eitaa logo
ربیع القلوب
1.5هزار دنبال‌کننده
64 عکس
190 ویدیو
18 فایل
نگاهی نو به قرآن امید و نشاط در قرآن😍 برنامه و نظم زندگی در قرآن نقشه راه به‌وسیله قرآن و عترت حال خوبِ زندگی با #قرآن و #عترت💚 حیاتِ نو با #قرآن💐 زندگیمان با #قرآن،همیشه #بهاری‌ ست ▪ ارتباط با ما از طریق آیدی @dele_bahari #عترت #القُرآن_یَجمعُنا
مشاهده در ایتا
دانلود
🔸 معیار غروب شب عید است و فرقی ندارد چند روز قبل از آن مهمان شده یا قبل از غروب بیاید و چند روز مهمان شود. 🔸 بعد غروب؛ مهماني كه بعد از غروب بيايد، فطریه‌اش بر عهده صاحب خانه نيست. 🔸 قبل غروب؛ ميهمانِ چند ساعته‏؛ ميهمانى كه پيش از غروب شب عيد فطر به خانه انسان مى‌‏آيد و يكى، دو ساعت پس از صرف افطارى مى‏رود: 🔹 آیات عظام نوری صافی و بهجت: واجب است. 🔹 بقیه مراجع: واجب نیست. 🔸ميهمان یک شب: ميهمانى كه پيش از غروب شب عيد فطر به خانه انسان مى‏‌آيد و شب را تا صبح در آنجا مى‌‏ماند: 🔹 آیات عظام سیستانی، وحید، تبریزی، بهجت، نوری، صافی: واجب است. 🔹 آیات عظام امام خامنه‎ای، فاضل، مکارم، مظاهری، زنجانی: واجب نیست. 🔸 ميهمانِ چند شب: ميهمانى كه پيش از غروب شب عيد فطر در خانه انسان است و چند شب می‌ماند یا مانده است: 🔹 آیت الله مظاهری: بر صاحبخانه واجب نيست. 🔹 بقیه مراجع: بر صاحبخانه واجب است. 🔸آیا مهمان باید هنگام غروب در منزل میزبان باشد؟ 🔹 خیر، ميزان صدق ميهمان بودن است هر چند در آن لحظه در منزل نباشد. مثلا در باغ صاحبخانه باشد یا برای نماز به مسجد رفته باشد. همین‌که گفته شود مهمان‌ست، کافیست. 🔸 اگر شخصى در شب عيد فطر مراسمی در مسجد يا سالن پذيرايى، داشته باشد آیا بايد زكات فطره شرکت‌کنندگان را بدهد؟! 🔹 همه مراجع بجز آیت الله نوری: خیر، لازم نیست. 🔹 آیت الله نوری: باید فطریه آنها را بدهد. 🔸 اگر انسان شب عيد فطر ميهمان داشته باشد و صبح متوجه شود كه عيد بوده؛ آيا فطره آنها بر او واجب است؟ 🔹 ناآگاهى از رؤيت هلال، تأثيرى در حكم پرداخت فطره ندارد. 🔸زکات فطره سربازان، دانشجویان، زندانیان و غیره که دولت مخارج آنان را تأمین می‌کند، برعهده دولت نیست و در صورت وجود شرایط بر خودشان واجب است و چنانچه تمكن مالى نداشته باشند، از آنها ساقط است. 📚 توضیح المسائل مراجع م ۱۹۹۵ تا ۱۹۹۷؛ امام خامنه‌ای، سایت احکام عید فطر.
در محراب صحیفه سجادیه - شماره چهار.pdf
299.6K
۴ یادداشت زیبا و عالی با حسّ و حال دعاهای حضرت امام زین‌العابدین(ع) بخونید و عشق کنید...❤️ 🆔 @bahaare_delha و
اللَّهُمَّ وَفِّرْ حَظِّي فِيْهِ مِنَ النَّوافِلِ، وَ أَكْرِمْنِي فِيْهِ بِإِحْضارِ المَسائِلِ، وَ قَرِّبْ فِيْهِ وَسِيلَتِي إِليكَ مِنْ بَيْنِ الوَسائِلِ، يا مَنْ لا يَشْغَلُهُ إِلْحاحُ المُلِحِّينَ.
1⃣ منبع اول مسابقه رمضانی
2⃣ منبع دوم مسابقه رمضانی
3⃣ منبع سوم مسابقه رمضانی
۹ (رمضانی) سلام و تحیت خدمت رفقای عزیز☺️ 📝 بالاخره مسابقه چهارم(آخر) رمضانی رسید؛ این نُهمين مسابقه قرآنی کانال‌مونه و تا ساعت ۲۰ فردا شب فرصت پاسخگویی دارید. 📚منبع مسابقه؛ ۳ تا از مطالب جدید کاناله که در پیام قبلی گفتیم و سوالات از اونا طرح شدند. به لینک زیر بزنید و شرکت کنید. 👇😉 https://quizzory.in/id/6613711dc3b8fb07b98da72d
اللّهُمَّ غَشِّنِی فِیهِ بِالرَّحْمَةِ، وَارْزُقْنِی فِیهِ التَّوْفِیقَ وَ الْعِصْمَةَ، وَطَهِّرْ قَلْبِی مِنْ غَیاهِبِ التُّهَمَةِ، یَا رَحِیماً بِعِبادِهِ الْمُؤْمِنِینَ.
🔸 یکی از واجباتی که در عید فطر باید مورد توجه قرار بگیرد زکات‌فطره است که در این زمینه چند نکته را اشاره می‌کنیم: 🔹 فردی که فقیر نیست باید فطريه خودش و همچنین کسانی را که در شب عیدفطر نان‌خور او حساب می شوند پرداخت كند. (رساله مراجع م ۱۹۹۳) 🔹 مقدار فطریه‌ای که برای هر نفر واجب است؛ سه کیلو از غذای معمول شهر است یا محاسبه قیمت سه کیلو از غذای معمول شهر برای هر نفر است و اگر همه عزیزانی چه آنهایی که بیشتر در طول سال نان مصرف می کنند یا برنج مصرف میکنند، قیمت گندم را پرداخت کنند یا قیمت برنج را حساب کنند، صحیح است و مانعی ندارد و لازم نیست انسان فطریه را بر اساس غذای غالب خودش بدهد. و بهتر این است سه کیلو خرما یا قیمت سه کیلو خرما را به فقیر پرداخت کند.(تحریر، زکات الابدان، جنس زکات مساله ۳) 🔹 زمان پرداخت فطريه براي كسی كه در نماز عيد شركت كرده، تا قبل از نماز‌ عيد ‌فطر ‌بوده‌ و ‌كسی‌كه‌ در ‌نماز عید فطر شرکت نکرده، تا اذان ظهر روز عيد فرصت‌ پرداخت زکات فطریه را دارد یا اینکه مقدار زکات فطره را به نیت زکات فطره از اموالش جدا کند. (خوئي، بهجت، زنجاني: واجب نيست، رساله مراجع مساله ۲۰۳۰ ،۲۰۳۱ ،۲۰۲۹ و ۲۰۳۲ العروه الوثقي، زكات الفطره، وقت وجوبها و العروة الوثقى؛ ج ۲؛ زکات فطره) 🔹 کسی که پول فطریه را کنار بگذارد باید همان را پرداخت نماید و نمی‌تواند آن را جابجا یا عوض کند. (رساله مراجع، ج ۲، م ۲۰۳۲ عروه الوثقی، ج۲، الزکات، فصل فی وقت وجوبها، م۶ استفتائات، ج۲، س ۳۳۵۴).
تا ساعت ۲۰ امشب ادامه داره....