فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رهبر انقلاب: تصویر رسانهایی قوهقضائیه، تصویر خوبی نیست
🔹امام خامنهای: تصویر رسانهایی قوهقضائیه، تصویر خوبی نیست؛ باید این تصویر اصلاح شود.
در مسئله کشف حجاب میشه گفت تقریباً به هدفشون رسیدن و دیدن که برخی مسئولین بی عرضه جرأت برخورد نداشتن ، وارد فازهای بعدی شدن .
ظاهراً مسئله بعدی عادی سازی فروش مشروبات الکلی هست .
۱_ عدهای (احتمالاً برنامه ریزی شده ) مشروباتی میفروشند که باعث مرگ و میر بشه
۲_ خبر مرگ و میر را به صورت گسترده ( از رسانه های چپ و راست و داخل و خارجی) رسانهای میکنن
۳_ لشکر سایبری شون عادی سازی میکنن و میگن برای جلوگیری از این مرگ و میرها باید نظام اجازه بده مشروبات استاندارد در کشور به فروش برسه .
( بعید نیست همزمان برخی نفوذی ها در بین مسئولین و مشاورین ، پیگیر قانونی کردنش هم باشند !! الله اعلم . انشالله که اینطور نباشه !! )
مسئله مشروبات هم حل بشه احتمالاً میرن سراغ عادی سازی روابط نامشروع متأهل ها و بعد هم مسئله همجنسبازی و همینطور ...
این راه حد توقف نداره .
هر چی مسئولین صورتی و بی عرضه عقب نشینی کنن ، اونا میان جلوتر .
🔴عوامل انتشار شایعه مسمومیت مولوی عبدالحمید بازداشت شدند
🔹یک منبع آگاه اظهار داشت:طی روزهای گذشته خبری مبنی بر ترور بیولوژیکی و مسمومیت امامجماعت مسجد مکی زاهدان در فضای مجازی منتشر شد که از اساس کذب بود.
🔹این افراد بدون استناد و داشتن مدارک قانونی و صرفا با هدف ایجاد التهاب و آشوب در استان سیستان وبلوچستان دست به انتشار این شایعه زده بودند که پرونده قضایی برای آنها تشکیل شده است.
🔺مقاومت در لبنان امروز پهپاد پیشرفته اسرائیلی را با استفاده از جنگ الکترونیک سالم و بدون آنکه خطی روی آن بیفتد به زمین نشاند؛ این یک شکار و هشدار توامان بود!
🔹بارها گفته ایم مقاومت لبنان نام یک جنبش را یدک میکشد، لیکن در عمل قوی تر و پیشرفته تر از بسیاری ارتش های منطقه و جهان است...
✍عبدالرحیم انصاری
💠 آمرزش گناهان و رسیدن به حاجات
🔸️نبی مکرم اسلام ص:
▫️هرگاه بنده ای در دل شب تار، با سَرور (خدای) خود خلوت کند و با او به راز و نیاز بپردازد، خداوند نوری در دلش قرار می دهد...
سپس به فرشتگانش می گوید: ای فرشتگانم! به بنده ام بنگرید که در دل شب تار که هرزه گران به لهو سرگرمند و غافلان خفته اند، با من خلوت کرده است. گواه باشید که من او را آمرزیدم.
📚امالی صدوق، ص۲۳۰
21.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔶️ داستان تکان دهنده جوانی که امام زمان را در خواب دید...
#امام_زمان♥
#استاددانشمند
🔺️استادی داشتیم که از اولیاء کبار بودند. همیشه نکات خاصی رو تاکید داشتند.
به صورت مختصر بعضی از این نکات رو عرض میکنم: (حتما بخوانید👇🏻)
1️⃣ تلاشتون رو برای آباد کردن دنیای خراب نگذاريد. دنیا همیشه خراب است و درست شدنی نیست. منظور اینکه طبق آیه شریفه قرآن، انسان به قرار و راحتی در دنیا نمی رسد.
2️⃣ در دنیا به دنبال راحتی نباشید. چون معصوم فرمود که در دنیا راحتی خلق نشده است. راحتی در بهشت است.
3️⃣ انسان تا در دنیا زندگی می کند، رنج می کشد. لقد خلقنا انسان فی کبد. رنج را بپذیرید و از آن بهره برداری کنید. همین که بدانید رنج در دنیا برای همه قطعی است، کلی از فشار و سختی ها از ذهن شما برداشته می شود.
4️⃣ خوشبخت کسی است که از چیزهای خوب رنج ببرد، نه اینکه اصلا رنج نبرد.
5️⃣ در امر ازدواج تحقیقات کنید اما خیلی سخت نگیرید، چون خدا اجازه نمی دهد با هرکسی ازدواج کنید. پیامبر ص هم فرمودند: اگر حتی من دعا کنم، جز با آن کس که خدا خواسته، ازدواج نمی کنید.
6️⃣ خاک پای پدر و مادر را بردارید و روی سر بگذارید. اگر جایز بود، میگفتم روزی چند بار جلوی پدر و مادر خود سجده کنید. غرض اینکه احترام و احسان پدر و مادر فراموش نشود.
7️⃣ آقایان باید به خانم محبت و عشق داشته باشند و مواظب باشند حتی یک لحظه دل خانم نشکند. خانم ها باید احترام آقا را در همه حال داشته باشند و در کنار او متواضع باشند.
8️⃣ در دین ما، به کسی آدم خوب میگویند که دائما در حال مبارزه با نفس است. عرفای الهی اینگونه بودند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹چرا ترس از مرگ؟!
🔸 استاد عالی
🔹تلنگری زیبا برای همه ما