جای همه دوستان خالی
با دسته گلام
اومدیم
🔰سومین همایش ملی علمی بانوی هزاره اسلام
سالن منتظر القائم استانداری
🔰سخنران همایش:دکتر فهیمه فرهمندپور رییس شورای فرهنگی اجتماعی خانواده و زنان شورای عالی انقلاب فرهنگی
مکان همایش
خیلی عاااااالی بود
📌چند تا نکته جالب از سخنرانی شون میفرستم
📌ارائه چندین مقاله هم اساتید داشتند که حسابی حظ علمی بردم
#خدایاشکرت بخاطر وجود چنین پژوهشگران فرهیخته ای
بخصوص بانوان پژوهشگر👌🌱
#روزمرگی
#مادر_فرزندی
#گلچینی_از_بانوان_توانمند
🌱|@raahcenter_ir
✅استاندار یزد در آیین اختتامیه «جشنواره ملی بانوی هزاره اسلام» مطرح کرد؛ شیوه زندگی زنان بزرگ تاریخ، الگویی ارزشمند برای بانوان/ حرکت بانوان در مسیر احکام الهی و نورانیت قرآن، متضمن سلامت جامعه
✍️استاندار یزد «شیوه زندگی زنان بزرگ تاریخ» را الگویی ارزشمند برای بانوان دانست و گفت: حرکت بانوان در مسیر احکام الهی و نورانیت قرآن، متضمن سلامت جامعه اسلامی خواهد بود.
👈مشاهده متن کامل خبر👉
🇮🇷 @OstanYazd
نشست علمی مدل ارتباطی حضرت خدیجه (1)_۲۰۲۴_۱۱_۰۹_۱۳_۴۱_۱۸_۷۹۰.mp3
30.24M
💠 صوت نشست علمی پژوهشی بانوی هزاره اسلام ۱۶ آبان ۱۴۰۳
🔹موضوع : هوش ارتباطی حضرت خدیجه در روابط فردی و اجتماعی
🎙سخنران : سرکار خانم حانیه مازارچی
🛑مباحث مطرح شده
✅اهمیت و ضرورت بحث
✅تعریف هوش ارتباطی
✅تبیین الگویی هوش ارتباطی سالم از منابع اسلامی
✅تطبیق با سیره حضرت خدیجه سلام الله علیها
✅هوش ارتباطی ذاتی است یا اکتسابی؟
✅پرسش و پاسخ
🎯قَالَ سُئِلَ رَسُولُ اَللَّهِ ص عَنْ خِيَارِ اَلْعِبَادِ فَقَالَ اَلَّذِينَ إِذَا أَحْسَنُوا اِسْتَبْشَرُوا وَ إِذَا أَسَاءُوا اِسْتَغْفَرُوا وَ إِذَا أُعْطُوا شَكَرُوا وَ إِذَا اُبْتُلُوا صَبَرُوا وَ إِذَا غَضِبُوا غَفَرُوا .
امام باقر(ع)فرمود: از رسول خدا سوال شد از بهترين بندگان فرمود: كساني هستند كه چون نيكي كنند شاد گردند و چون بد كنند آمرزش بطلبند و چون چيزي بآنان داده شود سپاسگزار باشند و چون گرفتار شوند شكيبايي كنند و چون خشم گيرند گذشت كنند.
منبع : الخصال، ج 2، ص 317
#گروه_پژوهشی_مطالعات_اسلامی_زنان
#دبیر_خانه_دائمی_بانوی_هزاره_اسلام
#سازمان_فرهنگی_اجتماعی_ورزشی_شهرداری_یزد
#مدرسه_علمیه_تخصصی_امام_حسین_علیه_السلام
برترین مقالات همایش ملی علمی بانوی هزاره اسلام- آبان ماه 1403
🌹سومین همایش ملی_علمی بانوی هزاره اسلام (حضرت خدیجه سلام الله علیها) در استانداری یزد با حضور استاندار خلوق و مکرم استان جناب دکتر بابایی
#لبیک_یا_امام_زمان
#لبیک_یا_امام_امت_خامنه_ای
#ایران_قوی_با_اتحاد_ملی
#مطالبه_رئیس_جمهور_ولایی_امر_به_معروف_حجاب
#انتقام_دولت_وزارت_خارجه_فوری
#انتقام_مجلس_شورای_اسلامی
#انتقام_قوه_قضائیه_فوری
#کانال_معماران_وطن
🇮🇷@meamaranvatan1
🔹اختتامیه همایش ملی علمی بانوی هزاره اسلام باهمکاری سازمان فرهنگی،اجتماعی، ورزشی شهرداری یزدبرگزار گردید.
🔹همایش ملی علمی بانوی هزاره اسلام باحضور جمعی از نخبگان علمی، طلاب ودانشجویان و... برگزار گردید سخنران ویژه این برنامه خانم دکتر فهیمه فرهمند پور«رییس شورای فرهنگی اجتماعی خانواده و زنان شورای عالی انقلاب فرهنگی» بوده، واز جمله برنامه های این همایش علاوه بر سخنرانی استاندار، جناب آقای دکتر بابائی، از اطلس پوستر حضرت خدیجه سلام الله علیها رونمایی گردیدواز برگزیدگان همایش تقدیر بعمل آمد.
#گروه_پژوهشی_مطالعات_اسلامی_زنان
#سازمان_فرهنگی_اجتماعی_ورزشی
#مدرسه_علمیه_تخصصی_امام_حسین_علیه_السلام
#مدیریت_حوزه_علمیه_خواهران_استان_یزد
💠💠💠
📡https://eitaa.com/yazdwhc
📡https://ble.ir/yazdwhc
📡 https://splus.ir/yazd.whc.ir
اختتامیه سومین همایش بانوی هزاره اسلام در یزد
اختتامیه سومین همایش «بانوی هزاره اسلام» با حضور جمعی از مسئولان و پژوهشگران برجسته کشور برگزار شد. در این مراسم از مقالات برتر تقدیر و از کتاب «اطلس حضرت خدیجه (س)» رونمایی شد.
به گزارش روابط عمومی مرکز پژوهشی مطالعات اسلامی زنان؛ اختتامیه سومین همایش علمی «بانوی هزاره اسلام» با حضور «بابایی» استاندار یزد، «ابوالقاسم محی الدینی» شهردار شهر میراث جهانی، «مصطفی زارع زاده» معاون شهردار و رییس سازمان فرهنگی اجتماعی ورزشی شهرداری یزد و «منصوره شاکری» رییس مرکز پژوهشی مطالعات اسلامی زنان، به همراه جمعی دیگر از مسئولان، پژوهشگران و شخصیتهای برجسته علمی و اجرایی کشور در سالن منتظر قائم استانداری یزد برگزار شد. این همایش که به بررسی نقش و جایگاه زنان در اسلام و مسائل فرهنگی، اجتماعی، و اقتصادی آنان میپردازد، با تقدیر از مقالات برتر و تجلیل از نویسندگان منتخب، به پایان رسید.
در این مراسم، چهرههای سرشناسی از جمله فهیمه فرهمندپور، عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی؛ فاطمه محمدی، عضو مرکز پژوهشهای مجلس؛ زاهره سادات میرجعفری، دکترای مطالعات زنان؛ فرح عربلو، مشاور اقتصادی مرکز استراتژی ریاست جمهوری و کارآفرین نمونه؛ حجتالاسلام و المسلمین محمد رضایی آدریانی، پژوهشگر پروژه شیعهپژوهی مصر؛ زینب طالبی، مدیریت حوزه علمیه معصومیه قم؛ و محبوبه عزیزی، مجری مراسم نیز حضور داشتند.
▶️ادامه
اختتامیه سومین همایش بانوی هزاره اسلام در یزد.
در این همایش، از میان بیش از ۲۰۰ مقاله ارسالشده به دبیرخانه، از برگزیدگان تقدیر شد. نویسندگان مقالات برتر شامل مهدی یاوری، حانیه مازارچی، مریمالسادات نبوی میبدی، اعظم مطهری از یزد، لیلا گودرزیانفرد از همدان، مریم قوچانی خامنه از قم و نعیم احمدینژاد فرسنگی از کرمان بودند که با دریافت گواهی پذیرش و تقدیر از زحماتشان تجلیل شدند. همچنین مقالات زاهرهالسادات میرجعفری از قم، فاطمه محمدی و میلاد اعوانی از تهران و مریمالسادات نبوی میبدی از شهرستان میبد یزد نیز موفق به دریافت گواهی پذیرش و ارائه شدند.
از دیگر بخشهای برجسته این همایش، پذیرش و ارائه چکیده مبسوط مقاله مشترک محمد جعفر منتظری هدشی و محمد صالح قفانی و مقاله زهرا محمود آبادی از یزد بود. همچنین حمیده جهانگیر بهصورت پوستری و مقاله سمیه مشایخ از یزد به دلیل نوآوری در سبک پردهخوانی با موضوع حضرت خدیجه (س) شایسته تقدیر شدند.
همایش «بانوی هزاره اسلام» امسال با رونمایی از کتاب «اطلس حضرت خدیجه (س)» به قلم حجتالاسلام رضایی که با مشارکت سازمان فرهنگی اجتماعی ورزشی شهرداری یزد انجام شد، به فعالیتهای خود پایان داد.
این همایش از سال ۱۳۹۸ و با محوریت هنر و ادبیات در سطح استانی آغاز به کار کرده و اکنون در سطح ملی و علمی به پیشرفت خود ادامه میدهد.
#گروه_پژوهشی_مطالعات_اسلامی_زنان
#سازمان_فرهنگی_اجتماعی_ورزشی_یزد
#دبیرخانه_دائمی_بانوی_هزاره_اسلام
🔹برگزاری پویش کمک به مردم مظلوم فلسطین ولبنان به نیت حضرت خدیجه سلام الله علیها
✳️اجرای پویش به صورت هماهنگ روز پنجشنبه اول آذر ماه ساعت 9/15صبح
❇️مکان: جهت تحویل طلا وجواهرات بلوار جمهوری اسلامی، دروازه قرآن، کوچه چهار باغ، چهارراه اول سمت راست، موسسه آموزش عالی حوزوی امام حسین «ع»
نقشآفرینی زنان در اندیشه انقلاب اسلامی در همه ساحتها
یک کارشناس مسائل مذهبی گفت: زنان در اندیشه انقلاب اسلامی در ساحتهای فردی، خانوادگی و اجتماعی نقشآفرین هستند.
به گزارش افق امروز، الهام عبدلی، مسئول آموزش و تربیت مؤسسه آموزش عالی حوزوی امام حسین(ع) یزد، ۲۰ آذرماه در جمع دانشجویان دانشگاه فرهنگیان با موضوع «الگوی سوم زن در بیانات رهبر معظم انقلاب» گفت: نقش زن همیشه و در همه زمانها مهم و حیاتی بوده و در زمان دفاع مقدس در پشت جبههها، انقلاب و بعد از پیروزی انقلاب آن را به عینه دیدهایم.
وی با اشاره به اینکه جایگاه و نقش زن به قدری مهم است که دشمن این قشر را مورد هدف قرار داده است افزود: زن در تعریف غالباً شرقی همچون عنصری در حاشیه و بی نقش در تاریخسازی است و زن در تعریف غالباً غربی به مثابه موجودی که جنسیت او بر انسانیتش مدنظر بوده و ابزاری جنسی برای مردان و در خدمت سرمایه داری جدید است.
عبدلی ادامه داد: اهمیت زن در آیات قرآن نیز مشهود است به عنوان مثال خداوند در قرآن به عنوان نمونه کامل ایمان و کفر از مردان مثال نمیآورد، اما از زنان مثال میآورد به نحوی که در آیه ۱۱ سوره تحریم از همسر فرعون و حضرت مریم به عنوان نمونه ایمان و همسر لوط و همسر نوح را نمونه کفر معرفی میکند.
این کارشناس مذهبی با اشاره به اینکه واژه الگوی سوم زن را رهبر انقلاب بهکار بردند، گفت: این واژه، پر معنا بوده و مصداق آن، بعد از پیروزی انقلاب اسلامی روشنتر شد و این موهبت ثمره انقلاب اسلامی است. وقتی جایگاه زن را در زمان پهلوی و بعد از انقلاب مقایسه میکنیم نقش آفرینی زن و نگاه اسلام به زن مشخص میشود. زن اگر اراده کند توانمند است و میتواند زمینهساز ظهور و بانوی تمدنساز باشد. زنان هستند که نقش تربیتی خانواده را بر عهده دارند و پرورش نسل انسان به دست آنها است و میتوانند در مسیر رضایت خدا و رسیدن به کمالات بشری سوق دهند.
وی ادامه داد: امام خمینی(ره) میفرمایند شما زنان، رهبران این نهضت هستید و ما دنباله رو شما هستیم من شما را به رهبری قبول دارم ملتی که بانوانش در صف مقدم برای پیشبرد و مقاصد اسلامی است، آسیب نخواهد دید. به فرموده رهبر انقلاب زن مسلمان ایرانی تاریخ جدیدی را پیش چشم زنان جهان گشود و ثابت کرد که میتوان زن بود و عفیف، محجبه و شریف و در عین حال در متن و مرکز بود. میتوان سنگر خانواده را پاکیزه نگاه داشت و در عرصه سیاسی و اجتماعی نیز سنگرسازیهای جدید کرد و فتوحات بزرگ به ارمغان آورد، زن مجاهد مسلمان ایرانی معلم ثانی برای زنان جهان خواهد بود پس از معلم اول که زنان مجاهد صدر اسلام بودند.
عبدلی ادامه داد: در اندیشه انقلاب اسلامی زنان در ساحتهای مختلفی از جمله ساحت فردی، خانوادگی، اجتماعی میتوانند نقش آفرین باشند. ساحت فردی مربوط به رشد و پیشرفت در مسیر کمالات بشری است. ساحت خانوادگی مثل حضرت زهرا(س) که محور آل کسا بودند. مادری برای پدر، مربی فرزندان، یاور برای همسر و در کل زندگی نورانی را داشتند. ساحت اجتماعی زمینههایی که زن با حفظ حیات و عفت در اجتماع مسئولیتهای مختلف را میپذیرد و حضور مؤثر دارد.
وی با اشاره به اینکه مصداق بارز الگوی سوم زن حضرت خدیجه کبری(س) و حضرت زهرا(س) و حضرت زینب(س) هستند، گفت: این بزرگواران در تمام ساحتهای فردی، خانوادگی و اجتماعی کوثر و نقش آفرین بودند و حماسهها آفریدند که در تاریخ ماندگار و زبانزد است. رهبر انقلاب میفرمایند تا آفتاب درخشان خدیجه کبری و فاطمه زهرا و زینب کبری میدرخشد، طرحهای کهنه و نو ضد زن به نتیجه نخواهد رسید و هزاران زن کربلایی ما نه تنها خطوط سیاه ستمهای ظاهری را در هم شکستهاند بلکه ستمهای مدرن به زن را نیز رسوا و بیآبرو کرده و نشان دادهاند که حق کرامت الهی زن و بالاترین حقوق زن است که در جهان به اصطلاح مدرن هرگز شناخته نشده و امروز وقت شناخته شدن آن است.
یادآور میشود همزمان با این جلسه «نمایشگاه الگوی سوم زن» در دانشگاه فرهنگیان آغاز و تا ولادت حضرت زهرا ( س) ادامه دارد.