🔹 #یادداشت_تبلیغی
💠دختر آفتاب (به مناسبت سال روز رحلت حضرت سکینه علیها السلام)
✍️پنجم ربیع الاول، یادآور وفات حضرت سکینه علیهاالسلام یکی از بانوان با فضیلت و از ستارگان درخشان آسمان علم و ادب و عفت است. او پرورش یافته پدری، چون امام حسین علیه السلام و مادری فداکار، چون رباب است.
🔰پنجم ربیع الاول، یادآور وفات حضرت سکینه علیهاالسلام یکی از بانوان با فضیلت و از ستارگان درخشان آسمان علم و ادب و عفت است. او پرورش یافته پدری، چون امام حسین علیه السلام و مادری فداکار، چون رباب، و تحت حمایت و تربیت عمه ای، چون زینب کبری علیهاالسلام و برادر بزرگواری همانند امام سجاد علیه السلام بود و توانست از برترین زنان عصر خویش گردد.
◾️حضرت سکینه در طول زندگی خویش، حوادث و تحولات گوناگون سیاسی و اجتماعی، از جمله واقعه عظیم عاشورا را به چشم دید و به عنوان یکی از بازماندگان خاندان امامت، پیام رسان اهداف و احکام والای اسلام به شمار میآمد. وی با برگزاری محافل و مجالس علمی و ادبی و نیز تبیین معارف بلند دینی در قالب اشعار نغز و فصیح و کم نظیر خویش، خدمت بسیار ارزشمندی به عالم اسلام نمود و الگوی بسیار خوبی برای همه بانوان جهان گردید.
💢مشاهده ادامه مطلب در لینک زیر:
👇👇👇
https://www.balagh.ir/content/16710
🔴پایگاه اطلاع رسانی بلاغ
🆔 @balagh_ir
🗞🔹🔹🗞
💢پرسش:
🔰چرا انسان قدرت درك جهان آخرت را ندارد؟ آيا توصيف بهشت واقعاً همين است كه در احاديث آمده است يا دليل اينگونه توصيف بعلت چيزهايي است كه انسان آنها را مطلوب مي پندارد؟
🔗 #بخش_اول
✍️پاسخ:
✅سؤال حاوي دو مطلب است: 1ـ چرا انسان قادر بر درك و شناخت عالم قيامت نيست و از درك و فهم آن عاجز است؟ در پاسخ اين سؤال ابتدا لازم است مقدمه اي تقديم گردد:
🔷جهان آخرت هم از نظر وسعت و هم از لحاظ ادامه و نهايت قابل مقايسه با دنياي حاضر نيست.
👈الف): از نظر وسعت: قرآن كريم در يك اشاره كوتاه و عميق مي فرمايد: «وَ سارِعوا الي مغفرة من ربّكم و جنّه عرضُها السمواتُ و الارضُ...»[1] يعني بشتابيد بسوي آمرزش پروردگارتان و به سوي بهشتي كه وسعتش، به پهناي همه آسمانها و زمين است.
🔖مرحوم علامه طباطبائي (ره) مي گويد:
🔗«منظور از (عرض بهشت) چيزي در مقابل طول آن نيست بلكه منظور وسعت آن است و اين خود استعمالي است شايع. كه همانا تعبير به عرض، كنايه از وسعت آن به نهايت درجه است و يا به قدري است كه وهم و خيال بشري نمي تواند آن را بسنجد و برايش حدّي تصور كند.»[2]
🖌حالا با توجه به مطالب فوق، بشر چگونه مي تواند چنين عالمي را با اين گستردگي تصور و تعقل كند؟ و درباره آن اظهار نظر كند؟ لذا بشر جز از راه اخبار وحي از درك و شناخت اوضاع عظيم جهان پس از مرگ بي بهره و عاجز است.
📌ب): اما از حيث ادامه و نهايت: عالم كنوني محدود و پايان پذير است و بالاخره در زماني به انتهاء مي رسد ولي جهان آخرت نامحدود و بي انتها است و پاياني ندارد.[3] قرآن كريم در سوره شريفه عنكبوت مي فرمايد: «و اِنَّ الدارَ الآخرةَ لَهي الحَيَوانُ...»[4] يعني همانا زندگي واقعي سراي آخرت است.
🗞طبق بيان قرآن كريم، زندگي دنيا يك نوع سرگرمي و بازي است و روزي به انتها مي رسد، امّا حيات حقيقي كه هيچ گونه فنايي در او نيست تنها حيات آخرت است.[5]
✏️بنابراين، از اين جهت كه قيامت جهاني وسيع و بي پايان و نقطه آغاز آينده است، لذا انسان از درك و شناخت آن عاجز است چون حروف و الفباي آن جهان بي كران و بي پايان براي او ناشناخته است و بهره اي از الفباي آن ندارد. در نتيجه از فهم آن محروم است. و روشن است اولين گام معرفت و شناخت هر چيز، از آشنايي و معرفت به الفباي آن آغاز مي شود، كه اين گام نخست آشنا بودن به الفبا، براي مردم دنيا نسبت به جهان آخرت حاصل نيست.
🔗و بايد دانست كه حيات دنيوي انسان نسبت به آخرت بمنزله حيات جنين در رحم مادر است كه در آنجا قوا و اعضايي به او داده مي شود و جنين هر چند داراي عقل و شعور باشد ادراك كاربرد و نتيجه وجود آن اعضاء براي او ميسّر نيست و هرگز نمي تواند بفهمد كه حكمت تشكيلات اسرارآميز مغز چيست؟ يا دستگاه بينايي و شنوايي و جهاز تنفس براي او به چه كار مي آيد؟ و وقتي به دنيا قدم گذاشت حكمت آنها ظاهر مي شود.[6]
📚پي نوشت ها:
[1] . آل عمران/ 133.
[2] . طباطبائي، ترجمه الميزان، ناشر انتشارات جامعه مدرسين، 1363، ج 4، ص 27.
[3] . مطهري، مرتضي، عدل الهي، تفاسير قرآن، ص 228.
[4] . عنكبوت/ 64.
[5] . مكارم شيرازي، ناصر، تفسير نمونه، دارالكتب الاسلاميه، 1374 هـ . ش، ج16، ص339.
[6]. خراساني، وحيد، مقدمه توضيح المسائل ايشان، چاپ اول، ناشر مدرسه الامام الباقر ـ عليه السلام ـ ، ص 170.
📎 #قرآنی
🌐منبع: مرکز مطالعات و پاسخگویی به شبهات حوزه علمیه قم
🔴پایگاه اطلاع رسانی بلاغ
🆔 @balagh_ir
🗞🔹🔹🗞
💢پرسش:
🔰چرا انسان قدرت درك جهان آخرت را ندارد؟ آيا توصيف بهشت واقعاً همين است كه در احاديث آمده است يا دليل اينگونه توصيف بعلت چيزهايي است كه انسان آنها را مطلوب مي پندارد؟
🔗 #بخش_دوم
✍️پاسخ:
✅كوتاه سخن اينكه: جهان آخرت با آن همه عظمت و وسعت و نامحدود بودنش كه در آيات قرآن و روايات بيان شده است، در زمان آينده پديدار مي شود، از آنجا كه انسان مقهور زمان و مكان است ذات او در حيطه زمان و مكان قرار گرفته، لذا بطور عادي تا چيزي را قبلا خود تجربه نكند يا از تجربه ديگران استفاده نكند، لاجرم راههاي درك و شناخت آن چيز براي او مشكل مي شود و در نتيجه از معرفت آن عاجز مي ماند.
👈مگر اينكه از ناحيه انبياء و اولياء ـ عليهم السلام ـ كه محيط بر هر سه زمان گذشته و حال و آينده هستند و احاطه به غيب دارند اخباري از اوضاع آينده بشنود و بفهمد و بدون آنها و اخذ روايات راهي براي شناخت آينده ندارد. لذا جهان آخرت با تمام وسعت و جزئياتش براي انسان قابل درك نيست.
📌2ـ آيا بهشت واقعاً همين است كه در روايات آمده است يا دليل اينگونه توصيف بعلت چيزهايي است كه انسان آنها را مطلوب مي پندارد؟
✍️پاسخ:
✅اوصاف بهشت و جهنم همان است كه قرآن و احاديث بيان مي كند. زيرا بيان قرآن كريم و روايات معصومين از روي حدس و گمان و تقريب به ذهن و به جهت اينكه مطلوب نفس بشر است گفته نشده است بلكه عين واقعيت است و اوصاف حقيقي بهشت و جهنم را بازگو مي نمايد.
🔥نكته آخر اينكه: «آخرت با آن همه نعمتها و عذابهايش هر چند شباهتي با دنيا و لذائذ و آلامش دارد و همچنين انساني كه در آخرت وارد مي شود همان انساني است كه بعينه در دنيا بوده ـ همچنان كه مقتضاي ظواهر كتاب و سنت همين است ـ و امّا نظامي كه حاكم بر آخرت است غير از نظامي است كه در دنيا حاكم است چون آخرت، دار ابديت و بقاء است و دنيا دار زوال و فناء است و به همين جهت انسان در بهشت مي خورد و مي نوشد، ازدواج مي كند و لذت شهواني مي برد ولي در آنجا دچار عوارض دنيايي نمي گردد.
👈و همچنين انسان دوزخي در آخرت بين آتش مي سوزد و سوزش آتش را مي چشد و از خوردنيها و نوشيدنيها و مسكن و همنشين دوزخيش شكنجه مي بيند ولي آثار سوختن دنيائي را ندارد (نه ذغال مي شود و نه خاكستر و نه مي ميرد) و همچنين در آخرت عمري ابدي و بي پايان دارد ولي آثار طول عمر دنيائي از قبيل كهولت و پيري و سال خوردگي را ندارد و همچنين ساير شؤون حيات دنيائي را دارد ولي آثار دنيائي آن را ندارد و اين نيست مگر بخاطر اينكه عوارض و لوازم نامبرده از لوازم نظام دنيوي است نه از لوازم مطلق نظام (چه دنيائي و چه آخرتي) پس دنيا دار تزاحم و مانع است ولي آخرت چنين نيست.[7]
🗞معرفي منابع جهت مطالعه بيشتر:
1. عدل الهي، استاد مطهري.
2. ترجمه تفسير الميزان، ج4، ص27 ـ 32.
3. منشور جاويد، ج 9، استاد سبحاني.
📚پي نوشت ها:
[7] . طباطبائي، سيد محمد حسين، ترجمه الميزان، ناشر انتشارات جامعه مدرسين، 1363، ج 4، ص 32.
📎 #قرآنی
🌐منبع: مرکز مطالعات و پاسخگویی به شبهات حوزه علمیه قم
🔴پایگاه اطلاع رسانی بلاغ
🆔 @balagh_ir
☀️ امروز:
شمسی: چهارشنبه - ۲۱ مهر ۱۴۰۰
میلادی: Wednesday - 13 October 2021
قمری: الأربعاء، 6 ربيع أول 1443
🌹 امروز متعلق است به:
🔸امام موسي بن جعفر حضرت كاظم عليه السّلام
🔸السلطان ابالحسن حضرت علي بن موسي الرضا عليهما السّلام
🔸جواد الائمه حضرت محمد بن علي التقي عليهما السّلام
🔸امام هادي حضرت علي بن محمد النقي عليهما السّلام
❇️ وقایع مهم شیعه:
🔹امروز مناسبتی نداریم
🆔 @balagh_ir
✍️امام صادق عليه السلام:
💠أنقَصُ النّاسِ عَقلاً مَن ظَلَمَ دونَهُ ولَم يَصفَح عَمَّنِ اعتَذَرَ إلَيهِ
🔹كم خردترينِ مردم، كسى است كه به زيردستان، ستم روا دارد و از كسى كه عذر آورده، نگذرد
📚الدرّة الباهرة، صفحه31
🗞 #حدیث_روز
🆔 @balagh_ir
بزرگ ترین منکر زمان امام حسین.mp3
2.16M
♨️بزرگ ترین منکر زمان امام حسین
🎤حجت الاسلام #قرائتی
📡حداقل برای☝️نفر ارسال کنید.
🔴بهترین #سخنرانی های روز
🆔 @balagh_ir
💠به همت معاونت فرهنگی و تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی؛
🔹نشست تبیین سبک زندگی عارف انقلابی آیت الله سیدرضا فاضلیان برگزار می شود
✍️به همت معاونت فرهنگی و تبلیغی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم نشست تبیین سبک زندگی عارف انقلابی آیت الله سیدرضا فاضلیان در طرح "الگونمایی عالمان پارسا و انقلابی" برگزار می شود.
💢مشاهده ادامه مطلب در لینک زیر:
👇👇👇
https://www.balagh.ir/content/16712
🔴پایگاه اطلاع رسانی بلاغ
🆔 @balagh_ir
🗞🔹🔹🗞
💢پرسش:
🔰من شنیدم تا لحظهای که حضرت عزرائیل جان مان را بگیرد میتوانیم توبه کنیم. حالا اگر کسی گناه کار باشد و دم مرگش توبه کند چی؟ همه گناهانش بخشیده و وارد بهشت میشود؟
✍️پاسخ:
✅از آیات قرآن و روایات معصومین(علیهم السلام) استفاده میشود که توبه پیش از فرارسیدن مرگ، پذیرفته میشود. ولی به هنگام دیدن نشانههای مرگ، توبه پذیرفته نیست. قرآن مجید میفرماید: «لَيْسَتِ التَّوْبَةُ لِلَّذينَ يَعْمَلُونَ السَّيِّئاتِ حَتَّى إِذا حَضَرَ أَحَدَهُمُ الْمَوْتُ قالَ إِنِّي تُبْتُ الْآن»؛ توبه كسانى كه گناه مىكنند، تا وقتى كه مرگ يكى از ايشان در رسد، مىگويد: «اكنون توبه كردم»، پذيرفته نيست.
🔸داستان فرعون و ایمان آوردن او نیز اشاره به همین مسئله دارد. لحظهای که امواج دریا فرعون را به کام خود کشید گفت: به خدایی که بنیاسرائیل به او ایمان آوردهاند ایمان آوردم و من از تسلیم شدگان هستم. ولی خطابی به جز رد قهرآمیز حق نشنید، آن جا که به او گفته شد: آیا اکنون توبه میکنی، در حالی که قبلاً گناه میکردی و از مفسدان بودی؟!
🔹دلیل عدم پذیرش توبه در هنگام دیدن مرگ آن است که چنین توبه ای نوعی پشیمانی ناخواسته است که گناهکار به خاطر مشاهده کیفر الهی به آن روی میآورد و حالتی است که از بیرون بر او تحمیل شدهاست و هیچ ارتباطی به انقلاب درونی ندارد و هرگز نمیتوان آن را مایه طهارت نفس و پاکی روح دانست.
🔸استاد مطهری میگوید: «آدمی که در قعر دریا، آب تمام اطرافش را گرفته و به هر طرف که نگاه میکند آب میبیند و در این حال اظهار توبه میکند، وجدانش منقلب نشدهاست، فطرتش زنده نشده است ... چون خودش را مضطر و بیچاره میبیند از روی اضطرار، اظهار تسلیم میکند، لذا به او میگویند: چرا یک ساعت پیش که آزاد بودی، این حرف را نزدی؟ اگر یک ساعت پیش در حالی که آزاد بودی، این حرف را میزدی، معلوم بود که در درون تو انقلاب مقدس پیدا شده اما حالا که این حرف را میزنی، این انقلاب مقدس نیست، اضطرار و بیچارگی است».
💠بنابراین عدم پذیرش توبه از جانب خداوند در لحظه مرگ، از روی بخل نیست، بلکه به دلیل عدم صداقت در توبه انسان است. اما کسی که هنوز مرگ را به عینه مشاهده نکرده و توبه کاملی کند توبه اش پذیرفته می شود، حتی اگر یک لحظه بعد از آن از دنیا برود. البته این مسئله به هیچ وجه نباید باعث شود فرد نسبت به گناه جرأت پیدا کند و یا در انجام توبه تاخیر بیندازد. چرا که هیچ کس از لحظه مرگ خود مطلع نیست. به علاوه اینکه غرق شدن در گناه و اصرار در آن توفیق توبه را از انسان می گیرد و ممکن است چنین افرادی هیچ گاه موفق به توبه نشوند. ضمن اینکه توبه از برخی گناهان نیازمند جبران عملی است و ممکن است زمان زیادی را به خود اختصاص دهد و در آخر عمر این فرصت مهیا نشود.
📎 #اعتقادی
🌐منبع: مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی
🔴پایگاه اطلاع رسانی بلاغ
🆔 @balagh_ir
هدایت شده از زنگ بازی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚽️#زنگ_بازی
👨👩👦👦#با_کودکان_خود_بازی_کنید
🏠#بازی_در_خانه
👬#مقطع_سنی_4_تا_7_ساله
⚽️🏀🥎
⛳️نام بازی: بازی تمرکزی با توپ
✂️وسابل مورد نیاز: دو عدد بشقای پلاستیکی یکبار مصرف - یک عد د چوپ 20 سانتی استوانه ای - یک عدد توپ پینگ پنگ
📣 توضیح بازی: گوشه هر کدام از بشقاب های یکبار مصرف را به اندازه یک توپ پنگ پنگ می بریم. به طوری که توپ از درون ان سوراخ رد شود. و سپس یک سوراخ کوچک در وسط بشقاب به اندازه چوپی که تهیه نموده است ایجاد می کند. و یک بشقاب را در قسمت بالای چوپ و یک لیوان را در قسمت پایینتر چوپ با چسب مایع می چسباند. و سپس با قرار دادن توپ بر روی بشقاب بالایی سعی می کند تا آن توپ را از داخل سوراخ آن رد نموده و بر روی بشقاب پایینی انداخته و از سوراخ آن نیز عبور دهد.
⚽️🏀🥎
کپی مطالب آزاد است.
🙏🙏 لطفا نظرات حود را در مورد مطالب کانال با ما در میان بگذارید.
#آدرس_کانال_زنگ_بازی ⬇️⬇️⬇️
https://eitaa.com/joinchat/3186884632Cf55ba0c050
☀️ امروز:
شمسی: پنجشنبه - ۲۲ مهر ۱۴۰۰
میلادی: Thursday - 14 October 2021
قمری: الخميس، 7 ربيع أول 1443
🌹 امروز متعلق است به:
🔸حضرت حسن بن علي العسكري عليهما السّلام
❇️ وقایع مهم شیعه:
🔹امروز مناسبتی نداریم
🆔 @balagh_ir
🔶يا مُقَلِّبَ القُلوبِ، يا طَبيبَ القُلوبِ، يا مُنوِّرَ القُلوبِ، يا أنيسَ القُلوبِ
💠 ترجمه: اى دگرگون ساز دل ها، اى طبيب دل ها، اى روشنايى بخش دل ها، اى همدم دل ها!
📚از دعای جوشن کبیر
🆔 @balagh_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️چرا گرفتار بلا می شویم؟!
🎤حجت الاسلام #عالی
📡حداقل برای☝️نفر ارسال کنید.
🔴پایگاه اطلاع رسانی بلاغ
🆔 @balagh_ir
🗞بمناسبت ۲۳ مهر ماه سالروز شهادت چهارمین شهید محراب
💠آیة الله اشرفی اصفهانی، اسوه اخلاق و فضیلت
✍️شهید بزرگوار کارهایشان را خودشان انجام می دادند و حتی به همسر و فرزندانشان نیز اجازه نمی دادند تا برایشان کاری را انجام بدهند. یکی از فرزندان آن شهید می فرمودند: «به خاطر ندارم که ایشان حتی یک بار به همسرشان گفته باشند که یک لیوان آب به من بده!
👈 ایشان یگانه فرزند ذکور مرحوم حجة الاسلام و المسلمین میرزا اسدالله نوه مرحوم حجة االاسلام میرزا محمد جعفر از علماء معروف سده بود. جد اعلای ایشان از علماء جبل عامل بوده است. شهید اشرفی اصفهانی خود در این باره می گوید:
👈«نسب بنده منتهی می شود به یکی از علماء جبل عامل که اینها در صدر اسلام از برکت حضرت ابوذر، اسلام را اختیار کردند و بعد از آمدن در سده و تا آنجا که در نظرم هست، اجداد پدری ما همیشه از علماء معروف محل بودند.
💢مشاهده ادامه مطلب در لینک زیر:
👇👇👇
https://www.balagh.ir/content/16728
🔴پایگاه اطلاع رسانی بلاغ
🆔 @balagh_ir
💠🗞🗞💠
💢پرسش:
🔰آیا میتوان قبل از مرگ، تصویری از دنیای بعد از آن داشت؟
✍️پاسخ:
✅ اگر مقصود از داشتن تصویری از حوادث بعد مرگ، علم و آگاهی به آن است با مطالعهی کتابهایی که در مورد معاد و قیامت نوشته شده است میتوان به بخشی از آنچه بعد مرگ رخ میدهد آگاهی یافت.[1]
👈در همین راستا، اصل وجود جهانی دیگر، در آیات و روایات فراوانی مورد تأکید قرار گرفته است:
🔹قرآن کریم میفرماید: شما عالم نخستین را دانستید چگونه متذکّر نمیشوید(که جهانى بعد از آن است)؟[2]
🗞امام سجاد میفرماید: تعجب میکنم از کسی که قیامت را انکار میکند، در حالیکه این دنیا را مشاهده کرده است.[3]
✍️مفسران این آیه را با بیانات مختلف توضیح دادند:
🔹1. اگر از بیابانى بگذریم و در آن قصر بسیار مجلل و باشکوهى با محکمترین و عالیترین مصالح، و تشکیلات وسیع و گسترده ببینیم، و بعد به ما بگویند اینهمه تشکیلات و ساختمان عظیم براى این است که فقط قافله کوچکى چند دقیقهای در آن بیاساید و برود، پیش خود میگوییم این کار حکیمانه نیست؛ زیرا براى چنین هدفى مناسب این بود چند خیمه کوچک برپا شود. دنیاى با این عظمت و اینهمه کرات و خورشید و ماه و انواع موجودات زمینى نمیتواند براى هدف کوچکى مثل زندگى چند روزه بشر در دنیا آفریده شده باشد، و گرنه آفرینش جهان پوچ و بیحاصل است، این تشکیلات عظیم براى موجود شریفى مثل انسان آفریده شده تا خداى بزرگ را از آن بشناسد معرفتى که در زندگى دیگر سرمایه بزرگ او است.
🔹2. دیگر اینکه صحنههاى معاد را در این جهان در هر گوشه و کنار با چشم خود میبینید، همه سال در عالم گیاهان صحنه رستاخیز تکرار میشود، زمینهاى مرده را با نزول قطرات حیاتبخش باران زنده میکند، چنانکه در آیه 39 سوره فصلت میفرماید: «إِنَّ الَّذِی أَحْیاها لَمُحْیِ الْمَوْتى» کسى که این زمینهاى مرده را زنده میکند هم او است که مردگان را زنده میکند!
🗞در آیه 6 سوره حج نیز به همین معنا اشاره شده است.[4]
🔹3. حوادث آخرت، در همین دنیا مشاهده میشود؛ مثلاً انسان از مرحلهی نطفه به علقه، از علقه به مضغه و از مضغه به صورت گوشت و استخوان تبدیل میشود و یا اینکه خاک تبدیل به گیاه و گیاه تبدیل به گوشت، پوست، خون، استخوان و دیگر اجزای انسان یا حیوان میشود.[5]
🔰اما اگر مقصود دیدن با چشم ظاهری است، نباید از این چشم که در دنیای مادی وسیلهای برای یکی از حواس پنجگانه انسان بوده و حتی توانایی دیدن برخی نورهای مادون قرمز و ماورای بنفش را ندارد، انتظار داشت که تصویری از قیامت را دریافت کند، ولی اگر منظور از دیدن، علم حضوری و کشف و شهود است، از راه تقوا و ریاضت نفس میتوان به آن دست یافت. امام علی(ع) در اوصاف متقین میفرماید: «بهشت براى آنان چنان است که گویى آنرا میبینند و در نعمت آن غوطهورند و با دوزخ چنانند که گویى آنرا مشاهده میکنند و در عذاب آن گرفتارند».[6]
📚منابع:
[1]. در این سایت نیز مطالب متنوع در مورد معاد وجود دارد که با جستوجو میتوانید بیابید: ر. ک: 125؛ 3891؛ 4905؛ 170 و 2609.
[2]. واقعه، 62.
[3]. «عَنْ أَبِی حَمْزَةَ قَالَ سَمِعْتُ عَلِیَّ بْنَ الْحُسَیْنِ ع یَقُولُ عَجَبٌ کُلُّ الْعَجَبِ لِمَنْ أَنْکَرَ الْمَوْتَ وَ هُوَ یَرَى مَنْ یَمُوتُ کُلَّ یَوْمٍ وَ لَیْلَةٍ وَ الْعَجَبُ کُلُ الْعَجَبِ لِمَنْ أَنْکَرَ النَّشْأَةَ الْأُخْرَى وَ هُوَ یَرَى النَّشْأَةَ الْأُولَى». کلینی، محمد بن یعقوب، کافی، محقق، مصحح، غفاری، علی اکبر، آخوندی، محمد، ج 3، ص 258، تهران، دار الکتب الإسلامیة، چاپ چهارم، 1407ق.
[4]. ر. ک: مکارم شیرازی، ناصر، تفسیر نمونه، ج 23، ص 245 و 246، تهران، دار الکتب الإسلامیة، چاپ اول، 1374ش.
[5]. ر. ک: کاشانى، ملا فتح الله، تفسیر منهج الصادقین فى الزام المخالفین، ج 9، ص 154، تهران، کتابفروشى محمد حسن علمى، 1336ش؛ طیب سید عبد الحسین، اطیب البیان فی تفسیر القرآن، ج 12، ص 403، تهران، اسلام، چاپ دوم، 1378ش.
[6]. سید رضی، محمد بن حسین، نهج البلاغة، محقق، صبحی صالح، خ 193، قم، هجرت، چاپ اول، 1414ق.
📎 #اعتقادی
🌐منبع: سایت اسلام کوئست
🔴پایگاه اطلاع رسانی بلاغ
🆔 @balagh_ir
🏴ویژه نامه #شهادت_امام_حسن_عسکری(ع) منتشر شد
📥◾️سخنرانی مکتوب
📥◾️کلیپ و نماهنگ
📥◾️عکس پروفایل
📤◾️مقالات
📤◾️اشعار و پیامک
📥◾️مداحی و سخنرانی
📥◾️استوری های ویژه
📥◾️پرسش و پاسخ
📥◾️نرم افزار
💢مشاهده ویژه نامه در لینک زیر:
👇👇👇
https://www.balagh.ir/content/16745
🔴پایگاه اطلاع رسانی بلاغ
🆔 @balagh_ir
#آجرکاللهیاصاحبالزمان 🥀🍂
امشب که صاحبِ عزایت زهراست
چشم همه از غم تو دریا دریاست
داغ تو شکست قامت عالم را
تو رفتی و «سُرَّ مَن رَأی» بی معناست
#شهادت_امام_حسن_عسکری(ع)🍂
#بر_شیعیان_جهان_تسلیت_باد🏴
🔴پایگاه اطلاع رسانی بلاغ
🆔 @balagh_ir
☀️ امروز:
شمسی: جمعه - ۲۳ مهر ۱۴۰۰
میلادی: Friday - 15 October 2021
قمری: الجمعة، 8 ربيع أول 1443
🌹 امروز متعلق است به:
🔸صاحب العصر و الزمان حضرت حجة بن الحسن العسكري عليهما السّلام
❇️ وقایع مهم شیعه:
🔹 #شهادت_امام_حسن_عسکری علیه السلام، 260ه-ق
🆔 @balagh_ir