۱۲۰۱.docx
13.1K
🇮🇷🌸
🍀
🌀#مصاحبه
✅موضوع: آمریکا سیلی خورده، شما چرا گریه میکنید؟!
🍃🌻🍃
❌ آمریکا و اروپا از این توافقنامه به شدت عصبانی هستند.
👌 جیغ و داد جریان غربگرای داخلی هم از همین آبشخور است
🌀 ویژه هادیان و سخنرانان
#بیانیه_سپاه به مناسبت ۱۲ فروردین
🔹نظام جمهوری اسلامی که برآمده از آرای ۹۸/۲ درصدی مردم و لبیک آنان به ندای حضرت امام خمینی (ره) در یک رفراندوم شکوهمند ۱۳۵۸ است، از معدود حکومتهای تاریخ بشریت است که پِیریزی و استقرار آن با اراده ملت و مشارکت و نقشآفرینی آنان به صورت صددرصد آزاد پدید آمده است.
🔹هوشمندی و هوشیاری در برابر نقشههای دشمن در ناامیدسازی مردم برای حضور و نقش آفرینی در آزمونهای بزرگ پیشرو از جمله مشارکت حداکثری در انتخابات ریاست جمهوری رسالت مهم امروز هر ایرانی است.
#رسول
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🇮🇷
صدا ۰۶۰.m4a
11.54M
🇮🇷🌸
🍀
🎥 #صوتی
✅ موضوع: محورهای قرارداد ایران و چین
🎙دکتر محمود نبویان- نایب رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی
🍃🌻🍃
💠 قرارداد ایران و چین یک توافق برد برد است/ واگذاری جزایر و سواحل به چین دروغ محض است
🔻از مهمترین محورهای این قرارداد میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
✔️ حوزه نفت و انرژی: چین تضمین کرده ۲۵ سال نفت ایران را بخرد، در حال حاضر و در اوج تحریم ها از فروش یک میلیون و دویست هزار بشکه نفت، حدود نهصد هزار بشکه را چین میخرد.
✔️ ایجاد روابط بانکی بین چین و ایران ( برگشت پول فروش نفت به کشور )
✔️ در حوزه انرژی، سرمایهگذاری مشترک و ایجاد نیروگاههای برق برای صادر برق به کشورهای همسایه.
✔️ توسعه بنادر و سواحل جهت ایجاد خط آهن زیارتی بین ایران و کشورهای عراق و سوریه.
✔️ در بخش صنعتی، ایجاد اشتغال در مناطق آزاد با تولید خودرو و صادر به کشورهای منطقه جهت ارز آوری به کشور.
✔️ همکاریهای نظامی و دفاعی و توسعه دانش صنایع نظامی
✔️ همکاریهای سیاسی، بینالمللی و منطقهای
🔺 این توافق یک توافق برد- برد برای دو کشور ایران و چین است.
❌ یکی از تفاوت های این قرارداد با برجام؛ در برجام فقط یک متن انگلیسی امضا شد.! اما در این توافق یک متن فارسی، یک متن چینی و یک متن انگلیسی مشترک بین دو کشور به امضاء رسید.
#روشنگری
#ثامن
#قرارداد_ایران_چین
#قرارداد_25_ساله
🆔
3⃣1⃣#دفاع_از_سیزده۵
🔻دو حدیث
🌟پیغمبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم در کمال صراحت فرمود:
«رُفِعَ عَنْ امَّتِی الطِّیرَةُ ـ
در امت من تطیر و فال بد وجود ندارد.»(۳)
📌▫️خود پیغمبر اکرم اشیاء را به فال نیک می گرفت و هرگز فال بد نمی زد و از فال بد منع می کرد. فرمود:
✨ «إِذَا تَطَیرْتَ فَامْضِ وَ إِذَا ظَنَنْتَ فَلَا تَقْضِ ـ
هر وقت به دلت بد آمد، با آمدن چیزی دلت چرکین شد و تطیر زدی، اعتنا نکن، مخصوصاً برو.»(۴)
✨باز فرمود: « لَا تُعَادُوا الْأَیامَ فَتُعَادِیکم ـ با ایام و روزگارها اعلام دشمنی نکنید که آن گاه آن ها دشمن شما می شوند.»(۵)
🌟امام صادق(علیه السلام ) فرمود: «تطیر چیزی است که اگر سخت بگیری بر تو سخت می گیرد، چون وقتی سخت می گیری خودت هستی که بر خودت سخت می گیری و اگر سست بگیری بر تو سست می گیرد؛ اگر اعتنا نکنی می بینی چیزی نبوده است.»(۶) خیلی جمله عجیبی است
🔻پی نوشت
۳ـ وسائل الشیعة ج15 ص369 (رُفِعَ عَنْ أُمَّتِی تِسْعَةُ أَشْیاءَ الْخَطَأُ وَ النِّسْیانُ وَ مَا أُکرِهُوا عَلَیهِ وَ مَا لَا یعْلَمُونَ وَ مَا لَا یطِیقُونَ وَ مَا اضْطُرُّوا إِلَیهِ وَ الْحَسَدُ وَ الطِّیرَةُ وَ التَّفَکرُ فِی الْوَسْوَسَةِ فِی الْخَلْوَةِ مَا لَمْ ینْطِقُوا بِشَفَةٍ)
۴ـ وسائل الشیعه ج11 ص362
۵ـ مستدرک الوسائل ج13 ص77
۶ـ الکافی ج8 ص197 (الطِّیرَةُ عَلَی مَا تَجْعَلُهَا إِنْ هَوَّنْتَهَا تَهَوَّنَتْ وَ إِنْ شَدَّدْتَهَا تَشَدَّدَتْ وَ إِنْ لَمْ تَجْعَلْهَا شَیئاً لَمْ تَکنْ شَیئاً)
✍استادشهید#مطهری
#روز_طبیعت
🇮🇷🌸
🍀
❇️یادداشت کوتاه
❌ موضوع: کارکرد شجره ای ثامن؟
🍃🌻🍃
🔻 کم نیستند بلندگوهای ریز و درشت تبلیغاتی داخلی و خارجی و قلم های منحرف و پستهای مسموم مجازی که تنها یک هدف را دنبال میکنند، "کاهش مشارکت مردم و ناامید سازی آنها از انتخابات".
🔹 در این میان کانالهای ثامن کارکرد مضاعفی پیدا میکنند و باید مقابل ناامید سازی مردم اقدام عاجل صورت دهند.
🔺 هر یک از اعضای این کانالها میتوانند با ارتباط گیری با ۱۰ نفر در گروه های مجازی فامیلی، همکاران و... در شبکه های اجتماعی مختلف، و بهره گیری از محتوای ثامن، آنها را به شرکت در #انتخابات مجاب نمایند.
#روشنگری
#رسول
#ثامن
مخالفت اکثریت ایرانیها با هرگونه #مذاکره_موشکی
🔹نتایج یک نظرسنجی که به صورت مشترک توسط شورای امور جهانی شیکاگو و موسسه افکارسنجی «ایرانپل» مستقر در تورنتو انجام شده نشان میدهد ۶۲ درصد ایرانیها معتقدند ایران نباید مذاکره بر سر برنامه موشکی خود را بپذیرد. در همین حال، ۸۵ درصد ایرانیها گفتند که اعتقاد دارند فعالیتهای منطقهای ایران به امنیت بیشتر آن منتهی شده است.
🔹۵۱ درصد شرکتکنندگان ایرانی این نظرسنجی از برجام اعلام حمایت کردهاند اما تنها ۳۷ درصد شرکتکنندگان معتقدند آمریکا حتی در صورت بازگشت به برجام به تعهدات خود عمل خواهد کرد.
🔹۸۳ درصد ایرانیها معتقدند روابط با چین برای ایران «بااهمیت» است و اکثریت ۵۳ درصدی گفتند چین امروز نسبت به ۱۰ سال پیش مورد احترام بیشتری قرار دارد.
🔴 چین؛ برای دیگران خوب، برای ما بد!
🔹 منتقدان #سند_25_ساله دو دستهاند:
1️⃣ انتقادشان از روی اغراض سیاسی است. این دسته به خوبی و بهتر از هر گروهی نسبت به فرصتها و منافعی که قرارداد 25 ساله برای ایران دارد، آگاهند. اینکه رضا پهلوی در ویلای مجلل و چند صد میلیون دلاری خود در ایالت مریلند آمریکا نشسته و ماههاست که در خصوص قرارداد 25 ساله گلو پاره میکند معلوم است که از سر دلسوزی نیست!
2️⃣ آنهایی هستند که واقعاً اطلاع و شناخت دقیقی از آنچه که تحت عنوان مشارکت جامع راهبردی با چین امضا شده است، ندارند. منابع اطلاعاتی این دسته نیز که حتی نخبگانی از جامعه نیز در جمعشان حضور دارند، ضعیف و عمدتاً منابع غیرایرانی و غیرچینی است.
🔸 به اکثر آنهایی که سند 25 ساله را با ترکمنچای مقایسه کرده یا از آن با عنوان فروش مملکت و ... یاد میکنند و صحبتهایی از این دست، باید تا حدود زیادی حق داد. مشکل در حوزه شناختی است که متأسفانه در این زمینه در سطح افکار عمومی کار نشده است تا چین را آنگونه که هست بشناسند. آنقدر که جامعه ایرانی جهان غرب را که کمترین اشتراک فرهنگی، تمدنی، سیاسی و ... را با آنها دارد میشناسد، جهان شرق را که بیشترین علائق مشترک تمدنی و فرهنگی را با آن دارد، نمیشناسد.
✅ فارغ از خوب و بد بودن و هرگونه پیشداوری، آنقدر که ما از دانشگاههای غربی فارغالتحصیل داریم، از دانشگاههای شرقی نداریم. آنقدر که عربستان در عرصههای فرهنگی و افکار عمومی برای خود در چین کار میکند، ما هنوز انجام ندادهایم.
🔹 جمهوری اسلامی نه دیروز و نه امروز و نه در آینده یک وجب از خاک خود را به چین نداده و نخواهد داد. نه چینپرستیم و نه عاشق چشم و ابروی آنها.
🔸 واقعاً اگر چین بد است چرا آمریکا آن را به عنوان شریک اول تجاری خود قرار داده است؟! اگر چین بد بود حجم تجارت آمریکا با این کشور در سال 2020 به بیش از 700 میلیارد دلار نمیرسید! اگر چین بد است چرا کشورهای اروپایی برای تجارت با آن سر و دست میشکنند و از سر و کول هم بالا میروند؟! امروز چین بزرگترین شریک تجاری اروپاست حتی بالاتر از آمریکا!
💢 موقعی که حجم تجارت ما با چین تنها 6 میلیارد دلار باشد چین کشور خوبی است، اما همین که این حجم بخواهد طی یک قرارداد بلندمدت راهبردی به 450 میلیارد دلار ارتقا یابد، ناگهان چین بد میشود!
✍حمید خوش آیند
📌پاشنه های آشیل جبهه انقلاب در #انتخابات۱۴۰۰
🔹آشیل ؛ جنگجویی یونانی با بدنی روئین تن بود که شمشیر و تیر بر بدنش کارگر نبود اما از ناحیه مچ پا ضعیف بود و در یک جنگ از همین نقطه به او ضربه زدند و او را شکست دادند!
🔸حکایت جبهه انقلاب در انتخاباتها همانند حکایت آشیل است که با دارا بودن توانمندی های فراوان به خاطر داشتن پاشنه ای ضعیف و رقیبی فرصت طلب، باعث شکست او میشود.
از مهمترین تفاوتهای کاندیداهای انقلابی با غیرانقلابی آنست که خود را ملزم به دفاع از عملکرد نظام در عرصه های مختلف میدانند و بعکس کاندیداهای غیرانقلابی در حالیکه سالها در مناصب مختلف بوده اند -ناسپاسانه-در نقش اپوزسیون وارد میشوند و بدیهی است دفاع منطقی و عامه پسند، سخت تر از تخریب غیرمسئولانه است!
چه بخواهیم و چه نخواهیم؛ چنین رقیبی بیشتر روی پاشنه های آشیل ما کار میکند چراکه کارنامه یا توانمندی خاصی در حل مشکلات مردم از خود نشان نداده است!
لذا ضروری است همه علاقه مندان و دلباختگان انقلاب ، با یک جامعه شناسی واقع بینانه پاشنه های آشیل جبهه انقلاب را شناسایی و با هوشمندی و درایت طرف مقابل را از گرفتن مچ پای ضعیف برحذر دارد!
البته منظور از پاشنه ضعیف، عدم توانمندی در تقابل با عوامفریبی و دروغگویی رقیب است.
به نظر میرسد که در انتخابات ۱۴۰۰ ممکن است رقیبِ ناجوانمرد روی نقاط مختلفی از جمله نقاط ذیل برنامه ریزی نماید تا کاندیداهای انقلابی را زمین گیر کند.
اول-القای نبود آزادی های سیاسی، اجتماعی و فرهنگی
دوم-طرح اراده نظام به کمک های مالی و نظامی به محور مقاومت و ترجیح معیشت کشورهای محور مقاومت بر مردم ایران
سوم-القاء رویکرد جنگ طلبی نظام و ترجیح جنگ بر صلح
چهارم-بی اعتقادی مطلق به مذاکره و تعامل با دنیا و علاقه مندی به محدود و محصور بودن در جغرافیای ایران
پنجم-کارشکنی در اجرای توافقنامه برجام با آزمایشات و تهدیدات موشکی
ششم-طرح موضوع حصر مخالفان و یا منتقدان نظام و تعجب آور بودن ردصلاحیت همه روسای جمهور پس از جنگ
هفتم-اعتقاد و اصرار به فیلترینگ و محدودسازی فضای مجازی
هشتم-رقابت برخی سازمانهای غیر وابسته به دولت در عرصه های اقتصادی و اجتماعی با دولت
نهم-برجسته کردن فسادهایی چون بابک زنجانی و هلدینگ یاس و منتسب کردن آنها به جبهه انقلاب
دهم-طرح دخالت نهادهای نظامی در سیاست و هزینه های صنعت دفاعی برای کشور
برای هر کدام از نکات فوق میتوان مصادیق مختلفی برشمرد لیکن ترجیح نگارنده بر اختصار است.
امید است فعالان و تصمیم سازان عرصه انتخابات با این تصور که بدلیل عملکرد نامطلوب دولت فعلی، مردم تشنه انقلابی ترین گفتمان در انتخابات خواهند بود، از چاره اندیشی نسبت به پاشنه های آشیل مذکور که در صورت هوشمندی و زیرکی، حتی میتوان آنها را بعنوان نقاط قوت به جامعه شناساند، غافل نمانند.
✍ مرتضی سرخوش