10.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👌لطفاً لطفاً لطفاً، با دقت این فایل را ببینید☝️
مطمئنا پشیمان نمیشوید...
واقعاً بسیار قابل تأمل و عالی است.
چگونه بهشتی شویم؟
💠 خداوند متعال می فرماید: وَ أَقْبَلَ بَعْضُهُمْ عَلىَ بَعْضٍ یَتَسَاءَلُونَ (۲۵) قَالُواْ إِنَّا كُنَّا قَبْلُ فىِ أَهْلِنَا مُشْفِقِینَ (۲۶) فَمَنَّ اللَّهُ عَلَیْنَا وَ وَقَئنَا عَذَابَ السَّمُومِ(۲۷)إِنَّا كُنَّا مِن قَبْلُ نَدْعُوهُ إِنَّهُ هُوَ الْبرَّ الرَّحِیمُ(۲۸- طور)
🔹و بهشتیان به یكدیگر روى کرده و از هم این سوال را می پرسند که در دنیا چه حالى داشته و چه عملى او را به سوى بهشت كشانیده است؟
🔸 در جواب می گویند: ما در دنیا نسبت به خانواده خود اشفاق داشتیم و خدا بر ما منت نهاد و ما را از عذاب مرگبار حفظ كرد و چون او پروردگارى نیكوكار و مهربان بود ما همواره او را مى خواندیم.
🔹در این آیات، بهشتیان به یکی از مهم ترین عوامل ورودشان به بهشت اشاره می کنند عاملی که به رغم اهمیت فوق العاده اش در رسیدن به سعادت دنیا و آخرت گاه مورد غفلت جدی قرار می گیرد.
در این آیات که گزارشی از حال خوش و گفتگو های شیرین بهشتیان است اهل بهشت از حال و احوال دنیای یکدیگر می پرسند و اینکه در دنیا چه حالى داشته و چه عملى آنها را به سوى بهشت و نعیم الهى كشانده است؟ که در جواب می گویند
🔹 «ما نسبت به خانواده مان مشفق بودیم»
«اشفاق» به معناى توجه ای آمیخته با ترس است چون مشفق نسبت به كسى كه به او اشفاق دارد هم محبت دارد و هم مى ترسد كه مبادا دامنگیر او شود. این كلمه هر وقت با حرف «مِن» بیاید معناى ترس در آن بیشتر از محبت است و هرگاه که با حرف «فى» همراه شود مانند همین آیه معناى توجه و محبت در آن بیشتر از معنای ترس به ذهن مىرسد. پس معناى آیه چنین مىشود
🔸ما در دنیا نسبت به خانواده خود اشفاق داشتیم؛ یعنی هم آنان را دوست داشتیم و به سعادت و نجاتشان از مهلکه ها و ضلالتها عنایت داشتیم و هم از اینكه مبادا گرفتار انحراف و تباهی شوند مى ترسیدیم؛ به همین منظور به بهترین وجهى با آنان معاشرت مى كردیم و از نصیحت و دعوت آنان به سوى حق چیزی کم نمی گذاشتیم.
📚 تفسیر المیزان جلد ۱۹ صفحه ۱۵
♦️اطلاع رسانی برنامه های مسجد بنی فاطمه(س)🕌
لینک کانال👇🏻
https://eitaa.com/banifatememsjed
🔻۶۵ سال پیش در چنین روزی ، ششم آبان ماه ۱۳۳۸، کودکی در محله سرچشمه تهران به دنیا آمد که آرمانش، نابودی رژیم صهیونیستی شد.
تولدت مبارک پدر موشکی ایران
سرلشکر شهید حسن طهرانی مقدم
#طوفان_الاقصی | #فلسطین | #قدس | #غزه
#ایران
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️اگر در مقابل دشمن عقب نشینی کنید موجب خشم الهی می شوید