* #حضرت_عبدالعظیم_حسنی
🔻 حضرت شاه عبدالعظیم سیدالکریم است؛ بر اساس روایات انسانی که به زیارت شاه عبدالعظیم برود ثواب زیارت کربلا را دارد.
🔸 در تهرانِ قدیم که مردم اعتقاداتشان خوب بود، بعضی مردم و تجار معتقدِ بازار و غیر بازار وقتی که به بن بست می خوردند، به حرم شاه عبدالعظیم می آمدند و بست می نشستند؛ یک گوشه ای یک چادر می زدند و آن جا می نشستند. طولی نمیکشید که در کارشان گشایش می شد و بعد از آن به دنبال زندگی شان میرفتند؛ دو روز، سه روز، بیشتر یا کمتر، بستگی به مشکل و شخص دارد. برایشان حل شدن مشکل از این راه خیلی روشن و قطعی بوده است. راه دیگری غیر از سیدالکریم سراغ نداشتند.
🔹 ما که یک وقتی، اوایل ازدواجمان یک مشکلی برایمان پیش آمده بود، رفتیم که آنجا بمانیم و پی در پی به زیارت برویم تا حل شود. آنجا یک مدرسه علمیه بود، ساکمان را داخل آن مدرسه گذاشتیم و رفتیم حرم و نماز مغرب و عشاء خواندیم و زیارت کردیم و به مدرسه آمدیم؛ همان وقت که از زیارت برگشتیم خیلی سریع مشکل حل شد.
کد ۱۴۱۳
👉🏻 @nasery_ir
🦋 به #بانوی_آب بپیوندید:
https://eitaa.com/banooyeab
💐 بسم الله💐
🟠 فراخوان ویژه مجموعههای اثرگذار بانوان شهر تهران
اداره بانوان سازمان تبلیغات اسلامی شهر تهران، همچون سال گذشته در نظر دارد به مناسبت میلاد باسعادت حضرت فاطمه معصومه (س)، از مجموعه های اثرگذار مردمی که ظرفیت برگزاری جشنهای منطقهای و محلهای در نقاط مختلف شهر تهران را دارند، با عنوان پویش با افتخار یه دخترم حمایت کند.
برای برگزاری این جشن بزرگ در محله و منطقه محل فعالیت خود پرس لاین زیر را پر کنید👇
با افتخار یک دخترم
✅ بعد از پر کردن پرس لاین و بررسی آن با شما تماس گرفته شده و در خصوص جزئیات گفتگو میکنیم.
◀️ حساب کاربری @Z_zadsar پاسخگوی سوالات شما بزرگواران است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢حجابی که در ایران است
پیش از آنکه مستند به اسلام باشد
به ایران قبل از اسلام مستند است
🦋به #بانوی_آب بپیوندید:
https://eitaa.com/banooyeab
شاید سوال شما باشه👇
و شاید خوراک محتوایی کار فرهنگی شما در گروه های مدرسه و دانشگاه و فامیلی👌
۱۸ قسمت در مورد حجاب و شبهات اش و علل بی حجابی در این ۶ ماه تولید کردیم و در رسانه کلبه تیم ماست👇 که هر کدوم از این سوالات می تونه یک محتوا و یک پاسخ به دختران باشه:
استفاده کنین و عوضش صلواتی برای روح شهدا بفرستین
۱.حجاب یعنی چی؟
۲.حجاب چه تاثیراتی داره؟
۳.برای چی به خودم سختی بگیرم چادر بپوشم؟
۴.امنیت در خانواده یعنی چی؟
۵.چه خصلتهایی برای مرد بده ولی برای زن خوبه؟
۶.امنیت فردی و اجتماعی رو چه کسی میتونه تامین کنه؟
۷.آیا حجاب آزادی میاره؟
۸.حجاب جمال و طراوت انسان رو بالا میبره
۹.حجاب چطور به استحکام خانواده من کمک میکنه
۱۰در مقابل بدحجابی چند نوع برخورد وجود داره؟
۱۱. خانواده چقدر میتونه رو پوشش ما تاثیر داشته باشه؟
۱۲.تاثیر اجتماع و دوستان در عفاف
۱۳.انگیزه زن ومرد بی حجاب چیه؟
۱۴.علت پنجم و ششم بدحجابی
۱۵.برای اعتراض به مملکت بدحجاب شدم
۱۶.هشتمین علت بدحجابی(خودنمایی)
۱۷.فخرفروشی علت نهم بدحجابی
۱۸.قسمت هجدهم (غربزدگی )
با این مجموع کلیپ👆 دست پر باشین در جهاد تبیین حجاب و رسانه عفاف ما رو به اسم کلبه دنبال کنین❤️
🦋به #بانوی_آب بپیوندید:
https://eitaa.com/banooyeab
کمپین مبارزه با کالای صهیونیستی
https://farsnews.ir/m_a_bohloolzadeh/1709965480107426720
تکلیف کارخانههای کوکاکولا، پپسی و نستله را مشخص کنید
🦋 به #بانوی_آب بپیوندید:
https://eitaa.com/banooyeab
🔴صهیونیست برای فرزندآوری هر کاری میکند
◾️میشود گفت هر کس که منافع ملیش برایش مهم باشد به دنبال جوانی جمعیت و تولید نسل و ازدیاد جمعیت است. اینمساله فقط به ایران اختصاص ندارد، همه به دنبال راهی برای فرزندآوری بیشتر هستند و تلاش میکنند حتی موانع فرهنگی و شرعی که خودشان از خودشان وضع کرده بودند را جهت افزایش جمعیت کنار نهاده و به هر طریق ممکنی شده است آمار جمعیت خود را افزایش دهند.
یکی از این موارد قانونی کردن تعدد زوجات در اسرائیل اشغالی برای افزایش جمعیت است تا بدینگونه بتوانند با زادولد فلسطین برابری کنند و دست برتری یابند. دشمن اینگونه به دنبال مهندسی فرهنگی مسلمانان برای افزایش اقتدار و امنیت است.
▪️حال ما به دنبال فرهنگ سازی تعدد زوجات نیستیم اما ای کاش بتوانیم همین موانعی که نتیجه تبعات تمدن غربی است را از سر راه برداریم
موانعی مثل تضعیف باور به غیب، اصرار بر فرزنداوری بعد از تحصیل و اشتغال بانوان، اصرار بر ممانعت ازدواج در نوجوانی و اول جوانی، اصرار بر قبولاندن اینکه زایمان سبب بیماری و ضعف زن میشود در حالیکه علوم مختلف این دیدگاههای عامیانه را رد میکند.
🔺همچنین باید بر توانمندسازی بانوان برای تربیت فرزند و حفظ سلامتی سرمایه گذاری کنیم که در زنان خودباوری لازم برای داشتن فرزندان متعدد را به وجود آوریم.
🦋 به #بانوی_آب بپیوندید:
https://eitaa.com/banooyeab
دومین سالگرد عروج استاد نادر طالب زاده
یکشنبه ۹ اردیبهشت ، ساعت ۱۵
@NewHorizon_Conf
🦋 به #بانوی_آب بپیوندید:
https://eitaa.com/banooyeab
بازی سالانه؛ بودجه نهادهای فرهنگی
🔹هر ساله در این ایام یا کمی قبل و بعدتر، بودجه مصوب نهادهای فرهنگی توسط برخی با این پرسش که «با این بودجه کلان، این نهادها چه کاری برای فرهنگ کرده اند؟!» پررنگ می شود. برای مواجهه معقول با این پرسش باید به چند نکته دقت کرد؛
۱. بودجه هایی در حد ۵۰۰ میلیارد تومان در مقیاس بودجه ریزی ملی برای کشور ۸۰ میلیونی عدد بالایی نیست. از نظر روانی نباید مبهوت اعداد شد.
۲. چرا فقط بودجه نهادهای فرهنگی پررنگ می شود. هیچگاه روی بودجه دانشگاه ها توسط اینها مانور داده نمی شود اما بودجه مثلا حوزه علمیه یا نهادهای دینی که بعضاً کمتر از یک دانشگاه هستند پررنگ میشود!
۳. اساسا «فناوری اثرسنجی فرهنگی» چیست؟ یعنی چگونه می توان فهمید کار فرهنگی اثر کرده است؟ فرض کنید یک نهاد فرهنگی کتابی با هدف کاهش طلاق منتشر می کند. کتاب هم توزیع می شود. چگونه می توان فهمید کتاب در کاهش طلاق موثر بوده است؟! یا به عنوان مثال، تلویزیون یک سریال درباب احترام به والدین پخش می کند. چگونه می توان فهمید احترام به والدین در ایران بر اثر این سریال تغییر کرده است؟! اساسا فناوری اثرسنجی فرهنگی نه تنها در ایران بلکه در جهان با چالش جدی روبروست. در مورد کارکرد نهادهای فرهنگی هم این چالش وجود دارد.
۴. جامعه ایران سالهاست مورد تهاجم فرهنگی ست و این تهاجم طی ده سال گذشته با توسعه شبکه های اجتماعی ضریب بیشتری پیدا کرده است. با این همه، چگونه زیست دینی و فرهنگی هنوز در ایران زنده است؟ به عنوان مثال: نوجوانان انبوهی که در اعتکاف حاضر میشوند، تعداد زوار حرم ائمه علیهم السلام که هیچگاه کاهش ندارد، هیئات مذهبی که مملو از جوانان است، دهه هفتادی و هشتادی هایی که مدافع حرم می شوند، مراجعات فرهنگی و دینی که به حوزویان و نهادهای فرهنگی میشود (در یک نمونه فقط یک مرکز ملی پاسخگویی دینی در قم روزانه هفت تا ده هزار تماس تلفنی برای پرسش دینی_فرهنگی دریافت میکند). اینها و دهها مثال دیگر همه نشان از زنده بودن زیست دینی و فرهنگی دارد. پس، همانطور که میتوان ادعا کرد نهادهای فرهنگی کاری نمیکنند، میتوان ادعا کرد این ها پس حاصل چیست؟! قطعا بخشی حاصل تلاش نهادهاست.
۵. عموما افرادی که این ایام بر روی خبر بودجهی نهادهای فرهنگی_دینی مانور میدهند آیا لزوما دغدغه فرهنگ دارند؟! آیا نمیدانند عدالت خواهی فقط به معنای افشا نیست؟ آیا نمیدانند مثلا افشای اینترنتی بحث مالی از یک عالِم نه تنها کمکی به عدالت نمیکند بلکه دینداری مردم را تحتالشعاع قرار میدهد؟ میدانند اما آنها لزوما دغدغه دین و فرهنگ ندارند. هدف مشخصتری را دنبال میکنند!
۶. این نکات به معنای عدم ضعف کارکردی نهادهای فرهنگی نیست. به معنای فقدان آسیب در بودجه ریزی فرهنگی کشور هم نیست. به معنای غلط بودن مطالبه از نهادهای فرهنگی هم نیست. بلکه غرض ازین یادداشت نشان دادن پیچیدگی های فهم اثرسنجی کار فرهنگی و لزوم مواجهه غیرهیجانی با اخبار مالی فرهنگی است.
@ahmad_olyaei
🦋 به #بانوی_آب بپیوندید:
https://eitaa.com/banooyeab