❎ بسته بصیرتی روز ❎
🛑 نشریه اخبار و تحلیلهای سهشنبه، ۲۸ مردادماه
https://basirat.ir/fa/news/324173
🔷 کودتای 28 مرداد، نتیجه اعتماد مصدق به آمریکا
https://basirat.ir/fa/news/324188
🔶اتحادیه عرب؛ یک ماجرا و دو برخورد
https://basirat.ir/fa/news/324185
✳️خط تحريف و اعتمادسازی برای دشمن
https://basirat.ir/fa/news/324190
#نشستهای بصیرتی
#شهید کمالی
🆔https://sapp.ir/meyar.pb
🆔eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
❇️ سوال: صندوق های ETF چیست؟
پاسخ:
ای تی اف مخفف عبارت Exchange Traded Fund به معنی صندوق قابل معامله در بورس است.
دیگر صندوق های سرمایه گذاری امکان معامله را ندارند و سرمایه گذاران برای خرید و فروش واحدهای سرمایه گذاری باید اغلب از طریق مراجعه به صندوقی که در آن سرمایه گذاری کرده اند اقدام کنند. ولی واحد سرمایه گذاری این نوع صندوق ها مشابه سهام عادی به راحتی قابل خرید و فروش است. یعنی هر میزان درصد از واحدهای کل یک صندوق را تهیه کنیم به همان نسبت از کل سرمایه گذاری صندوق بهرهمند می شویم و چون قیمت این واحدها ارزان است گزینه مناسبی برای سرمایه گذاری است.
❇️ سوال: قوه قضائیه تاکنون چه نقشی در رفع موانع تولید داشته است؟
پاسخ:
تاکنون تعداد زیادی از کارخانههای تولیدی در سراسر کشور با اقدام به موقع قوه قضائیه از خطر تعطیلی عبور کرده و یا به مدار تولید بازگشتهاند. مثل:
کارخانه لبنیات افتخار گلستان، شرکت تولید آجر سفال گرگان، کارخانه فرآوری زیتون در شهرک صنعتی مینودشت، کارخانه آجر سفال گنبدکاووس، معدن سنگ کرومیت در شهرستان کهنوج، کارخانه تبریز کف و اشتغال به کار ۱۱۰ نفر از کارگران و پرسنل مجموعه، کارخانجات فولاد شهرستان زرند، کارخانه آجر دهدشت، آرتاویل تایر اردبیل، کارخانه قند بردسیر، شرکت ابهربافت، آبفای شادگان، احیای ۲۸ واحد تولیدی و بازگشت ۱۲۷ کارگر به واحدهای تولیدی در خراسان شمالی، جلوگیری از بیکار شدن بیش از ۸۰۰ کارگر معدن زغال سنگ کوهبنان و تعداد زیادی از اسامی دیگر تنها گوشهای از مواردی هستند که قوه قضائیه با ورود خود و اقدامات مختلف از تعطیلی و یا بیکاری کارگران این مجموعهها جلوگیری نموده است.
هدایت شده از دیار سرداران
❇️ سوال : فرصت های جبهه انقلاب اسلامی در حوزه منطقه ای را در چند مورد تعریف کنید؟
پاسخ :
۱_نهادینه شدن سیاست های منطقه ای ایران در داخل و خارج
۲_افول مرجعیت فکری غرب با توجه به بحران کرونا
۳_افزایش شکست های آل سعود در منطقه
۴_ایجاد هم پوشانی میان قدرت نظامی با تجارت خارجی
۵_افزایش همکاری های بلند مدت میان ایران، چین، روسیه و تجدید بازیگری غرب در محیط بین الملل
هدایت شده از دیار سرداران
❇️ سوال : نتایج سند همکاری ۲۵ ساله ایران وچین چیست؟
پاسخ :
این همکاری ایجاد کننده یک فرصت اقتصادی بزرگ برای ایران است، چون از یک طرف ساختار تحریم های آمریکا را سست می کند و از سوی دیگر ورود ۵۰۰ میلیارد دلارسرمایه توسط طرف چینی در زیر ساخت های کلان اقتصادی علی الخصوص نفت و گاز می تواند جهشی را در سرمایه گذاری ایجاد کند که علاوه بر سود آوری این شرایط برا ی چینی ها، ایجاد اشتغال و رونق تولید نیز از دیگر نتایج این سند همکاری است.
هدایت شده از دیار سرداران
❇️ سوال : با وجود بیماری کرونا همبستگی اجتماعی در جامعه ایران چگونه بوده است؟
پاسخ :
این همبستگی افزایش یافته و توان و قابلیت های اجتماعی جامعه ایران برای
ایجاد همدلی در جامعه بار دیگر به صحنه آمده است.
حسین میرباقری:
🌹از «غربگرایی» به «غربگدایی»! (نکته) 🌹
روز یکشنبه، اتحادیه اروپا با صدور بیانیهای اعلام کرد که قصد دارد برای حمایت از اپوزیسیون دولت «بلاروس» دست به تحریم این کشور بزند. این تصمیم بلافاصله با مخالفت شدید مخالفان داخلی دولت بلاروس روبهرو شد که اختلافات خود با دولت این کشور را یک مسئله داخلی و درون نظام میدانستند و اتحادیه اروپا را از دخالت در امور داخلی کشورشان منع کرده بودند.
این ماجرا از کتاب «خاطرات سفیر» نوشته خانم شادمهری که در فرانسه مشغول به تحصیل بوده است نیز خواندنی است. مینویسد؛ «رانندگان اتوبوس در پاریس اعتصاب کرده بودند، من عازم دانشگاه بودم ولی اتوبوسی کار نمیکرد، یه دفعه چشمم به یه اتوبوس افتاد که جلوی روی همه اومد و صاف وایساد توی ایستگاه. راننده اتوبوس رو خاموش کرد و سوتزنان از اتوبوس پیاده شد. رفتم جلو، سلام کردم و گفتم؛
«عذر میخوام. امروز اتوبوس نیست»، گفت: «نه، امروز اعتصابه». دوست داشتم بدونم اعتصاب برای چیه، بهخصوص که داشتم متضرر میشدم و ناخواسته در زنجیره نتایج اعتصاب دخیل شده بودم. گفتم: «ببخشید... میشه بدونم برای چی رانندهها اعتصاب کردند؟». راننده اتوبوس یه نگاه به من انداخت و گفت: «این یه موضوع ملّیه. به خارجیا ارتباطی نداره».
اگرچه جواب بیادبانهای بود، آفرین به این شخص که علیه دولتش هم که تحصن میکنه وقتی مقابل یه خارجی قرار میگیره بهش حق نمیده که بخواد حتی وارد دعواهای ملی بشه».
این خاطره هم شنیدنی است، اگرچه شاید برادر وارسته و عزیزم آقای دکتر ابراهیم راستاد راضی به نقل آن نباشند!. ایشان بورسیه وزارت علوم بود و در آلمان دوره دکترای معدن را میگذراند. از مدافعان سرسخت انقلاب و در همان حال برجستهترین دانشجوی رشته تحصیلی خود بود. تا آنجا که استاد آلمانی در مراسم فارغالتحصیلی او گفته بود؛ متاسفم که نمرهای بالاتر از «A» نداریم که به ایشان بدهیم. دانشگاه برای پایاننامه ایشان تحقیق درباره یکی از معادن کرمان را پیشنهاد کرده بود و دکتر راستاد پوزش خواسته و
گفته بود نمیتوانم اطلاعات مربوط به معادن کشورم را
در اختیار یک کشور دیگر قرار بدهم و...
حالا این واکنشها را در کنار خوشرقصی برخی از غربزدههای داخلی کشورمان (و نه همه آنها) قرار بدهید و با هم مقایسه کنید. چه میبینید؟! در اینجا برخی از آنها در پوشش اصلاحات! برای مقامات آمریکایی نامه مینویسند و آنها را به تحریم بیشتر ایران تشویق میکنند و حتی تاکید میکنند که تحریمها باید «فلجکننده»! باشد تا از تحمل تدریجی آن از سوی مردم جلوگیری شود! شاید اصلیترین علت این تفاوت یکصدوهشتاد درجهای آن باشد که اپوزیسیون در بلاروس یا هر کشور مشابه دیگر، دیدگاه و نظر و خواسته خود را مطرح میکند و مشکلات مورد اختلاف را در محدوده وطن خود میبیند ولی در ایران ما، برخی از غربگرایان اگرچه -به اجبار- شناسنامه ایرانی دارند ولی با هویت آمریکایی در ایران پرسه میزنند! این نکته نه سخن خلاف است و نه لاف گزاف! کافی است نگاهی به مواضع برخی از گروههای سیاسی داخل کشور و نشریات وابسته به آنها بیندازید و مواضع آنها را با مواضع رسماً اعلام شده دشمنان ایران مقایسه کنید. در بسیاری از موارد و مخصوصاً آنجا که پای سیاستهای راهبردی و کلان نظام در میان است نه فقط تفاوتی در میان نمیبینید بلکه در برخی از نمونهها و در مقایسه با دشمنان بیرونی کاسههای داغتر از آش نیز هستند! وقتی به نوشتهها و توئیتهای آنها نگاه میکنید از یکسو دو عنصر بیسوادی و کینهتوزی را با هم میبینید و از سوی دیگر شاهد مواضعی هستید که با مواضع اعلام شده ترامپ و نتانیاهو و... مو نمیزند! حتی در برخی از موارد وقتی دشمنان بیرونی درباره موضوعی تغییر موضع میدهند و کینهتوزی علیه ایران اسلامی را در مسیر دیگری دنبال میکنند، جماعت یاد شده نیز بلافاصله تغییر مسیر دشمن را در مواضع خود به کار میگیرند و با آنها هماهنگ میشوند. انگار مخالفت با ایران و انقلاب اسلامی و دفاع از دشمنان وطنشان تنها ماموریتی است که برای آنها تعریف شده است... این جماعت را دیگر نمیتوان غربگرا دانست، آنها «از دستبوس غرب، میل به پابوس کردهاند»! و از غربگرایی به «غربگدایی» رسیدهاند!
حسین شریعتمداری
هدایت شده از جهادتبیینی
🗓سالروز کودتای ۲۸مرداد/۱
💠رهبرانقلاب
‼️کودتای ۲۸مرداد ۱۳۳۲ از حوادثی است که ملّت ایران را با تجربهها آمیخته میکند و مانع از خطا و اشتباه دیدِ او میشود، در این حادثه یک تجربهی بزرگ برای ملّت ایران بوجود آمد و این تجربه را هرگز نباید فراموش کرد! ۹۴/۸/۱۲
‼️هرکه به آمریکا اعتماد کرد ضربه خورد حتی آنهایی که دوست او بودند، در ایران دکتر مصدق به آمریکا اعتماد کرد کتکش را هم خورد! ۹۲/۸/۱۲
‼️بعضیها هستند که میگویند حالا یک ذرّه، با آمریکا کنار بیاییم، شاید دشمنی آنها کم بشود؛ آنها حتّی به کسانی که به آمریکا اعتماد کردند، رحم نکردند؛ مثل چهکسی؟ دکتر مصدّق. دکتر مصدّق برای اینکه بتواند در مقابل انگلیسها بایستد به خیال خودش، رفت سراغ آمریکاییها؛ با آنها مذاکره کرد و به آنها اعتماد کرد. کودتای ۲۸ مرداد ۳۲ نه توسط انگلیس بلکه بوسیله آمریکا در ایران علیه مصدّق انجام گرفت، یعنی حتّی به امثال مصدّق هم اینها راضی نیستند؛ اینها نوکر میخواهند، سرسپرده میخواهند، تو سری خور میخواهند! ۹۶/۸/۱۱
#نشربامنبع
@Jahade_tabeini
هدایت شده از نگاهی نو
15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 اوایل ژانویه ۲۰۲۰ میان وسایل شخصی «گوته» ادیب، فیلسوف و نقاش آلمانی، دست نوشته های عجیبی پیدا شد که تعجب همه را برانگیخت.
📣 اصرار گوته بر نوشتن و تکرار یک جمله بسیار بهت آور است: «علی ولی الله».
🎞 فطرس مدیا
#گوته
#حافظ
#امیرالمؤمنین (ع)
🌸 @Negahynov