رفقای سحرخیزسلام
ممنون میشم روی نشر این دعوتنامه کار کنین👆
eitaa.com/banoyealam
پخش زنده
فعلا قابلیت پخش زنده در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نمی دانم این چه رازی است که هرصبحگاه جمعی عاشق را، از میانه سرگردانیهای روزگار دنیایی، روانه بهشت روی زمین می کند.
eitaa.com/banoyealam
جهت مشارکت قربانی اول ماه جمادی الثانی کلیک کنید
http://eitaa.com/joinchat/3548053534C77f6131815
حضرت فاطمه زهرا سلام اللّه علیها
🔸اَللّهُمَّ لا تَجعَل مُصیبَتی فی دینی وَ لا تَجعَلِ الدُّنیا اَکبَرَ هَمّی وَ لا مَبلَغَ عِلمی
🔹خداوندا! مصیبت مرا در دینم قرار مده، و «دنیا» را بزرگ ترین همّ و غم من و نهایت علم و هدف دانشم قرار مده
📗بحارالانوار، ج 83، ص 85
🔻شرح حدیث
🔸مصیبت حادثه ی تلخ و ناگواری است که به انسان می رسد.
🔸گاهی این مصیبت و آسیب و ضربه مادی است و گاهی معنوی و اخلاقی، گاهی جسمی است و گاهی روحی و دینی.
🔸این که کسی از نظر دین آسیب و آفت ببیند و لطمه ای به دینش وارد شود، بزرگ ترین مصیبت است و این که همه ی همت و تلاش انسان و نهایت دانش و علم انسان در «دنیا» خلاصه شود نیز نشانه ی خسارت معنوی است.
🔸نه هستی در دنیا خلاصه می شود، و نه معیار سود و زیان فقط مادیّات است.
🔸کسی که زندگی مادی و رفاه و معیشت او تأمین باشد، ولی دین و اخلاق او ضربه بخورد، در واقع زیانکار و خسران زده است.
🔸ما به کسی که عزیزی را از دست می دهد، تسلیت می گوییم، ولی آن که آسیب دینی می خورد، بیشتر شایسته ی تسلیت گویی است.
🔸ما از کسی که فعّال و تلاشگر است تقدیر می کنیم، ولی آن که همّتش بالاتر و فکر و فعالیتش برای تأمین سعادت اخروی است، سزاوارتر است تا از او تقدیر شود.
🔸اولیای الهی چون آخرت را در چشم انداز خود قرار داده اند، هم مصیبت در دین را سخت تر می بینند و هم از این که هدف نهایی شان «دنیا» باشد، گریزانند.
📗منبع: #حکمت_های_فاطمی ، جواد محدثی
#شرح_حدیث
eitaa.com/banoyealam
دیدار به قیامت.MP3
8.91M
احتجاجات صریح قرآنی حضرت زهرا(سلام الله علیها) با خلیفه
«دیدار به قیامت»
#فاطمه_سخن_می_گوید
eitaa.com/banoyealam