شهید زین الدین : او با زحمات شبانه روزی و همچنین با شناخت دقیقی که از وضعیت دشمن به دست می آورد توان بالای ذهنی خود را به کار گرفته و با تجزیه و تحلیل راه کارهای مختلف،راه حل منطقی را انتخاب می نمود و علاوه بر این قابلیت استخراج راه کارهای تاکتیکی اهل تدوین و ارایه راه کارهای کلان و راهبردی بود.
سردار غلامعلی رشید:برادران و رزمندگانی که در گروه های شناسایی،در گروه های اطلاعاتی بودند ، یک شخصت دیگری داشتند که با سایر فرماندهان فرق داشتند، اینها وقتی که به مراحل بالایی رسیدند،به فرماندهی میرسیدند، نظراتشان به لحظات عملیاتی و محیط جبهه،نظر بسیار دقیقی بود،زیرا که این ها با دشمن شبانه روز کار کرده بودند ، روی زمین کار کرده بودند یعنی کاملا میشد که روی نظر این برادران که از درون تیم شناسایی و رشد کرده بودند و بالا آمده بودند حساب کرد و شهید زین الدین،یکی از آنها بود که اگر حرف میزد و اظهار نظری میکرد،ملاحظه میکردی که نظراتش دقیق است یعنی به راحتی نقاط ضعف و قوت دشمن را تشخیص میداد و به راحتی حکم میکرد،نمیگفت که فکر یا گمان میکنم میگفت:از این جا رفتن،به اعتقاد من پیروزی بسیار دارد.
تشخیص توانایی شرایط ،
یکی از شایستگی مهم مدیران عالی هر سازمان تلقی میشود وشهید زین الدین از این شایستگی به خوبی بهره مند بود.
همانطور که مقام معظم فرماندهی کل قوا فرمودند که همهٔ جنگ در پشت خاکریزها نبود بلکه توی راه ها،توی دلها و توی مجامع تصمیم گیری-داخلی و خارجی-به گوشه هایی از تلاش ذهنی این شهیدبزرگوار در شناسایی دقیق وکاربردی اش اشاره میشود.
متاسفانه این بعد از روحیه فرماندهان ما،اصلا شکافته نشده است و نیامده اند روی این کار کنند که ای دنیا!به خداقسم این ها خلاقیت داشتند این ها ابتکار داشتند!
در پیروزی عملیات فتح المبین،افراد زیادی نقش داشتتد که بعضا جزو بنیان گذاران سازکان رزمی سپاه بودند،ولی شهید زین الدین جزو آن برجستگانی بود که نقش اول را داشت هم قبل از عملیات هم درحین عملیات،بیشترین سهم،در آماده کردن زمین و انتخاب محورها بر دوش او بود.
یکی از علت هایی که رزمندگان را وادار میکرد از جنگ در روز بپرهیزند،اصل غافلگیری در جنگ بود که باتوجه به توان بالای عده و عدهٔ استکبار جهانی،چون تنها کشور عراق در این مصاف نابرابر نبود،بلکه حداقل ۳۰کشور دنیا بر اساس اسناد و مدارک رسمی و بین المللی،این کشور را پشتیبانی میکردند.آنها مجبور میشدند که در شروع یا اواسط تاریکی،حمله را آغاز کنند تااز فرصت تاریکی برای عبور از میادین مین وموانع متعدد دشمن عبور کرده و بتوانند خطوط اولیهٔ او را مورد تهاجم قرار دهند.
این حرکت باعث میشد که بخش اعظم رزمندگان در فرصت مناسبی به پای خاکریزهای دشمن رسیده و تا قبل از هوشیاری او،یوزش و حمله نهایی را آغاز نمایند و به دلیل نقل و انتقال بالا در هر عملیات و رعایت سرعت عمل-خارج از دید دشمن-بهترین زمان این فهالیت ها،از شروع تاریکی تا نیمه های شب بود.
🌹: 🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹
📍 *فوری/سفر به عراق تا اطلاع ثانوی ممنوع شد*
میراحمدی، معاون امنیتی انتظامی وزارت کشور و رئیس ستاد مرکزی اربعین در ارتباط زنده با شبکه خبر:
🔰 باتوجه به نا آرامی های عراق و مقررات منع آمد و شد سفارت کشورمان در عراق اطلاعیهای برای منع آمد و شد در شهرهای زیارتی صادر کرد.
🔹سفارت کشورمان درحال مدیریت ماجراست و انشالله عزیزان زائر ایرانی به سلامت به کشور برخواهند گشت.
🔹به جهت اینکه حفظ امنیت زائران ایرانی عتبات عالیات برایمان در اولویت است، لازم است هموطنان عزیز موقتا و تا اطلاع ثانوی از سفر به عراق خودداری کنند.
🔹هموطنان عزیز منتظر اطلاع رسانی وزارت کشور برای عبور از مرزها باشند.
7.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فیلم از طرف بگذارفقط برایت بمیرم آقا🌹