⭕️ عاملی استراتژیک در تقویت روابط ایران چین روسیه
👈 قدرت از مفاهیم کلیدی علوم اجتماعی به ویژه علوم سیاسی و روابط بینالملل است. اهمیت قدرت در روابط بینالملل بر کسی پوشیده نیست و همه سیاستمداران بدان اعتراف دارند؛ تا جایی که میتوان گفت: تمام جلوهها و جنبههای سیاست خارجی و روابط بینالملل بر محور قدرت دور میزند. هانس مورگنتا، نویسنده کتاب «مولفه قدرت» اینگونه بازگو میکند: «قدرت، هدف فوری سیاست حتی در صحنه بینالمللی است و هرچه متضمن قدرت نباشد، نباید سیاسی شمرده شود.»
🔹 گاه کشورها برای بازآفرینی و افزایش قدرت، ملزم به ایجاد یک اتحادیه میشوند تا بتوانند در برابر قدرتهای استکباری که قصد دارند تمام ارکان قدرت را به قبضه خود درآورند بایستند. کشورهایی که اتحادیه تشکیل میدهند معمولاً یا دارای هویت فرهنگی همخوان هستند یا دارای استراتژی مشترک. به طور مثال پیوند میان اتحادیه جماهیر شوروی و جمهوری خلق چین و یا میان آلمان نازی و روسیه کمونیست که هویت فرهنگیشان از بیخ و بن با یکدیگر متفاوت بود، حاکی از استراتژی مشترک این کشورها می باشد. یک ضربالمثل قدیمی که میگوید: «دشمن دشمن من، دوست من است» علت وجودی چنین اتحادیههایی را تا حد زیادی توضیح میدهد.
🔹 اتحاد امروز کشورهایی مانند ایران، چین و روسیه دربرابر ایالات متحده آمریکا را میتوان اتحادیه قدرت دانست. گرچه شاید این کشورها دارای هویت فرهنگی متضاد باشند، اما ترسیم یک نقشه راه با هدف مشترکِ تقابل با ایالات متحده آمریکا، ایران و چین و روسیه را کنار یکدیگر قرار داده است. این موضوعی است که برخی غربگرایان تا به حال آن را درک نکردهاند و هنوز هم حکومت را به خاطر ایجاد رابطه نامتوازن و عدم رابطه سیاسی-اقتصادی با آمریکا سرزنش میکنند. لازم است به سرنوشت کشورهایی که به آمریکا اعتماد کرده و وارد اتحاد نظامی با آمریکا شدهاند اشاره شود، بلکه مایه عبرت غربگرایان باشد.
🔹 اصولاً اتحادیههای نظامی یا دو قطبیاند یا چند قطبی. در نظام دو قطبی اتحادیههایی که یک -به اصطلاح- ابرقدرت در آنها عضویت دارد (به سبب نابرابری قدرت میان ابرقدرت و متحدانش) در ذات خود، اتحادیههایی نامساویاند و حقوق و تکالیف اعضا یکسان نیست. ابرقدرت به ازای حمایت متحدانش وعده حفظ امنیتشان را میدهد. به طور مثال در کشورهای عضو ناتو، عضو ابرقدرت برای آنکه متجاوز احتمالی را باز دارد، توان هستهای استراتژیکی را تدارک میبیند و با سلاحهای متعارف (غیرهستهای) ملزم است از متحدانش حمایت کند. اما امروز شاهدیم در پی حمله روسیه به اوکراین، ایالات متحده آمریکا برای حمایت از اوکراین قدم از قدم برنداشت.
✅ البته جریان غربگرا نشان داده است که اهل عبرت گرفتن نیست؛ چنان که در جریان برجام نیز دیدیم که آمریکا به راحتی از آن خارج شد و در برابر تعهدات اجرا شده ما به هیچ تعهدی عمل نکرد، ولی همچنان مرغ غربگرایان یک پا دارد.
___________________
🔗 لینک مطلب: https://btid.org/fa/news/202340
📎 #سیاست_اجتماع
📎 #سیاست_خارجی
🔰معاونت تبلیغ و امور فرهنگی حوزه های علمیه
🌐 btid.org
⭕️ نان در خون
👈 موسسه سیپری در استکهلم گزارش داد سود شرکتهای بزرگ اسلحهسازی در سراسر دنیا درسال ۲۰۱۹، مبلغ ۳۶۱ میلیارد دلار (۲۹۸ میلیارد یورو) بوده است. این مبلغ ۸.۵ درصد بیشتر از سال ۲۰۱۸ و ۵۰ برابر بودجه سالیانه سازمان ملل برای ماموریتهای صلحآمیز است.
🔹 از ۱۰ شرکت بزرگ اسلحهسازی دنیا ۶ کمپانی آمریکایی هستند که ۶۱ درصد فروش سلاح در کل دنیا را در اختیار دارند و این یعنی بیش از ۲۲۰ میلیارد دلار در سال ۲۰۱۸؛ سود سرشاری که در سال ۲۰۲۰ به ۲۸۵ میلیارد دلار هم رسید. رژیم ایالات متحده تنها کشوری است که بیش از ۱۶درصد از بودجه کشورش را از راه فروش سلاح تامین کرده و ۷ میلیون نفر در این کشور در کمپانیهای اسلحه سازی مشغول به کار هستند.
🔹 اما فروش سلاح زمانی معنی پیدا میکند که جنگ و بحرانی وجود داشته باشد؛ برهمین اساس ایجاد تنش و توهم جنگ و حتی ایجاد جنگ، بخش لاینفکِ سیاستهای آمریکاست. به طور مثال با تحریک کشورهای عربیِ غرب آسیا، و ایجاد این توهم که ایران در پی حمله و تصرف کشورهای عرب منطقهای است، میلیاردها دلار سود میبرد. فقط عربستان هر سال بیش از ۱۰، امارات ۷ و بحرین ۴میلیارد دلار سلاح از آمریکا میخرند. از سال ۱۹۴۵ یعنی پایان جنگ جهانی تا امروز آمریکا ۶۱ جنگ در جهان به راه انداخته، و موجب ایجاد جنگهای داخلی متعدد در کشورهای آفریقایی و آسیایی شده است.
🔹 طبق آمارهای رسمی بیش از ۳۰ میلیون نفر در این جنگها کشته شدند. اما این آمار تنها برای جنگهایی است که آمریکا مستقیماً در آن حضور داشته است. اگر آمار مردمی که توسط داعش و بوکوحرام و طالبان و القاعده و صدها گروهک تروریستی دیگر که در کشورهای آفریقایی و آسیایی کشته شدند را محاسبه کنیم، باید گفت طی ۶۰ سال اخیر بیش از ۶۰ میلیون نفر به واسطه سیاستهای جنگطلبانه ایالات متحده به خاک و خون افتادهاند.
✅ با توجه به همین حقایق است که رهبر حکیم انقلاب فرمودند: «رژیم آمریکا «بحرانساز و بحرانزیست» و اساساً یک «رژیم مافیایی» است که شبکههای مافیای سیاسی، اقتصادی و اسلحهسازی در درون آن، از گسترش بحرانها در جهان، تغذیه و ارتزاق میکنند. با این اوصاف آیا رژیم ایالات متحده همان کشور صلح طلبی است که رسانههای غربی میگویند؟
___________________
🔗 لینک مطلب: https://btid.org/fa/news/202496
📎 #سیاست_اجتماع
📎 #سیاست_خارجی
🔰معاونت تبلیغ و امور فرهنگی حوزه های علمیه
🌐 btid.org
⭕️ آفتاب جنگ در سرزمین آفتابگردان
👈 آفتابِ جنگ در سرزمینِ آفتابگردانها در سال ۲۰۰۴ طلوع کرد؛ آن روزی که انقلاب نارنجی در اوکراین با رهبری آمریکا توانست قانون را شکست دهد.
🔹 در انتخابات ریاستجمهوری در سال ۲۰۰۴ «ویکتور یوشچنکو» نامزد مورد حمایت آمریکا درانتخابات شکست خورد، اما بازندهها با حمایت رسانهای غرب، «ویکتور یانوکوویچ» را که هوادار روسیه بود، به تقلب در انتخابات متهم کردند. با تحریکِ بازیگران خارجی و غربگرایان داخلی، کیف، پایتخت اوکراین، کانون اعتراضات شد؛ اعتراضاتی که مهمان خارجی هم داشت.
🔹سناتور«جان مک کین» جمهوریخواه و سناتور «مورفی» از دمکراتهای آمریکا در بین معترضان مخالف دولت اوکراین حضور داشتند. «مک کین» در بین مردمی که پرچمهای نارنجی برافراشته بودند قول داد آمریکا در کنار معترضان خواهد ماند! پس از شش روز تظاهراتِ حامیان یوشچنکو، پارلمان اوکراین، تحت فشار غرب، نتیجه انتخابات را ملغی اعلام کرد. این بار انتخابات با نظارتِ ناظرانِ غربی برگزار شد و نامزد غربگرا، "ویکتور یوشچنکو" با کسب ۵۲ درصد آرا، قدرت را در دست گرفت.
🔹 انقلاب رنگی خوابی بود که آمریکا برای تمام کشورهایی که به نحوی در پازل غرب بازی نمیکردند دیده بود. بالاخره نوبت سرسختترین دشمن آمریکا هم رسید که گرفتار فتنه تقلب شود؛ بازی ناشیانهای که توسط میرحسین موسوی و کروبی در انتخابات۱۳۸۸ شروع شد، غربیها را برای تکرار بدعت خطرناک ابطالِ انتخابات در ایران به طمع انداخت. شورشها با اسم رمز تقلب و پرچمهای سبز در کشور گسترش یافت. غربیها با ذوق زدگی طوفان توئیتری راه انداختند. شیمون پرز و اوباما برای اغتشاشگران ۸۸ پیام حمایت ارسال کردند و غربگرایان خودباخته داخلی، مجریانِ نقشه شومِ اربابان خارج نشین برای براندازی جمهوری اسلامی شدند.
🔹 نصیحتهای دلسوزانه رهبر انقلاب مبنی بر ارائه مدارک مستدل برای اثبات تقلب در انتخابات شنیده نشد. خواسته آشوبگرانِ مورد حمایتِ غرب که این بار، پرچمِ سبز اموی در دست داشتند، فقط یک چیز بود: ابطالِ انتخابات. اما رهبرِ حکیمِ انقلاب با نقشه خوانی هنرمندانه از دسیسهی دشمن فرمود: «بنده زیر بار بدعت های غیرقانونی نخواهم رفت. امروز اگر چهارچوبهای قانونی شکسته شد، در آینده هیچ انتخاباتی دیگر مصونیت نخواهد داشت، احمقها خیال کردند جمهوری اسلامی، گرجستان است؛ ایران را با کجا مقایسه میکنید؟!»
✅ امروز پس از گذشتِ 16سال از تسلیم شدن در برابر نقشه غرب و ابطال انتخابات در اوکراین، درخت انقلاب نارنجی به ثمر نشسته و میوه تلخِ آن کام مردم این کشور را تلخ کرده است. سرخیِ امروزِ شهرهای اوکراین حاصل همان پرچمهای نارنجی رنگی است که خیاطهای آمریکایی دوخته بودند.
___________________
🔗 لینک مطلب: https://btid.org/fa/news/202491
📎 #سیاست_اجتماع
📎 #سیاست_خارجی
🔰معاونت تبلیغ و امور فرهنگی حوزه های علمیه
🌐 btid.org
🌸 جانم فدای نام تو یا صاحب الزمان
قربان آن مقام تو یا صاحب الزمان
🌸 جان و تمام هرچه که دارم به پای تو
عمری شوم غلام تو یا صاحب الزمان
🌸 جان میدهم بخاطر یک لحظه دیدنت
دل عاشق سلام تو یا صاحب الزمان
🌸 قربان آن کرامت وآن جود وبخششت
قربان یک کلام تو یا صاحب الزمان
🌸 ما منتظر به راه قدوم تو مانده ایم
کی میرسد قیام تو یا صاحب الزمان
🌸 آیا رسد فروغ رخت عاقبت به ما
کی میرسدپیام تو یاصاحب الزمان عج
🌹 میلاد با سعادت صاحب الزمان، آقای مهربان بر تمام مسلمین مبارک باد 🌹
📎 #گرافیک_ثابت
📎 #امام_زمان
📎 #نیمه_شعبان
https://btid.org/fa/photogallery/202843
🔰 معاونت تبلیغ و امورفرهنگی حوزه های علمیه
🌐 btid.org
⁉️ سقط جنین یا قتل نفس
💢 متأسفانه فعلِ «قتل نفس» را با تکرار واژه «سقط جنین» معادل نمودهاند و قبح آن را در جامعه از بین بردهاند.
📛 بیتوجهی به قوانین مرتبط با سقط جنین نیز سرعت این پدیده غیر انسانی را افزایش داده است. البته این نکته را هم باید در نظر داشت که مسائلی چون مشکلات اقتصادی و یا دلایل فرهنگی-تربیتی نیز در میزان فرزندآوری تأثیرِ سوء داشته است.
📎 #گرافیک_ثابت
📎 #سقط_جنین
📎 #فرزند_آوری
📎 #قتل_نفس
https://btid.org/fa/photogallery/202844
🔰 معاونت تبلیغ و امورفرهنگی حوزه های علمیه
🌐 btid.org
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فتوکلیپ؛ صد ثانیه با رصد 1400.12.17
کاری از گروه رصد
🖥 سامانه ارسال گزارشات طلاب، مبلغان و عموم مردم از فضای مجازی
🌐 https://r.btid.org
📎 #خبر
📎 #سیاست_اجتماع
📎 #تولیدات_چندرسانهای
🔰معاونت تبلیغ و امور فرهنگی حوزه های علمیه
🌐 btid.org
📆 تقویم روز
📌 چهارشنبه
☀️ ۱۸ اسفند ۱۴۰۰
🌙 ۶ شعبان ۱۴۴۳ قمری
🎄 9 مارس 2022 میلادی
✨ مناسبت روز :
. روز وفات و بزرگداشت سید جمال الدین اسد آبادی (۱۲۷۵ هـ.ش)
. سالروز تأسیس کانون های فرهنگی هنری مساجد
📆 روزشمار:
▪️5 روز تا ولادت حضرت علی اکبر علیه السلام
▪️9 روز تا ولادت حضرت صاحب الزمان (عج)
📎 #گرافیک_ثابت
📎 #تقویم
🔰 معاونت تبلیغ و امور فرهنگی حوزه های علمیه
🌐 btid.org
💠 امام سجاد علیه السلام؛ اسطوره بصیرت و زمانشناسی
✍️ امام سجاد(علیه السلام) بعد از پدر به دلیل حفظ دین، قالب هدایتگری خود را در مسیری متناسب با وضعیت جامعه قرار دارد؛ زیرا اوضاع جامعه در زمان حضرت به علت دوری از تعالیم اسلام، ساختن احادیث دروغین، جبرگرایی، وجود حکومت مستبد و خونریز، تشریع قانون به نفع حاکمان ستمگر، رواج بی عدالتی، فساد، مجازاتهای سنگین و دردناک بر مخالفان حکومت و... خفقانی ایجاد کرده بود که کار امام را با دشواریهای فراوانی روبرو کرده بود.
👈 گذر زمان، جلوهای دیگر از صفات جمال و جلال خدا را در وجود شخصیتی به انسانها معرفی میکند که او را زینت عابدان، لقب دادند. امام سجاد علیه السلام، بعد از حادثه جانسوز کربلا کمر همت بر مبارزه علیه شرک و کفر بست و بنا بر اقتضاهای دوران، به تبیین معارف الهی پرداخت.
💢 مشاهده ادامه مطلب در لینک زیر:
👇👇👇
🌐 https://www.isna.ir/news/1400121713392/
📎 #شورای_تخصصی_فضای_مجازی
📎 #خبرگزاری
📎 #خبرگزاری_ایسنا
📎 #امام_سجاد
🔰معاونت تبلیغ و امور فرهنگی حوزه های علمیه
🌐 btid.org