11.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔷 توصیف عمق اثرگذاری فکری شهید آوینی از زبان شاگرد ایشان، استاد شهریار زرشناس
#اَللّهُمَّعَجِّللِوَلیِّکَالفَرَجَوَالْعافِیَةوَالنَّصْرَ
─═┅═༅🇵🇸𖣔🌼𖣔🇮🇷༅═┅┅─
گنجینهای از مطالب ناب مهدوی ولایی شهدایی معرفتی و نهج البلاغه به کانال #ظهور_نزدیک_است بپیوندید👇
@zohoore_ghaem
@ba_Shaheidan
#خونخواهی_هنیه_عزیز #مجازات_سخت #گنبد_پنبهای #پایان_اسرائیل #the_end_of_israeil #وعده_صادق۲
6.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔷 برشی زیبا از مقاله «انفجار اطلاعات» شهید آوینی که بسیار منطبق با فضای امروز جهان است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔷 وقتی که شهید آوینی از شنیدن صدای «هل من ناصر» امام حسین (ع) در همه ادوار تاریخ از سوی عاشقان می گوید!
🔸بسیار زیبا و اثرگذار، لبیک یا زینب
─═┅═༅🇵🇸𖣔🌼𖣔🇮🇷༅═┅┅─
🤲#اَللّهُمَّعَجِّللِوَلیِّکَالفَرَجَوَالْعافِیَةوَالنَّصْرَ
اللّهُمَّ اجْعَل قائِدنَا #الخامنهای في درعك الحصينة التي تجعل فيها من ترید
دلت میخاد حال دلت خوب باشه
با شهداء 🌷 همنشین شو
#در_جمع_شهیدان👇👇
@ba_Shaheidan
@zohoore_ghaem
🔷 مقام معظم رهبری: «من یک نور و یک صفا و یک حالت روحانی در ایشان حس می کردم و همین جور هم بود. همین ها هم موجب می شود که انسان بتواند به این درجه رفیع شهادت برسد.»
🔸منبع: «سایت شهید آوینی، دیدار رهبر معظم انقلاب با خانواده شهید آوینی، ۱۳۷۲/۲/۲»
─═┅═༅🇵🇸𖣔🌼𖣔🇮🇷༅═┅┅─
🤲#اَللّهُمَّعَجِّللِوَلیِّکَالفَرَجَوَالْعافِیَةوَالنَّصْرَ
اللّهُمَّ اجْعَل قائِدنَا #الخامنهای في درعك الحصينة التي تجعل فيها من ترید
دلت میخاد حال دلت خوب باشه
با شهداء 🌷 همنشین شو
#در_جمع_شهیدان👇👇
@ba_Shaheidan
@zohoore_ghaem
شهادت حجتالاسلام هاشمینژاد
7 مهر 1360
در مورد مبارزات شهید هاشمی نژاد کتاب زندگینامه سیاسی شهید هاشمینژاد توسط انتشارات مرکز اسناد انقلاب اسلامی به چاپ رسیده است. شهید هاشمینژاد در سال 1311 در بهشهر متولد شد. پس از طی مقدمات تحصیل، عازم قم شد و در محضر آیتالله بروجردی و امام خمینی، مدت 14 سال، زانوی شاگردی به زمین زد. در سال 1340 عازم شهر مقدس مشهد شد و در آنجا فعالیتهای سیاسی و مبارزاتی خود را گستردهتر کرد.
در شب پانزدهم خرداد 1342 به علت سخنرانی پرشوری که در تهران ایراد کرد توسط مأموران رژیم دستگیر شد ولی پس از آزادی از زندان به مشهد بازگشت و مبارزه را ادامه داد. شهید هاشمینژاد در آبان 1343 برای دومینبار به علت سخنرانی علیه رژیم توسط ساواک دستگیر شد. در سال 1350 نیز برای سومین بار دستگیر و برای همیشه ممنوعالمنبر شد.
اما در سال 1354 با ایراد سخنرانی پرشور دیگری علیه رژیم توسط ساواک دستگیر و به 2 سال زندان محکوم گردید. پس از آزادی از زندان به مشهد بازگشت و در کنار آیتالله خامنهای آنقدر در عرصه مبارزه کوشید که حضرت امام در نامهای خطاب به ایشان فرمود: «من چشمم به افرادی مانند شماها روشن است» در سال 57 نیز ساواک قصد ترور ایشان را داشت که ناکام ماند.
ایشان پس از انقلاب به عنوان نماینده مردم مازندران در مجلس خبرگان قانون اساسی انتخاب شد و پس از آن به عنوان دبیر حزب جمهوری اسلامی مشهد برگزیده شد و با شروع جنگ تحمیلی، در جبهههای دفاع مقدس حضور یافت. سرانجام ایشان در هفتم مهرماه 1360 هدف نارنجک منافق کوردل قرار گرفت و به آرزوی دیرین خود یعنی شهادت نائل شد.
🔰🖼 پوستر/ حبیب قلوب المجاهدین
🔻دعا جهت سلامتی سید حسن نصرالله 🤲
تهیه و تولید: #نفحات_گرافیک
#سید_حسن_نصرالله
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰🎥 بازنشر/ حاج قاسم سلیمانی: سید حسن نصرالله واقعا آیت الله است.
#سید_حسن_نصرالله
#سردار_سلیمانی
12.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰🎥 بازنشر/ ما خدا را داریم...
🔻روایت شنیدنی سیدحسن نصرالله از توصیهی رهبر انقلاب به او برای پشت سر گذاشتن روزهای سخت
#حزب_الله #سید_حسن_نصرالله
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💫 انشاءالله ملت ایران این پرچم را استوار نگاه خواهند داشت و به امام زمان (عج) تحویل خواهند داد.