⚪
🔻 *شرمی که ریخته. دستی که رو شده. اعتمادی که نابود شد.*
🔻بعد از ترور اسماعیل هنیه، گمان خفیف جریان انقلاب نسبت به ماجرای سقوط بالگرد رئیس جمهور تقویت شد.
پس از آن در همان روزی که ماجرای رای اعتماد کامل به کابینه دولت چهاردهم جامعهی جمهوری اسلامی را بهتزده کرده بود، خبرگزاری فارس به فوریت خبری کار کرد و کل ماجرا را در نقص فنی خلاصه کرد.
🔻این دستپاچگیها لااقل یک حسن دارد. و آن اینکه ما هم فهمیدیم سکانداران جمهوری اسلامی تا حد خوبی میفهمند و پی بردهاند که تا چه حد بنای اعتماد بین آنها و بدنهی حامی نظام اسلامی فروریخته است.
که برای علاجش اینگونه سراسیمه، افعال و رفتاری شبیه آن سه روز ابتدایی سقوط هواپیمای اوکراینی انجام میدهند.
🔻امروز اما نتیجه نهایی تحقیقات رسانهای شد. گفتهاند «توده متراکم مه غلیظ و بالارونده» علت ماجرا بوده است. من در بین حامیان انقلاب، همان دوستان دیروز نظام و متحجرین امروز، کسی را ندیدم که با زهرخند، از این گزارش یاد نکند. کسی باور نکرد.
هر کسی پازل «وفاق»،«انسجام»، «عجمیان»،«رئیسی»، «پزشکیان»، «ظفرقندی»، «بازگشت دانشجویانی که نمیتوانند بد باشند»، «آرمان علی وردی»، «حجاب» و ... را در ذهن خود به شیوه های متفاوت میچیند و به هر حال نتایجی میگیرد که با نتایج فرد دیگر، چندان تفاوت زیادی ندارد. شبکههای اجتماعی را هم که تورق کنیم، داستان همین است.
🔻از بعد از ۱۴۰۱ ، جمهوری اسلامی دیگر آن نظام اسلامی سابق نیست. رابطه مردم حقیقی این نظام با آن نیز دیگر آن رابطه سابق نخواهد بود.
⚪ @bagheri_amaaj
آرمان علی وردی.mp3
2.54M
⚪
در کرانه ایام عاشورا و اربعین، این مداحی را از آرمان علی وردی، یکی از دستهی مظلومترین شهیدان تاریخ انقلاب اسلامی، شهدای ۱۴۰۱ پیدا کردم. آرمان عزیز.
کشتههای ظلم و جفای یمین و یسار. رحمت به روان پاک و خون بیدارکنندهشان.
صفر هم به پایان رسید. سیاهی را باید به امانات حرم علی ابن موسی الرضا (علیهالسلام) داد تا سال دیگر. چشم بر راه بسابیم تا عاشورا و اربعین دیگر...
⚪️ @bagheri_amaaj
⚪
معمولا روشنفکری برای نامردمی نشان دادن حجاب، به جنبشها، افراد متعرض یا نظرسنجیهای غیراستانداردش ارجاع میدهد.
با این حال در سه خیز تاریخی، در سطح حکومتی حجاب ستیزی(شریعت زدایی) پروژه نشد مگر با هدم سیاست، کنار زدن توده و حداکثرشدگی دیکتاتوری
🔻خیز حجاب ستیزی سخت و نرم رضاخان
🔻خیز حجاب ستیزی نرم پهلوی دوم
🔻خیز حجاب ستیزی (شریعت زدایی) سخت و نرم جمهوری اسلامی(دوره انسجام و وفاق)
⚪ @bagheri_amaaj
آماج
⚪
🔻بعد از نان، لبنیات هم گران شد.
این اطمینان خاطر در گرانسازی، بدون ارائه هیچ توضیحی، حاصل همان معامله سیستم سیاسی با نیروی سکولاری بود که قبل از این در مطالب مختلف به آن اشاره شده بود.من جمله همینی که روی آن ریپلای شده.
حالا میرود به سمت غول مرحله آخر، بنزین.
🔻کارگزاران جمهوری اسلامی، اسلام و مسلمانان را فروختند، تا کسری و ناترازی را جبران کنند.
⚪ @bagheri_amaaj
⚪
تا «اقتضائات حکمرانی» جمهوری اسلامی را به سمت مشکوک شدن به قرائت اجتماعی قرآن سوق نداده، روبرویش بایستید و بلند قرآن بخوانید:
وَإِنْ تَتَوَلَّوْا يَسْتَبْدِلْ قَوْمًا غَيْرَكُمْ ثُمَّ لَا يَكُونُوا أَمْثَالَكُمْ
⚪️ @bagheri_amaaj
⚪
🔻اواخر شهریور ۱۴۰۱ است.
آن روزها نباید فراموش شود.
سرتاپای سیستم در حد مرگ ترسیده بود.
جمهوری اسلامی کُپ کرده بود. از کارگزارانش کسی حرفی نمیزد و هر کس هم چیزی میگفت، بوی خفت و ترس میداد.
نیروهای امنیتی و پلیس بشدت پراکنده و آشفته عمل میکردند. جمعیتهای صد نفره میتوانستند تا ساعتها خیابان را به بازیچه بگیرند. کسی جمعشان نمیکرد.
در مقابل هارترین نیروی شورشی، نیروهای امنیتی با دست خالی راهی میدان شده بودند. مجهزترین افسر، تفنگ پینتبال داشت.
نیروهای بسیج روی آسفالت، لینچ میشدند. سلاخی شدند.
🔻مشاور یکی از سران قوا خطاب به بسیجیها با این فحوا نوشت: بهتر است کشته شوید ولی نکشید. شما بمیرید اتفاقی نمیافتد ولی آنها بمیرند گران تمام میشود. چرخه خشونت را با مرگ خود تمام کنید . روح الله عجمیان بعد از آن، لگدکوب شد.
🔻خبری در محافل خصوصی تر پخش شده. میگویند سران قوا جلسهای گذاشتهاند و تصمیم به لغو کامل حجاب گرفتهاند.(آبان ۱۴۰۱) بعدها برخی گفتند شایعه بوده. منتها روند امروز نشان میدهد همچین هم شایعه نبود. لااقل فرقی نمیکند.
سیستم ترسیده. به حد مرگ. هنوز هم میترسد. پلیس راهنمایی رانندگی جمهوری اسلامی، هیکلیترین لات و قمهکش را شاید موقع خلاف به زیر بکشد. شاید موتور یک کارگر و نانبر را توقیف کند، اما دست به موتور یک زن بیحجاب موتورسوار که طبعا گواهینامه و یا حتی پلاک هم ندارد نخواهد برد. میترسد.
🔻دوسال گذشته. جمهوریِ اسلامیِ ماقبل۱۴۰۱ به صورت کامل باخت. باختی که خودش هم چندان از آن ناراضی نبود. آن را درد زایمان یک جمهوری جدید میدانست.
هر روزش را میتوان با یک باج و عقبنشینی شماره گذاری کرد. هر چه میخواستند را داد، روی پیکر شهدایش با بدمستی رقصید؛ خیزران برداشت برای رضای دل یاران جدیدش، چندتایی هم او به لب و دندان آرمان و روحالله زد؛
ولی هنوز نظام در آستانه سالگرد یک شورش با رکورد خیابانی ۱۲۰ هزار نفره، در حال انتقال ماشینهای ضدشورش و یگان ویژه از این شهر به آن شهر است.
چه روزهایی را دیدیم...
⚪️ @bagheri_amaaj
آماج
⚪ 🔻اواخر شهریور ۱۴۰۱ است. آن روزها نباید فراموش شود. سرتاپای سیستم در حد مرگ ترسیده بود. جمهوری اسلا
⚪
مجله شارلی ابدو به مناسبت دومین سالگرد غائلهی ززآ
⚪ @bagheri_amaaj
⚪
این، ختم کلام آسمان با جمهوری اسلامی بود، یکبار دیگر بخوانیم:
🔻 «عقبنشینی غیرتاکتیکی در هر میدانی غضب الهی را به دنبال دارد»
جمهوری اسلامی از «تصدی مسئولیت اجرای غضب الهی» در داخل مرز و خارج از آن فراریست.
این کاهلی زیانبار را یکبار در ۹۸ کمی تا قسمتی تست کرد و بعد از آن در ۱۴۰۱ آن را به عنوان منطق حکمرانی اش نهادینه ساخت.
محیطهای داخلی و خارجیاش به همین واسطه از تعادل خارج شده و این چرخه فلاکت هی دور میخورد.
یکبار هم که رگههای دینباورِ باقیمانده در آن، «وعده صادق»ی بسازد، کل ساختار چنان بحر مواج سیاه، آن را در خود میبلعد و بیاثر میکند.
این حکومت از غضب شانه خالی میکند و این غضب هر بار بر سر خودش فرو میریزد.
⚪ @bagheri_amaaj
⚪
آقا امروز:
رزمندگان و مجاهدان ما برای اینکه پرچم دشمن در مرزهای ما برافراشته نشود جان خودشان را قربان کردند، فداکاری کردند. جوانان مبارز و مجاهد خانوادههای خودشان را داغدار کردند برای اینکه پرچم دشمن در مرزهای این کشور بالا نرود. نمیشود ملت ایران قبول کند که همان پرچمها به وسیله افراد نفوذی، به وسیله افراد فریبخورده در داخل برافراشته شود. این پرچم، #پرچم_نفوذ_فرهنگی و #سبک_زندگی_دشمن و وسوسههای خصمانه دشمن نباید در داخل کشور در دستگاههای مختلف ما برافراشته شود. باید مراقبت کرد. همه موظف هستند.
در وزارت آموزش و پرورش باید مراقبت کرد، در صدا و سیما باید مراقبت کرد، در مطبوعات باید مراقبت کرد، در وزارت علوم و وزارت بهداشت که محل تربیت جوانهاست باید مراقبت کرد. آنجا دشمن به وسیله رزمندگان ما شکست خورد، نباید گذاشت آن دشمن شکستخورده در داخل کشور با انحاء حیلهها و ترفندها کار خودش را دنبال کند و انجام دهد.
⚪ @bagheri_amaaj