••『﷽』••
🌸•••|↫ #نهجالبلاغه
«حکمت ۱۴۷»
از سخنان امام(عليه السلام) به كميل بن زياد نخعى است كميل بن زياد مى گويد: اميرمؤمنان على بن ابى طالب(عليه السلام) دست مرا گرفت و به سوى صحرا (خارج شهر كوفه) برد هنگامى كه به صحرا رسيد آه پردردى كشيد و فرمود: اى كميل بن زياد! دل ها همانند ظرف هاست پس بهترين آنها ظرفى است كه مقدار بيشترى را بتواند نگهدارى كند بنابراين آنچه را به تو مى گويم حفظ كن و در خاطر خود بسپار. مردم سه گروهند: علماى ربانى، دانش طلبان در طريق نجات و احمقانِ بى سر و پا و بى هدف كه دنبال هر صدايى مى روند و با هر بادى حركت مى كنند; آنهايى كه با نور علم روشن نشده و به ستون محكمى پناه نبرده اند. اى كميل! علم از مال بهتر است (چرا كه) علم، تو را پاسدارى مى كند ولى تو بايد مال را پاسدارى كنى. مال با هزينه كردن كاستى مى گيرد در حالى كه علم، با انفاق افزون مى گردد. دست پروردگانِ مال، با زوال آن از بين مى روند. (ولى دست پروردگان علوم پايدارند) اى كميل بن زياد! آشنايى با علم و دانش آيينى است كه انسان به آن جزا داده مى شود و بايد به آن گردن نهد، به وسيله آن در دوران حيات، كسب طاعت فرمان خدا مى كند و بعد از وفات نام نيك از او مى ماند. (در حالى كه مال به تنهايى نه وسيله طاعت است نه سبب نيك نامى بعد از مرگ) علم حاكم است و مال محكوم عليه (علم فرمانده است و مال فرمان بردار). اى كميل! ثروت اندوزان هلاك شده اند در حالى كه ظاهراً در صف زندگانند; ولى دانشمندان تا جهان برقرار است زنده اند خود آنها گرچه از ميان مردم بيرون رفته اند; ولى چهره و آثارشان در دل ها ثبت است. (سپس امام(عليه السلام) فرمود: درست است كه عالمان با عمل اندك اند و علم و دانش با مرگ حاملانش مى ميرد) ولى بار خدايا! آرى هرگز روى زمين از كسى كه به حجت الهى قيام كند خالى نمى شود; خواه ظاهر و آشكار باشد و يا ترسان و پنهان. وجود آنها به اين سبب است كه دلائل الهى و نشانه هاى روشن او هرگز باطل نگردد و از دست نرود. آنها چند نفرند و كجا هستند؟ به خدا سوگند تعدادشان كم و قدر و مقامشان نزد خدا بسيار والاست. خداوند به واسطه آنها حجت ها و دلايلش را حفظ مى كند تا به افرادى كه نظير آنها هستند بسپارند و بذر آن را در قلوب افرادى شبيه خود بيفشانند. علم و دانش با حقيقتِ بصيرت به آنها روى آورده و روح يقين را لمس كرده اند. آنها آنچه را دنياپرستانِ هوس باز مشكل مى شمردند آسان يافته اند. و به آنچه جاهلان از آن وحشت دارند انس گرفته اند. آنها در دنيا با بدن هايى زندگى مى كنند كه ارواحشان به عالم بالا تعلق دارد، خلفاى الهى در زمين اند و دعوت كنندگان به سوى آئينش. آه آه چقدر اشتياق ديدارشان را دارم. اى كميل! (همين قدر كافى است) هر زمان كه مى خواهى باز گرد.
#همراه_شهدا
💠وقتی #راهیان_نور برای ما فقط یک مسافرت شده و #تو
💠از همین مسیر #راهی_نور می شوی
💠ما اهل زمینیم و تو اهل #آسمان
شمادعوتی به↙️
♡♥◾کانــال مـــــداح شهیـد کربلایی حجت اللّٰه رحیمی ◾♥♡
آمارهای اعلام شده برای تظاهرات هشتمین شنبه، حاکی از حضور بیش از ۱۶۰هزار اسقاطی ست
باسلام خدمت فرماندهان محترم پایگاه های مقاومت بسیج برادران
لطفا تصاویر برنامه های فرهنگی اجراشده در ایام شعبان واعیاد شعبانیه را جهت جمعبندی به پی وی اینجانب طالبی و شماره ۰۹۳۸۳۸۲۹۱۶۱ درروبیکا ارسال نمایید.
از پایگاه های فعال و پویا در امر برگزاری برنامه های اعیاد شعبانیه با حضور فرماندهی تجلیل بعمل خواهد آمد.
نیمه شعبان روز امید.
شماره را به پایگاهها هم بفرستید جهت ارسال تصاویر برنامه ها.09383829161
معاونت فرهنگی هنری سپاه هریس
🥀برسد به دست آنهایی که از اساس مسموم اند
✨نوجوان ها وجوان های ما آنی نیستند که شما تصور می کنید بچه های این آب وخاک آنهایی هستند که تمام قد غیرت بودند و درمواقع سختی قدرتمندانه درعرصه های مختلف حضور دارند کمی تاریخ را ورق بزنید و چهره شهر هارا نگاه کنید ؟
👈شما روی توهم حساب باز کرده اید
#همراه_شهدا
5.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⚠️ پوشیدن چادر آن هم مطابق مد!
💎👈صحبت های شهید لبنانی احمد مشلب در مورد حجاب های امروزی ...
🥀🌷شهید احمد مشلب
#ماه_شعبان #امام_زمان
#لبیک_یاخامنه_ای
May 11
🔸سحرها را از دست ندهيد؛ ولو دو ركعت هم اگر ميتوانيد نماز (نافله شب) بخوانيد.
🔸در اين زمانه هم كه به بركت موبايل و تلويزيون و... اكثر مردم تا نيمه شب مشغول و سرگرم هستند!
🔸سحرها را ضايع نكنيم، اگر نماز مستحبی هم نخوانديم، حداقل ده مرتبه "يا ارحم الرّاحمين" بگوييم!
اگر آن را هم انجام ندادی اقلاً رو به قبله بنشين و بگو:
"سبحان الله والحمدلله و لا اله الّا الله و الله اكبر"
🔸اگر در چند سحر با جانت اين جمله را بگويی، عالمت عوض ميشود.
🌸حضرت استاد فاطمی نیا
معرفی کتاب شنام 🌱
کومله ها سی تا چهل نفر را که در اسارت داشته اند و تعداد آنها هم در طول مسیر تغییر می کرده، از این روستا به آن روستا می برند و همین طور این روند ادامه دارد تا زندان سردشت که دوران اصلی اسارت راوی و دیگر اسرا در آنجا شروع می شود. در دوران اسارت، کومله ها می خواهند کیانوش را اعدام کنند اما یکی از خانواده هایی که از ترس گروه دموکرات به کومله ها پناه آورده بوده، نمی گذارد او را اعدام کنند. شیلان، دختر خانواده ای که راوی را نجات می دهند رابط های عاطفی با او برقرار می کند که به دلیل تعصبات قومی به سرانجام نمی رسد و... راوی بعد از یک سال(شهریور ۱۳۶۱) از اسارت آزاد می شود و در سپاه کرمانشاه متوجه می شود شیلان هم فرار کرده است. تا بهار ۶۲ منتظر شیلان می ماند که شاید به خانه شان بیاید و وقتی او نمی آید، به خانه آنها در سقز می رود و در می یابد که شیلان اسیر کومله شده است.
#معرفی_کتاب_شهدا 🕊🌱
#خاطرات_کیانوش_گلزار_راغب 🕊🌱
#همراه_شهدا
🌳 بهمناسبت #روز_درختکاری، حضرت آیتالله خامنهای پیش از ظهر امروز (دوشنبه) در محوطهی دفتر رهبری نهال کاشتند. ۱۴۰۱/۱۲/۱۵