﷽
اَللّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الْحُجَّهِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُکَ عَلَیْهِ وَعَلى آبائِهِ فی هذِهِ السّاعَهِ وَفی کُلِّ ساعَهٍ وَلِیّاً وَحافِظاً وَقائِداً وَناصِراً وَدَلیلاً وَعَیْناً حَتّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فیها طَویلاً
🍃السَّلامُ علیڪَ یا بقیَّةَ اللهِ یا اباصالحَ المهدی
یا خلیفةَالرَّحمنُ و یا شریڪَ القرآن یا امامَ الاِنسِ والجانِّ سیِّدے و مولایَ ! الاَمان الاَمان..
تعجیل در فرج آقاصاحب الزمانصلوات
#امام_زمان
#اللھمعجلݪوݪیڪاݪفࢪج 🌱
♨️برکت در زندگی با زنده کردن یاد امام زمان ارواحنا فداه در دلها
توجّه دادن مردم به #امام_زمان علیه السلام آثار وضعی در زندگی دارد؛ یعنی هرکه می خواهی باش، اگر این کار را توانستی انجام بدهی، از جهت دنیایی و اولاد و یک سری مسائل، خیر می بینی و عمر و زندگی برکت می کند؛ یعنی همین که توجّه پیدا کردی یا توجّه دادی مردم را یا خودت را خدمت حضرت بقیة الله صلوات الله علیه، آثار وضعی خوبی دارد و زندگی را پربرکت می کند.
|حجتالاسلام شیخ جعفر ناصری|
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 جنود حق
🔹 امیرالمومنین (سلام الله علیه) فرمود: «جَوَارِحُكُمْ جُنُودُه»؛
فرمود
اگر ـ خدای ناکرده ـ خدا خواست کسی را بگیرد، از جای دیگر لشکرکشی نمی کند، زیرا اعضای ما، جوارح ما، #سربازان_الهی هستند و خدا ما را با اعضای خود ما میگیرد.
🔹 گاهی انسان حرفی می زند که رسوا می شود، جایی را امضا می کند که رسوا می شود، جایی که نباید برود می رود و رسوا می شود.
فرمود انسان را با زبان او، با دست او، با چشم او، با گوش او، با پای او می گیرد.
👈 چرا کاری کنیم که خدا ما را با اعضا و جوارح ما بگیرد؟!
#امام_زمان
#جهاد_تبیین
🟢 پیامبر اکرم (ص) فرمودند:
تنها به دستان مهدی عجل الله تعالی فرجه است که خداوند دروغ را نابود خواهدکرد و روزگار رنج و سختی را به پایان خواهد رساند.
📚غیبت طوسی ص۱۸۵
#امام_زمان
14.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
-_🥀🌱°°
#تاظهور_زمانی_نمانده🦋
🔸رمز برکت زمان....
•
🔴 چگونه یار امام زمان باشیم؟
🔹 امام جعفر صادق علیه السلام:
🔺 مَن سَرَّهُ أنْ یَکونَ مِن أصحابِ القائِمِ فَلیَنتَظِر وَ لْیَعَمل بِالوَرَعِ
🟢 هر کس خوش دارد از یاران امام مهدی علیهالسلام باشد، باید منتظر باشد و پارسایی پیشه کند.
📚 الغیبة، نعمانی ص ۲۰۰
#امام_زمان
#وظایف_منتظران
ورود به عصر ظهور.mp3
3.19M
🟢 ورود به عصر ظهور
⛔ هرچی به سمت ظهور پیش میریم امتحانات سختتر خواهد شد
🎙 استاد میرباقری
#امام_زمان
#و_بشّر_الصابرین
🍃السَّلامُ علیڪَ یا بقیَّةَ اللهِ یا اباصالحَ المهدی
یا خلیفةَالرَّحمنُ و یا شریڪَ القرآن یا امامَ الاِنسِ والجانِّ سیِّدے و مولایَ ! الاَمان الاَمان..
تعجیل در فرج آقاصاحب الزمانصلوات
#امام_زمان
#اللھمعجلݪوݪیڪاݪفࢪج 🌱
🔴 توسل به امام زمان علیهالسلام
🔵 پس از آمدن مرحوم آیه الله کشمیری به ایران، مرحوم علامه طباطبایی به دیدن ایشان رفت و این نکته را بهعنوان هدیه به ایشان بیان کرد: هر گاه به مشکلی برخوردید، به پشت بام رفته، دو رکعت نماز خوانده و به امام زمان علیهالسلام هدیه نمایید.
پس از نماز، رو به قبله، تلاش کنید خود را از افکار و پراکندگی و تشتت خالی کنید. در آن هنگام هر چه به ذهنتان رسید، اشاره و الهام و تلقینی است از حضرت ولیعصر علیهالسلام برای رفع مشکل.
📚 میناگر دل/مکتوب سوم
☑️ عارف واصل استاد سید علی اکبر صداقت ره
#امام_زمان
#توسلات_مهدوی
🔴 عملی مورد رضایت امام زمان(عج)
🔵 حضرت آیتالله بهجت قدسسره:
🌕 آقایی میگفت: محضر امام زمان علیه السلام مشرّف شدم، ولی نمیدانستم اصلاً محضر چه کسی هستم! کمی صحبت کردیم و با هم حرف زدیم. بعد از اینکه دیدارمان تمام شد، یکدفعه به خود آمدم که ای وای کجا بودم؟! محضر چه کسی بودم؟! این آقا چه کسی بودند؟! اما دیدم دیگر گذشته است.
🔹 این آقا میگفت که من ضمن صحبتهایم به ایشان عرض کردم: خیلی میل دارم یک کاری انجام دهم؛ یک عملی را انجام دهم که بدانم مورد توجه حضرت عجلاللهتعالیفرجهالشریف است و بدانم اگر من آن کار را انجام دهم، مورد توجه حضرت میشوم. کار خوبی باشد و مورد پسند حضرت باشد. مدام اینها را تکرار کردم.
🔹 حضرت فرمود: یکی از آن کارهایی که خیلی مورد توجه واقع میشود، این است که به محض اینکه صدای اذان بلند شد، دعای «اللَّهُمَّ کُن لِوَلِیَّكَ...» را بخوانی!
🔺 [این نقل] خیلی موافق اعتبار است!
📚برگرفته از کتاب «حضرت حجت علیهالسلام »؛ مجموعه بیانات آیتالله بهجت قدسسره درباره حضرت ولیعصر عجلاللهتعالیفرجهالشریف
مرکز تنظیم و نشر آثار حضرت آیت الله بهجت قدس سره