#توییت
دلار هم فهمید که کارشناسان و متخصصانی دیروز رای آوردند و لذا خود را بالا کشید.
۶۰ هزار تومان اولین قدم برای همراهی دلار با این مجلس بود.
دولت هم دیگر توان نگه داشتن قیمت دلار را ندارد و این فنر رها شد تا کجا رها شود خدا داند.
خدا به مردم ایران رحم کند*
#محمد_حیدری_رنانی
#دلار
@bange_nay110
https://eitaa.com/bange_nay110
💸💵💶💰
🔹ما ذِئْبَانِ ضَارِيَانِ فِي غَنَمٍ قَدْ تَفَرَّقَ رِعَاؤُهَا بِأَضَرَّ فِي دِينِ اَلْمُسْلِمِ مِنَ اَلرِّئَاسَةِ
💠امام رضا علیه السلام فرمودند:
🔸دو گرگِ درنده در گله ی بی چوپان، به اندازه ی ریاست طلبی در دینِ یک مسلمان،زیانبار نیست*
📗الکافی جلد۲ صفحه۲۹۷
#امام_رضا
#حاکمیت
#مسلمان
@bange_nay110
https://eitaa.com/bange_nay110
🤴🧕🪑🗝
🔰 سرمایه درون
💠 قرآن می گوید: انسان هرگز آرام نیست؛ و گرچه به حسب ظاهر یک جا نشسته است، امّا در تلاش و کوشش است و خودکفاست. سرمایه دار می شود، امّا با تلاش و کوشش خود؛ و تلاش و کوشش انسان، او را سرمایه دار می کند؛ منتها سرمایه کوثری، نه سرمایه تکاثری!سرمایه ای که کوثر است و حق است، نه تکاثر و باطل!
سرمایه داشتن و دارا بودن دو قِسم است؛ یک وقت است که از بیرون یک کسی سرمایه دار می شود، مثل بانکها؛ از بیرون در مخزن بانک پول واریز می شود، یا در مخازن گنج از بیرون گنج می ریزند. یک وقت است از درون سرمایه دار می شود، مثل معدن و مثل دریا. گفتند: (چو دریا به سرمایه خویش باش)، هیچ کس در دریا گوهر شبچراغ نریخت، خود او ساخت. اگر دُرّ است، اگر گوهرهای گرانبها در دل دریا پیدا می شود، این سرمایه را خودِ دریا ساخت، اینچنین نیست که کسی در دریا گوهر ریخته باشد!
به ما گفتند: (چو دریا به سرمایه خویش باش / هم از بود خود سود خود برتراش). دریا به حسب ظاهر آرام است؛ او که بحر است، نهر نیست که حرکت کند! آنکه کوچک است حرکت می کند، آنکه بزرگ است حرکتش در درون اوست. آنکه بزرگ است، " جهانی است بنشسته در گوشه ای "! آنکه کوچک است و نهر است، تلاش و کوشش می کند؛ و اگر حرکت نکند، بو می آید! و اگر دریا شد، چون آبش زیاد است، آن بحرها به این نهر می رسند که بو نیایند، و گرنه خود او به حرکت احتیاجی ندارد! او در عین حال که جهانی است بنشسته در گوشه ای، مشغول پرورش ثروت و کوثر در درون خود است. به ما گفتند: یک جا که نشسته ای، مثل دریا باش که در درون خود گوهری بسازی!
"آیت الله جوادی آملی"
📌 خمسه نظامی / اسکندرنامه / بخش اوّل (شرف نامه)
📌 ادیب پیشاوری / صفحه ۶۰ / بیت ۱۴
📋 تفسیر موضوعی قرآن کریم با حضور جمعی از طلاب، دانشجویان و اقشار مختلف مردم
📆 قم ؛ ۱۳۷۶/۱۱/۳۰
#آیت_الله_جوادی_آملی
#تلاش
#شکوفایی
@bange_nay110
https://eitaa.com/bange_nay110
🌺🦋🌴🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌿رنگ کارهایمان باید خدایی باشه
👋تفاوت سلام اول با دومِ یک شخصی که به حاج آقا قرائتی سلام کرد.
#محسن_قرائتی
#اخلاص
@bange_nay110
https://eitaa.com/bange_nay110
✋📹🌲📽
😞شکمِ خالی دین نمی شناسد
🥪مردی از دیوانه ای پرسید:
اسم اعظم خدا را می دانی؟
دیوانه گفت:
نام اعظم خدا نان است اما این را جایی نمی توان گفت!
مرد گفت:
نادان شرم کن، چگونه نام اعظم خدا نان است؟
دیوانه گفت:
در مدتی که قحطی نیشابور چهل شبانه روز طول کشید،
من می گشتم، دیگر نه هیچ جایی صدای اذان شنیدم و نه درب هیچ مسجدی را باز دیدم، از آنجا بود که دانستم نام اعظم خدا و بنیادِ دین و مایه اتحادِ مردم"نان"است!
✍️مصیبت نامه عطار نیشابوری
#عطار_نیشابوری
#فقر
#دین
@bange_nay110
https://eitaa.com/bange_nay110
🍔🍗🍿😞
🔰 وضع عجیب دنیا
🌻إِذَا أَقْبَلَتِ الدُّنْيَا عَلَى [قَوْمٍ أَعَارَتْهُمْ مَحَاسِنَ غَيْرِهِمْ وَ إِذَا أَدْبَرَتْ عَنْهُمْ سَلَبَتْهُمْ مَحَاسِنَ أَنْفُسِهِمْ] أَحَدٍ، أَعَارَتْهُ مَحَاسِنَ غَيْرِهِ، وَ إِذَا أَدْبَرَتْ عَنْهُ، سَلَبَتْهُ مَحَاسِنَ نَفْسِه.
💎امیرالمومنین حضرت علی علیه السلام فرمودند:
🦋چون دنيا به ملّتى روى كند خوبی هاى ديگران را به آنان عاريت دهد، و چون پشت كند خوبی هايشان را از آنان سلب نمايد.
📚نهجالبلاغه حکمت ٩
#امیر_المومنین
#خوبی
@bange_nay110
https://eitaa.com/bange_nay110
☀️💠🌹🌍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💥برای به دست آوردن آجیلِ بیشتر،باید زیرک بود
🌷خدایا نگاه به ظرفِ وجودی ما نکن
💐با ظرفِ رحمت وسیعِ خود ما را دنبال کن و آکنده از خیر و صلاح گردان
#خدا
#رحمت
@bange_nay110
https://eitaa.com/bange_nay110
🌺🤲🌸🌼
🔑هزینه ها و تشریفات سفرِ یک سیاستمدار باید چگونه باشد؟
♈️طاهر احمدزاده بزرگ مردی است که تکرار شدنی نیست. خاطرم هست پس از درگذشت مهندس بازرگان آگهی چند کلمه ای در گوشه ای از روزنامه خراسان به چاپ رساند و مجلس ترحیمی در حسینیه نصرت از طرف طاهر احمدزاده برگزار شد. صحن مسجد مملو از جمعیت شد و گروهی از مردم در خیابان ایستاده بودند. طاهر احمد زاده پشت تریبون رفت و به بیان خاطره اولین سفر مهندس بازرگان به مشهدپرداخت.
♈️او می گفت مهندس بازرگان دستور دادند هیچ کس از لحظه ورودشان به فرودگاه مشهد مطلع نشوند و نیاز به هیچگونه تشریفاتی نیست. او می گفت من و تنی چند از کارمندان استانداری با یک مینی بوس به فرودگاه رفتیم. مهندس بازرگان از هواپیما پیاده و به سمت ما آمدند با همه ما صمیمانه احوال پرسی کردند. یک ماشین بنز برای ایشان پیش بینی کرده بودیم. بازرگان به شدت ناراحت شد و سوار همان مینی بوسی که با آن آمده بودیم شدند.
♈️در طول مسیر گروهی به استقبال آمدند. بازرگان نگاه تندی به من کرد،گفتم ما اطلاع رسانی نکردیم اینان خانواده های کارکنان استانداری هستند. شب برای استراحت یکی از اتاق های استانداری را برایشان آماده کردیم. هنگام ترک مشهد به من گفتند صد تومان هم از پول استانداری برای سفر من بر نمیداری.هر قدر هزینه کردی می گویی برایت بفرستم. پول بلیط برگشت و غذا و پذیرایی را خودم شخصاً پرداخت کردم و در صورتحساب مالی سفر اولین نخست وزیر جمهوری اسلامی به مشهد،نوشتم صفر ریال.
#حاکم
#هزینه
#تشریفات
@bange_nay110
https://eitaa.com/bange_nay110
💁🕺🚘❌
📥تحلیل آراء و مشارکت مردم در انتخابات ١١ اسفند ١۴٠٢
🧷قسمت اول
🔸پدیده ی بیگانگی تهران با حاکمیت؛
پیشتر نسبت به تهران و «تهرانیزه شدن» انتخابات در مراکز استان ها و بی پاسخ گذاشتن التماس ها و التجاء ها و قهر کلی مردم با صندوق رای هشدار داده شده بود. اینک، اکثریت بسیار بالای مردم تهران نه تنها از انتخابات کناره گرفته اند که با نمایندگان منتخب این شهر احساس بیگانگی می کنند و این منحصر به مجلس نیست و تقریبا به اغلب نهادها عمومیت یافته است. پدیده ای به نام بیگانگی تهران با حاکمیت شکل گرفته که منحصر به انتخابات نیست و روندی فزاینده در عرصه های دیگر سیاسی و اجتماعی یافته و ریشه ها و پیامدهای بسیار قابل تاملی خواهد داشت.
در همین انتخابات، غیبت ۷۵ درصدی ام القرای تهران!، میزان بسیار پایین آراء صحیح و رای پایین و چند درصدی نفر اول منتخبان تهران (نسبت به واجدان شرایط) و درصد بالای آراء باطله، پیام های عمیقی برای اندیشیدن نهفته است. شما با این گونه انتخابات در تهران، عقلانیت سیاسی خود را با پرسش و حق مردم تهران در داشتن نماینده ای با رای تراز را پایمال می کنید. به یاد بیاوریم که چهل و چهار سال قبل، آن هم با جمعیت آن روز در نخستین دور مجلس شورای اسلامی، ۶۱ درصد واجدین شرایط تهران در انتخابات شرکت داشتند که این رقم ۱۰ درصد بیش از مشارکت در سطح کشور بود و آقای فخرالدین حجازی با بیش از ۷۳ درصد آراء یعنی ۱۵۶۸۷۵۹رای، آقای حسن حبیبی با ۷۲ درصد یعنی ۱۵۵۲۴۷۸ و آقای مهدی بازرگان با ۶۷ درصد یعنی ۱۴۴۷۳۱۶ بر کرسی مجلس نشستند. آن روزها، نصاب منتخبان از پنجاه به بیست تنزل نکرده بود و مجلس محل شخصیت های رشیدی بود که مورد اجماع اکثریتی از ملت بودند. این سال ها نصاب ضعیف بیست درصد، مظاهر و مصائب بیگانگی را تشدید نموده است.
🔹مجلس و دولت اقلیت، مردودی حاکمیت است؛
انتخابات از مظاهر تمدن امروز است و انتخابات حداقلی، مجلس اقلیت، ریاست جمهوری اقلیت، شورای اقلیت و خبرگان اقلیت، بیش از هر چیز نشان مردودی حاکمیت است. این به کف نشستن کشتی تدبیر و سیاست و افول مردمسالاری آن هم در دوران انقلابی است که پیشگامان آن فدائیان آزادی و مردم سالاری بوده اند و انتخابات از جمله فلسفه ی اسلام سیاسی آن بوده است.
چهل درصد مشارکت کننده اعلام شده، بخش محترمی از ملت ایران، و نادیده گرفتن و کوچک شمردن ایشان خطاست، همچنان که نادیده گرفتن و کم شمردن بخش بزرگتر غائب، خطاست. بخشی از مشارکت کنندگان، رای باطله داده اند و البته بخشی که رای مشخص داده اند در برابر هر تصمیم منتخبان خود به ویژه آن ها که به تندروی شناخته می شوند، مسئولند و کسانی که با حذف مرحله به مرحله عقلای نخبه حتی از جناح اقلیت، راه را برای ایشان هموار کرده اند، مسئول ترند. آن ها در برابر پرسش بزرگ، دلایل حذف اکثریت و تنزل مقبولیت و عقلانیت از پهنه ی مدیریت سیاسی کشور قرار دارند. در این حال، گفت و گوی ملی چه در قالب گفت و گوی اکثریت با اکثریت، و گفت و گوی اکثریت با اقلیت یک ضرورت است. ایشان باید بدانند اکثریت جای دیگریست و پوشاندن لباس اکثریت بر قامت اقلیت، نه تنها نوعی تلبیس و تدلیس سیاسی که مغایر مروت و انصاف سیاسی و موجب شکاف ملی ( اکثریت – اقلیت) و بیگانه تر شدن اکثریت با حاکمیت و حامیان حاکمیت خواهد شد و علاوه بر ارزش های ملی و دینی، که ثبات و امنیت کشور را نیز در معرض تهدید قرار خواهد داد. مسئله ی بسیاری از نخبگان کشور و کناره گیری ایشان از انتخابات، حاکمیت این و آن نیست. مسئله حق تعیین سرنوشت و سرزندگی سیاسی قاطبه ی ملت، و تضمین توسعه و تمامیت ایران و ایرانی و خروج از چرخه ی حاکمیت اقلیت بر اکثریت مبتنی بر حکمت و مصلحت و عدالت است.
⬅️ ادامه در مطلب بعدی👇
#حاکمیت
#انتخابات
#رای_مردم
#مشارکت_عمومی
@bange_nay110
https://eitaa.com/bange_nay110
👈قسمت دوم
🔘افیون قدرت و کورسوی امید؛
خروجی انتخابات اخیر، حداقل های مد نظر برگزار کنندگان را نیز تامین نخواهد کرد و بزودی مصائب آن آشکار خواهد شد. فلسفه ی هیچ انتخاباتی در جهان، حاکمیت اقلیت بر اکثریت نیست. بسیاری، دیگر امیدی به تمکین اکثریت از سوی حاکمیت ندارند و نشانه ای بر آن نمی بینند. گویی که افیونی مخدرتر از قدرت نیست و بعید است حجاب قدرت، گوش شنوایی برای پیام اکثریت باز بگذارد و الا چگونه می شود سه انتخاب پی در پی چشمی را بیدار و گوشی را شنوا نکند. اما، کسانی چون نگارنده، هنوز کورسوی امیدی را در دل زنده نگاه داشته اند. نمی شود آن همه خون های مظلومی که برای استقلال و آزادی و جمهوری و دیانت این کشور نثار شد، و آن همه دغدغه ی مردم و امام عظیم الشان (ره) و رهبران آزاد اندیش نسل نخست در برافراشتن پرچم جمهوریت، چنین نحیف و کم فرجام، و در اسارت تنگ نظری ها، خودخواهی ها و تندروی ها بماند.
⬅️ ادامه در مطلب بعدی👇
#حاکمیت
#انتخابات
#رای_مردم
#مشارکت_عمومی
@bange_nay110
https://eitaa.com/bange_nay110
👈قسمت پایانی
🔶آیا حاکمیت، تضعیف قدرت ملی و انصراف هشدار دهنده ی مردم به ویژه نسل جدید از انتخابات را نقطه ی عطف اصلاح نهادهای انتصابی، بازگشت نهادهای انتخابی به اراده ی مردم و فرصت انتخابات ریاست جمهوری آتی را جبران مافات قرار خواهد داد؟ یا به عادت مألوف، آخرین رگه های امید به نهاد انتخابات برای توافق ملی را قطع خواهد کرد و ایران را از یک فرصت تاریخی دیگر محروم ساخته و خود را در برابر رفراندومی دیگر و فراتر از آن، بیگانگی فزاینده ی ملی با حاکمیت قرار خواهد داد؟
والسلام علیکم و رحمه الله و برکاته
"ابوالفضل فاتح"
۱۳ اسفندماه ۱۴۰۲
#حاکمیت
#انتخابات
#رای_مردم
#مشارکت_عمومی
@bange_nay110
https://eitaa.com/bange_nay110
🔘 توصیه های امام رضا علیه السلام به اباصلت برای آخر ماه شعبان
✅اباصَلت هَروى روایت کرده است که در آخرین جمعه ماه شعبان خدمت حضرت امام رضا (علیه السّلام) رسیدم حضرت فرمودند: که اى اباصلت اکثَر ماه شعبان سپری شده و این جمعه آخر آن است پس جبران کن در آن چه از این ماه مانده است تقصیرهایى را که در ایّام گذشته این ماه کرده اى
و به کارهایی بپرداز که برای تو نافع باشد و کارهای بیهوده را رها کن!
زیاد دعا و استغفار کن
و بسیار قرآن تلاوت نما .
و از گناهان خود توبه کن تا وقتی ماه مبارک درآید خود را برای خدا خالص گردانیده باشى،
و مگذار در گردن خود امانت و حق کسى را مگر آنکه ادا کنى
و مگذار در دل خود کینه کسى را مگر آنکه بیرون کنى
و مگذار گناهى را که مى کرده اى مگر آنکه ترک کنى
و از خدا بترس و در پنهان و آشکار امور خود بر او توکّل کن که هر کسی بر خدا توکّل کند خدا او را بس است.
و این دعا را در بقیّه این ماه بسیار تکرار کن :
( اَللّهُمَّ اِنْ لَمْ تَکُنْ غَفَرْتَ لَنا فیما مَضى مِنْ شَعْبانَ فَاغْفِرْ لَنا فیما بَقِىَ مِنْهُ)
خدایا اگر در آن قسمت از ماه شعبان که گذشته ما را نیامرزیده اى در این قسمت باقیمانده از ماه ما را ببخش .
به درستى که حقّ تعالى در این ماه، بنده هاى بسیاری را از آتش جهنّم به حرمت ماه مبارک رمضان آزاد مى گرداند.
📚عیون اخبار الرضا، جلد ۲، صفحه ۵۱
#امام_رضا
#شعبان
#اباصلت
@bange_nay110
https://eitaa.com/bange_nay110
🌷🌻🌺💐
🔴 خوشحالی اموات!
ما نمیمیریم روح ما زنده است وقتی شما سر قبر پدرتان می روید او آگاه می شود و دعایتان می کند. آنقدر خوشحال می شود که سر قبرش رفته اید. از آمدن یک مهمان خوب که به خانه تان می آید چطور خوشحال می شوید؟ میت وقتی سر قبرش می روید این طور خوشحال می شود.
✍آیت الله مجتهدی(ره) #آیت_الله_مجتهدی #یاد_مرگ #اموات @bange_nay110 https://eitaa.com/bange_nay110 ➖🕳🚼〽️
☀️عبادت متفکّرانه
عبادتِ یک شخص متفکر؛ فکر کردن،نقد کردن و پرسش کردن است.
شما همین که پا به این وادی می گذارید دیگر عبادتتان دعای کمیل خواندن نیست.
نمی گوییم نخوانید اما عبادت اصلی هر کس آن کاری است که او را برای آن ساخته اند و باید آن کار را بکند
غزالی می گوید بگذار مردم عوام مشغول عبادت های ظاهری باشند،روزه بگیرند،نماز بخوانند؛عیبی ندارد.
برای آن ها بسیار خوب است اقلاً غیبت کسی را نمی کنند ولی این عبادت همه کس نیست.
هر کس نوعی از عبادت دارد و باید عبادت خود را پیدا کند اهل فکر،عبادتشان فکر کردن،گره گشایی و نقد و پرسش است.
مبادا انگیزه های دیندارانه مانع شود که شما فکر دینی را شجاعانه نقد کنید،مبادا فکر کنید با این کار خلاف رضای خداوند عمل می کنید.مبادا فکر کنید این راه شیطان است و ذوق ایمانی را از شما می ستاند؛ چنین نیست.
با قصد قربت به پالایش فکر دینی،عمل دینی و نهادهای دینی همت بگمارید.
#عبادت
#تفکر
@bange_nay110
https://eitaa.com/bange_nay110
💎🦋💡🤔
ای صاحب الزمان
بی تو اما عشق بی معناست می دانی؟
دست هایم تا ابد تنهاست می دانی؟
آسمانت را مگیر از من،که بعد از تو
زیستن یک لحظه هم بی جاست می دانی؟
"تعجیل در فرج آقا صلوات"
#امام_زمان
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
@bange_nay110
https://eitaa.com/bange_nay110
🤲 🤲 🤲 🤲
🔘روزه گرفتن سه روز آخر ماه شعبان
امام صادق علیه السلام:
مَنْ صَامَ ثَلَاثَةَ أَیَّامٍ مِنْ آخِرِ شَعْبَانَ وَ وَصَلَهَا بِشَهْرِ رَمَضَانَ کَتَبَ اللَّهُ لَهُ صَوْمَ شَهْرَیْنِ مُتَتَابِعَیْنِ
هر کس سه روز آخر ماه شعبان را روزه بگیرد و آن را به ماه رمضان وصل کند خداوند ثواب روزه دو ماه پی در پی را محسوب می کند.
📚 کتاب من لایحضره فقیه، جلد۲، صفحه۵۷
#امام_صادق
#شعبان
#روزه
@bange_nay110
https://eitaa.com/bange_nay110
✅آیا ظهور حضرت حجت، نزدیک است؟
✍ ابوالفضل طریقهدار
۱. «همه قواعد ظهور رخ داده و سال ظهور نزدیک است. یک آمار بکش و نموداری روی تخته رسم کن، قدرت دشمن و شکست او را در مقابل ما در نظر بگیر، آن گاه میتوانی سرانگشتی حساب کنی و وقت ظهور را درک کنی. خدا شاهده که ظهور، قابل پیشبینی است».
مطالب فوق از آقای پناهیان است که در شب عاشورای سال۱۳۹۱ در بیت رهبری و در حضور ایشان گفت.
۲. مرحوم آیتالله ناصری اصفهانی هم در کلیپی از مرحوم آیتالله بهجت نقل میکند:« [ظهور نزدیک است، به طوریکه] مسنترها هم ظهور را درک میکنند». اکنون حدود پانزده سال از فوت آیتالله بهجت میگذرد و ظهور اتفاق نیفتاد.
۳. آقای شادی فقیه در کتاب« احمدینژاد و انقلاب پیشرو» مینویسد:« ظهور امام زمان بسیار نزدیک است، اصلا ظهور اتفاق افتاده و احمدینژاد، یکی از رهبران ارتش امام زمان است». وی این کتاب را در زمان ریاست جمهوری آقای احمدینژاد به زبان عربی نوشت، با نام« احمدینجاد و الثوره العالمیه المقبله». انتشارات دارالعلم، بیروت۲۰۰۶.
۴. « احمدینژاد، همان شعیببنصالح است و دهه هشتاد، دهه ظهور و قیام حضرت حجت است». این مطلب از آقای دکتر سید حسین سجادی است در کتاب« دهه هشتاد، دهه ظهور» انتشارات هاتف، مشهد.
۵. « ظهور صغری رخ داده و بهزودی، ظهور کبری رخ خواهد داد ( ابطحی، ملاقات با امام زمان،ص۱۰)
۶. « ظهور امام مهدی(بسیار نزدیک است) و در ادامه حکومت مقام معظم رهبری، امام خامنهای است».( حجتالاسلام میرحاجتی، امام جمعه موقت اهواز، مشرق نیوز، تیرماه ۱۳۸۰). ایشان در ادامه، داستانی را از یک پیشگو در همین باره نقل میکند.
۷. در دوره قاجاریه نیز این ادعا بود که ظهور سلسله قاجاریه، نشانه نزدیکی ظهور قریبالوقوع حضرت حجت است. محمد علی باب، در همین دوره ادعای امامت کرد
۸. پانصد سال پیش وقتی دولت صفویه بر سر کار آمد، برخی عالمان آن روزگار، این دولت را متصل به قیام امام مهدی میدانستند. در زمان شاه تهماسب( دومین سلطان صفوی) یکی از علما به نام طوسی، با محاسبات نجومی و تطبیق بعضی روایات، رسالهای نوشت و با قاطعیت گفت: ظهور حضرت مهدی در روزگار همین شاه تهماسب رخ میدهد.( از شیخ صفی تا شاه صفی، ص۸۰).
۹. هشتصد سال پیش، یاقوت حموی، جغرافیدان مشهور نوشت:« در شهر کاشان، مردم هر روز، سپیدهدم به بیرون شهر میروند و اسب زین کردهای را هم با خود میآورند تا حضرت در صورت ظهور بر آن سوار شود».
(معجمالبلدان،ج۴،ص۲۹۷).
۱۰. در قرن ششم هجری، برخی از سربداران سبزوار نیز ظهور را بسیار نزدیک میدانستند، لذا هر روز در هوای گرگومیش، اسب مجهزی را آماده میکردند و به تپههای اطراف شهر میرفتند تا وقتی امام ظهور کرد بر آن بنشیند.(اسمیت، خروج و عروج سربداران، ترجمه آژند،ص۹۱).
مطلب در این باره، فراوان است. اما معمولا منتظران معتدل، اعتقاد دارند که: حضرت ولیعصر، دوازدهمین پیشوای ما و ذخیره الهی است و دور یا نزدیک بودن ظهور ایشان را هیچکس نمیداند و اساسا دنبال کردن پندار نزدیک بودن ظهور، نتایج ناگواری دارد، چون اولا: اعتقاد مردم را به مهدویت، سست میکند. ثانیا: مسئولان کشور را به وادی پندار میبرد. ثالثا: مدعیان مرتبط با ظهور، فراوان میشوند.
#امام_زمان
#ظهور
#منتظر
@bange_nay110
https://eitaa.com/bange_nay110
🍀🌿🍃🌱
#اطلاع_رسانی
💎جلسه شرح و تفسیر کتاب گلستان سعدی(علیه الرحمه)
🎙بیانگر محترم:
حجّت الاسلام والمسلمین استاد محمّد حیدری رنانی
⏰زمان:
ایام ماه مبارک رمضان،شنبه ها-دوشنبه ها-چهارشنبه ها از ساعت «۵:٣٠» عصر
📍مکان:
اصفهان-رهنان-خیابان شریف شرقی-کوچه شهید کبیری(شماره۶۴)-مسجد الرضا(ع)
📍کتابخانه و کانون فرهنگی قرآنی مسجد الرضا(ع) رهنان
#گلستان_سعدی
#محمد_حیدری_رنانی
@bange_nay110
https://eitaa.com/bange_nay110
💠 لايَنبَغي لِلمُؤمِنِ أن يَجلِسَ مَجلِسا يُعصَى اللّه ُ فيهِ و لايَقدِرُ عَلى تَغييرِهِ؛
🔆 امام صادق عليهالسلام فرمودند:
❇️ شايسته نيست مومن در مجلسى بنشيند كه در آن گناه مىشود و او توانايى تغييردادن آن را ندارد.
📚 الكافى، جلد۲، صفحه۳۷۴
#امام_صادق
#مومن
#گناه
@bange_nay110
https://eitaa.com/bange_nay110
🤖🧞♂🎼🎇
🤔پَرستِش فکر
➖پرستش فکرمان وقتی حاضر نباشیم، افکار خود را تغییر دهیم، داریم فکر پرستی می کنیم. علامت و اماره ی این فکر پرستی این است که حاضر نیستیم، فکر خود را به مواجهه با واقعیت ها یا افکار دیگری ببریم. علامت کسانی که نسبت به افکار خود شیفتگی ندارند این است که از مواجهه با هیچ واقعیتی هراس ندارند. و با هر واقعیتی مواجهه شوند آن را می پذیرند. همیشه می خواهند فکرشان را سایه وار به دنبال واقعیت ها بِدَوانند، نه این که واقعیت ها را به زور جبر به دنبال خود بکشانند. در برابر افکار دیگر هم همین طوراند. من اگر گفتم هر فکری مخالف فکر من است، بیاید. اگر برهانی که آن مدعا را تقویت می کند اَقوای از برهانی باشد که مدعای مرا تایید می کند، من بلافاصله آن مدعا را می پذیرم اما اگر دیدم که آن برهان اَقوی از برهانی که مدعای مرا تایید می کند نیست و اَضْعَف است، در این صورت بر فکر خودم می مانم تا وقتی که برهانی اَقوی بر مدعیات مخالف مدعای خود من اقامه نشده باشد. این است که قرآن دائماً می گوید: “ قُل هاتوُا بُرهانَکُم اِن کُنتُم صادقين “ یا “ قُل هاتُوا بُرهانَکم “ برهانتان را بیاورید. این بدین معناست که آنچه فیصَله بخش است، برهان است*
📚معنویت در نهج البلاغه،مصطفی ملکیان
#فکر
#برهان
@bange_nay110
https://eitaa.com/bange_nay110
💡🤔💥⚙
#توییت
در فرهنگ نامه سیاسی ،برخی واژه شکست سیاسی نوشته نشده یا اینگونه نوشته شده که هر شکست سیاسی باید همراه با پز دادن و تفرعن باشد.
یعنی هنوز متوجه نشده اید آراء کم و باطله و سفید چه پیامی برای شما دارد؟
رای اول شهرها را ببینید و با تعداد آراء باطله مقایسه کنید شاید از مستی قدرت شما بکاهد*
#محمد_حیدری_رنانی
#انتخابات
#رای_مردم
#رای_باطله
@bange_nay110
https://eitaa.com/bange_nay110
📥✉️🪧📨
💠 مَن لم يَحْتَمِلْ زَلَلَ الصَّديقِ ماتَ وحيدا؛
🔆 اميرالمؤمنين حضرت علی عليهالسلام فرمودند:
❇️ كسى كه لغزشهاى دوست را تحمّل نكند [به تدريج از آنها مىبُرد و] تنها مىميرد.
📚 غررالحكم، حدیث۹۰۷۹
#امیر_المومنین
#دوست
@bange_nay110
https://eitaa.com/bange_nay110
🔰 علم، ظرفیت می آورد
💠 علم جای چیزی را تنگ نمی کند، بلکه برای خودش جا باز می کند و به دیگران هم جا می دهد، خاصیت علم این است، علم مزاحم کسی نیست.
یک بیان نورانی حضرت علی(ع) دارند که (کلّ وعاء یضیق بما جُعل فیه الّا وعاء العلم)، یعنی علم اگر چه در ظرف جان آدم قرار می گیرد، امّا با تمام مظروفهای عالم فرق می کند؛
زیرا هر مظروفی وقتی وارد ظرف شد جا می گیرد و جا تنگ می کند، امّا آن طلبه یا دانشجویی که می تواند ده مطلب بفهمد، همین که پنج مطلب می فهمد؛ الآن پانزده مطلب می فهمد! علم ظرفیت می آورد و نه ظرفیت کم بکند؛ آنکه با دیگری نمی سازد عالِم نیست*
" آیت الله جوادی آملی"
📌 نهج البلاغه / حکمت ۲۰۵
📋 درس اخلاق
📆 دماوند ؛ ۱۴۰۲/۰۶/۰۹
#آیت_الله_جوادی_آملی
#علم
@bange_nay110
https://eitaa.com/bange_nay110
📚📔📝🤔