☑️منظور این نادان «یک نفر در هر ۱/۵ متر مربع» اینجوریه!
📣 قمنـــا صدایی رســا برای مردم قم
https://eitaa.com/joinchat/577568949C46f0444b72
پینوشت: به عنوان یک مهندس معمار که مقیاس و ابعاد و اندازهها را به خوبی میفهمم و به عنوان قطرهای ناچیز از دریای بیکران جمعیت تشییع که به علت فشردگی جمعیت، مجبور شدم که ساعتها وقت بگذارم تا مسیری کوتاه را بپیمایم همه کسانی که از انبوه این جمعیت در خشم هستند را برادرانه توصیه میکنم که بیش از این برای زیر سوال بردن این جمعیت کم نظیر، دست و پای بیجا نزنند و خود را مضحکه عام و خاص نکنند و به جنگ با اراده خدای متعال نروند. رئیسی برای خدا از آبروی خود گذشت و خدایی شد و به همین دلیل هم اراده خدا بر عزت او تعلق گرفت و دیگر هیچ احدی با هیچ دستآویزی نمیتواند اراده خدا درخصوص عزت او را نقض کند: تُعِزُّ مَنْ تَشاءُ وَ تُذِلُّ مَنْ تَشاء (آل عمران/۲۶).
بلد طیب/کانال رسمی دکتر منان رئیسی
https://eitaa.com/baladetayyeb
رَبِّ أَدْخِلْنِي مُدْخَلَ صِدْقٍ وَأَخْرِجْنِي مُخْرَجَ صِدْقٍ وَاجْعَلْ لِي مِنْ لَدُنْكَ سُلْطَانًا نَصِيرًا: پروردگارا مرا با صداقت وارد کن و با صداقت خارج ساز؛ و از سوی خود، حجتی یاری کننده برایم قرار ده (اسرا/۸۰).
روزهای خدمت: ۱ ؛ فرصت خدمت: ۱۴۶۰
خدایا چنان کن سرانجام کار، تو خوشنود باشی و ما رستگار
بلد طیب/کانال رسمی دکتر منان رئیسی
https://eitaa.com/baladetayyeb
بلد طیّب/منان رئیسی
این روزها که سه گانههایی نظیر "زن، زندگی، آزادی" باب شده است، پیشنهاد میشود دیدن این کلیپ با موضوع
ساتر و مستور، بیت و ربالبیت
🔹سلام خدا بر مرحوم آیت الله حائری شیرازی که چنین فرمود: "زن وقتی حجاب دارد، یعنی من نیاز ندارم که شما مرا ببینید؛ من نیاز ندارم که شما به من دقت کنید. یعنی من از این مسائل مستغنی هستم. این، نوعی علامت است. این پوشش، پرچم استغنای زن است. مرد هم همینطور". در تکمیل این فرمایش عرض میشود که همسر مطلوب، همسری است که ضمن آنکه پوشیده و مستور است، پوشاننده و ساتر نیز باشد. پوشاننده چه چیزی؟ پوشاننده عیوب همسرش. به تعبیر قرآن کریم، "هُنَّ لِبَاسٌ لَكُمْ وَأَنْتُمْ لِبَاسٌ لَهُنَّ: آنها پوشش شمايند و شما پوشش آنهاييد" (بقره/۱۸۷).
🔹اما توامان شدن پوشانندگی و پوشیدگی (ساتر و مستور) منحصر به بانوی خانه (رب البیت) نیست و خود بیت نیز باید مشمول این ویژگیهای توامان باشد. به نحوی که در سبک زندگی اسلامی، بیت مطلوب بیتی است که ضمن آنکه ساکنانش را از معرض ناملایمات طبیعی (همچون گرما و سرما و باد و باران و ...) میپوشاند خودش نیز پوشیده و مستور باشد تا سیمایش به سمت درون باشد و از معبر بیرون، به درون آن اِشراف وجود نداشته باشد. این نوع بیت حریممند، همچون زن باحجابی که مستغنی است، استغنای فرهنگی و بینیازیاش از تبرّجات معمارانه را با این نوع الگوی کالبدیِ حریممند اعلام میدارد.
🔹در چنین صورتی است که توامان شدن پوشانندگی و پوشیدگی در الگوی کالبدی بیت، به آرامش بخش شدن آن منتج میشود: "وَاللَّهُ جَعَلَ لَكُمْ مِنْ بُيُوتِكُمْ سَكَنًا: و خدا برای شما از خانههایتان محل آرامش قرار داد" (نحل/۸۰). دقیقا همانطور که ربالبیتی آرامش بخش است که ضمن آنکه خودش پوشیده و مستور است، پوشاننده عیوب همسرش نیز باشد تا بتواند مایه آرامش او شود: "وَ مِنْ آيَاتِهِ أَنْ خَلَقَ لَكُمْ مِنْ أَنْفُسِكُمْ أَزْوَاجًا لِتَسْكُنُوا إِلَيْهَا: و از نشانههای او این است که برای شما از جنس خودتان همسرانی آفرید تا در کنارشان آرامش یابید" (روم/۲۱).
🔹از دلایل کاهش قابل توجه آرامش در زندگیهای معاصر همین است که برخلاف گذشته، دیگر نه بسیاری از ربالبیتها همچون گذشته مستور و ساتر هستند و نه بسیاری از بیتها همچون گذشته پوشیده و پوشاننده. قبلا در لینک زیر، موشن گرافی جذابی با همین موضوع تقدیم شده بود:
https://eitaa.com/baladetayyeb/11
بلد طیب/کانال رسمی دکتر منان رئیسی
https://eitaa.com/baladetayyeb
727.4K
در شهرداری تهران دقیقا چه خبر است؟!
بلد طیب/کانال رسمی دکتر منان رئیسی
https://eitaa.com/baladetayyeb
نه کلید نه چکش؟!
قصد داشتم تا پایان مهلت ثبت نام نامزدهای ریاست جمهوری و مشخص شدن آرایش سیاسی انتخابات، نفیا یا اثباتا درباره نامزدهای محترم صحبت نکنم. اما چون حامیان این برادر گرامی با بازنشر این شعار، عملا در حال تعریض و طعنه به برخی نامزدهای جبهه انقلاب هستند لازم دانستم عرض کنم که شخصا طعم چکش را در دولتی که تمام و کمال مورد حمایت ایشان بود چنان با عمق جان چشیدم که حتی اگر تا قیام قیامت هم بگویند نه به چکش باور نخواهم کرد! کما اینکه حجم حمایت سنگین ایشان از دولتی که با شعار کلید بر سر کار آمد ولی عملا با بیعملی، همه را سر کار گذاشت چنان بود که هرگز جدایی ایشان از قصه پرغصه کلید و کلیدسازان خیالی را باور نخواهم کرد! انشاالله طی روزهای آینده موضع شفافتر خود درخصوص انتخابات ریاست جمهوری را از طریق همین کانال تقدیم خواهم کرد.
پینوشت: قبلا در لینک زیر، یک نمونه از طعم چکشهایی که در دولت سابق چشیدهام را شرح دادهام:
https://eitaa.com/baladetayyeb/532
بلد طیب/کانال رسمی دکتر منان رئیسی
https://eitaa.com/baladetayyeb
آفتابه لگن هفت دست، شام و ناهار هیچی؟!
به نظر میآید برادر ارجمندمان کمی در استفاده از هوش مصنوعی عجله کردند؛ زیرا هوش مصنوعی چون مصنوعی است، قابلیت صدور هشدار برای گامهای بعدی چالشهای رسانهای را ندارد فلذا حواسش نبوده که به ایشان یادآوری کند که نظارت بر اجرای قوانین هم در اولین مرحله و در بالاترین سطح، وظیفه ایشان بوده!
متهم ردیف اول اینکه قوانین متعددی در زمینه مبارزه با فساد تصویب شود ولی در عمل، اغلب قریب به اتفاق آنها به درستی اجرا نشود چه کسی است؟! با عرض معذرت این نوع کارنامه سازی و ردیف کردن قوانین متعدد مبارزه با فساد، بدون آنکه در عمل و کف میدان اتفاق موثری برای مردم افتاده باشد برای حقیر یادآور این ضرب المثل است: آفتابه لگن هفت دست، شام و ناهار هیچی!
بلد طیب/کانال رسمی دکتر منان رئیسی
https://eitaa.com/baladetayyeb
دیشب توفیق داشتم تا در محضر یکی از علما که هم جنبههای علمی و هم جنبههای اخلاقی ایشان حائز توجه است ساعتی را سپری کنم و درخصوص مسائل مختلف، با یکدیگر تبادل نظر کنیم. ایشان طی روزهای اخیر از طرف جمع قابل توجهی از نیروهای جبهه انقلاب تحت فشار بودند تا برای انتخابات ریاست جمهوری ثبت نام کنند، اما به رغم همه اصرارها دیشب متواضعانه به حقیر فرمودند من که تاکنون یک شهر را اداره نکردهام چطور داوطلب اداره یک کشور بشوم؟! نوع نگاه ایشان و ریاست گریزی و مناعت طبعشان برایم خیلی جالب بود.
در این اوضاع و احوالِ تکثر کاندیداها که انبوهی از تشنگان قدرت در حال جا زدن خود به جای نسخه جعلی شیفتگان خدمت هستند این نوع نگاه بسیار مغتنم و درس آموز است. کاش دوستان مختلف ما، قبل از آنکه شناسنامه به دست، عازم وزارت کشور شوند لحظهای با خدای خود خلوت میکردند و میاندیشیدند که آیا واقعا صلاحیتهای اخلاقی و اجرایی لازم برای این مهم را دارند و آیا تکلیفی برای چنین مسئولیت سنگینی دارند یا خیر؟!
نکته مهم دیگری که ایشان بر آن تاکید داشتند این بود که رئیس جمهور بعدی ما علاوه بر توان و صلاحیتهای اجرایی، حتما باید فهم تمدنی داشته باشد و فهم درستی از نسبت انقلاب اسلامی با مسئله ظهور داشته باشد و جایگاه ایران اسلامی در نظم نوین جهانی و ارتباط این جایگاه با مسئله ظهور را به خوبی بفهمد؛ ایشان تاکید داشتند که اگر چنین فهم تمدنیای وجود نداشته باشد، هرچقدر هم که فرد به لحاظ اجرایی توانمند باشد نمیتواند کمکی برای پیشبرد انقلاب اسلامی به سمت زمینهسازی ظهور کند و بالعکس، به کارگزاری برای تقویت جریان نظام سرمایهداری بدل خواهد شد.
بلد طیب/کانال رسمی دکتر منان رئیسی
https://eitaa.com/baladetayyeb
خیلی بیش و پیش از آنکه از نامزد شدن آقای دکتر قالیباف برای ریاست جمهوری به فاصله تنها یک هفته بعد از نامزد شدن ایشان برای ریاست مجلس متعجب باشم، از نامه آن ۱۶۱ همکار محترمی متحیر هستم که امروز به ایشان رای دادند که رئیس مقننه شوند و فردا نامه نوشتند که رئیس مجریه شوند! خب برادران و خواهران گرامی! آیا نزد خود فکر نکردید که مردم درخصوص این رفتار عجیب شما چه قضاوتی خواهند کرد؟!
آیا مردم نزد خود نمی گویند که اگر نظرتان این بود که ایشان رئیس جمهور شوند پس چرا برای ریاست مجلس به او رای دادید؟! و آیا چنین تغییر نظر و چرخش رایی به فاصله تنها ۲۴ ساعت، سبب سوزاندن سرمایه اجتماعی خانه ملت نزد ملت نمیشود؟! بله حرمت امام زاده با متولی است و کاش اکنون که با اعتماد مردم، ما متولی حفظ حرمت خانه ملت شدهایم نسبت به حفظ حرمت این جایگاه والا، دقت بیشتری داشته باشیم. خدا عاقبت همه ما را ختم به خیر کند.
بلد طیب/کانال رسمی دکتر منان رئیسی
https://eitaa.com/baladetayyeb
اخلاق انتخاباتی و دوگانه کارنامه و برنامه
مواظب باشیم این توصیه رهبر انقلاب را در مذبح دوگانه کارنامه و برنامه (که این روزها به اشتباه بین برخی طرفداران دو نامزد شاخص جبهه انقلاب در گرفته است) قربانی نکنیم. انشاالله همه ما به رغم همه نقدها و تشخیصهای متفاوت، به نحوی رفتار کنیم که اگر احیانا انتخابات دو مرحلهای شد و نامزد انقلابی دیگری به جز نامزد مورد نظر ما به دور دوم راه یافت رویمان بشود که برای مصلحت بزرگتر، در دور دوم به ستاد او کمک کنیم؛ و نه اینکه آنقدر او را تخریب کرده باشیم که دیگر رویمان نشود که کلامی در حمایت از او بگوییم!
بلد طیب/کانال رسمی دکتر منان رئیسی
https://eitaa.com/baladetayyeb
5.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شما وکیل مردم هستید نه ولی آنها!
اگر میخواهید عمق باور مرحوم امام(ره) به مردم و نظر و رای مردم را ببینید این یک دقیقه را مشاهده بفرمایید.
بلد طیب/کانال رسمی دکتر منان رئیسی
https://eitaa.com/baladetayyeb
تصمیم عاقلانه یا کاسبانه؟!
🔹باتوجه به مخالفت شورای عالی نظارت مجمع تشخیص مصلحت درخصوص تعطیلی شنبهها مقرر شده است تا مجددا موضوع به مجلس برای تصمیم گیری ارجاع شود. امیدوارم مجلس دوازدهم اشتباه یک ماه قبل مجلس یازدهم را تکرار نکند و برآیند تصمیم همکاران ارجمندم در مجلس شورای اسلامی، تصمیمی متناسب با هویت دینی و ملی ما باشد.
🔹لطفا به این جملات مرحوم آیت الله حائری شیرازی عنایت بفرمایید: "زبان، لباس، مذهب و آداب و رسوم، جزو «شناسنامۀ یک ملت» هستند؛ جزو «هویت» یک ملت هستند. مسائل بینالمللی، نباید نفوذ کند در مسائل ملی. مثلاً الان تمام خودروسازها پذیرفتهاند که طبق سیستم بینالمللی، راننده، سمت چپِ ماشین بنشیند. درست است؟ اما انگلیسیها میگویند چون ما از ابتدا سمت راست نشستیم، تغییرش نمیدهیم و این را بهعنوان عامل مشخصۀ خودمان معرفی میکنیم. با اینکه زحمت دارد و باعث میشود کشورهای دیگر ماشینهای ما را نخرند و نتوانیم آنها را صادر کنیم! اما برای انگلیسی، هویت شناسنامهای مهمتر و پُررنگتر است. این عاقل است. ضررها را بر تن تحمّل میکند".
🔹این جملات عالمانه مرحوم آیت الله حائری شیرازی را آوردم تا عرض کنم که حتی اگر تعطیلی شنبهها توجیه اقتصادی داشت باز هم چنین تصمیمی عاقلانه نبود و بلکه صرفا کاسبانه بود! تا چه رسد به حالا که اساسا توجیه اقتصادی این تصمیم نیز محل تردید جدی است. همین تصمیمهای غیر عاقلانه و صرفا کاسبانه بوده است که طی دهههای اخیر، بسیاری از مصادیق هویتی ما در عرصههای مختلف نظیر البسه و ابنیه و ... را به باد فنا داده است. امید است نهادهای تصمیم ساز در جمهوری اسلامی، متوجه شأن و جایگاه و رسالت تمدنی خود باشند و نه آنکه مسائل بینالمللی را با تحلیلهای تک بُعدی و تمدن سوز بر مسائل ملی و آیینی ما تحمیل نمایند.
بلد طیب/کانال رسمی دکتر منان رئیسی
https://eitaa.com/baladetayyeb