فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📣 مقام معظم رهبری:
دههی فجر مظهر اقتدار ملّی و مظهر عزم ملّی است.
🔸۱۲ بهمن سالروز بازگشت تاریخی امام خمینی (ره) به ایران و آغاز ایام الله دهه فجر انقلاب اسلامی را تبریک میگوییم.
راهکارهای مقابله با سردی مغز
.. اسپند دود کنید.. 👏😇
دود کردن اسپند گرم کنندۀ مغز، تقویت حافظه و ضدآلزایمر، نشاطآور، ضدعفونی کنندۀ محیط است
بوییدن پودر دانه های اسپند و یا مصرف آن به صورت انفیه، برای رهایی از میگرن مزمن و سرماخوردگی و آب ریزش بینی و التهاب سینوس ها مفید است
#خواص_اسپند
🔴 سورهی امام حسین علیه السلام
✅ یَا أَیَّتُهَا النَّفْسُ الْمُطْمَئِنَّةُ. ارْجِعِی إِلَى رَبِّکِ رَاضِیَةً مَرْضِیَّةً. فَادْخُلِی فِی عِبَادِی. وَ ادْخُلِی جَنَّتِی (فجر/۲۷-۳۰)؛ همین خدا به انسان مؤمن میفرماید: ای جان به آرامش رسیده! پیش پروردگارت برگرد؛ تو از او راضی هستی و او هم از تو راضی است. وارد جمع بندگان مخصوصم شو و به بهشتم قدم بگذار.
🔹قرآن کریم در بخش پایانی سورهٔ فجر، به حالات بندگان خاص خدا و لطف الهی نسبت به آنان را اشاره میکند. این آیات دارای تعبیرات جالب، دلانگیز و روحپرور بوده و نشاندهنده لطف ویژهٔ خدا نسبت به بندگانِ خاص خویش است. خدا آنان را به طور مستقیم به مهمانی خویش دعوت میکند و رضایت خود را از آنان اعلام میدارد. در این آیات، ویژگیهای بندگان خاص خدا را بر شمرده است که عبارتند از: آنان دارای نفس مطمئن و جان آرامی هستند. بهسوی خدا باز میگردند و به ثواب و رحمت الهی میرسند. در سلک بندگان خاص، مورد لطف قرار میگیرند. در بهشتِ خاص الهی وارد میشوند. از پاداشها و الطاف الهی راضیاند. اعمال و عقاید آنان مورد رضایت پروردگار است.
🔹معرفی این سوره به عنوان سوره امام حسین(ع) به خاطر این است که مصداق بارز نفس مطمئنهای است که در آخرین آیات سوره آمده است. امام صادق(ع) به اصحاب خود فرمود: سورهی فجر را در نمازهای واجب و مستحب خود قرائت کنید که این سوره به حضرت امام حسین(ع) اختصاص دارد. مقصود از نفس مطمئنه، آن حضرت(ع) و شیعیان او است. در توجیه و تحلیل تطبیق سوره مذکور بر امام(ع) گفته شده است: ائمه معصومین(ع) از این جهت این سوره را سورهٔ امام حسین(ع) نامیدهاند که قیام و شهادت آن حضرت(ع) درتاریکی و طغیان، مانند طلوع فجر، منشأ حیات و حرکت گردید. خون پاک او و یارانش به زمین ریخت و نفوس مطمئنه آنها با فرمان «ارجعی» و با خشنودی به سوی پروردگار شتافت. تا از این الهام و جوشش، نور حق در میان تاریکیها بدرخشد و راه حیات با عزت باز شود و پایههای ظلم و طغیان بیپایه گردد و طاغیان را دچار خشم و لعن و نفرین کند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨💐✨💐✨💐
مبارک باد روز پاسدار؛ روز آنان که با
پروانه حضورشان به دور شمع وطن،
غیرتی حسینی را از کربلا تا قلّههای
دماوند به دوش میکشند.
ولادت امام حسین(ع) و روز پاسدار
مبارک💐
#میلاد_امام_حسین
•✾•••┈┈✨🌸✨•✾•••┈┈
🌹گذری بر زندگی و فضائل حضرت عباس بن اميرالمؤمنين عليه السلام
🌹عباس (۲۶ - ۶۱ق)، مشهور به ابوالفضل و قمر بنیهاشم، فرزند امام علی علیهالسلام و ام البنین و سردار و پرچمدار سپاه امام حسین علیه السّلام در واقعه کربلا است. او در کربلا سقّای سپاه بود؛ از این رو، در بین شیعیان به «سقای دشت کربلا» معروف است
🌹حضرت عباس علیه السلام در ۴ شعبان سال ۲۶ق در مدینه به دنیا آمد. در دوران کودکی از پدرش تحصیل علم کرد و امام علی (ع) فرمود:
اِنَّ وَلَدِی العَبّاسَ زُقَّ العِلمَ زَقّاً؛
همانا فرزندم عباس در کودکی علم آموخت و به سان نوزاد کبوتر، که از مادرش آب و غذا میگیرد، از من معارف فرا گرفت.
🌹در مدت ۱۴ سال که با پدر زیست، همیشه و در همه حال در کنار پدر حضور داشت
ایشان در سال۳۷۷ق درجنگ صفین حضور داشت و سخنانی در توصیف شجاعت ایشان نقل شده است.
🌹کنیه و القاب
«ابوالفضل» مشهورترین کنیه عباس است. «ابوالقاسم» کنیه دیگر او است که از زیارت اربعین بر گرفته شده.
قمر بنیهاشم، #باب_الحوائج، طَیّار، سقّا پرچمدار و علمدار از القاب آن حضرت است
♦️امام سجاد علیه السلام :«خدا عمویم عباس را رحمت کند، به راستی ایثار و جانبازی نمود، جنگ نمایانی کرد تا دستانش قطع شد و خود را فدای برادرش نمود. خداوند در برابر این فدارکاری - همانند عمویش جعفر طیار- دو بال به اوعنایت کرد تا به یاری آنها، همراه فرشتگان در بهشت پرواز کند. همانا عباس نزد خداوند تبارک و تعالی مقامی دارد که تمامی #شهیدان، در روز قیامت، بر او غبطه میخورند و رسیدن به آن مقام را آرزو میکنند.»
♦️امام صادق علیهالسلام در توصیف عباس (ع):«بصیرت نافذ، بینش عظیم، ایمان بسیار، #جهاد در محضر امام حسین (ع)، جانبازی و ایثار، شهادت در راه امام خود، تسلیم در برابر جانشین رسول خدا (ص)، تصدیق امام زمانش، وفاداری، تلاش تا آخرین حد و....»
♦️همچنین در آغاز زیارتنامه ایشان میفرماید:«سلام بر تو ای بنده نیکوکار و فرمانبرِ خدا و پیامبر خدا(ص) و امیرالمؤمنین (ع) و حسن(ع) و حسین(ع)».
♦️امام زمان علیه السّلام : «سلام بر ابوالفضل العباس، پسر امیرمؤمنان(ع)، آن که جان خود را نثار برادرش کرد، دنیا را وسیله آخرت خود قرار داد و فدای برادرش شد. او که نگهبان بود و بسیار کوشید تا آب را به لب تشنگان حرم برساند و دو دستش در جهاد فی سبیل الله قطع شد.
خداوند قاتلان او، یزید بن رقاد و حکیم بن طفیل طائی را از رحمت خود دور سازد.»
📚 منابع روایات :خصال، ۱۴۱۰ق، ج۱، ص۶۸. اعیان الشیعه، ج۷، ص۴۳۰. کامل الزیارات، ۱۳۷۷ش، ص۷۸۶، بطل العلقمی، ج۲، ص۳۱۱
┅┅┅┅🍃🇵🇸❤🇮🇷🍃┅┅┅┅┄
شخصيت انسان زير زبان او نهفته است
#نهج_البلاغه
▫️تَكَلَّمُوا تُعْرَفُوا
🟠سخن بگوييد تا شناخته شويد
✍اشاره به اين كه اگر مى خواهيد مقامات علمى و فضل و كمال و ايمان و ارزش هاى وجودى شما آشكار گردد و مردم از آن بهره گيرند سخن بگوييد تا شما را بشناسند و به شخصيت شما پى ببرند و جايگاه خود را در جامعه پيدا كنيد و بتوانيد فرد مفيدى باشيد. زيرا زبان، ترجمان عقل و كليد گنجينه هاى روح آدمى است و «تا مرد سخن نگفته باشد عيب و هنرش نهفته باشد». و اگر سكوت كنيد ممكن است ساليان دراز در ميان مردم باشيد و شما را نشناسند و از وجودتان استفاده نكنند و در واقع مانند محتكرى شويد كه مواد مورد نياز مردم را در انبارى پنهان كرده و درِ آن را قفل نموده است.ديگر اين كه افرادى كه فضيلتى ندارند و نقايصى در خود مى بينند چه بهتر كه در مجالس سكوت كنند و شخصيت ناقص خود را كه در زير زبانشان نهفته است آشكار نسازند.
📚 #حکمت_392