هدایت شده از دبیرخانه فلسطینِ قوه مقننه
-1207886079_1037652916.pdf
1.11M
همراه گرامی؛ سلام و وقت بخیر؛ به پیوست ویژه نامه طوفان الاقصی شماره ۹۸ از منشورات تولیدی دبیرخانه تقدیم می شود
#طوفان_الاقصی #ویژه_نامه
با کلیک بر @icspi1 به کانال اطلاع رسانی دبیرخانه کنفرانس فلسطین مجلس شورای اسلامی بپیوندید
🇵🇸🇮🇷
ارتباط با روابط عمومی: @icspi313
هدایت شده از دبیرخانه فلسطینِ قوه مقننه
50.pdf
875.1K
همراه گرامی؛ سلام و وقت بخیر؛ به پیوست جدیدترین گزارش راهبری تحولات فلسطین و سرزمین های اشغالی (راهبرد ۵۰) از منشورات تولیدی دبیرخانه تقدیم می شود
#راهبرد #گزارش_راهبردی #طوفان_الاقصی
با کلیک بر @icspi1 به کانال اطلاع رسانی دبیرخانه کنفرانس فلسطین مجلس شورای اسلامی بپیوندید
🇵🇸🇮🇷
ارتباط با روابط عمومی: @icspi313
هدایت شده از اجتهاد
🌙همه چیز درباره هلال ماه رمضان ۱۴۴۵
#استهلال
👈 در «اجتهاد» بخوانید: http://ijtihadnet.ir/?p=75075
🆔 https://eitaa.com/ijtihad
هدایت شده از اجتهاد
ماه نامه هلال شماره 144 ویژه وضعیت هلال ماه مبارک رمضان 1445 هجری قمری.pdf
3.87M
🏷 دریافت ماهنامه هلال، ویژه وضعیت هلال ماه ماه مبارک رمضان ۱۴۴۵ هجری قمری
#استهلال
👈 همه چیز درباره هلال ماه رمضان: http://ijtihadnet.ir/?p=75075
🆔 https://eitaa.com/ijtihad
هدایت شده از اجتهاد
🌙پیشبینی رؤیتپذیری هلال ماه مبارک رمضان ۱۴۴۵ قمری در ایران
✔️مطابق مبنای «کفایت رؤیت هلال با چشم مسلّح» و «اشتراط اتّحاد افق» (مبنای فقهی حضرت آیتالله خامنهای) و مبنای «لزوم رؤیت هلال با چشم عادی» و «اشتراط اتّحاد افق» (مبنای فقهی حضرات آیات عظام امامخمینی(ره)، گلپایگانی(ره)، اراکی(ره)، سیستانی، شبیری زنجانی، مکارم شیرازی، سبحانی، جوادی آملی)
۱- رؤیت هلال با چشم مسلّح در غروب یکشنبه ۲۰ اسفند ۱۴۰۲ شمسی برابر با ۱۰ مارس ۲۰۲۴ میلادی، در سراسرِ ایران، ناممکن است.
2- در غروب دوشنبه ۲۱ اسفند ۱۴۰۲ شمسی (و ۲۹-۳۰ شعبان ۱۴۴۵ قمری در ایران) برابر با ۱۱ مارس ۲۰۲۴ میلادی، هلال در سراسر ایران بهراحتی با چشم مسلّح و عادی دیده میشود و سهشنبه ۲۲ اسفند ۱۴۰۲ شمسی برابر با ۱۲ مارس ۲۰۲۴ میلادی، روز اوّل ماه مبارک رمضان ۱۴۴۵ قمری خواهد بود.
#استهلال
👈 مبانی دیگر مراجع: http://ijtihadnet.ir/?p=75082
🆔 https://eitaa.com/ijtihad
هدایت شده از مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی
دیدار دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی با مفتی عمان
🔹دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی که در رأس هیأتی به عمان سفر کرده است، با شیخ «احمد بن حمد الخلیلی» مفتی عمان دیدار و گفتوگو کرد.
@taqrib_fa
هدایت شده از مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی
به گزارش روابط عمومی مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی، حجت الاسلام و المسلمین دکتر حمید شهریاری در این دیدار ضمن استقبال از مواضع مفتی عمان در حمایت از مردم فلسطین و مقابله با استکبار جهانی و حمایت از مردم یمن، از تلاش های ایشان در ایجاد وحدت بین مذاهب اسلامی قدردانی کرد.
دکتر شهریاری با دعوت از شیخ احمد بن حمد الخلیلی جهت حضور در کنفرانس وحدت اسلامی، اظهار داشت: امروز مسئولیت ما علما بیشتر شده است؛ چرا که برخی با انحراف از اسلام، دچار تفرقه شدهاند.
وی با اشاره به زمینه های مختلف برای همکاری از جمله در زمینه تبادل هیأت های علمایی شیعه و اهل سنت، افزود: ما چندین کنفرانس منطقهای وحدت را برگزار کردهایم و پیشنهاد میدهیم، در عمان نیز چنین کنفرانسی برگزار شود.
دبیر کل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی در ادامه به تشریح مفهوم آزادی از دیدگاه اسلام پرداخت و اظهار داشت: هرآنچه که با وجدان انسان منطبق نباشد، آزادی نیست؛ آزادی باید با مرزهای الهی مرزبندی شده باشد که اگر از این مرزبندی خارج شود، مصداق ظلم است.
وی افزود: آزادی یک ارزش اسلامی است؛ اما امروز تفکر لیبرالیسم که برای آزادی مرزی قائل نیست، بر جوانان ما تأثیر گذاشته است و آنها نیاز به ترجمه جدیدی از تفکر آزادی دارند.
دکتر شهریاری در بخشی از سخنان خود به معرفی «موسوعه آیتالله تسخیری» که به همت پژوهشگاه مطالعات تقریبی مجمع تقریب انتشار یافته است، پرداخت و گفت: کلیه آثار آیت الله تسخیری در این موسوعه جمع شده است؛ میخواهیم چنین موسوعهای از شما نیز داشته باشیم و آن را به صورت نسخه الکترونیکی نیز ارائه دهیم تا در اختیار جهان اسلام قرار گیرد.
دبیرکل مجمع تقریب در ادامه به تشریح کتابچه "امت واحده اسلامی و اتحادیه کشورهای اسلامی"، چارچوب مفهومی و مستندات آن پرداخت و گفت: این اثر تلاشی در راستای تبیین الگوی مفهومی امت واحده در اسلام و ارائه معماری جدید برای وحدت جهان اسلام است که در قرآن از آن به «امة واحدة» یاد شده است. این اثر مبتنی بر یافتههایی از قرآن، حديث، فرمايشات امامین انقلاب و تجربههای گذشته فعالان حوزۀ تقريب بوده که در پنج محور اصلی تدوین یافته است؛ پرهیز از تفرقهگرایی و تعرض به یکدیگر در جهان اسلام، همکاریهایی که در جهان اسلام باید محقق گردد، همافزایی که باید بین کشورهای اسلامی شکل بگیرد، خودسازی در ملل و دول اسلامی و رشد معنوی و اخلاقی در فضای عمومی و دولتی جوامع اسلامی از جمله محورهای این کتاب است.
شیخ احمد بن حمد الخلیلی، مفتی عمان نیز با استقبال از حضور دکتر شهریاری و هیأت همراه ایشان، به تشریح مواضع و روابط خوب ایران و عمان پرداخت و پیرو سخنان دبیرکل مجمع تقریب برای همکاری بیشتر بین دو کشور در زمینههای مختلف علمی، فرهنگی و ... اعلام آمادگی کرد.
وی همچنین با بیان اینکه سال ها از نزدیک با مرحوم آیت الله تسخیری مراوده داشته و همکاری کرده است، از تلاش های بی وقفه ایشان برای اعتلای جهان اسلام قدردانی کرد.
@taqrib_fa
هدایت شده از خبرگزاری حوزه
🌐 تهیه بسته محتوایی ویژه مبلغان در ماه رمضان در شبکه معارف اهلبیت(ع) به ۲۶ زبان
◻️ بسته محتوایی ویژه مبلغان در ماه مبارک رمضان در شبکه معارف اهلبیت(ع) به همت معاونت علمی و فرهنگی مجمع جهانی اهلبیت(ع) در دسترس علاقهمندان قرار گرفت.
◻️علاقهمندان برای دسترسی به این بسته محتوایی میتوانند به شبکه معارف اهلبیت(ع) به آدرس https://abknowledge.net و انتخاب بنر مجموعه موضوعی ماه مبارک رمضان مراجعه نمایند.
@HawzahNews / حوزهنیوز
هدایت شده از کانال خبری تحلیلی بصیرت
💢ارزیابی عملکرد دولت در تحقق شعار سال
🔹سال ۱۴۰۲ در حال اتمام است و اکنون وقت آن رسیده که در قالب آمار، عملکرد دولت را در زمینه تحقق شعار سال به منزله یکی از مهمترین برنامههای کوتاهمدت ارزیابی کنیم. شعار امسال دو بخش مجزا دارد:
🔰۱ـ رشد تولید:
🔸در این زمینه دولت با حضور مستقیم در بنگاههای تولیدی و اقدامات مؤثر در جهت حمایتهای گسترده از آنها توانست بالغ بر چندهزار بنگاه اقتصادی راکد را فعال کند و همزمان بخشی از موانع تولید را کاهش دهد که تحسینبرانگیز است. رشد تولید میتواند شامل محاسبه نفت یا بدون محاسبه نفت درنظر گرفته شود. بدیهی است که تولید کشور با لحاظ نفت، رشد داشته است؛ اما از آنجا که فروش نفت میتواند شامل متغیرهای گوناگون، از جمله برخی مسائل بینالمللی و خارج از دولت باشد، آن را در نظر نمیگیریم، تا قضاوت عادلانهتری داشته باشیم.
🔹بر این اساس و با در نظر گرفتن تولید ناخالص داخلی کشور (بدون نفت)، منطبق بر گزارش مرکز آمار ایران به قیمتهای سال ۱۳۹۰، رشد تولید ناخالص داخلی در سه فصل بهار، تابستان و پاییز، به ترتیب ۶/۱، ۴/۲ و ۲/۵ درصد بوده است. در هر سه فصل به جز گروه کشاورزی و گروه تأمین آبـ برقـ گاز، سایر بخشها رشد داشتهاند. با این تفاصیل دولت برای اینکه بتواند رشد بدون نفت بیشتری از سال قبل (۴/۵ درصد) داشته باشد، باید رشد تولید ناخالص داخلی در زمستان را به بالای ۵/۲ درصد برساند که البته دور از دسترس نیست.
🔰۲ـ مهار تورم: تورم را میتوان از دو منظر بررسی کرد:
🔸الفـ تورم تولیدکننده: طبق گزارش بانک مرکزی، تورم نقطه به نقطه شاخص بهای تولیدکننده با کاهش ۱۴/۴ واحد درصدی، از ۲۴/۴ درصد در اسفندماه ۱۴۰۱ به ۲۸ درصد در بهمنماه سال جاری رسیده است. البته همچنان نهادههای اولیه با قیمتهای بالا و خارج از توان بنگاه، به بخش تولید میرسد.
🔹بـ تورم مصرفکننده: ضلع دیگر تورم، تورم مصرفکننده است که در آن تورم سالانه از ۴/۹ درصد در فروردین امسال به ۲/۵ درصد در بهمن رسیده است. تورم نقطهای نیز از ۵۹/۸ درصد در فروردین امسال به ۳۵/۸ درصد در بهمن کاهش یافته است و همچنین تورم ماهیانه از ۳/۷ در فروردین امسال به ۱/۴ درصد در بهمن رسیده است.
🔸این آمار به خوبی گویای عملکرد مثبت دولت در مهار تورم است. البته منظور ما از مهار تورم به معنای جلوگیری از رشد فزاینده سطح عمومی قیمتهاست. وگرنه کاهش و مهار تورم، آنچنان که مورد انتظار مردم است، همچنان حاصل نشده است. با وجود این و نظر به آنچه نگاشته شد، میتوان گفت تلاشهای دولت در تحقق شعار سال خوب بوده است.
#گزارشروز
┄┅┅┅┅♦️BASIRAT♦️┅┅┅┅┄
🇮🇷| basirat.ir
🇮🇷| @basirat_fa
هدایت شده از کانال خبری تحلیلی بصیرت
💢صفحه اول روزنامههای یکشنبه ۲۰ اسفند ماه ۱۴۰۲
┄┅┅┅┅♦️BASIRAT♦️┅┅┅┅┄
🇮🇷| basirat.ir
🇮🇷| @basirat_fa
هدایت شده از کانال خبری تحلیلی بصیرت
💢صفحه اول روزنامههای یکشنبه ۲۰ اسفند ماه ۱۴۰۲
┄┅┅┅┅♦️BASIRAT♦️┅┅┅┅┄
🇮🇷| basirat.ir
🇮🇷| @basirat_fa