15.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️ چه کسانی وارد خیمه امام عصر عجلالله فرجه میشوند؟
🔸معرفت امام زمان عجلالله فرجه
#استاد_نصرالله_پور
فهم غلط از اغتشاشات.mp3
9.76M
🎧 آیتالله میرباقری | نقد تحلیلهای ایرانشهری و روشنفکری از اغتشاشات اخیر
◀️ تحلیلهای ایرانشهری از اغتشاشات اخیر، نشان میدهد که این افراد، عُمق استراتژیک مردم ایران و واقعیات جامعۀ اسلامی را نشناختهاند و دربارۀ اینکه ایرانیان چگونه به استقبال اسلام رفتند - لااقل در حد کتاب فاخر «خدمات متقابل اسلام و ایران» از شهید مطهری - هم تأمل و دقت نکردهاند.
مردم ایران به مکتب اهلبیت(ع) گره خوردهاند و مطابق روایات، یک نقش تاریخی در زمینهسازی ظهور برعهده گرفتهاند و این نقش در مقابل نقشی است که قبلاً در ایجاد تمدن مادی داشتند.
◀️ آیا شما جوششی در ایران بیشتر از روز عاشورا میبینید؟ آیا اینها هویت ملیِ خود را رها کردند و سپس سراغ امام حسین(ع) آمدند؟!
مردم ایران با گرایش به مکتب اهلبیت(ع) هویت ملی خود را رها نکردند، بلکه آن را در سطح راقیتری بازسازی کردند و نقش تاریخیِ دیگری برای خودشان در تحقق تکامل اجتماعی و عدالت اجتماعی و تمدنسازی به عهده گرفتند.
توانایی تشخیص کارایی افراد
برای اجرای ایده ها واهداف کاربردی خود و ارتقای سازمان تیپ به یک یگان قدرتمند از نیروهای لایق و کارآمد و خصوصاً انبوه مردم که داوطلبانه به جبهه ها آمده بودند استفاده می کرد در این مورد فرمانده هان تحت امر او این چنین می گویند !
قدرت سازماندهی، مدیریت و دور اندیشی ایشان و شناخت عجیب و دقیق تر از افراد در حین عملیات یا بعد از آن، درآن واحد باعث حل چندین معضل و مشکل در لشکر میشد به عنوان مثال در پایان هر عملیات آقا مهدی با لحنی صمیمانه میگفت احمد من فلانی را در فلان پا تک دیدم فرد بسیار با نشاط و روحیه و فرمانده گردان خوبی است.
دقیقا به خاطر دارم در عملیات خیبر، بنده در یک بررسی سطحی متوجه شدم که حدود ۱۰ نفر از فرماندهان گردان های ما شهید شده اند اما قدرت سازماندهی و شناخت این بزرگوار به قدری بالا بود که در حین عملیات و بعد از آن لشکر را کاملاً ترمیم و بازسازی کرد(۴)
علت اصلی موفقیت او در سازمان دهی مطلوب یگان شناخت عمیق ایشان نسبت به نحوه عملکرد و کیفیت نیروهایش بود هیچ نیرویی را بلااستفاده فرض نمی کرد و سعی داشت که به موقع قابلیتهای آن را شناسایی و مورد استفاده قرار دهد .
توجه کنید:
.....بینش عمیقی نسبت به تک تک نیروها داشت . با یکی دو برخورد میفهمید فلانی رو مناسب چه کاری می باشد گاه نیروی خاصی را بر می گزید همه جا با خودش همراه می کرد آن وقت بعد از چند روز می دیدی که حکمی برایش زده و به عنوان مسئول فلان واحد معرفی کرده است.
یعنی در این مدت روی او مطالعه می کرد و او را مورد ارزیابی قرار میداد و کاملاً به نقاط قوت و ضعفش آگاه می شد.(۵)
و این نکتهای است که امروزه در دانش مدیریت تحت عنوان شایسته سالاری مطرح است .
در واقع ایشان همیشه سعی داشت بین نوع تکلیف و شغل و توانایی ها و ویژگیهای شخصیتی نیرو تطبیق لازم ایجاد کند.
جانشین ایشان در دوران دفاع مقدس میگوید:
قبل از انتخاب بنده به عنوان جانشین تیپ قبل از عملیات محرم مأموریت شناسایی منطقه عملیات را به بنده واگذار کرد که همراه برادران اطلاعات به آنجا بروم،
من این ماموریت را انجام داده و گزارش شناسایی را به اطلاع ایشان رساندم چند ماه بعد که با ایشان بیشتر معنوسشدم و از نزدیک با روحیاتش آشنا شدن یک روز گفت آن موقع که شما را برای شناسایی عملیات محرم فرستادم نوع برخورد و عملکرد شما در تصمیم گیری برای انتخاب جانشین تیپ بسیار موثر بود ! یعنی اگر من از این شناسایی سربلند و موفق بیرون نمی آمدم ،شاید در تصمیم ایشان تاثیر می گذاشت.