به نام عشق ، بنام مدافعان حرم
سرم فدای امام مدافعان حرم
اگر که قسمت من نیست تاحرم بروم
بخوان مرا تو غلام مدافعان حرم
@bakeri_channel
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
..
بسم الله
#باد_زمان
#شهید_سید_مرتضی_آوینی
#زمان
#جبهه
#یاد_خدا
#انصار_المهدی (عج)
.
.
.
شادی ارواح طیبه شهدا و امام شهدا صلوات
.
.
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
@bakeri_channel
نهم ربیع الاول، پیام رسان بهار ظهوری است که گلهای زیبای زندگی
همچون عدل، قسط، عزت، عشق، صفا، صمیمیت، گذشت
ایثار و ایمان و احسان در آن می شکفد.
عید شما مبارک
@bakeri_channel
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شرمنده شهدا هستیم...
شادی روح شهدا صلوات
#اللهم_صل_على_محمد_وآل_محمد
#شلمچه#دجله#جزایر مجنون#فکه#دوکوهه #اروند
کانال سرداران شهید باکری
http://eitaa.com/joinchat/2508062722C6120c4e54a
💚خواب مہدی (عج) را ببینید شب بخیر✋
💚بوسه از پایش بچینید شب بخیر✋
💚خواب زهرا(س)را ببینید شب بخیر✋
💚هدیه از مادر بگیرید شب بخیر✋
💚شبتون مهدوی ،
💚دمتون مادری،
💚نفستون حیدری...
💚یاعلی مدد✋
امشب ای ماه به درد دل من تسکینی
آخر ای ماه تو همدرد من مسکینی
شبتان آرام
به آرامش سیدالشهداء لشگر ۳۱عاشورا سردار شهید آقا مهدی باکری
🌷ﻭﯾﮋﮔﯽ ﻫﺎﯼ ﺍﺧﻼﻗﯽ #ﺷﻬﯿﺪآقاﻣﻬﺪﯼ ﺑﺎﮐﺮﯼ :
#ﺷﻬﯿﺪمهدیﺑﺎﮐﺮﯼ، ﭘﺎﺳﺪﺍﺭ ﻧﻤﻮﻧﻪ،ﻓﺮﻣﺎﻧﺪﻫﯽ ﻓﺪﺍﮐﺎﺭ ﻭﺍﯾﺜﺎﺭﮔﺮ، ﺧﺪﻣﺘﮕﺰﺍﺭﯼ ﺻﺎﺩﻕ، ﺻﻤﯿﻤﯽ،
ﻣﺨﻠﺺ ﻭ ﻋﺎﺷﻖ ﺣﻀﺮﺕ ﺍﻣﺎﻡ ﺧﻤﯿﻨﯽ(ره) ﻭﺍﻧﻘﻼﺏ ﺍﺳﻼﻣﯽ ﺑﻮﺩ.
@bakeri_channel
هزار قصہ نوشتیم
بر صحیفـــــہ ی دل...
هنوز عشــــق تو
عنوان سرمقالہی ماست...
#شهـدا_امام_زادگانِ_عشــق_اند
@bakeri_channel
در این شلــــوغے دنیـــــ
ا فراموشتــــان نڪردیم
در شلوغـــــے قیامتـــــ فراموشمـــان نڪنید
آے شہـــــداء ....❤️
@bakeri_channel
📸 شهیدی که از شدت بی خوابی مویرگ های چشمش پاره شده بود و خون میآمد.
#شهید_حمید_باکری
@bakeri_channel
ما سینه زدیم بی صدا باریدند
ازهرچه که دم زدیم آنها دیدند
ما مدعیان صف اول بودیم
از آخر مجلس شهدا را چیدند.
کانال سرداران شهید آقا مهدی و حمید آقا باکری 👇👇
@bakeri_channel
🌴 ناگفتههای کربلای چهار از زبان جاماندهای از غواصان گردان یونس .
قسمت اول 🌴🌴🌴
هیجگاه در خطشکنی خجالت زده نشدیم/ حاج حسین دلش میخواست بهترینها در گردان یونس باشند
«یونس» کم از «یوسف» نداشت! «یوسف» را به چاه انداختند و «یونس» را به دل دریا... «یونس» و «یوسف» هر دو یک غم مشترک داشتند و آن غم دوری بود! غم چشم به راهی کنعانیها. غمی که نه تنها سوی چشمان یعقوبها را گرفت، بلکه طاقت را از جان آنها برد.
«حاج مهدی مظاهری»؛ رزمندهای است که «گردان یونس» را به خوبی میشناسد و افتخار همراهی با آن را در سالهای جنگ و آتش و در آب و خشکی تجربه کرده است! مردی که الفبای دلاورمردیهای «یونس» را واژه به واژه و کلمه به کلمه در خاطرش به یادگار نگه داشت است...
دستان حاج مهدی هم گویای حرفهای زیادی است که شاید هیچگاه به زبان نیاورده و محدودیت زمان ما را مجبور میکند از کنار آن حرفها بگذریم!
در فرصتی که در کنار او بودیم حرفها و ناگفتههای زیادی از کربلای چهار، اروند، گردان یونس، ام الرصاص و ... شنیدیم. او برایمان یونس را به معنای واقعی به تصویر کشید و از تلخ و شیرین کربلای چهار گفت. با ما در این گفتگو همراه باشید.
اولین عملیاتی که در مناطق ذوعارضه یعنی خشکی و آب (عمليات آبي خاكي) انجام گرفت ، کدام عملیات بود؟
اولین عملیات آبی خاكي همان عملیات خیبر بود که منجر به تصرف جزایر مجنون درمنطقه هورالعظيم شد. در آن عملیات نه با سازمان گستردهای بلکه تعدادی نیرو به شکل غواص آنهم صرفا برای شناسایی استفاده شد. چون آن موقع عراقیها هم آنچنان آمادگی عملیات ما در منطقه هور را نداشتند و می شد از غافلگیری شان استفاده کرد و با بلم و قایق به اهداف نزدیک شد وباتصرف منطقه نفت خيز جزايرمجنون اراده خودرابه دشمن تحميل كنيم واحقاق حق كنيم. ولی به هرحال در همان عملیات خیبر، فكر تاسیس و راه اندازی سازمان گردانهای آبی خاکی و غواص و لزوم بودنشان درذهن فرماندهان بوجودآمد.
و اولین بار در همان عملیات خیبر از نیروی غواص استفاده شد؟
بله بصورت خيلي محدود
واحدها یا گردانهای غواص چگونه سازماندهی و ایجاد شدند؟
از ابتدای سال 63 که بحث عبور از آب و انجام عملیات در مناطقی که بخشی از آن یا همهاش را آب گرفته مطرح شد و لزوم داشتن نیروهایی با توانمندی رزم همزمان در آب وخشكي مورد توجه قرار گرفت و سپاه نیز هر لشکری را موظف کرد تا تعدادی نیروی زبده و باسابقه جنگ را برای آموزش غواصی انتخاب و براي آموزش معرفي نمایند به گونهای که این افراد پس از آموزش وبرگشت به يگان خود هسته اولیه گردانهاي غواص در لشکر و تیپهای خودشان شده وبا انتخاب و آموزش نيروهاي بيشتر در حقیقت سازمانی منتاسب با آن یگان را با این ماموریت خاص تشکیل دهند.
کدام یگانهای غواصی مربوط به نیروهای اعزامی از اصفهان بودند؟
البته استان اصفهان دو لشکر رزمی و تعدادی یگانها و سازمانهای پشتیبانی رزمی را در جنگ داشت یعنی لشکر 8 نجف اشرف و لشکر 14 امام حسین(ع) که هر دو لشکر گردان غواص داشتند.
گردان غواص حضرت یونس به دستور فرمانده لشکر امام حسین(ع)؛ شهید حاج حسین خرازی ایجاد شد كه البته در ارتباط تنگاتنگ با واحد اطلاعات عملیات لشکر بود.
چرا ساختار و شاکله گردان حضرت یونس به واحد اطلاعات عملیات لشکر امام حسین گره خورد بود؟
با توجه به این که بیشتر عملیاتهای گردان یونس عمليات ویژه محسوب می شد و از حساسیتهای خاصی برخوردار بود، از طرفي افرادي هم كه مسوليت فرماندهي گردان را داشتند نيروهاي واحد اطلاعات عمليات بودند، سازمان این گردان از اول به واحد اطلاعات عملیات لشکر گره خورده بودند البته مزيتهاي ديگري هم داشت. این ارتباط تنگاتنگ باعث مي شد، هم كادر گردان از ویژگی نیروهای اطلاعات برخوردار باشند و خودشان شناسايي براي عمليات انجام بدهند و اطلاعات دشمن را کاربردیتر و قابل استفادهتر جمع آوری و شناسایی کنند و هم در زمان عملیات، با اشرافيت و موفقتر عمل كنند.
چه شد که تصمیم بر انجام عملیات کربلای چهار گرفته شد؟
ادامه دارد...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹فیلم | لحظه شهادت شهید حمید آقا باکری از زبان سردار شهید احمد کاظمی
باما همراه باشید☺️
#در_کانال_سرداران_شهید_باکری
#لینک_کانال⏬⏬⏬
http://eitaa.com/joinchat/2508062722C6120c4e54a
🌴 ناگفتههای کربلای چهار از زبان جاماندهای از غواصان گردان یونس .
قسمت دوم
چه شد که تصمیم بر انجام عملیات کربلای چهار گرفته شد؟
عملیات کربلای چهار شامگاه سوم دی ماه 65 انجام شد. در آن زمان فضای سیاسی و مدیریتی کشور با ملاحظاتی روبرو بود. در تصمیم گیریها عنوان شده بود که اگر ما یکی دو عملیات بزرگ با دستاوردهای مهم و تعیین کنندهای انجام دهیم، در تحمیل اراده ما به دشمن خیلی موثر خواهد بود و در تعيين خاتمه و سرنوشت جنگ تاثير
عمده خواهد داشت. عملیات کربلای چهار قرار بود بعد از عملیات بزرگ والفجر 8 انجام شود و در این فاصله فقط چند عملیات کربلای 1 تا 3 انجام شده بود که اینها نسبتا عملیاتهای کوچکی بودند. به هرحال تصمیم گیری انتخاب وانجام عمليات در منطقه عملیات کربلای 4 كه به نوعی قبل ازعمليات والفجر 8 در ذهن مسوولین شکل گرفته بود اما عواملي باعث انجام عمليات دراين تاريخ شدتا بتوان این عملیات را با همه اهداف و ابعاد موفقتر انجام داد. اين عمليات درصورت توفيق كامل باعث قطع ارتباط عراق بابخش عظيمي ازمناطق استراتژيك خود در جنوب از جنوب شهربصره تا فاو مي شدو دستاورد نظامي و تبليغاتي فوق العاده اي براي ما ميداشت.
تامین نیروی غواص برای عملیات چگونه انجام شد؟
از آنجایی که عملیات کربلای 4 عملیاتي آبی-خاکی بود ومهم بود و عبور از رودخانه در آن وجود داشت، از طرفي لشكر امام حسين(ع) هم مسوليت عمده و بزرگي بعهده داشت، گردان يونس بايد با پنج گروهان غواص وارد عمل مي شد و در پنج نقطه بطور همزمان به مواضع دشمن حمله و با گرفتن سرپل در مواضع و ساحل دشمن امكان پياده شدن و ورود نيروهاي عمده و ادامه دهنده عمليات را در منطقه تحت اختيار دشمن فراهم مي كرد.
تعدادحدود 1700نفر نیرو وارد گردان شدند كه پس از آزمونهاي جسمي و روحي و آموزشهاي سخت و طاقت فرساي آبي و غواصي تعداد 450 نفر از آنها باقي مانده و براي عمليات انتخاب شدند.
آموزشها به چه نحوی بود؟
معمولا ما به طور متوسط دو سه ماه قبل از اين نوع عملیات، فرصت داشتیم این نیرو را جهت عملیات آموزش داده و آماده کنیم. آموزشها در ابتدا از شنا شروع میشد، بعد آشنایی با تجهیزات غواصی و استفاده از آنها، بعد حمل تجهیزات و سلاح سازمانی خود در آب ضمن اینکه هر غواص بتواند در آب خودش را مدیریت کند. همچنین نیروی غواص باید سازمان خود را در آب حفظ کرده و قادر باشد همان جنگی که بر روی زمین انجام میدهد را در آب به شکل متفاوتی دنبال نماید. به نظرم این موارد به خوبی آموزش داده میشد و آنچه که در واقع بضاعت و توان بود که البته کم هم نبود در اختیار نیروها قرار می گرفت.
مثلا وضعیت به گونه ای بود که غواصان در آب میتوانستند متعادل مانده و به صورت عمودی بایستند و مثل روی زمین به اهداف فرضی با آرپیچی و سلاحهای دیگر و با کمترین خطا شلیک کنند. البته معنويات و روحيه شهادت طلبي و ايثار نقش عمده در اين توانايي داشت. واقعا الآن كه خاطرات رامرور ميكنم بعضي كارهاي انجام شده، ناممكن و محيرالعقول بنظر ميرسد. و اگر نبود عشق رزمندگان به امام ومردم و اگر نبود معارف ديني و اعتقادي وشناخت و ارادت به اهلبيت پيامبر اصلا اين كارها ممكن نبود.
نيروها به مدت دوماه مرتب صبح تا شب در سرماي مرطوب و استخوان سوز خوزستان آموزش و تمرينات انجام ميدادند و علاوه برآن يك شب در ميان تمرين و مانور شبانه داشتند. با انگيزه جهادي وشهادت طلبانه اين دوماه به اندازه شش ماه آموزش جوابگو بود و موثر.
بچهها جزییترین آموزشها را نیز دیده بودند. مثلا نحوه عطسه کردن در آب را به آنها یاد داده بوديم که اگر مثلا سرفه یا عطسه به سراغ شان آمد و نزدیک مواضع دشمن بودند، چگونه آن را کنترل کنند که دشمن متوجه حضورشان در آن محدوده نشود.
توجه حاج حسین به گردان یونس به خصوص در عملیات کربلای چهار چه اندازه بود؟
ادامه دارد
برای همه دنیا دعا کن🙏
مثل پروردگار که مهربانی اش بر همه سایه افکنده است...
ای دوست...
مرا دعا کن
شاید نزدیکتر از من به خدا ایستاده ای
سلام. صبح تون بخیر🌹
امروز و هر روزتون قشنگ🌹
@bakeri_channel