فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹حسن #روحانی: "میترسم دستی پشت پرده باشد که مردم را از انتخابات مأیوس کند./ با اعصاب مردم بازی نکنید!"
🔺پ ن: جمیع نظرسنجیها میگوید نیمی از مردمی که نمیخواهند در انتخابات ریاست جمهوری شرکت کنند، علت را عملکرد اقتصادی دولت شما میدانند آقای روحانی...!
آدرس غلط ندهید..
🆔 @man_enghelabiam313
اگر براتون سواله که چرا عدهای با سابقه خوب، امروز اینقدر عوض شدن، این متن رو بخوانید
شهید حمید باکری: زمانی میرسد كه جنگ تمام میشود و رزمندگان امروز سه دسته میشوند...
🗓 ۶ اسفند، سالروز شهادت شهید حمید باکری
@man_enghelabiam313
در آرزوی شهادت:
⭕️ مجلس: دولت درخواست گرانی اینترنت را داده بود
♦️دهنوی، عضو کمیسیون تلفیق:۱.۵ ماه پیش، دولت درخواست افزایش قیمت و تعرفه را در بخش مخابرات مطرح کرده بود و با آن مخالفت کردیم اما امروز آذریجهرمی فضا را به سمتی برد که انگار قرار است مجلس اینترنت را گران کند.
♦️میگویند وقتی ۱۰ درصد مالیات اخذ شود یعنی همان افزایش قیمت اینترنت! جواب ما این است که خیر آقایان، قرار نیست از جیب مردم مالیات اخذ شود بلکه قرار است پولی که در پستوها خرج میکردید از شما اخذ شود.
♦️امسال قرار است دولت ۱۱ هزار میلیارد از اپراتورها بگیرد ولی روی کاغذ به مجلس گفته شده ۷ هزار میلیارد میگیرد. چرا تاکنون دولت کماظهاری کرده است؟ این پول قرار است هزینه کدام ستاد انتخاباتی شود؟ ما رقم اظهارشده را در بودجه ۱۴۰۰ به ۱۰هزار میلیارد تومان افزایش دادیم.
🇮🇷 @man_enghelabiam313
در آرزوی شهادت:
🔴 لجبازی یا خیانت؟
در وادادگی بی حد و حصر مسئولین بهداشتی کشور همین بس که در این یک سالی که از همه گیری کرونا می گذرد هر دارو یا بهتر است بگوییم هر آشغال و زهرمار و ته مانده انبارهای زالو صفتان غربی که بود را با دستور سازمان بهداشت جهانی(WHO) روی مردم مظلوم کشورمان آزمایش کردند و حالا هم با بی شرمی بی نهایت اعلام می کنند که نتیجه خاصی مشاهده نشده است!!!
در حالیکه همین آقایان حاضر نشدند محض امتحان هم که شده یک دوره داروی مجرّب و موفق طب سنتی با نام امام کاظم(ع) را تجویز نمایند.
لجبازی یا خیانت یا وادادگی یا هر اسمی که روی این عملکرد آقایان بگذارید نتیجه اش فقط یک چیز است و آن کشته شدن تعداد زیادی از هموطنان که میشد زنده نگهشان داشت ...
✍️"قاسم اکبری"
🇮🇷 @man_enghelabiam313
قسمت آخر
۵_بهبود توزیع ثروت با وجود احساس نارضایتی از وضعیت رفاهی!
سوال بعدی گزارش ما این است که چرا با وجود این که شاخص های توزیع درآمد، وضعیت بهتر ایران را در قبل و بعد از انقلاب نشان می دهند، باز احساس می کنیم که نابرابری بیشتر شده و رفاه ما کاهش یافته است؟ در این زمینه ابتدا باید فرض سوال را مورد بررسی قرار دهیم و ببینیم آیا واقعاً وضعیت توزیع درآمد بعد از انقلاب نسبت به قبل از آن بهتر شده است یا خیر؟ در این زمینه یکی از شاخص های مطرح و معروف و مورد قبول، ضریب جینی است. این شاخص رقمی بین صفر و یک دارد که هر چقدر رقم آن نزدیک به عدد صفر باشد، برابری بیشتر در توزیع درآمد را نشان میدهد و بالعکس هر چقدر ضریب جینی نزدیک به عدد یک باشد، توزیع نابرابر درآمد را مشخص میکند.با این حال، اطلاعات بانک مرکزی از این شاخص، در نمودار «شاخص ضریب جینی قبل و بعد از انقلاب» آمده است که کاهش کلی رقم این ضریب را در بعد از انقلاب نسبت به قبل از آن نشان می دهد؛ هر چند که این افزایش توزیع عادلانه ثروت قانع کننده نیست و هنوز تا ایجاد عدالت اجتماعی و اقتصادی؛ از بین رفتن فاصله طبقاتی و توزیع عادلانه ثروت خیلی فاصله داریم و وضع موجود راضی کننده نیست اما بحث این است که چرا با وجود بهبود وضعیت نسبت به قبل انقلاب، باز احساس نارضایتی ما از نابرابری درآمدی به قوت خود باقی است تا جایی که حتی برخی مدعی می شوند اوضاع قبل انقلاب از الآن بهتر بوده است؟!
به نظر می رسد یک عامل اساسی وجود داشته باشد که به نقش رسانه ها در فضای کنونی جامعه بر می گردد. امروزه با گسترش نقش رسانه ها می توان شاهد سبقت گرفتن نیازها بر خواسته ها بود. رسانه ها به عنوان یکی از بازوهای تبلیغاتی که بخش تولید به کار می گیرد، ناخودآگاه بر جریان نیاز به امکانات، حتی با وجود برطرف شدن نسبی آن ها می افزایند. دکتر فرامرز رفیع پور در کتاب توسعه و تضاد، این پدیده را این چنین توضیح می دهد که «اگر در جامعه، یک مقیاس ارزشی مانند ثروت و مادیات به نمایش گذاشته شود و این نمایش دادن نیز از سوی ارزش گذاران جامعه توبیخ نشود، ابتدا شاهد این خواهیم بود که پدیده های ارزشی قشر بالای درآمدی جامعه به پایین سرایت می کند که به تدریج ارزش های حاکم بر سطوح مختلف جامعه را تغییر می دهد. سپس مسابقه ای نامتناهی در جهت رسیدن به خواسته ها علاوه بر نیازهای ضروری پیش می آید که این امر در نهایت کل جامعه را دچار بی تعادلی و آشفتگی خواهد کرد»
بنابراین امروزه میل به اشرافیگری در بین برخی مسئولان سطح بالای نظام یکی از عوامل افزایش سطح نارضایتی در بین عموم مردم است. چرا که "الناس علی دین ملوکهم" مردم بر دین حاکمانشان عمل می کنند.
و البته دلیل مهم دیگر سبک تبلیغات، نشان دادن خانوارهای مرفه در تبلیغات و محصولات فرهنگی چند رسانه ای، همه و همه موید این موضوع و موجبات افزایش سطح توقعات،چشم و هم چشمی ها و تغییر سبک زندگی هستند.
رشد پدیده گران زیستی در بین خانوارها بدین معنا که با وجود تامین بسیاری از نیازهای خانوار با استفاده از ظرفیت های موجود در خانواده ها، باز این نیازها به قیمت نسبتاً گران تر از بیرون تامین می شوند، نمونه دیگری از این مسئله است. مالک بودن یک خودروی شخصی، علیرغم وجود هزینه های ضروری تر، پیروی از مدهایی که بر طبل هزینه های خانوار می کوبند و به طور خلاصه نهادینه شدن عادات مصرفی هزینه زا و غلط نیز شقوق دیگری از این مسئله را به نمایش می گذارند.این ها همه در شرایطی است که با توسعه فضای رسانه ای در جامعه، همان گونه که ذکر شد، شاهد ترویج بیشتر سبک زندگی گروه های مرجع هستیم. قشرهایی که امروزه شاید بتوان گفت عمده آن ها را سلبریتی ها تشکیل می دهند و در این زمینه جریانی ناخواسته، سبک های زندگی ترویج دهنده احساس نیازها، مد و زندگی گران تر را دامن می زند.
==================
@man_enghelabiam313
وضعیت سیاه کرونا در خوزستان
🔹 وضعیت کرونا در اهواز روزبه روز وخیم تر شده و از قرمز در حال تبدیل به وضعیت سیاه است.
🔹رئیس مرکز بهداشت غرب اهواز: وضعیت بیماری در سه چهار روز گذشته به ثبات نسبی رسیده هر چند آمار هنوز بالا است ولی روند مراجعات با شیب ملایم تری در حرکت است.
🔹رئیس مجمع نمایندگان خوزستان: دومین درخواست تعطیلی و قرنطینه خوزستان به ستاد ملی مقابله با کرونا ارسال شده و به احتمال زیاد شاهد این تعطیلی و قرنطینه باشیم.
#کرونا
ـــــــــــــ
🇮🇷 @man_enghelabiam313