هدایت شده از کانال بزرگ احکام آقایان
4_832666112834404502.mp3
6.47M
🌺 سخنان مرحوم آیةالله مجتهدي تهرانی پیرامون:
(۱) مسأله شرعی (مُبطلات روزه)
(۲) شرح دعای روز سوم ماه مبارک رمضان
🌺 برای فرج آقا امام زمان علیه السلام و سلامتی امام خامنه ای و مراجع عظام تقلید (مدّظلّهم) و نابودی و خواری دشمنان نظام مقدس جمهوری اسلامی و عُمّال و مزدوران و جیره خواران دشمنان دعا و صلوات.
@anhar_ahkam
rafie 98-02-17.mp3
12.3M
✳️سخنان حجةالاسلام و المسلمین رفیعی در حرم مطهر حضرت معصومه سلام الله علیها در تاریخ دوم ماه مبارک رمضان پیرامون فضیلت ماه مبارک رمضان
✳️ مدت حدود ۴۰ دقیقه
@banevan
هدایت شده از کانال بزرگ نماز
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✳️ تاثیر نماز بر ژن های بدن و رفع تمام بیماری ها، طبق آزمایشات علمی
@namaz3
هدایت شده از کانال بزرگ نماز
✳️بسم الله الرحمن الرحیم
✳️ده خصلت در نماز
✳️قال النبي (صلی الله علیه و آله و سلم): الصلاة عمود الدين و فيها عشر خصال:
(۱) زين الوجه، (۲) و نور القلب، (۳) وراحة البدن، (۴) و انيس القبور، (۵) و منزل الرحمة، (۶) و مصباح السماء، (۷) وثقل الميزان، (۸) و مرضات الرب، (۹) و ثمن الجنة، (۱۰) و حجاب من النار.
و من اقامها فقد أقام الدين و من ترکها فقد هدم الدين.
✳️ آقا رسول اکرم (صلی الله علیه و آله و سلّم) فرمود: نماز ستون دین است و در آن ده خصلت است: (۱) زینت صورت و آبرو، (۲) نور و روشنی دل، (۳) سبب راحتی بدن، (۴) سبب نزول رحمت، (۵) چراغ آسمان است. جایی که نماز خوانده می شود برای آسمان ها مانند ستاره ای می درخشد، (۶) سبب سنگینی عمل در ترازوی اعمال، (۷) سبب خشنودی پروردگار، (۸) بهای بهشت، (۹) اُنس در قبر، (۱۰) و حجاب و پرده ای از آتش جهنم است.
و کسی که نماز را به پا داشت، دین[ش] را بپا داشته؛ و کسی که نماز را ترک کند، دین[ش] را نابود کرده است.
📚 المواعظ العددیه لابن القاسم الحسینی العاملی، ص ۵۴۰.
@namaz3
1_63980336.mp3
3.09M
✳️سخنان آیت الله فاطمی نیا پیرامون اسرار ماه مبارک رمضان
✳️ مدت حدود ۱۳ دقیقه
@banevan
هدایت شده از کانال بزرگ احکام آقایان
4_5863999276786385436.mp3
15.1M
✳️بسم الله الرحمن الرحیم
✳️نوّروا بیوتکم بتلاوة القرآن
✳️خانه های خود را با تلاوت قرآن منوّر کنید.
✳️ترتیل قرآن جزء { ۴ }
✳️قاری استاد پرهیز کار
✳️زمان: حدود ۶۲ دقیقه
✳️شروع سوره آل عمران آیه۹۲
✳️بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ
✳️لَنْ تَنَالُوا الْبِرَّ حَتَّى تُنْفِقُوا مِمَّا تُحِبُّونَ وَمَا تُنْفِقُوا مِنْ شَيْءٍ فَإِنَّ اللَّهَ بِهِ عَلِيمٌ ﴿۹۲﴾
كُلُّ الطَّعَامِ كَانَ حِلًّا لِبَنِي إِسْرَائِيلَ إِلَّا مَا حَرَّمَ إِسْرَائِيلُ عَلَى نَفْسِهِ مِنْ قَبْلِ أَنْ تُنَزَّلَ التَّوْرَاةُ قُلْ فَأْتُوا بِالتَّوْرَاةِ فَاتْلُوهَا إِنْ كُنْتُمْ صَادِقِينَ﴿۹۳﴾
@anhar_ahkam
هدایت شده از کانال بزرگ احکام آقایان
4_532579518116805658.mp3
4.21M
✳️بسم الله الرحمن الرحیم
✳️نوّروا بیوتکم بتلاوة القرآن
✳️خانه های خود را با تلاوت قرآن منوّر کنید.
✳️تند خوانی جزء { ۴ }
✳️قاری استاد معتزّ آقائی
✳️زمان: حدود ۳۴ دقیقه
✳️شروع سوره آل عمران ازآیه۹۳
✳️بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ
✳️كُلُّ الطَّعَامِ كَانَ حِلًّا لِبَنِي إِسْرَائِيلَ إِلَّا مَا حَرَّمَ إِسْرَائِيلُ عَلَى نَفْسِهِ مِنْ قَبْلِ أَنْ تُنَزَّلَ التَّوْرَاةُ قُلْ فَأْتُوا بِالتَّوْرَاةِ فَاتْلُوهَا إِنْ كُنْتُمْ صَادِقِينَ﴿۹۳﴾
@anhar_ahkam
هدایت شده از کانال بزرگ احکام آقایان
💎بسم الله الرّحمن الرّحیم
💎سلام علیکم و رحمة الله
💎 خانه هاي قرآني
🌺عَنْ أَبِى عَبْدِ اللَّهِ عليه السلام قَال:َ قَالَ أَمِيرُالْمُؤْمِنِينَ (عليه السلام): الْبَيْتُ الَّذِى يُقْرَأُ فِيهِ الْقُرْآنُ وَ يُذْكَرُ اللَّهُ عَزَّ وَ جَلَّ فِيهِ تَكْثُرُ بَرَكَتُهُ وَ تَحْضُرُهُ الْمَلَائِكَةُ وَ تَهْجُرُهُ الشَّيَاطِينُ وَ يُضِى ءُ لِأَهْلِ السَّمَاءِ كَمَا تُضِى ءُ الْكَوَاكِبُ لِأَهْلِ الْأَرْضِ وَ إِنَّ الْبَيْتَ الَّذِى لَا يُقْرَأُ فِيهِ الْقُرْآنُ وَ لَا يُذْكَرُ اللَّهُ عَزَّ وَ جَلَّ فِيهِ تَقِلُّ بَرَكَتُهُ وَ تَهْجُرُهُ الْمَلَائِكَةُ وَ تَحْضُرُهُ الشَّيَاطِينُ
آقا امام صادق (عليه السلام) می فرماید: آقا أميرالمؤمنين علی (علیه السلام) فرمود:
خانه اى كه در آن قرآن خوانده شود و ذكر خداى عزوجل (و ياد او) در آن بشود بركتش بسيار گردد و فرشتگان در آن بيايند و شياطين از آن دور شوند و براى اهل آسمان مى درخشد چنانچه ستارگان براى اهل زمين مى درخشدو خانه اى كه در آن قرآن خوانده نشود و ذكر خداى عزوجل در آن نشود بركتش كم شود و فرشتگان از آن دور شوند و شياطين در آن حاضر گردند
اصول كافى ج۴ ص ۴۱۳ ح۳.
🌺🍀🌸🌼ا🌼🌸🍀🌺
🍀 آثار و برکات حفظ و تلاوت قرآن
🔻امام صادق (علیه السلام): هر کس در جوانى قرآن بخواند و مومن هم باشد قرآن با گوشت و خونش بیامیزد و خداوند او را با فرشتگانى که نماینده و سفیر حق اند و فرشتگان نویسنده اعمال ، همدم و قرین سازد و در روز قیامت قرآن براى او حایل و مانع از آتش جهنم خواهد بود و در حق وى دعا کند و گوید: بارالها، هر کارگرى به اجرت کار خود رسید جز کارگر من، (و تلاوت کننده من) پس بزرگترین و گرامى ترین بخشش هاى خود را نصیب او گردان .
بعد از این تقاضا، خداوند آن جوان قارى را دو جامه از جامه هاى بهشتى بپوشاند و تاج افتخار بر سر او نهد. آن گاه به قرآن خطاب شود: آیا درباره این جوان تو را خشنود کردم؟ قرآن در پاسخ گوید: پروردگارا! من بیش از این درباره این جوان آرزو داشتم.
پس امان نامه اى به دست راستش و فرمان جاوید ماندن در بهشت را به دست چپش دهند و او را داخل بهشت کنند. بعد از آن به جوان تلاوت کننده قرآن گویند: اینک بخوان یک درجه بالا رو.
آن جوان به عدد هر آیه اى که فرا گرفته و خوانده و به آن ها عمل نموده است درجات بهشت را بالا مى رود و تصرف مى کند. پس به قرآن خطاب مى شود: آیا آنچه را آرزو داشتى درباره این جوان قارى انجام دادیم؟ آیا تو را درباره وى خوشحال و سرافراز ساختیم؟ قرآن در جواب گوید: آرى، اى پروردگار من! آنگاه حضرت فرمود: هر کس قرآن را بسیار تلاوت کند و با این که برایش سخت است آن را به ذهن خود سپارد دو بار این پاداش را به او مى دهد.
کافی، ج۱، ص۴۴۱.
🔻خواندن قرآن از رو
یکى از دستوراتی که پیشوایان دین در باب تلاوت قرآن به ما داده اند، خواندن از روى آن است و روى این مسأله بسیار تاکید کرده اند.
🔻 اسحاق بن عمار گوید: به امام صادق (علیه السلام) عرض کردم: جانم به قربانت، من قرآن را حفظ کرده ام آیا از حفظ بخوانم یا از روى آن؟
امام (علیه السلام) فرمودند: از روى آن بخوان. زیرا که قرائت از روى قرآن ثواب بیشترى دارد. مگر نمى دانى که نگاه کردن به قرآن علاوه بر خواندن آن، مستقلا عبادت محسوب مى گردد.
اصول کافى، ج۴، کتاب فضیلت قرآن . ص۴۱۸، حدیث۵
🔻 در روایت دیگری امام صادق علیه السلام فرموده اند: هر کس قرآن را از روى آن تلاوت کند چشم وى نیز از قرآن بهره بردارى مى نماید و از عذاب او و پدر و مادر او هم کاسته مى شود گر چه با کفر از دنیا رفته باشند.
ثواب الاعمال، ص۲۳۱؛ اصول کافى، ج۴، ص۴۱۷، حدیث ۱و۴.
🔻رسول خدا صلى الله علیه و آله نیز در این باره فرموده اند: هیچ چیز بر شیطان سخت تر از آن نیست که انسان قرآن را از روى آن بخواند.
🔻نیز از آن حضرت روایت شده: سهم چشم هایتان را از عبادت بپردازید. پرسیدند: یا رسول الله! سهم چشم از عبادت چیست؟ فرمودند: نگاه کردن به قرآن و تفکر در آن و پند گرفتن از شگفتى هاى آن است.
الجامع الصغیر.
🔻و نیز چنین فرمودند: برترین عبادت امت من تلاوت قرآن با نگاه به آن است.
آداب المتعلمین، ص۱۵۱.
از این روایات معلوم شد که: تنها خواندن قرآن، تلاوت کامل و مطلوب نیست. بلکه علاوه بر خواندن اگر به آیات الهى، نگاه شود و قرآن در مقابل فرد تلاوت کننده قرار داشته باشد بهتر است.
🔻رسول خدا (صلی الله علیه و آله و سلّم): «تلاوت قرآن بدون نگاه به قرآن، هزار درجه است و تلاوت از روی قرآن تا دو هزار درجه بالا می رود»
🔻امام صادق (علیه السلام): «کسى که قرآن را از روى آن تلاوت کند، نور دیدگانش زیاد می گردد و بار گناه پدر و مادرش سبک می شود؛ هر چند که هر دو کافر باشند»
کافی، ج۲، ص۴۴۹
🔻همچنین فرمود: «خواندن قرآن از روى آن، موجب تخفیف عذاب از پدر و مادر می شود؛ گر چه کافر باشند».
کافی، ج۲، ص۴۴۰.
@anhar_ahkam
هدایت شده از کانال بزرگ احکام آقایان
4_832666112834404503.mp3
5.76M
🌺 سخنان مرحوم آیةالله مجتهدي تهرانی پیرامون:
(۱) مسأله شرعی (مُبطلات روزه)
(۲) شرح دعای روز چهارم ماه مبارک رمضان
@anhar_ahkam
4_5954128516952884518.mp3
35.4M
✳️سخنان حجةالاسلام رفیعی در بیت مرحوم آیت الله العظمی بروجردی در شب سوم ماه مبارک رمضان ۱۸ / ۲ / ۹۸
✳️ مدت حدود ۳۷ دقیقه
@banevan
4_5949361932183012693.mp3
35.96M
✳️سخنان حجةالاسلام رفیعی در بیت مرحوم آیت الله العظمی بروجردی در شب دوم ماه مبارک رمضان، ۱۷ / ۲ / ۹۸
✳️ مدت حدود ۳۷ دقیقه
@banevan