💢 اصول ده گانه تربیت فرزند 10
💠 برای بی اثر کردن آسیب هر انتقاد ویرانگر
چهار بار “تحسین و تشویق” لازم است.
🔸برای ترمیم آسیب هر انتقاد غیر منصفانه و سرزنش کودک، چهار بار “تحسین و تشویق” ضروری است. این امر در مورد همه ما، قطع نظر از سن و سال مان، صادق است.
🔸عیب جویی شدید باعث می شود کودکان احساس کنند که بد و غیر قابل دوست داشتن هستند. برای حفظ خودباروری در آنان، باید نسبت چهار به یک تحسین و تشویق به عیبجویی را در امر فرزندپروری، فراموش نکنیم.
📎 #مشاوره
📎 #دانش_اموزی
📎 #والدین
📎 #گرافیک_ثابت
🔰معاونت تبلیغ و امور فرهنگی حوزه های علمیه
🌐 btid.org
⭕️ اصلاح طلبان و برخورد دوگانه با طالبان و پدرخوانده آن
👈 باتوجه به اتفاقات و مسائل مختلف سیاسی در مسائل داخلی و خارجی، شاهد کشمکشی همگانی به دست غربگرایان در درون کشور هستیم و جریان وابسته رسانهای بهصورت ویژه عملیات فکری طراحی کرده و افکار عمومی را نسبت به آن حساس و احساسات آنان را درگیر رویدادها میکند از آن جمله میتوان به جریانات اخیر افغانستان و مانور سیاسی اصلاح طلبان اشاره داشت که گویی این روزها دیگر مسئلهای وجود ندارد و موضع ایران در برابر طالبان تنها موضوع مهم کشور افغانستان است.
✅ آنانی که چتر اصلاح طلبیشان بالای سر هر بیسر و پایی قرار میگرفت و روزگاری تروریستهای قاتل وطنی را قابل اصلاح دانسته و آنان را بعد از دستگیری و افتادن به چنگ قانون، روزنامهنگار و فعال مدنی میدانستند، اینک بهصرف استنادات تاریخی مربوط به گذشتههای دور طالبان، آنان را همان نسخه قبلی دانسته و آزادی زنان، بخشش عمومی، مشارکت دادن مخالفین در کابینه ائتلافی، احترام به حقوق اقلیتها بهویژه شیعیان، برقراری روابط دیپلماتیک، نشستن پای میز مذاکره و امثالهم را بهشدت مسکوت گذاشتهاند، اصلاحطلبانی که تاکنون نمایش هر یک از این نشانهها را برای تطهیر سیاهترین مهرههای غربی همانند بنسلمان کافی میدانستند و با بزرگنمایی مضحک تبلیغات حقوق بشری بن سلمان، جمهوری اسلامی را سرزنش میکردند.
📚 گرچه کارگزاران کشور تاکنون با احتیاط فراوان رفتار کرده و اجازه ندادهاند غرب در مسائل افغانستان، ایران را دچار چالش کرده و میدان جنگ رسانهای تازهای بر علیه کشور بگشاید ولی شکی نیست که پرونده افغانستان طی چند دهه گذشته روی میز مسئولین ایران قرار داشته و لحظهای بایگانی نشده است، ازاینروی اظهارات سنجیده دولتمردان امنیتی و سیاسی را نباید سردرگمی و ناشی از نداشتن یک راهبرد مشخص دانست بلکه ایران ترجیح میدهد بهجای هزینه کردن نیروی خود در پشت تریبونها و صفحه روزنامهها، دیپلماسی پنهان خود را به کار گرفته و در میدان حضور موثری داشته باشد که امروز دعوت طالبان از نمایندگان سیاسی ایران حاکی از فراهم بودن زمینه تعهد طالبان برای احترام به خواستههای ایران و تضمین امنیت جمهوری اسلامی ایران است.
_______________
🔗 لینک مطلب: https://btid.org/fa/news/182155
📎 #سیاست_اجتماع
📎 #سیاست_داخلی
⭕️ مضحکه شدن اسرائیل و ضعف دیپلماسی ورزشی
👈 برگ برنده و یکی از افتخارات جمهوری اسلامی ایران در مقایسه با حکام مرتجع و سازشکار منطقه، موضوع مقابله با رژیم سفاک صهیونیستی است. به طور کلی تنها راهکار پایان دادن اشغال سرزمین فلسطین، رفع تبعیض و به رسمیت شناختن حق بازگشت میلیونها آواره فلسطینی و پایان دادن به جنگ افروزی نیابتی و حضور منطقه ای آمریکا، به رسمیت شناختن حقوق ملت فلسطین و مقابله با رژیم غاصب و اشغالگر اسرائیل است. متاسفانه در سالهای اخیر به دلیل ضعف دیپلماسی ورزشی در دولت سابق و عدم استفاده از ظرفیتهای موجود، موضوع حمایت از فلسطین و عدم رویارویی با ورزشکاران اسرائیل به نقطه فشار علیه ایران و موضوعی برای هوچی گری اصلاح طلبان تبدیل شده است؛ در حالی که ثمره و نتیجه این تقابل، راه اندازی کمپین های جهانی با موضوع تحریم اسرائیل و برندشدن جریان مقاومت است.
✅ کمپین انزوا، عدم سرمایهگذاری و تحریم اسرائیل (بی.دی.اس) جنبشی جهانی با هدف بایکوت و تحریم اسرائیل است که در زمینه تحریم اقتصادی، تحریم دانشگاهی، تحریم هنری، تحریم ورزشی و تحت فشار قراردادن اسرائیل با انواع اهرمها در کشورهای مختلف از تمام قارهها فعالیت میکند. تجربه موفق تحریم رژیم صهیونیستی به ویژه در تحریم اقتصادی، تجار اسرائیلی را با مشکلات زیادی مواجه کرده است. در زمینه ورزشی نیز هرساله ورزشکاران زیادی از کشورهای مختلف از مسابقه با ورزشکاران اسرائیلی انصراف میدهند. تازهترین پدیده تحریم ورزشی این رژیم توسط ورزشکاران عرب در المپیک اتفاق افتاد که موجب ترس و عصبانیت صهیونیستها شده است و با فشار لابی صهیونیست، کمیته بینالمللی المپیک فتحی نورین، جودوکار الجزایری حاضر در رقابتهای المپیک توکیو را به سبب خودداری از مبارزه با حریف اسرائیلی خود به مدت ۱۰ سال از شرکت در کلیه میادین ورزشی محروم کرد.
📚 در همین راستا روزنامه عبری «یدیعوت آحارونوت» در سر مقاله خود از پدیده تحریم ورزشی این رژیم توسط دو ورزشکار عرب به شدت ابراز ناراحتی کرده و مینویسد: ورزشکار الجزایری، «سطح تحریم ورزشکاران اسرائیلی را یک درجه ارتقا داد و به صورت علنی اعلام کرد که در توکیو، مسابقه نمیدهد، او با افتخار در یک مصاحبه تلویزیونی گفت که نمیخواهم دستهایم را با [لمس] او، کثیف کنم.» همچنین پایگاه خبری «عربی-۲۱» ضمن اشاره به این یادداشت، گزارش داد، ورزشکاران عرب با تکرار چنین اقداماتی، رژیم صهیونیستی را مضحکه میکنند.
_______________
🔗 لینک مطلب: https://btid.org/fa/news/182172
📎 #سیاست_اجتماع
📎 #سیاست_داخلی
🔰معاونت تبلیغ و امور فرهنگی حوزه های علمیه
🌐 btid.org
⭕️ جریان انقلابی چه نقشی در سینما بازی میکند؟
👈 سینما پیش از انقلاب نمادی از فساد بود؛ به همان معنای معروفش. محمدرضا منع قانونی حجاب را لغو کرده بود، ولی سیاست کلی همان سیاست پدرش بود؛ ترویج فرهنگ ضد دین و سنت غرب، که بی شک یکی از مظاهر این رویکرد ضد فرهنگی سینما بود. برای درک این معنا نیازی نبود محتوا و پیام فیلمها را تحلیل کنید؛ از همان سر در سینما روشن بود که مخاطب قرار است از دیدن صحنههای اروتیک و پوشش نیمه عریان زنان و رقص و... لذت ببرد.
✅ با پیروزی انقلاب اسلامی که هدف آن پیاده سازی احکام اسلام و دقیقا در برابر فرهنگ غربی بود، طبیعتا پس از کابارهها و مشروب فروشیها، سینما از نخستین مکانهایی بود که باید بسته میشد. اما توجه و دقت فرهنگی امام مانع از چنین فاجعهای شد. «ما با سینما مخالف نیستیم؛ با فحشا مخالفیم؛» حیات سینما پس از انقلاب مدیون همین یک جمله حضرت امام است که در نخستین سخنرانی پس از ورود به میهن، در بهشت زهرا، گفته شد.
✅ از نگاه رهبر انقلاب نیز «هنر سینما بلاشک یک هنر برتر است؛ یک روایتگر کاملاً مسلط - که هیچ روایتگری تاکنون در بین این شیوههای هنرىِ روایت یک واقعیت و یک حقیقت، تا امروز به این کارآمدی نیامده - و یک هنر پیچیده و پیشرفته و متعالی.» اما در یک نگاه کلی به نظر میرسد مدیران فرهنگی در این دوره حدودا چهل ساله غالبا نگاه درستی، همخوان با نگاه انقلاب اسلامی، به این هنر نداشتهاند.
✅ نگاه باصطلاح روشنفکرانه غربگرا هنوز دست برتر را در سینما دارد. در نتیجه میبینیم حتی در سالی که خود سینماگران این جریان، از ریاست نامزد مورد حمایتشان بر قوه مجریه مشعوف بودند، رنگ غالب تولیدات سینمایی سیاه نمایی بوده و همچنان هست؛ که البته هر سال به شکلی خودش را نشان میدهد. تولیدات شاخص سینمایی سالهاست که پر است از خانوادههای از هم گسیخته درگیر با مشکلات متنوع، از فقر گرفته تا اعتیاد و خیانت و خشونت و... . اگر زمانی پایان تلخ فیلمی را انگشت نما میکرد، امروز، باید بگردید دنبال پایان خوش.
✅ جشنواره گرایی هنوز یک رویکرد زنده و فعال است. بیشتر تولیدات سینمایی ارتباطی با واقعیات و نیازهای جامعه ندارند. موفقیتها و پیشرفتهای کشور در عرصههای علمی و نظامی و سیاسی، که بعضا مورد توجه جدی رسانههای بینالمللی است جایی بر پرده نقرهای ندارد. اکثریت قریب باتفاق شخصیتهای سینمایی و حتی جغرافیای داستانها متمرکز در پایتخت هستند، که آن هم شامل همه پایتخت نمیشود.
✅ سینمای دفاع مقدس که گونه سینمایی شاخص انقلاب است و میتواند به عنوان پرچمدار سینمای ایران شناخته شود، هنوز همان مشکلاتی را دارد که از سالها پیش داشته و گلایه سازندگان از نبود حمایت، با ده یا بیست سال پیش از این تفاوت چندانی ندارد.
✅ نقش مدیریت فرهنگی، در این مشکلات مشخص است، ولی بدنه جریان انقلابی قرار است کدام نقش را بازی کند؟ با این که چند سالی است رویکرد فعال و مثبت فرهنگی نیروهای انقلاب با ورود بعضی سازمانهای خصوصی یا نیمه خصوصی به طور چشمگیری تقویت شده، و جشنواره عمار خودش را در تقویم سینمایی کشور تثبیت کرده، ولی هنوز فاصله با آنچه باید بسیار است. نیروهای انقلابی باید اهمیت سینما را به عنوان یکی از مهمترین ابزارهای رسانهای برای صدور انقلاب بیش از پیش دریابند و دستکم در حد حمایت از تولیدات شاخص با خرید بلیت وارد میدان شوند. ظرفیت مساجد و هیئات مذهبی همان گونه که در شرایط سخت اقتصادی به کمک آمده، میتواند در پیشرفت سینمای انقلاب هم بازویی قدرتمند باشد.
📚 فراموش نکنیم پیشرفت انقلاب نیازمند توجه جدی به همه ابعاد اقتصادی، اجتماعی، سیاسی و فرهنگی انقلاب است.
_______________
🔗 لینک مطلب: https://btid.org/fa/news/182329
📎 #سیاست_اجتماع
📎 #سیاست_داخلی
🔰معاونت تبلیغ و امور فرهنگی حوزه های علمیه
🌐 btid.org
آیا ثواب گریه بیشتر از شادی اهل بیت علیهم السلام است که مجالس گریه ما بیشتر از شادی هست؟.mp3
2.54M
فکر می کنم ایمانم عاریتی است! گاهی با تمام وجود خدا را حس می کنم و الحمدلله محب و دوست دار اهل بیت (ع) هستم و گاهی هم به همه چیز شک می کنم! متأسفانه شک و شبهاتی به ذهنم خطور می کند که روحم را آزار می دهد..mp3
1.14M
11.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آیا می شود همراه مرده چیزی دفن کرد یانه؟ و عذاب قبرش بعد از مرگ شروع می شود یا بعد از دفن؟.mp3
2.74M
خداوند چگونه می خواهد ما را با همان جسمی که گناه کرده ایم عذاب کند در صورتی که سلول های بدن هر چند سال یک بار بصورت کامل عوض می شود؟!.Mp3
604.9K
نگاهی کوتاه به مظلومیت امام حسن مجتبی علیه السلام.mp3
3.22M
🔶🔸 #ویژه_شهادت
🔰 نگاهی کوتاه به مظلومیت امام حسن مجتبی علیه السلام
🎙 استاد محمدی شاهرودی
📎 #اعتقادات
📎 #امام_حسن_علیه_السلام
📎 #شبهات
🔰معاونت تبلیغ و امور فرهنگی حوزه های علمیه
🌐 btid.org
مگر نبايد قبل ازدواج تحقيق کرد پس چرا امام حسن مجتبي و حضرت نوح عليهما السلام با چنين زنان ناشايست ازدواج کردند؟.mp3
4.42M
🖥 #باشگاه_خبرنگاران_جوان
انتشار مطلب اداره تبلیغ فضای مجازی
🌐https://www.yjc.news/00X77q
📎 #شورای_تخصصی_فضای_مجازی
📎 #خبرگزاری
📎 #باشگاه_خبرنگاران_جوان
📎 #صفر
🔰معاونت تبلیغ و امور فرهنگی حوزه های علمیه
🌐 btid.org