نحوه واردشدن و کد سوابق گرفتن به چه صورت هست؟
کد سوابق
از سمت چپ کد منطقه اخذ دیپلم که در کارنامه کلی هست بنویسند.
بعد دو رقم صفر قرار دهند
سپس کد ملی شخص
در آخر یک رقم ۶ بنویسند
این کد را وارد کنند،اگر سوابق بالا آمد،تایید کنند.
اگر نیامد اول وارد سامانه دیپکد شوند،ثبت نام کنند تا کلمه عبور برایشان پیامک شود.
سپس با کاربری کد ملی و کلمه عبور وارد دیپکد شده و سوابق خود را تایید کنند.
https://Telegram.me/Amoozgarghalesard
https://eitaa.com/bahramkiani54
راهنمای عمل ارزیابان
🔹برای هر ارزیاب،از همکاران غیر از استان خود بصورت تصادفی و کشوری،به تدریج همکار جهت ارزیابی معرفی می شود.
🔸پس ازمعرفی هرنفر،حداکثر ۲۴ساعت جهت ارزیابی به ارزیاب مهلت داده می شود و درصورت عدم ارزیابی ۱۲ساعت دیگر تمدید و درنهایت درصورت عدم اقدام ارزیاب،ارزیابی شونده به ارزیاب دیگری معرفی و روند ارزیابی از ابتدا آغاز می شود.
🔻 ارزیابان دقت کنند هرمستند تنها دریک بخش بارگذاری شده باشد و درصورت بارگذاری درچند بخش،صرفا با بخشی که تناسب دارد،سنجیده شود.
✍یادآوری کانال مطالبات فرهنگیان به ارزیابان عزیز:مواردی مانند تقدیرنامه،هم در بخش تقدیرنامه و هم در سایر موارد که تناسب دارد،ملاک عمل قرار گیرد.
1⃣ارزیابی خوداظهاری
در قسمت خود ارزیابی ها،ابتدا نظر همکار و سپس نظر مدیر را باهم مقایسه کنید.
اگر به این جمع بندی رسیدید که مدیر سوگیری مثبت یا منفی نکرده(همه را بیش از حدبالا یا بیش از حدپایین نداده)با توجه به رویکرد اولین دوره رتبه بندی معلمان مبنی بر تکیه بر نظرات مدیر،امتیاز مدیر را تایید بفرمایید(یک مرحله این فرایند کنترلی،توسط سامانه بصورت هوشمند انجام شده است)
🔺اگر در شرایط خاص،احتمال قوی به سوگیری مدیر در اظهار نظر دارید،امتیازات مدیر را کم یا زیاد نموده و یکی از کدهای زیر را درقسمت توضیحات ثبت نمایید.
🔸کد۱۱۱:عدم هماهنگی امتیاز شایستگی خلاقیت و تحول خواهی درشایستگی عمومی باشایستگی دستاوردها،خلاقیت و نوآوری درشایستگی تخصصی
🔸کد۲۲۲:عدم هماهنگی امتیاز شایستگی مهارت تفکر و حل مساله در شایستگی های عمومی باشایستگی توانایی تفکر علمی و انجام پژوهش درشایستگی تخصصی
🔸کد۳۳۳:عدم هماهنگی تقدیرنامه ها یا مقامهای کسب شده در حوزه تدریس با کاربست مهارتهای یاددهی _یادگیری علمی و انجام پژوهش درشایستگی تخصصی
🔸کد۴۴۴:عدم هماهنگی تقدیرنامه ها یا مقامهای کسب شده با تسلط بر دانش یاددهی_یادگیری یا دانش تربیتی درشایستگی تخصصی
🔸کد۵۵۵:عدم هماهنگی بررسی تقدیرنامه ها یا مقام های کسب شده با مهارت های تربیتی ساحتهای ۶گانه
🔸کد۶۶۶:عدم هماهنگی شایستگی باور به ارزش های اسلام ،ملی و انقلابی،روحیه جهادی درشایستگی های عمومی با فعالیت در کارگروه ها،هیات ها،انجمن ها،بسیج و موسسات خیریه و اردوهای جهادی مرتبط با شایستگی مشارکت در شوراها در بخش شایستگی حرفه ای
2⃣راهنمای بخش مستندات
شایستگی تولید و ساخت محتوا وخلاقیت
در این بخش،کیفیت نرم افزار یا ابزارها و تجهیزات یا وسایل کمک آموزشی،تربیتی و کمک توانبخشی تولید شده را سنجیده و امتیاز متناسب با آن را از۱۰ امتیاز لحاظ فرمایید،به همین منظور باید نام دستاورد و تصویر آن و شرح مختصری از کاربرد آموزشی یا تربیتی آن و آدرسی برای مشاهده آن،توسط معلم بارگذاری شده باشد! و درصورت عدم رویت کامل نرم افزار یا ابزارها و تجهیزات یا وسایل کمک آموزشی،تربیتی و کمک توانبخشی حتما گواهی معتبری دال بر تایید طراحی،تولید یا ساخت دستاورد به نام خود فرد موجود باشد.
🔺 کیفیت محتوای تولید شده درفضای مجازی یا تولید بسته های یادگیری را بررسی و امتیاز متناسب با آن را از ۲ امتیاز لحاظ فرمایید،به همین منطور عنوان یا تصویر آن و شرح مختصری از محتوای تولید شده یا آدرسی برای مشاهده آن باید توسط معلم بارگذاری شده باشد و درصورت عدم رویت کانل محتوا،حتما گواهی معتبری دال بر تولید و تدوین محتوا به نام خود فرد موجود باشد
به عنوان ارزیاب بر اساس کیفیت محتوای تولید شده،درقسمت بالا و گواهی گذراندن دوره های آموزشی مرتبط با ابزارها،تجهیزات و تکنیک های نوین به میزان آشنایی با ابزارها،تجهیزات و تکنیک های نوین،امتیاز متناسب با آن را از ۱ امتیاز لحاظ فرمایید.
https://Telegram.me/Amoozgarghalesard
https://eitaa.com/bahramkiani54
ادامه راهنمای عمل ارزیابان
3⃣مشارکت در شوراها و امور مدرسه و مراکز آموزشی،تربیتی و اداری
ارزیاب گرامی در این مرحله باید به یک شایستگی بر اساس اطلاعات موجود در سامانه امتیاز دهی فرمایید و با توجه به اینکه در این بند معلمان اجازه داشته اند حداکثر۱۰ مورد از بهترین فعالیت های مشارکتی خود را بارگذاری نمایند،شما امتیازات لازم را با توجه توصیه های زیر برای هر مورد ثبت فرمایید:
داشتن گواهی عضویت در کارگروه ها و کمیته های مصوب آموزش و پرورش،انجمن ها و مؤسسات خیریه و اردوهای جهادی،گروه های آموزشی منطقه،هیئت ها و انجمن های علمی و فرهنگی وهنری معلمان،فعالیت در پایگاه های بسیج6 امتیاز ثبت شود.
داشتن گواهی مشارکت در ستاد تربیتی،شورای مدرسه،انجمن اولیا و مربیان،مشارکت در اجرای فعالیت های فوق برنامه،آموزشی،فرهنگی،ورزشی،پرورشی و تربیتی۳ امتیاز ثبت شود.درصورتی که مدیر درباره میزان مشارکت و نقش مؤثر در جلسات و برنامه های مختلف مدرسه و با حضور فعال در آنها اظهارنظر کرده،به امتیاز هر بخش حداکثر تا۳ امتیاز اضافه فرمایید.
4⃣یادگیری مستمر
ارزیاب گرامی در این مرحله باید به یک شایستگی بر اساس اطلاعات موجود در سامانه امتیاز دهی فرمایید و با توجه به اینکه در این بند معلمان اجازه داشته اند حداکثر6 مورد از مستندات خود را بارگذاری نمایند،شما امتیازات لازم را با توجه توصیه های زیر برای هر مورد ثبت فرمایید.
مستندات مبنی بر نشان دادن تعهد به یادگیری مداوم و مشارکت داوطلبانه و مشتاقانه در تجربیات مدرسه بررسی شده و۲ امتیاز برای هر مورد ثبت شود.درصورتی که مدیر درباره به کار گیری مهارت های کسب کرده و ایجاد پیشرفت و انجام بهتر وظایف شغلی اظهار نظر کرده،به امتیاز هر بخش حداکثر تا۳ امتیاز اضافه فرمایید مدرک و گواهی های مهارتی از دوره های خارج از آموزش و پرورش یا گواهی کسب مهارت های مرتبط باعناوین شغلی را سنجیده و امتیاز متناسب با آنرا از 5 امتیاز لحاظ فرمایید به همین منظور باید گواهی معتبری توسط معلم بارگذاری شده باشد.
5⃣پژوهش های مرتبط با بهبود عملکرد و تالیف و تدوین مقالات مرتبط
ارزیاب گرامی در این مرحله باید به یک شایستگی ولی در سه بخش امتیاز دهی فرمایید و با توجه به اینکه در این بند معلمان اجازه داشته اند حداکثر5 پژوهش،6 مقاله و
کتاب از بهترین پژوهش های خود را بارگذاری نمایند،شما بررسی های لازم را با توجه توصیه های زیر برای در مورد ثبت فرمایید.
کیفیت اقدام پژوهی و درس پژوهی را سنجیده و امتیاز متناسب با آنرا درسطح کشور:۳ امتیاز،درسطح استان:۲٫۵ امتیاز،در سطح منطقه:۲ امتیاز،درسطح کلاس و مدرسه:۱ امتیاز می باشد.
پژوهش ها در قالب روایت پژوهی در سطح مدرسه هر مورد ثبت ۱ امتیاز دارد.
پایان نامه کارشناسی ارشد درصورت مرتبط بودن با آموزش و پرورش۲ امتیاز دارد.
رساله دکتری درصورت مرتبط بودن با آموزش و پرورش۳ امتیاز دارد.
سطج مقالات و متناسب بودن عنوان مقاله با آموزش و پرورش را سنجیده و امتیاز متناسب با آنرا در ثبت کنید
درصورت داشتن مقالاتISC ،ISI
و مجلات علمی پژوهشی هر مورد حداکثر5 امتیاز و مجلات علمی و
ترویجی هر مورد حداکثر4 امتیاز و مقالات کنفرانسی هر مورد حداکثر۳ امتیاز و سایر نشریات هر مورد حداکثر۲ امتیاز لحاظ فرمایید.
ضمنا درصورت اطمینان از عدم تناسب عنوان مقاله با آموزش و پرورش دو امتیاز کسر شود و در صورت داشتن تردید نسبت به تتاسب موضوع هیچ امتیازی کسر نگردد نقش فرد در تالیف،تدوین یا ترجمه کتاب و متناسب بودن عنوان مقاله با آموزش و پرورش را سنجیده و امتیاز متناسب با اثر در صورت نویسنده مسئول بودن:5 امتیاز و درصورت همکاری:4 امتیاز لحاظ فرمایید.
به همین منظور تصویر صفحه شابک کتاب باید توسط معلم بارگذاری شده باشد تا در صورت اطمینان از عدم تناسب عنوان کتاب با آموزش و پرورش دو امتیاز کسر شود و در صورت داشتن تردید به تناسب موضوع هیچ امتیازی کسرنگردد.
⛔️✍پی نوشت
مهمترین ایراد موجود:در بخش خلاقیت و نوآوری برای تولید محتوا و درسنامه ۲ امتیاز و تکنیک های نوین یادگیری فقط ۱ امتیاز از ۳۰ امتیاز در نظر گرفته شده است ❗️
تمام امتیاز را به تولید نرم افزار و وسایل کمک آموزشی(هر مورد ۱۰ امتیاز)اختصاص داده اند.
https://Telegram.me/Amoozgarghalesard
https://eitaa.com/bahramkiani54
http://sapp.ir/bahramkiani54
🔘ویترین درس۵
✳️پایه دهم انسانی
🔴انسان درمواقعی که" احتمال" خطریاخسارت کند👈سعی می کند جلوی خطروخسارت احتمالی رابگیرد.
🔴دفع خطراحتمالی👈لازم است(یک قانون عقلی)
🔴پیامبران👈عاقل ترین وراستگوترین مردمان درطول تاریخ
🔴پیامبر(ص)را،حتی مشرکان وکافران👈به عنوان فردی امین وراستگو باورداشتند.
🔴پیامبران باقاطعیت کامل👈ازوقوع معـاد خبرداده ونسبت به آن هشدارداده اند.
🔴پیامبران بعدازایمان به خدا👈ایمان به آخرت رامطرح کرده اندو👈آن رالازمه ایمان به خدادانسته اند.
🔴درقرآن کریم بعدازیکتاپرستی👈درباره هیچ موضوعی به اندازه معاد سخن گفته نشده
🔴سخن گفتن از معاد👈درحقیقت سخن گفتن اززندگی است👈زیرامعادبخشی اززندگی آینده ماست👈زندگی ای که برخلاف زندگی دنیا که کوتاه و گذراست👈جـــاوید و ابــــدی است.
🔴قرآن کریم تنها به خبردادن از معاد و آخرت قناعت نکرده👈بلکه بارها بادلیل و برهان آن را ثابت کرده(اهمیت بحث معاد)
🔴دلایل قرآن در زمینه معاد👈به دو دسته اصلی تقسیم می شود👈۱-دلایلی برامکان معاد
۲-دلایلی برضرورت معاد
🔴یکی از دلایلی که باعث انکار معاد توسط عده ای می شود چیست؟👈اینکه واقعه بزرگ معاد را باقدرت محدود خود می سنجند👈و وقتی تحقق آن را باقدرت بشری ناممکن می بینند👈دست به انکار معاد می زنند.
🔴بعید بودن چیزی برای انسان هرگز👈دلیل بر غیرممکن بودن آن نیست.
🔴قرآن یکی از انگیزه های انکار معاد را👈نشناختن قدرت خدا معرفی می کند.
🔴دلایل و شواهد قرآن بر امکان معاد👈آفرینش نخستینِ انسان/بیان نمونه هایی از زنده شدن مردگان/اشاره به نظام مرگ وزندگی درطبیعت
🔴خدا در برخی از آیات👈توجه منکران معاد را به👈پیدایش نخستین،جلب می کند.
🔴در برخی از آیات قرآن بیان می شودکه👈خدا همان گونه که قادر است انسان را در آغاز خلق کند👈می تواند بار دیگر نیز او را زنده کند.
🔴قرآن برای نشان دادن قدرت خدا بصورت محسوس تر👈ماجراهایی از زنده شدن مردگان به اراده الهی را نقل می کند👈ازجمله ماجرای عُزَیر نبی
🔴در برخی از آیات قرآن 👈زندگی پس از مرگ به عنوان یک جریان رایج در جهان طبیعت معرفی شده است.
🔴خدا در قرآن از کسانی که با ناباوری به معاد نگاه می کنند👈می خواهد تا به مطالعه جریان همیشگی مرگ و زندگی در طبیعت بپردازند👈تا مساله معاد را بهتر درک کنند.
🔴رستاخیز طبیعت👈بهار👈که نمونه ای از رستاخیز عظیم است.
🔴دلایل برضرورت معاد👈معاد لازمه حکمت الهی/معاد لازمه عدل الهی
🔴 خداوند حکیم است👈 و لازمه حکمت خدا این است که هیچ کاری از کارهای او بیهوده و عبث نباشد.
🔴 اگر خداوند تمایلاتی را در درون انسان قرار داده👈 امکانات پاسخگویی به آن تمایلات را در عالم خارج قرار داده است،مثلاً در مقابل احساس گرسنگی،غذا را آفریده است.
🔴 خدا انسان را به گونه ای آفریده 👈که گرایش به بقا و جاودانگی دارد و از نابودی گریزان است.
🔴 هر انسانی خواستار همه کمالات و زیباییهاست و این خواستن👈 هیچ حدی ندارد.(بی نهایت طلب است.)
🔴 دنیا و عمر محدود انسان👈 پاسخگوی نیاز جاودانگی و بی نهایت طلبی نیست.
🔴 اگر بعد از این دنیا زندگی ای نباشد👈 در این صورت باید گفت خداوند گرایش به زندگی جاوید را در وجود انسان قرار داده است و سپس 👈او را در حالی که مشتاق حیات ابدی است نابود می کند👈 که این با حکمت خدا سازگار نیست.
🔴 اگر معاد و زندگی بعد از این دنیا نباشد 👈 این سوال باقی می ماند که 👈دلیل آفریدن این همه استعداد و سرمایه انسانی چه بود؟!!
🔴 اگر معادی نباشد👈 آفرینش انسان و جهان بی هدف و عبث خواهد بود؛👈 زیرا انسان با همه استعدادها و سرمایه های مختلف خود خاک می شود و نتیجه نمی بیند.
🔴 یکی از صفات خداوند 👈عدل است.
🔴 خداوند عادل است. 👈نیکوکاران را با بدکاران برابر قرار نمی دهد.
🔴 خداوند وعده داده است👈 که هر کس را به آنچه که استحقاق دارد برساند و حق کسی را ضایع نکند👈 زندگی انسان در دنیا به گونه ای است که👈 امکان تحقق این وعده را نمی دهد.
🔴 در این دنیا همه 👈به پاداش یا کیفر تمام اعمال خود نمی رسد.
🔴 این جهان👈 ظرفیت جزا و پاداش کامل انسان ها را ندارد.
🔴 اگر جهان دیگری نباشد که ظالم را به مجازات واقعیش برساند و حق مظلوم را بستاند👈 بر نظام عادلانه خدا ایراد وارد می شود.
🔴 اعدام کسی چون صدام👈 به هیچ عنوان با جرم شهید کردن صدها هزار انسان بی گناه و معلول و شیمیایی کردن هزاران جانباز برابری نمی کند👈( تناسبی بین جرم و مجازات وجود ندارد،چون ظرفیت این جهان برای جزا و پاداش کامل انسان ها محدود است)
🔴 خداوند در آیه۲۸ سوره ص بیان می کند که خداوند👈 هیچ گاه افراد شایسته را با مفسدان و متقین رابا ناپاکان و بدکاران یکسان قرار نخواهد داد.
https://Telegram.me/Amoozgarghalesard
https://eitaa.com/bahramkiani54
http://sapp.ir/bahramkiani54
🔘ویترین درس۵
✳️پایه یازدهم انسانی
✍عصمت اکبری/نوخندان/خراسان رضوی📚
🔴مسئولیت های پیامبر عبارتند از👈
١-دریافت و ابلاغ وحی
٢-مرجعیت دینی
٣-ولایت ظاهری
🔴دریافت و ابلاغ وحی👈پیامبر اکرم(ص)آیات قرآن کریم را به طور کامل از فرشته وحی دریافت می کند و بدون ذره ای کم وزیاد به مردم می رساند.
🔴نویسندگان قران را👈کاتبان وحی می نامیدند.
🔴کسانی که قرآن را به خاطر سپرده و حفظ می کردند👈حافظان وحی می نامیدند.
🔴اولین و برترین کاتب و حافظ قران کریم👈حضرت علی(ع)بود.
🔴پیامبر اکرم(ص)قرآن کریم را که 👈به تدریج نازل می شد👈مرتب و تنظیم کرد و در اختیار آیندگان قرار داد.
🔴اکنون که قرن ها از زمان نزول قرآن میگذرد قرآن👈به همان صورتی که پیامبر(ص)👈آیات و سوره های آن را تنظیم کرده بود در میان مردم وجود دارد.
🔴چرا پیامبر اکرم(ص)علاوه بر رساندن وحی به مردم وظیفه تعلیم و تبیین آیات قرآن کریم را بر عهده داشت👈تا مردم بتوانند به معارف بلند قران دست یابند و👈جزئیات احکام و قوانین را بفهمند و👈شیوه عمل کردن به آن را بیاموزند.
🔴اولین و معتبرترین مرجع علمی برای فهم عمیق آیات الهی چیست؟👈 گفتار و رفتار پیامبر
🔴مسلمانان با مراجعه به گفتار و رفتار پیامبر👈به معنای واقعی بسیاری از معارف قرآن پی می برند و👈شیوه انجام دستورات قرآن را می آموزند.
🔴اولین و بزرگترین معلم قرآن👈 پیامبر اکرم(ص)
🔴تعلیم و تبیین تعالیم قرآن 👈مرجعیت دینی
🔴اجرای قوانین الهی با تشکیل حکومت اسلامی👈ولایت ظاهری
🔴ولایت👈به معنای سرپرستی و رهبری است.
🔴یکی از مسئولیتهای پیامبر ولایت برجامعه است.
🔴پیامبر اکرم(ص)با مهاجرت به مدینه👈مسجد مدینه را که در همان روزهای اول ورودش به شهر ساخته شد محل حکومت و رهبری خود قرار داد.
🔴پیامبر اکرم(ص)👈به تدریج با توسعه حکومت اسلامی👈سایر احکام "خداوند" را در همه ابعاد فرهنگی سیاسی اقتصادی قضایی نظامی و... رابا کمک مردم به اجرا درآورد و به گسترش عدالت پرداخت.
🔴بنابر روایات متعدد معصومین،اسلام بر چندپایه استوار است و مهمترین آنها کدام است👈بر پنج پایه استوار است و از میان آنها👈" ولایت" را مهمترین پایه شمرده اند.
🔴دلایل ضرورت تشکیل حکومت اسلامی:
١-ضرورت اجرای احکام اجتماعی اسلام
٢-ضرورت پذیرش ولایت الهی و نفی حاکمیت طاغوت
٣-ضرورت حفظ استقلال جامعه اسلامی
🔴اسلام یک دین کاملا اجتماعی یعنی چه👈یعنی علاوه بر توجه به فرد به زندگی اجتماعی توجه کامل دارد و تا آنجا که مقدور بوده به برخی احکام فردی همچون عبادت نیز جنبه اجتماعی داده است.
🔴بر پایی جامعه ای بر پایه عدالت👈بدون وجود یک نظام حکومتی سالم میسر نیست.
🔴یکی از اهداف ارسال پیامبران👈 بر پایی جامعه ای بر پایه عدالت است.
🔴نمونه ای از احکام اجتماعی قران 👈خمس و زکات/حقوق و مسئولیت های خانواده و جامعه/امر به معروف/نهی از منکر/مبارزه با ظلم و جهاد با تجاوز گران و ستمگران
🔴احکام و قوانین اجتماعی👈 بدون تشکیل حکومت امکان پذیر نیست.
🔴چرا فرمانبرداری و اطاعت از دستورهای خدا و کسانی که خودش معین کرده ضروری و واجب است👈 چون ولی و سرپرست حقیقی انسان ها خداست.
🔴اجرای قانون و پیروی از هر کس چه هنگام صحیح است👈هنگامی که به گونهای به قانون الهی و فرمان او بازگردد.
🔴طاغوت👈کسانی که به مردم فرمان می دهند و قانون گذاری می کنند در حالی که فرمان و قانونشان نشأت گرفته از فرمان الهی نیست.
🔴پذیرش حکومت طاغوت و انجام دستورات او👈بر مسلمانان حرام است.
🔴چرا لازم است در جامعه حکومتی وجود داشته باشد که طاغوتی نباشد (یعنی مورد پذیرش خداوند باشد و دستورات الهی را که در قرآن و روایات آمده است به اجرا درآورد) 👈زیرا حکومت طاغوت بر مسلمانان حرام است.
🔴استقلال جامعه اسلامی👈یکی از عواملی است که تشکیل حکومت اسلامی را ضروری می کند.
🔴قرآن کریم از مومنان می خواهد که سلطه بیگانگان را نپذیرند و زیر بار آنها نروند👈این حکم قرآنی را قاعده نفی سبیل می گویند.
🔴مستکبران و ستمگران جهان همواره بر آنان اند که بر جوامع دیگر مسلط شوند و👈از منابع مادی و معنوی آنان بهره ببرند.
🔴تشکیل حکومت اسلامی👈مانع سلطه بیگانگان می شود.
🔴تشکیل حڪومت اسلامی👈می تواندروابط سیاسی،اقتصادی وفرهنگی باسایرکشورها رابه گونه ای تنظیم کندکه👈 جامعه اسلامی استقلال خودرادرجهات مختلف حفظ نماید.
🔴ولایت معنوی👈همان سرپرستی ورهبری معنوی انسان هاست👈که مرتبه ای بالاتراز ولایت ظاهری است.
🔴پیامبراکرم(ص)با👈انجام وظایف عبودیت وبندگی درمسیرقرب الهی به مرتبه ای ازکمال نائل شد که👈می توانست عالم غیب رامشاهده کند وبه اذن خدا درعالم خلقت تصرف نماید(ولایت معنوی)
https://Telegram.me/Amoozgarghalesard
https://eitaa.com/bahramkiani54
http://sapp.ir/bahramkiani
38536549849048.pdf
1.1M
🦋﷽🦋
📖راهنمای تصویری استفاده از سامانه نورینو ویژه دانش آموزان جهت ثبت نام در مسابقات و فعالیت های قرآن،عترت ونماز
https://Telegram.me/Amoozgarghalesard
https://eitaa.com/bahramkiani54
http://sapp.ir/bahramkiani54
✅پاسخ سوالات درس هایی از قرآن کریم📖
🕰مورخ ۵ آبان ماه ۱۴۰۱⚘
۱- امام سجاد علیه السلام در رساله حقوق چه کسانی را لایق دوستی و انس می داند؟
۱. افراد عاقل
۲. افراد امین
۳. هردو مورد✔
۲- آیه ۱۷۹ سوره اعراف چه کسانی را از چهارپایان بدتر می شمرد؟
۱. کافران
۲. غافلان✔
۳. منافقان
۳- آیه ۲۵ سوره نسا بر چه امری تاکید می کند؟
۱. همه از یکدیگر هستیم✔
۲. همه از خداییم
۳. همه از یک پدر و مادریم
۴- بر اساس روایات وظیفه ما در برابر کسی که به ما خیانت کرده است چیست؟
۱. مقابله به مثل با او
۲. دوری از خیانت به او✔
۳. امانت داری برای او
۵- آیه ۷۵ سوره نساء از چه امری مذمت می کند؟
۱. بی تفاوتی نسبت به دیگران✔
۲. ترک انفاق به نیازمندان
۳. ترک صله رحم خویشاوندان
#استاد_قرائتی
#درس_هایی_از_قرآن
#پاسخ_سوالات_درسهایی_از_قرآن
✅سوالات درس هایی از قرآن کریم📖
🕰مورخ ۱۲ آبان ماه ۱۴۰۱
🎙#استاد_قرائتی
#درس_هایی_از_قرآن
نسخه موبایلی درسهایی از قرآن مورخ 28 مهر1401 pdf فایل.pdf
542K
📞 #نسخه موبایلی برنامه #درسهایی_از_قرآن●↶ ۲۸ مهر ۱۴۰۱
🔰 حجت الاسلام والمسلمین قرائتی
👈 حقّ دوست و رفیق در رساله حقوق امام سجاد علیهالسلام
🎙#استاد_قرائتی
#درس_هایی_از_قرآن
✅پاسخ سوالات درس هایی از قرآن کریم📖
🕰مورخ ۲۱ مهرماه ۱۴۰۱
🎙#استاد_قرائتی
#درس_هایی_از_قرآن
1401.08.12.pdf
210.7K
📞 #فایل_PDF برنامه #درسهایی_از_قرآن●↶ ۱۲ آبان ۱۴۰۱
🔰 حجت الاسلام والمسلمین قرائتی
👈 حقّ مال و ثروت در رساله حقوق امام سجاد علیهالسلام
#استاد_قرائتی
#درس_هایی_از_قرآن
1401.07.21.pdf
476.2K
📞 #فایل_PDF برنامه #درسهایی_از_قرآن●↶ 21 مهر 1401
🔰 حجت الاسلام والمسلمین قرائتی
👈 وظیفهی ما نسبت به رسول خدا صلّیاللهعلیهوآله
🎙#استاد_قرائتی
#درس_هایی_از_قرآن
1401.08.05.pdf
231.4K
نسخه موبایلی فایل PDF هفته سوم مسابقه درس هایی از قرآن
👤 حجت الاسلام والمسلمین قرائتی
✍️ موضوع: حقّ دوست و دشمن در رساله حقوق امام سجاد علیهالسلام
🗓 تاريخ پخش: ۱۴۰۱/۰۸/۰۵
#استاد_قرائتی
#درس_هایی_از_قرآن
38518537395761.pdf
8.37M
📗 کتاب ندای رحمت
ویرایش جدید
همراه با تغییرات
جهت استفاده تمامی مدارس و همکاران محترم
https://Telegram.me/Amoozgarghalesard
https://eitaa.com/bahramkiani54
http://sapp.ir/bahramkiani54
!!!!_the_best_channels_!!!!_1_Converted_Merged_1329972491.pdf
21.67M
📚جزوه تاریخ یازدهم انسانی
کل تاریخ یازدهم در ۱۵ صفحه
پایه یازدهم
https://Telegram.me/Amoozgarghalesard
https://eitaa.com/bahramkiani54
http://sapp.ir/bahramkiani54
!!!!_the_best_channels_!!!!_1_Converted_Merged_9.pdf
17.59M
جزوه روانشناسی پایه یازدهم انسانی
دبیر آقای خاکساری
https://Telegram.me/Amoozgarghalesard
https://eitaa.com/bahramkiani54
http://sapp.ir/bahramkiani54
آموزش-مشاوره-تلفنی-سراسری.pdf
926.3K
سوالات ضمن خدمت
آموزش مشاوره تلفنی
استان:تمام استان ها
مدت دوره: ۱۲ ساعت
آزمون: ۱۴ الی ۲۳ آبان
تکرار آزمون: ۲۴ الی ۲۶ آبان
38437453076133.pdf
5.98M
📖دستورالعمل اجرایی پایگاه بهداشت و تغذیه سالم مدارس
📖سال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۱
۱-فهرست مواد غذایی قابل عرضه
۲-مواد غذایی غیرمجاز
۳-فرم ثبت مشاهدات بازدید و مجوز فعالیت
https://Telegram.me/Amoozgarghalesard
https://eitaa.com/bahramkiani54
http://sapp.ir/bahramkiani54
☘🍃☘🍃☘
🍃🌸بعضی از ویژگی های گفتار نیک از منظر قرآن کریم:
۱-آگاهانه باشد.
"لا تَقْفُ ما لَيْسَ لَكَ بِهِ عِلْمٌ"
۲-نرم باشد.
"قَوْلاً لَّيِّناً" زبانمان تیغ نداشته باشد.
۳-حرفی که می زنیم خودمان هم عمل کنیم.
"لِمَ تَقُولُونَ ما لا تَفْعَلُونَ"
۴-منصفانه باشد.
"وَإِذَا قُلْتُمْ فَاعْدِلُوا"
۵-حرفمان مستند باشد.
"قَوْلًا سَدِيدًا"
منطقی حرف بزنیم.
۶-ساده حرف بزنیم.
"قَوْلاً مَّیْسُورًا"
پیچیده حرف زدن هنر نیست. "روان حرف بزنیم"
۷-کلام رسا باشد.
" قَوْلاً بَلِیغًا"
۸-زیبا باشد."قولوللناس حسنا"
۹-بهترین کلمات را انتخاب کنیم. "یَقُولُ الَّتی هِیَ أحْسَن"
۱۰-سخن هایمان روح معرفت و جوانمردی داشته باشد.
"و قولوا لهم قولا معروفا"
۱۱-همدیگر را با القاب خوب صدا بزنیم.
"قولاً كريماً"
۱۲-کمک کنیم تا درجامعه حرف های پاک باب شود.
"هدوا الی الطّیب من القول"
https://Telegram.me/Amoozgarghalesard
https://eitaa.com/bahramkiani54
http://sapp.ir/bahramkiani54