاکرات #هستهای
🗣علی اکبر ولایتی در مناظرات انتخاباتی سال ۱۳۹۲ خطاب به سعید جلیلی، از عملکرد و اقدامات پشت پرده آنها در جریان مذاکرات هستهای انتقاد کرد و از یک ماجرای مهم پرده برداشت. فرارو
🔹@azhardari_sokhani