باسمه تعالی
ریاست محترم شعبه ........ دادگاه 101 کیفری پاکدشت
با سلام و احترام
ضمن آرزوی صحت و سلامتی ، عطف به پرونده ............. ؛ به عرض عالی می رساند که اینجانب به اتفاق خانم ........ در تاریخ رسیدگی مورخه ........... در دادگاه حاضر شدیم،لیکن به جهت کسالت حضرتعالی، مقرر شد که مطالب در قالب لاحیه تنظیم گردد. بدوا تقاضامندم در صورت امکان لطف فرمایید جلسه دیگری را ترتیب دهید. در غیر اینصورت خواهشمند است در راستای ماده 274 قانون آیین دادرسی کیفری به جهت نقص تحقیقات تکمیلی، پرونده جهت بررسی فنی تر به دادسرای محترم اعاده یا شخصا از خانم خدیجه ... تحقیق فرمایید. همان گونه که مستحضرید، جرایم سایبری شیوع زیادی در جامعه دارد و تحصیل ادله نیازمند زمان و صبر و حوصله است و از سوی دیگر عدم برخورد با متهمان، موجب افزایش چشمگیر آن خواهد بود. با تشکر و تجدید احترام
@MOSHAVER_LAW
هدایت شده از رحیم فرجی
22.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سلام رفقا
🔸حواستون باشه از ظاهر کسی، باطنش رو قضاوت نکنید.
حتی اگه کسی توی محلتون خلاف کار بود، دلش رو نشکونید. 💔
🔸شاید یه روزی توبه کنه و عاقبت بخیر بشه.
شایدم یه سری کارهای خوب دیگه انجام می ده که خدا دوسش داره. مثلا هوای پدر ومادرش رو داره.
🔹شنیده ام که میگویند اگر کسی را در حال خلاف دیدی، فردا به چشم مجرم به او نگاه نکن. شاید شب توبه کرده باشد.
#امام_رضا❣️
⚖️@MOSHAVER_LAW 👈 عضویت در کانال
بامشاور⚖️
نمونه لایحه
باسمه تعالی
بازپرس محترم دادسرای عمومی و انقلاب ناحیه 7 تهران
با سلام و احترام
عطف به پرونده ......؛ اینجانب بعنوان مشتکی عنه توضیحات خود را پیرامون ادعاي واهی شاکی تقدیم می نمایم.
مطابق تصویر اسناد و مدارک موجود در پرونده؛ شاکی به اتهام اختلاس(کلاهبرداری) محکوم شده است(تقاضای استعلام دادنامه بدوی و تجدید نظر از سامانه سمپ را دارم)؛ هر چند مبنای صدور قرار نهایی و کیفرخواست دادسرای نظامی، گزارش مراجع حفاظتی.... و نظریات کارشناسان بوده نه شهادت شهود، لیکن موید کذب نبودن اصل شهادت شاهدان می باشد.
از سوی دیگر، به دلیل گذشت زمان طولانی( حدود 5 سال که می توانست مشمول مرور زمان تعقیب شود) حضور ذهن دقیقی در خصوص ماوقع نداریم اما اگر واقعا مبالغ اعلامی از سوی ما با ادعای آقای.... مغایرت داشت، چرا همان زمان علیه ما شکایت شهادت دروغ مطرح نکرد؟! از سوی دیگر شهود بدون داشتن سوء نیت و جهت کمک به روشن شدن ماجرا، اطلاعات خود را در اختیار مقام محترم قضایی قرار داد و بر فرض چنانچه مبالغ کمتر از مبلغ جرم آقای... اعلام شده باشد، اولا سهوی بوده و ثانیا طبق قاعده اقرار العقلا، می بایست مابقی وجوهات اختلاس یا کلاهبرداری شده را به بیت المال مسترد کند، در صورت صلاحدید بازپرس محترم، امکان به جریان انداختن مجدد پرونده اتهامی ایشان و تشدید مجازات در محاکم نظامی امکان پذیر میباشد.
مستحضر هستید که هدف نهایی آقای... این است که از طریق اعاده دادرسی(بند ث ماده 474 قانون آیین دادرسی کیفری)، نسبت به تطهیر خود اقدام کند؛ هر چند آرزوی ما این است که ایشان متنبه شده باشد لیکن نه از طریق محکومیت و لِه کردن شهود؛ که با حسن نیت و الزام مراجع حفاظتی وارد پرونده شدند.
لذا در نهایت طبق اصل 37 قانون اساسی و ماد 4 قانون آیین دادرسی کیفری، تقاضای صدور قرار شایسته را دارم. باتشکر و احترام مجدد
#لایحه
✍ @MOSHAVER_LAW
بامشاور⚖️
باسمه تعالی بازپرس محترم دادسرای عمومی و انقلاب ناحیه 7 تهران با سلام و احترام عطف به پرونده ......؛
الحمدالله نتیجه نهایی این پرونده به نفع مشتکی عنه تمام شد.
خدا خیر بده بازپرس محترم رو.
@moshaver_law
هدایت شده از پایگاه خبری اختبار
✴️ مبلغ وامهای «ازدواج» و «فرزندآوری» سال ۱۴۰۳ قطعی شد
🔸سخنگوی شورای نگهبان ضمن اعلام نتیجه بررسی لایحه بودجه ۱۴۰۳ در این شورا گفت:
«۳۰۰ همت برای تسهیلات ازدواج، فرزندآوری ودیعه، خرید یا ساخت مسکن پیش بینی شده بود که این موضوع به تأیید شورای نگهبان رسید. البته در خصوص کفایت منابع و اولویت بندی موارد و همچنین ترتیب اعطای تسهیلات ابهاماتی جزئی وجود داشت. همچنین درباره افزایش وام ازدواج برای زوج زیر ۲۵ سال و زوجه زیر ۲۳ سال به ۳۵۰ میلیون تومان و برای سایر افراد که ۳۰۰ میلیون تومان است، خلاف قانون اساسی شناخته نشد. همچنین حکم مربوط به واگذاری زمین رایگان به خانوارهای بالای ۴ فرزند و بیشتر زیر ۲۰ سال، خلاف موازین شرع و قانون اساسی شناخته نشد.»
✔️ پایگاه خبری اختبار @Ekhtebar
▫️توییتر ▫️ایتا ▫️اینستاگرام ▫️سروش ▫️بله▫️وبسایت
🔚
بامشاور⚖️
✴️ مبلغ وامهای «ازدواج» و «فرزندآوری» سال ۱۴۰۳ قطعی شد 🔸سخنگوی شورای نگهبان ضمن اعلام نتیجه بررسی
در عجبم که برای فرزند آوری تسهیلات تصویب میکنند اما برای تربیت فرزندان تسهیلاتی پیش بینی نمیکنند.
هدایت شده از خبرگزاری فارس
6.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کسینیست مانند او دستگیر
اَمیری حُسَینٌ وَ نِعمَ اَلاَمیر
@Farsna
آیا کهولت سن می تواند در #ابطال معاملات تاثیر داشته باشد؟
❇️ بنا به اظهار نظر کارشناسان جامعه ایران در حال پیر شدن است. یکی از مشکلات آینده کشور که می بایست از همین امروز برای حل و مدیریت آن تدبیر و اندیشه شود افزایش تعداد پیر سالان جامعه است.
در سال های اخیر تعداد خانوارهای تک نفره یا بی فرزند در کشور افزایش یافته است. بنابراین شیوه های سنتی نگه داری و محافظت از پیران دیگر پاسخگو نخواهد بود.
🔹محافظت حقوقی از پیرسالانی که دچار عارضه #سفه و #محجوریت می شوند بر عهده دولت و به طور اخص از وظایف #دادستان و دادگاه است.
🔸 قانون، صرف کهولت سن را موجب ابطال معاملات ندانسته است. اما چنانچه ایراد شود که هنگام انجام معامله، معامله کننده از قوای دماغی کاملی برخوردار نبوده یا #سفه بر او عارض بوده، ادعا مورد بررسی قرار می گیرد.بار اثبات ادعای سفه ناشی از کهولت سن بر عهده مدعی است.
🔻 در پرونده ای شخص شیادی با مراجعه به پیر زنی ابتدا او را ترسانده و ضمن بردن این فرد کهنسال به دفتر خانه اسناد رسمی قطعه زمین ارزشمند وی را در قبال دو فقره چک بلامحل و بی ارزش به خود انتقال داده است.
✍دپارتمان حقوقی میر شاه
#آموزش_حقوق
@moshaver_law
هدایت شده از رحیم فرجی
سلام رفقا
موقع #ازدواج؛ یکسری شروطی رو در سند نکاح امضا می کنیم. بدون اینکه آنرا بخوانیم. می خوام در خصوص این شروط صحبت کنم:
به موجب ماده 1119 قانون مدنی، هر شرطی که خلاف مقتضای ذات عقد ازدواج نباشد، می تواند به عنوان شرط ضمن عقد، در سند ازدواج، گنجانده شود.
🔸 پذیرش شروط ضمن عقد مندرج در سند ازدواج، به منزله اعطای وکالت بلاعزل در طلاق به زوجه، در صورت تحقق آن شروط است.
این شروط 12 گانه به شرح زیر است:
🔻استنکاف شوهر، از دادن #نفقه، به مدت 6 ماه به هر عنوان و عدم امکان الزام او به تادیه نفقه. همچنین در موردی که شوهر، سایر حقوق واجبه زن را به مدت 6 ماه ایفا نکند و اجبار او به ایفا هم ممکن نباشد.
🔺سوء رفتار یا سوء معاشرت زوج، به حدی که ادامه زندگی را برای زوجه، غیرقابل تحمل نماید.
▫️ابتلای زوج، به امراض صعب العلاج؛ به نحوی که دوام زناشویی برای زوجه، مخاطره انگیز باشد.
⚪️#جنون زوج، در مواردی که فسخ نکاح، شرعا ممکن نباشد.
🔷عدم رعایت دستور دادگاه، در مورد منع اشتغال زوج به شغلی که طبق نظر دادگاه صالح، منافی با مصالح خانوادگی و حیثیت زوجه باشد.
🔸محکومیت شوهر به حکم قطعی، به مجازات 5 سال حبس یا بیشتر یا به جزای نقدی که مجموعا منتهی به 5 سال یا بیشتر بازداشت شود و حکم مجازات در حال اجرا باشد. در تمام این موارد، در صورتی حق طرح دعوای #طلاق، برای زن ایجاد می شود که حکم قطعی محکومیت شوهر، صادرشده باشد و مرد در زندان باشد.
🟣ابتلای زوج، به هرگونه #اعتیاد مضری که به تشخیص دادگاه، به اساس زندگی خانوادگی، خلل وارد آورد و ادامه زندگی را برای زوجه دشوار نماید.
◻️زوج، زندگی خانوادگی را بدون عذر موجه، ترک کند (تشخیص ترک زندگی خانوادگی و تشخیص عذر موجه با دادگاه است) و یا 6 ماه متوالی، بدون عذر موجه از نظر دادگاه غیبت کند.
🔸محکومیت قطعی زوج، در اثر ارتکاب جرم و اجرای هرگونه مجازات، اعم از حد و تعزیر، در اثر ارتکاب جرمی که مغایر با حیثیت خانوادگی و شئون #زوجه باشد. تشخیص این که مجازات، مغایر با حیثیت خانوادگی است، با توجه به وضع و موقعیت زوجه و عرف و موازین دیگر و با دادگاه است .
◻️در صورتی که پس از گذشت 5 سال، زوجه، از شوهر خود به جهت عقیم بودن و یا عوارض جسمی دیگر، صاحب فرزند نشود.
🔹در صورتی که #زوج، مفقود الاثر شود و ظرف 6 ماه پس از مراجعه زوجه به دادگاه پیدا نشود.
🔺زوج، بدون رضایت زوجه، همسر دیگری اختیار کند یا به تشخیص #دادگاه، بین همسران خود، به عدالت رفتار ننماید.
#آموزش حقوقی
⚖️@moshaver_law