فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🖥 #ببینید
💎 درسته دریافت هدیه و گرفتن کادو به مناسبت و بدون آن، راهی برای نشان دادن علاقه از طرف آقایان است ولی اینکه خانم ها آن را ملاکی برای ارزش داشتن نزد همسرشان قرار بدهند درست نیست. راه های دیگری وجود دارد که بشود عشق و علاقه مردان را تشخیص داد.
🎥 توضیح بیشتر در کلیپ بالا👆
https://btid.org/fa/video/204462
📎 #خانواده_سبک_زندگی
📎 #مشاوره
📎 #همسرداری
✅ آیدی دریافت سوالات👇
@pasokhgo313
🔰 معاونت تبلیغ و امورفرهنگی حوزه های علمیه
🌐 btid.org
💢 انفاق مالی در حال حیات
💠 امام علی علیه السلام فرمودند:
🍃 يا ابْنَ آدَمَ، كُنْ وَصِيَّ نَفْسِكَ فِي مَالِكَ، وَ اعْمَلْ فِيهِ مَا تُؤْثِرُ أَنْ يُعْمَلَ [يَعْمَلَ] فِيهِ مِنْ بَعْدِكَ.
🔹 اى فرزند آدم، خودت وصىّ خود در مال خويش باش، و همان گونه با ثروتت عمل كن كه علاقه دارى پس از مرگت عمل كنند.
📚 حکمت 254 نهج البلاغه
📎 https://btid.org/fa/photogallery/204590
📎 #اعتقادات
📎 #اخلاق
📎 #امامت
📎 #نهجالبلاغه
🔰 معاونت تبلیغ و امور فرهنگی حوزه های علمیه
🌐 btid.org
📌 اثبات ائمه دوازدگانه شیعه با استناد به منابع اهل سنت
🔹 یکی از روایاتی که مقام و جایگاه خلافت برای اهل بیت علیهم السلام را بیان کرده، روایت «دوازده خلیفه» است. این روایت با تعابیر مختلف و با اسناد متعدد در منابع فریقین ذکر شده است که به یک نمونه اشاره میکنیم:
🔸 پیامبر اکرم(صلّیاللهعلیهوآله) فرمودند: «اين دين همواره عزيز و استوار خواهد بود و بر هر كس كه آهنگ زيان بر آنان كند پيروز میشوند تا دوازده خلیفه.»
🔹 نسبت به مصادیق این دوازده نفر بین شیعه سنی در دو مورد اتفاق نظر وجود دارد:
اول اینکه امام علی(علیهالسلام) جزء این دوازده نفر هستند.
دوم اینکه حضرت مهدی(عجاللهتعالیفرجه) آخرین نفر از این ائمه دوازدهگانه به شمار میروند.
🔸 نسبت به ده نفر باقی مانده میان علمای اهل سنت اختلاف است و هیچ گونه اجماعی میان آنها وجود ندارد. از این رو بسیاری در مقصود دقیق این روایت معتبر دچار مشکل شدهاند.
🔹 اما شیعیان معتقدند خود پیامبر(صلیاللهعلیهوآله) این دوازده نفر را مشخص کردهاند. جابر میگوید از رسول خدا(صلّیاللهعلیهوآله) منظور از اولیالامر در آیه اطاعت را پرسیدم. حضرت فرمود:
«آنها جانشینان و پیشوایان بعد از من هستند. اول آنها علی بن ابی طالب، بعد حسن...» و حضرت یک یک ائمه شیعه را نام میببرند.
🌐 جهت مطالعهی بیشتر، کلیک کنید.
https://btid.org/fa/news/204378
📎 #اعتقادات
📎 #كلام
📎 #اثبات_امامت_ائمه
📎 #روايت_دوازده_خليفه
🔰 معاونت تبلیغ و امور فرهنگی حوزه های علمیه
🌐 btid.org
📌 اثبات تولد حضرت مهدی با استفاده از منابع اهل سنت
🔷 روایت اول
🔸 حدیث ثقلین یکی از احادیثی است که شیعه و سنی آن را با سند صحیح از پیامبر اکرم(صلّی الله علیه و آله) نقل کرده اند که فرمود:«من دو چیز گرانبها در میان شما باقی میگذارم؛ قرآن و اهل بیتم و این دو هرگز از هم جدا نمیشوند تا در کنار حوض کوثر بر من وارد شوند.»
🔹 «مناوی» از اندیشمندان اهل تسنن میگوید: «از این حدیث استفاده میشود که در هر زمان باید فردی از اهل بیت پیامبر که سزاوار تمسک است تا روز قیامت موجود باشد تا امر به تمسک در این حدیث معنا پیدا کند؛ همانگونه که قرآن چنین است.»
🔸 از آنجایی که قرآن وجود دارد و اهل زمین نیز نابود نشدهاند به قطع و یقین امام زمان(عجّل الله تعالی فرجه) نیز که از اهل بیت است وجود دارد.
🔶 روایت دوم
🔹 لزوم خالی نبودن زمین از حجت، یکی دیگر از روایاتی است که شیعه و سنی آن را نقل کردهاند. «ابن قیم جوزیه» یکی از بزرگان اهل سنت است و در کتاب خود نقل کرده که امیرالمومنین علی(علیه السّلام) فرمود:«زمین هرگز از حجت خدا که برای خدا قیام میکند خالی نمیشود تا دلائل خداوند متعال و نشانههای روشن او از میان نرود.»
🔸 با توجه به این روایت، به قطع و یقین باید حجت الهی در زمین حضور داشته باشد و این خود دلیلی است بر وجود امام زمان(عجّل الله تعالی فرجه) تا دلائل و نشانههای روشن خدا از بین نرود.
🌐 جهت مطالعهی بیشتر، کلیک کنید.
https://btid.org/fa/news/204413
📎 #اعتقادات
📎 #كلام
📎 #مهدی_موعود
📎 #اثبات_تولد_امام_زمان
🔰 معاونت تبلیغ و امور فرهنگی حوزه های علمیه
🌐 btid.org
⭕️ سوال
❓ آیا همنشینی با زنان مورد نهی اسلام واقع شده است؟
🔰 پاسخ
🔹 امام صادق(علیهالسلام) میفرمایند:
همنشینی با سه گروه سبب میراندن قلب میشود: 1.همنشینی با فرومایگان، 2.سخن گفتن با زنان، 3.همنشینی با ثروتمندان»
🔸 این روایت در مقام زشتی و قبح همنشینی و تعامل با دستهای از مردمان است و از همنشینی و سخن گفتن با زنان، نهی فرموده تا حیا و عفت در جامعه گسترش پیدا کند.
🔹 ناگفته پیداست موضوع زنان در این روایت خصوص زنان نامحرم و تعامل غیرضرور با زنان است؛ زیرا شخص رسول الله (صلی الله علیه و آله) در مقام پاسخگویی و رسیدگی به مشکلات زنان امت بودند.
🔸 باید دانست زنان مسلمان دارای جایگاه و ارزش اجتماعی والایی هستند؛ طبق روایات خداوند بهشت را زیرپای مادران قرار داده است. همچنین محبت نمودن و صحبت با فرزندان دختر در روایات ما مایه انس انسان دانسته شده است.
🔹 حسن معاشرت با همسران نیز مورد تاکید آیات قرآن میباشد. خداوند در قرآن میفرماید: «و باید با آنها(زنان) آنگونه که متعارف و پسندیده است، معاشرت کنید.»[سوره نساء، آیه۱۹]
🌐 جهت مطالعهی بیشتر، کلیک کنید.
https://btid.org/fa/news/201097
📎 #اعتقادات
📎 #جایگاه_زنان
📎 #زن_در_اسلام
🔰 معاونت تبلیغ و امور فرهنگی حوزه های علمیه
🌐 btid.org
🔰 تأملی در نماز امام جواد (علیه السلام)
🔹 خواندن نماز امام جواد (علیه السلام) در چهارشنبهها برای رفع حاجات دنیوی و برطرف شدن گرفتاریها توصیه شده است.
🔸 نماز امام جواد (علیه السلام) دو رکعت است که در هر رکعت یک مرتبه سوره حمد و هفتاد مرتبه سوره توحید خوانده میشود و بعد از پایان نماز، دعای مخصوصی دارد.
🔹 تأملی که در اینگونه روایات وجود دارد این است که باید آنها را به قصد رجاء و ثواب انجام داد و نوعی توسل به اهل بیت (علیهم السلام) و استغاثه از مقام ربوبیت دانست.
🔸 نباید اینگونه روایات را به عنوان معجزه و حلّال همه مشکلات و وزان آنها بیش از دعا و توسل بدانیم.
🔹 بنابراین اگر اینگونه دعاها به واقع و مراد دعا کننده برسد، انشاءالله خیر میباشد و اگر اجابت دنیایی نشود، انشاءالله خداوند ثواب دوچندان به دعاکننده در آخرت، اعطاء مینماید.
🌐 جهت مطالعهی بیشتر، کلیک کنید.
https://btid.org/fa/news/201440
📎 #اعتقادات
📎 #دعا
📎 #نماز_امام_جواد_علیه_السلام
🔰 معاونت تبلیغ و امور فرهنگی حوزه های علمیه
🌐 btid.org
⭕️ سوال
⁉️ آیا حوا از دنده چپ حضرت آدم خلقت شده یا خلقتی مستقل داشته است؟
🔰 پاسخ
🔹 خداوند در قرآن نسبت به خلقت آدم و حوا میفرماید:
«اى مردم، از پروردگارتان كه شما را از «نفس واحدى» آفريد و جفتش را [نيز] از او آفريد، و از آن دو، مردان و زنان بسيارى پراكنده كرد، ...»[سوره نساء، آیه۱]
🔸 از ظاهر سیاق آیه برمىآید که مراد از «نفس واحده» آدم(علیهالسلام) و مراد از «زوجها» حوا میباشد که پدر و مادر نسل انسان هستند. و آن گونه که از ظاهر قرآن کریم برمىآید همه افراد نوع انسان به این دو تن منتهى مىشوند.
🔹 در رابطه با خلقت حضرت حوا روایاتی اشاره به خلقت ایشان از دنده چپ دارند که علامه مجلسی آن را تقیهای دانسته و آیت الله مکارم آن دسته از روایات را غیر معتبر میدانند. در مقابل روایاتی دیگر اشاره به آن دارد که حضرت حوا از دنده حضرت آدم خلق نشده است و با آیات سازگار هستند.
🔸 زراره از امام صادق (علیه السلام) پرسیدم: ... خداى عزوجل حوا را از چه آفرید؟ فرمود: این مردم دراینباره چه مىگویند؟ عرضه داشتم : مى گویند او را از دندهاى از دنده چپ آدم آفرید. فرمود: خداوند را از آنچه که نسبت میدهند بلند مرتبه و بزرگ است؛ مگر خدا عاجز بود که او را از غیر دنده آدم خلق کند؟...»
🌐 جهت مطالعهی بیشتر، کلیک کنید.
https://btid.org/fa/news/202224
📎 #اعتقادات
📎 #كلام
📎 #خلقت_حضرت_حوا
🔰 معاونت تبلیغ و امور فرهنگی حوزه های علمیه
🌐 btid.org
47.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✍️میزان و مقدار مطالعات اسلام شناسانه و اسلام پژوهانه در اسرائیل به لحاظ کمی و کیفی از این مسئله پرده برمی دارد که اسرائیل به گسترده و عمیق بودن محتوا و آموزههای این دین پی برده و حجم فراوانی از فعالیت های تحقیقاتی خودش را با بسیج کردن بسیاری از مرکزهای علمی و شخصیت های برجسته علمی جهان، به اسلام، مذاهب و فرقه های اسلامی مسلمانان و جوامع اسلامی اختصاص داده است.
✅صرف نظر از اهداف پشت پرده اسلام پژوهی در اسرائیل، این نکته در خور توجه است که نگاه برون دینی اسرائیل به دین اسلام و مسلمانان در مقیاس و سطح کلان، به لحاظ اثباتی، نشان از بالا بودن گستره و عمق این دین به لحاظ ثبوتی دارد.
🌐 جهت مطالعهی بیشتر، کلیک کنید: https://www.adyannet.com/fa/news/37415
📎 #فرق_ادیان_مذاهب
📎 #وحدت_شیعه_سنی
📎#دانشگاه_تل_آویو
📎#عامل_تفرقه
🔰معاونت تبلیغ و امور فرهنگی حوزه های علمیه
🌐 btid.org
✍️عالم اهل سنت شیخ غیاث الدین بدری، مدرس حوزه علمیه اهل سنت محمدیه تالش گیلان، ضمن تبریک سال جدید به ملت سرافراز ایران اسلامی، نامگذاری سال ۱۴۰۱ با عنوان «تولید؛ دانش بنیان و اشتغال آفرین» را بر اساس نیاز امروز جامعه و یک شعار مدبرانه و هوشمندانه از سوی مقام معظم رهبری عنوان کرد.
❇️وی با بیان اینکه مقام معظم رهبری هر ساله بر اساس نیازهای جامعه اسلامی، شعاری را برای حرکت کشور در مسیر پیشرفت انتخاب می کنند، اضافه کرد: امسال نیز بر اساس توانایی کشور و نیاز اساسی برای حرکت در مسیر توسعه و پیشرفت، عنوان تولید؛ دانشبنیان، اشتغالآفرین از سوی رهبر انقلاب اسلامی انتخاب شد که این شعار باید بیشتر مورد توجه مسئولین باشد و برای تحقق آن باید تلاش همگانی صورت پذیرد.
🌐 جهت مطالعهی بیشتر، کلیک کنید: https://www.adyannet.com/fa/news/37422
📎 #فرق_ادیان_مذاهب
📎 #شعار_سال_1401
📎#سال_تولید_دانش_بنیان_اشتغال_آفرین
📎#مقام_معظم_رهبری
🔰معاونت تبلیغ و امور فرهنگی حوزه های علمیه
🌐 btid.org
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻صیغه زیر 6 ماه جایز نیست!
🔹احکام و شریعت اسلام تا قیامت طبق نصوص یکسان است و غیرقابل تغییر است (جز در ضرورت)، اما فرقه احمدالحسن (مدعی یمانی دروغین) بعضی احکام را تغییر داده و همین برای انحرافی بودن این فرقه کافی می باشد.
🌐 جهت مطالعهی بیشتر، کلیک کنید:
https://www.adyannet.com/fa/news/37346
📎 #فرق_ادیان_مذاهب
📎 #احمدالحسن
🔰معاونت تبلیغ و امور فرهنگی حوزه های علمیه
🌐 btid.org
حسینعلی نوری پیامبری که فرصت نزول وحی نیافت❗️
🔹اشراق خاوری به نقل لوحی پرداخته که حسینعلی بهاء در آن، خبر از وعدهی نزول قواعد ادبی جدید مطابق با غلطهای خود داده، اما کثرت اشتغال او، مانع از انزال آن شده است.
🔸لذا بهائیان را موظف نمود تا غلطهای او را اصلاح کنند. اما آیا منظور بهاء از نازل نشدن وحی به دلیل اشتغالات، چیزی جز بافتنهای جدید بوده که فرصت آن را پیدا نکرده است؟!
جهت مطالعه بیشتر:
https://www.adyannet.com/fa/news/30751
📎 #فرق_ادیان_مذاهب
🔰معاونت تبلیغ و امور فرهنگی حوزه های علمیه
🌐 btid.org
🔻 خدا خسته می شود ولی خستگی او خستگی نیست
🔹 مفتیان وهابی به علت اتخاذ ظاهرگرایی در قرآن و روایات، گاهی مجبور می شوند کلامشان را به گونه ای توجیه کنند که عقلا نمی پذیرند.
🔹 بن عثیمین می گوید: «اگر حدیث (إن الله لا یمل حتى تملوا) بر این دلالت می کند که خداوند هم خسته می شود، خستگی خداوند مانند خستگی ما نیست، بلکه یک نوع از خستگی هست که چیزی از نقص در آن وجود ندارد، اما خستگی انسان، دارای نقص است. ... و اما خستگی خداوند اگر این حدیث بر آن دلالت داشته باشد، خستگیای است که سزاوار او است و به وجهی از وجوه در بردارنده نقصی نیست.»
🔹 وی در ادامه می گوید: «بعضی از علماء گفته اند این حدیث دلیلی بر اثبات خستگی برای خداست، اما خستگی خدا مانند خستگی مخلوق نیست. خستگی مخلوق نقص است؛ زیرا دلالت بر ملول شدن وی از آن چیز دارد، اما خستگی خدا کمال است و در آن نقصی نیست و این نیز مانند سایر صفات خدا است که آن را برای او بر وجه کمال ثابت می کنیم، هر چند که در حق مخلوق کمال نیست.»
🔹 وی برای فرار از تشبیه، به این توجیه روی آورده که خستگی خدا مانند خستگی مخلوقات نیست! هر صفت مذموم و هر رذالتی را به الله سبحانه و تعالی نسبت می دهد و سپس می گوید این از باب تشبیه نیست و مانند مخلوقات نیست و در آن کمال وجود دارد!
🌐 جهت مطالعهی بیشتر، کلیک کنید:
https://www.adyannet.com/fa/news/37298
📎 #فرق_ادیان_مذاهب
📎 #مکاتب_اهل_سنت
📎 #وهابیت_و_سلفیت
🔰معاونت تبلیغ و امور فرهنگی حوزه های علمیه
🌐 btid.org
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دیدگاه عالم اهلسنت درباره امام زمان
💥 شیخ حازم صالح ابواسماعیل از علمای اهل سنت، معتقد به تولد امام مهدی (علیهالسلام) است. او معنای انتظار را نشستن و دست روی دست گذاشتن نمی داند، بلکه از دیدگاه او باید برای ظهور حضرت با اعمال مختلف زمینه سازی کرد.
🌐 جهت مطالعهی بیشتر، کلیک کنید:
https://www.adyannet.com/fa/news/37270
📎 #فرق_ادیان_مذاهب
📎 #وهابیت
📎 #اهل_سنت
🔰معاونت تبلیغ و امور فرهنگی حوزه های علمیه
🌐 btid.org
💢 خشم و خشونت، نوعی دیوانگی
💠 امام علی علیه السلام فرمودند:
🍃 الْحِدَّةُ ضَرْبٌ مِنَ الْجُنُونِ، لِأَنَّ صَاحِبَهَا يَنْدَمُ؛ فَإِنْ لَمْ يَنْدَمْ، فَجُنُونُهُ مُسْتَحْكِمٌ.
🔹 تندخويى نوعى از ديوانگى است، چراكه صاحبش بعدا پشيمان مىشود و اگر پشيمان نشود دليل بر آن است كه جنونش مستحكم است.
📚 حکمت 255 نهج البلاغه
📎 https://btid.org/fa/photogallery/204592
📎 #اعتقادات
📎 #اخلاق
📎 #امامت
📎 #نهجالبلاغه
🔰 معاونت تبلیغ و امور فرهنگی حوزه های علمیه
🌐 btid.org
💢 وجوب خمس در زمان غیبت از دیدگاه آیت الله منتظری
🔴 برخی ادعا می کنند آیت الله منتظری بعد از بحث و بررسی وجوب خمس می گوید: اثبات وجوب خمس در زمان ما مشکل است و دلیل ندارد و با وجود دلایل فراوان نتوانسته وجوب خمس در زمان حاضر را بپذیرد.
⭕️ این ادعا برای زیر سوال بردن وجوب خمس در زمان غیبت با مراجعه به کتاب های آیت الله منتظری به آسانی قابل رد است و به برخی از این موارد اشاره می شود:
🔷 آیت الله منتظری در مسأله "1811" از کتاب الاحکام الشرعیه می نویسد: هر آن چه که انسان از طریق تجارت یا صنعت یا موارد دیگر حتی مانند نماز و روزه استیجاری به دست آورد و از مؤونه سال او زیادتر باشد واجب است خمس آن را بپردازد.»
🔶 آیت الله منتظری در موضوع خمس غنائم و وجوب پرداخت خمس آن به امام می گوید: حکم غنیمت در زمان ما در صورتی که جنگ با اذن دولت اسلامی عادل اتفاق بیفتد، همان حکم زمان حضور امام را دارد.
🔷 آیت الله منتظری در کتاب الخمس و الانفال نیز با مفروض گرفتن اصل وجوب خمس می گوید: متصدی اخذ خمس و انفال و صرف آنها در شئون امامت و حکومت کسی است که [شرعا] حق حکم کردن و حکومت دارد، و او پیامبر (صلی الله علیه و آله) در عصر شریفش، و بعد از ایشان امام معصوم (علیه السلام) و در غیبت او فقیه عادل عالم به مصالح اسلام و مسلمین می باشد.
👇برای مطالعه بیشتر:
📚 لینک مطلب:
https://btid.org/fa/news/204396
📎 #اعتقادات
📎 #کلام
📎 #خمس
🔰 معاونت تبلیغ و امور فرهنگی حوزه های علمیه
🌐 btid.org
💢 سقوط ظلم ساسانیان و اسلام آوردن ایرانیان وعده ای که واقع شد
🔴 سوال: آیا تجاوز اعراب مسلمان به ایران، به دستور و وعده مستقیم پیامبر اسلام بود؟
🔶 امام صادق(علیه السلام) فرمود: «هنگامى که پیامبر(صلی الله علیه وآله) در حال حفر خندق بودند، مسلمانان به مانعى برخوردند. حضرتشان کلنگ را از دست امیرمؤمنان یا سلمان گرفت و ضربهاى بر سنگ فرود آورد که سه تکّه شد! سپس فرمود: خداوند، با این ضربه من، گنجهاى کسرا و قیصر را برایم گشود.
🔷 این وعده الهی نشان از صدق نبوت پیامبر(صلی الله علیه وآله) دارد؛ چراکه وقتی این وعده را داد، یکى از منافقان با تمسخر به فرد همراهش گفت: وعده گنجهاى کسرا و قیصر را به ما میدهد، در حالیکه ما [از بیم دشمن] نمیتوانیم براى قضاى حاجت، از جای خود تکان بخوریم!.
🔶 آن چه باعث فتح ایران در همان سال های آغازین و سقوط شهر به شهر ایرانیان شد، وضعیت نابسامان ایرانیان و ظلم و ستمی حکام ساسانی بر مردم بود.
✅ اغلب مردم ایران در آن روز از ظلم و ستم به ستوه آمده بودند و دین اسلام با آیین عدالت گستر خود، آینده ای روشن را در برابر آن ها می گشود؛ رشد و ترقی بسیاری از ایرانیان در سال های بعد از فتح ایران نشان داد که ایرانیان در انتخاب مسیر خود دچار اشتباه نشده اند.
👇برای مطالعه بیشتر:
📚 لینک مطلب:
https://btid.org/fa/news/204390
📎 #اعتقادات
📎 #کلام
📎 #فتح_ایران
🔰 معاونت تبلیغ و امور فرهنگی حوزه های علمیه
🌐 btid.org
❥༻⃘⃕࿇﷽༻⃘⃕❀༅⊹━┅┄
آیا شیعیان در مسائل فقهی خود از قیاس استفاده می کنند؟ (قسمت اول)
✅ بعضی از علمای اهل سنت، یکی از ادله و اصول فقه خود را قیاس می دانند و با استفاده از آن فتوا می دهند. مفتیان وهابی برای ایجاد شبهه، با استناد به کلام چند نفر از علمای شیعه ادعا می کنند، برخلاف نظر ائمه اثنی عشر، علمای شیعه نیز در فتاوای خود از قیاس استفاده می کنند. آنان می گویند علمای شیعه با سیاه نمایی فراوان نسبت به اصول فقه اهل سنت و وهابیت، مکرراً از قیاس در فتاوای خود استفاده کردهاند و حتی با وجود علم به حرام بودن قیاس از منظر امامان شیعه و بدعی بودن و بطلان، آن را به کار می گیرند.
👈 در پاسخ به این شبهه بایدگفت که: سایر مذاهب اسلامی می دانند که علمای شیعه بر اساس کلام و مبنای اهل بیت (ع) در فقه و کلام و عقاید، فتاوا و کتابها و سخنان خود را صادر و تدوین و تنظیم می کنند و مخالفت با قیاس از اصول اعتقادی شیعیان بوده و هست.
👈بین فِرق و مذاهب اسلامی، پیروان ابوحنیفه نسبت به پیروان سایر مذاهب اربعه اهل سنت، به قیاس اهمیت بیشتری می دهند. البته لازم به ذکر است که دیگر فِرق اهل سنت همانند وهابیون و یا ظاهر گرایان مانند حنابله نیز از قیاس استفاده می کنند، اما بین آنان تفاوت در میزان استفاده از قیاس و حجیت آن است.
🌐 جهت مطالعه ی بیشتر کلیک کنید
👇👇👇
https://www.adyannet.com/fa/news/37426
📎 #فرق_ادیان_مذاهب
📎 #وهابیت
📎 #اهل_سنت
🔰معاونت تبلیغ و امور فرهنگی حوزه های علمیه
🌐 btid.org
📲ویژه نامه #ماه_رمضان منتشر شد.
📤🌙سخنرانی مکتوب
📥🌙مقالات
📤🌙پرسش پاسخ
📤🌙اشعار و پیامک
📥🌙کلیپ و نماهنگ
📤🌙عکس و پوستر
📤🌙سخنرانی و مداحی
📤🌙استوری و دعای روزانه
💢لطفا جهت دریافت #ویژه_نامه روی لینک👇👇 کلیک کنید.
https://btid.org/fa/vramazan
🔰 معاونت تبلیغ و امورفرهنگی حوزه های علمیه
🌐 btid.org
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #پست_ویژه
🌹 دعای روز دوم ماه رمضان
📎 #تولیدات_چندرسانهای
📎 #ماه_رمضان
🔸 https://btid.org/fa/video/204547
🔰 معاونت تبلیغ و امورفرهنگی حوزه های علمیه
🌐 btid.org
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #پست_ویژه
🌹 دعای اللهم رب شهر رمضان
📎 #تولیدات_چندرسانهای
📎 #ماه_رمضان
🔸 https://btid.org/fa/video/204548
🎤 محمدحسین پویانفر
🔰 معاونت تبلیغ و امورفرهنگی حوزه های علمیه
🌐 btid.org
⭕️ سوال
❓ماهیت داستان رطب خورده کی منع رطب کند چیست؟
🔹یکی از داستانهایی که در این زمینه، خیلیها را به اشتباه انداخته است داستان رطب خورده منع رطب کی کند؛ هست، که متاسفانه در کتاب فارسی چهارم ابتدایی این مطلب به اشتباه قرار گرفته شده است.
✍ این داستان از جهت سندی و محتوایی دارای اشکالات فراوانی است. از جهت سندی راویانی مجهول دارد که هیچ توثیقی درباره آنها وارد نشده و مجهولند. در استفتائات از مراجع نیز این مطلب رد شده است!
🔸عادت به امر به معروف نمودن فرد را اهل معروف می کند چنان که مولا علی علیه السلام می فرمایند: «امر به معروف کن، تا خود اهل همان معروف شوی!»
در روایت دیگری حضرت می فرماید: امر به معروف کنید، حتی اگر خودتان آن معروف را انجام نمیدهید؛ نهی از منکر کنید، حتی اگر خودتان آن منکر را ترک نکردید.
🔹بیشک یکی از مهمترین موانع، برای احیا و اجرای فریضه فراموش شده امر به معروف و نهی از منکر، آموزشهای غلطی هست که در این زمینه داده میشود.
🔸یکی از رایجترین اشتباهات در زمینه امر به معروف و نهی از منکر «عامل بودن» هست؛ یعنی بعضیها فکر میکنند باید خودشان معروف را انجام دهند، یا منکر را ترک کرده باشند تا واجب و جایز باشد تذکر بدهد که این موضوع کاملا رد شده است و در چهار شرط وجوب امر به معروف؛ هیچ مرجعی بدون استثناء شرطی تحت عنوان عامل بودن ندارد.
🔸 درست است کسی که اهل معروفی باشد یا منکری را ترک کرده باشد، تاثیر تذکرش بالا میرود؛ اما این شرط در امر به معروف و نهی از منکر نیست و سبب نمی شود تا اگر کسی خود منکری را انجام می دهد از نهی از آن منکر اجتناب کند یا اگر معروفی را ترک نموده دیگران را به آن معروف دعوت نکند.
🙏در پایان به جاست که از آموزش و پرورش این درخواست و تذکر از سوی مردم داده شود که این مطلب اشتباه را از کتاب درسی حذف نموده تا با دست خودمان از همان بچگی امر به معروف و نهی از منکر را در ذهن دانش آموزان، خراب نکنیم یا لااقل، در همان کتاب توضیح دهیم که «عامل بودن» شرط وجوب امر به معروف نیست.
🌐جهت مطالعهی بیشتر، کلیک کنید:
http://btid.org/node/180800
📎 #اعتقادات
📎 #امربه_معروف_ونهی_ازمنکر
📎 #رطب_خورده_کی_منع_رطب_کند
📎 #تفسیر_درست_ازماهیت_قصه_ها
🔰 معاونت تبلیغ و امور فرهنگی حوزه های علمیه
🌐 btid.org