📿احکام اذان و اقامه
🔹 مستحب است پیش از نمازهای واجب شبانهروزی، اذان و اقامه بگویند و این استحباب در مورد نمازهای صبح و مغرب و به ویژه در نماز جماعت، مورد تاکید است. در دیگر نمازهای واجب، مانند نماز آیات، اذان و اقامه وارد نشده است.
🔸 رعایت ترتیب اذان و اقامه لازم است یعنی اگر کسی بخواهد هر دو را بگوید، باید اذان قبل از اقامه باشد.
🔹 اگر برای نماز جماعتی اذان و اقامه گفته باشند، کسی که با آن جماعت نماز میخواند نباید برای نماز خود اذان و اقامه بگوید.
📚احکام آیتالله خامنهای (مدظله العالی)، ص 238.
🆔 @baqiuatollah
✅ پخش زنده مبحث «شرح دعای مکارمالاخلاق» و مراسم مناجات
🔹 سخنران: استاد مرتضی مخملباف
🔹 سهشنبه ۱۴۰۳/۳/۲۲ ساعت ۲۰:۱۵، مدرسه علوم دینیه مهدیه
🔹 جلسه بهصورت مجازی و پخش زنده از طریق لینک زیر در دسترس میباشد:
almiqat.com/live
🆔 @baqiuatollah
1_11699183902.mp3
1.45M
🎧حق کسى که بر تو نیکى مى کند.
🎙حجت الاسلام رفیعی
🆔 @baqiuatollah
6.37M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬قدر زنده ها را بیشتر بدانیم.
🎙️حجت الاسلام فرحزاد
🆔 @baqiuatollah
💠#حدیث_روز💠
✍️قال الامام علی (علیهالسلام):
اَلْبَشَاشَةُ حِبَالَةُ اَلْمَوَدَّةِ.
🙂خوشرويى وسيلۀ دوست يابی است.
📚نهجالبلاغه، حکمت ۶
🆔 @baqiuatollah
📿احڪـــام نمــــاز
بلند کردن صدا ی قرائت نماز برای آگاه کردن دیگران🤔
📥 سوال :
❓گاهی هنگام خواندن نماز واجب متوجه کودکی می شویم که در حال انجام کار خطرناکی است، آیا جایز است بعضی از کلمات سوره حمد یا سوره دیگر یا بعضی از ذکرها را بلند بخوانیم؟
📤 پاسخ :
✍🏻 اگر بلند کردن صدا هنگام قرائت آیات یا ذکرهای نماز برای آگاه کردن دیگران، موجب خروج از هیأت نماز نشود، اشکال ندارد. مشروط به این که قرائت و ذکر به نیت قرائت و ذکر باشد، و حرکت دادن دست یا چشم و ابرو اگر مختصر و به نحوی باشد که با استقرار و آرامش و یا هیأت نماز منافات نداشته باشد، موجب بطلان نماز نمی گردد.
🆔 @baqiuatollah
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔶 لیدرهای آخرالزمانی در اروپا
🆔 @baqiuatollah