#سوال
اینطور که من شنیدم احادیث زیادی از حضرت فاطمه زهرا س نقل نشده و از زندگی شخصی ایشون هم متاسفانه اطلاعات اندکی بدست ما رسیده پس جریاناینکتاب بیست جلدی موسوعه حضرت زهرا چیه و به چه موضوعاتی پرداخته که اینقدر حجیمه؟
هدایت شده از My Hero
#پاسخ
سلام علیکم
✅تاريخ زندگاني گوهرِ يكدانه رسولِ مدني، سراسر قابل مطالعه و تأمل است؛ زيرا كه گفتار، كردار، اعمال، ... ايشان بيان كننده حقايق بيت وحي است. مجموعه «الموسوعة الكبري عن فاطمة الزهرا عليها السلام» كوشيده است با شيوه اي جديد به سير زندگاني اين معصوم سوم پرداخته باشد و مباحث را در سه فصل با عناوين:
✅فاطمة الزهرا عليها السلام قبل هذا العالم، في هذا العالم و بعد هذا العالم به ترتيب عنوان كرده است.
✅ اين مجموعه در 25 جلد به ولادت، ازدواج، دوران حيات پيامبر(ص)، بعد از شهادت پدر، شهادت خود حضرت، حالات شخصي، خصوصيات، دوستان و دشمنان، اوصاف، پيرامون حضرت و كتب تأليف شده درباره ايشان پرداخته است.
اساس ادعای نویسنده، بیش از سیهزار منبع در موضوعات مختلف بررسی شده و در هر موضوع ابتدا متون حدیثی و تاریخی و تحلیلهای علمی به طور کامل آمده و در ادامه، اسناد احادیث نیز آمده است.
جلد اول: خلقت او قبل از این عالم
جلد دوم: از ولادت او تا ازدواج
جلد سوم: ازدواج ۱چهارم: ازدواج ۲
جلد پنجم: ولادت اولاد
جلد ششم: فرزندان ۱
جلد هفتم: فرزندان ۲
جلد هشتم: احوال او با پدرشنهم: با پدرش و اصحاب
جلد دهم: بعد از رحلت پدر تا شهادتش
جلد یازدهم: بعد از رحلت پدر تا شهادش
جلد دوازدهم: فدکسیزدهم: غصب حق فاطمه(س) و خطبه فدکیه
جلد چهاردهم: بعد از پدر تا شهادت
جلد پانزدهم: شهادت ۱
جلد شانزدهم: شهادت ۲
جلد هفدهم: شرح زندگانی شخصی
جلد هجدهم: خصوصیاتنوزدهم: خصوصیات ۲
جلد بیستم: دوستداران و دشمنان
جلد بیست و یکم: اوصاف اختصاصی
جلد بیست و دوم: اوصاف اختصاصی
جلد بیست و سوم: کتابشناسی فاطمه(س)
جلد بیست و چهارم: فاطمه زهرا(س) بعد از این عالم
بیست و پنجم: فهرستها (آیات، اعلام، اماکن، وقایع ایام
#جهادتبیین
ابرگروه( براهین )پاسخگویی به شبهاتمذهبی وسیاسی روز در ایتا 👇
http://eitaa.com/joinchat/925368339Ca1732dd521
کانال《 براهین 》👈 @barahin
🚨فوتبالیست پرحاشیه مجوز اهانت به مقدسات دینی را صادر کرد!
🔹شایان مصلح، بازیکن فوتبال پس از اقدام شنیع سوزاندن قرآن در سوئد که با خشم کشورهای مسلمان و اعلام انزجار مسلمانان سراسر جهان همراه بود، در اظهاراتی تلویحا گفته است که «قرآنسوزی و اهانت به مقدسات با اصل آزادی بیان منطبق بوده، ما باید با آن کنار آمده و به عنوان یک اصل بپذیریم، چرا که در قرآنکریم مشرکین لعن شدهاند». در واقع او مدعیست که با ذکر این مطلب به نوعی مجوز اهانت و هتاکی به ادیان صادر شده است!
#فتنهی_سلبریتیها
گذشته از فحوای پیام، پاسخ دندانشکن، مستدل و منطقی این #شبهه چیه ؟
هدایت شده از نجمه کبیریان
سوزاندن قرآن و توهین به اعتقادات میلیاردها نفر از مسلمانان آزادی بیان به شمار میرود؟
سوئد به عنوان کشوری که سالها به عنوان مهد آزادی بیان و اندیشه مطرح میشود مخالفت جدی خود را با دو میلیارد و نیم مسلمان و بیش از ۵ میلیارد موحد اعلام کرد، ضمن اینکه در این کشور هر گونه فعالیتهای همجنس گرایی که مخالف همه ادیان توحیدی است آزاد است و مخالفت با این موضوع ضد فطری به عنوان مخالفت با آزادی سرکوب میگردد. اما متاسفانه موضوع مخالفت با قرآن به عنوان یک روش معمول به نام آزادی بیان مطرح شده است.
ظاهرا آزادی بیان در کشورهای غربی صرفا شامل توهین به اسلام، قرآن ومقدسات مسلمانان میشود و هر گونه اظهارنظر علیه مسائلی همچون همجنسگرایی که در تمام ادیان توحیدی منع شده و نیز مسائلی مثل هولوکاست و رژیم صهیونیستی مشمول آزادی بیان نمیشود!
این نشانی به تحلیل مسأله حقوقی قضیه توسط متخصص این امر پرداخته است
👇
قرآن سوزی در سوئد مغایر با آزادی بیان و احترام به مذاهب
https://humanrights.eadl.ir/news/articleType/ArticleView/articleId/109678
هتک حرمت به کتاب مقدس مسلمانان مغایر با تمامی اسناد بین المللی و منطقه ای حقوق بشری است و ترغیب به خشونت و نفرت پراکنی می کند.
@#سوال
درک این موضوع که تو هیچوقت حق نداری درباره کسی قضاوت کنی به جای کسی تصمیم بگیری دربارهی زندگیِ هیچ آدمی نظر بدی، برای بعضیا خیلی سخته خودتو خسته نکن...
اساتید محترم به نظرتان آیا این متن درست هست؟
و آیا پاسخی برایش وجود دارد؟
هدایت شده از نجمه کبیریان
قضاوت کردن اگر حق باشد مشکلی ندارد
حق باشد👈 یعنی دو اصل را داشته باشد
✅اطلاع از تمام حوادث و وقایع به طور کامل و دقیق
✅رعایت حق و عدالت و انصاف در مورد فرد یا افراد
البته رعایت این دو اصل سخت است و همین باعث شده اغلب قضاوت ها نادرست باشد و فرد باید پاسخگو باشد
در رابطه با تصمیم هم اگر فرد نظرخواهی و مشورت کرد، که کار عاقلانه همین هست
بهره از خرد جمعی و تجربه دیگران،
فرد یا افراد باید دلسوزانه و با آگاهی راهنمایی کنند
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬 #کلیپ استاد #رائفی_پور
📝 «جنون جنسی یزیدیان زمان»
⚠️ کلیپ حاوی تصاویر دلخراش و تکاندهنده است.🔞
☑️کانال رسمی استاد رائفیپور و مؤسسه مصاف
#سوال
سلام و درود خدمت شما بزرگواران منظور از اینکه بعضی ها روز عاشورا با قیچی✂️ آمدند چیه؟
چرا تموم حوادث مقتل روز عاشورا را برای مردم نمیگن ؟
من اگه بخوام تمام حوادث عاشورا رو دقیق بخونم به چه کتاب یا مبحث مراجعه کنم.
هدایت شده از My Hero
سلام و رحمت
#پاسخ 👇⬇️
🔻⬅️ شاید اثر 3جلدی شهید مطهری با عنوان "حماسه حسینی(ع)" یکی از شاخصترین و مفیدترین
🔻👈یکی کتاب "لهوف" ابنطاووس است که فکر میکنم تحت عنوان "سوگنامه کربلا" ترجمه شده باشد و دیگری هم "مقتل ابومخنف
فتح خون⬇️
نویسنده: سیدمرتضی آوینی
انتشارات واحه همرزمان حسین (ع)
نویسنده: سیدعلی خامنهای
انتشارات انقلاب اسلامی کربلا چه گذشت
نویسنده: شیخ عباس قمی
انتشارات کتاب جمکران حسین (ع) از زبان حسین (ع)
نویسنده: محمد محمدیان
نشر معارفنامیرا
صادق کرمیاررهیده
نویسنده: طاهره ابوفاضلی
نشر اطراف
🔹حـماسهی عـاشورا جایگاه و منزلتی بزرگی دارد؛ چنانکه اندیشههای حقیقتجو را در هر جای جهان به تأمل و تفکر وامیدارد. گذشت سالها و وقایع تاریخی متعدد از گستردگی و غنای آن کم نکرده و هر کسی را به فکر میاندازد که به راستی راز این شور و ماندگاری در چیست؟ در واقع، این حرکت در باورهای آرمانی و فطرت پاک انسانی ریشه دارد. فرهنگ و تفکر شیعی در ایران سبب شکلگیری آثار مکتوب متعددی شده؛ در این یادداشت کوتاه به معرفی کوتاه چند اثر از مهمترین آثار مرتبط با این موضوع و ادبیات عاشورایی بسنده کردیم گرچه تعداد آثار در این زمینه بسیار است و در این مقال نمیگنجد.
🔸⬅️ مقتل جامع سیدالشهدا» یک اثر علمی قابلتوجه و تراز اول است. این کتاب یک اثر عالمانه و ابداعی است و همانطور که در مقدمه کتاب اشاره شده است در این کتاب صرفاً به وقایع قیام و شهادت امام حسین (ع) اکتفا نشده و علاوه بر آن تحلیلها و پاسخ به شبهات، علل وقوع حادثه عاشورا و مسائل دیگری که مرتبط با این واقعه بوده بررسی شده است.
#سوال چندمین سفر حج پیامبر(ص) به قصد تعیین خلافت بعد از ایشان بود؟ در چه سالی بود؟ و چه نام گرفت؟
هدایت شده از جان من و سید علی💕
سلام و احترام
در هجده ذی الحجه سال دهم هجری قمری واقعه غدیر خم اتفاق افتاده
چون آخرین حج پیامبر بود به حجه الوداع هم معروف شد .
که برخی آنرا حجة البلاغ هم میگن چون آیه تبلیغ بر پیامبر نازل شد .
حَجَّةُ الوَداع، تنها حج پیامبر اکرم(ص) بعد از اسلام هست .رسول اکرم(ص) پس از هجرت به مدینه، سه بار برای عمره به مکه رفت.
اما به گفته مورخان و محدّثان، فقط یک بار در مراسم حج حضور یافت و آن چند ماه پیش از وفاتش بود. از آنجا که این حج در آخرین سال عمر آن حضرت(ص) واقع شد و پیامبر در آن با مسلمانان وداع کرد، به حجة الوداع (حج خداحافظی) مشهور هست .
بنا باور شیعه و تعدادی از دانشمندان و بزرگان اهل سنت، پیامبر(ص) در بازگشت از این سفر، در غدیر خم، به دستور خداوند امامت و ولایت امام علی(ع) را به صورت عمومی اعلام کرد و از مردم بر این امر، بیعت گرفت؛ بدین رو این حج، برای شیعیان و مسلمانان اهمیتی ویژه دارد.
هدایت شده از سیدعادل مکتوفی
🔰صحبت آقای خاندوزی را کامل بخوانید سپس قضاوت کنید
🔅امروز میتوانیم بگوییم چه فردی با کارت ملی از کدام نانوایی نان خریده *اما در واقع نانی خریده نشده و تنها آرد را برده است.*
✅این جمله دقت این طرح را بیان میکند که حتی مشخص میکند چه کسانی به جای نان؛ آرد گرفتهاند
در متن فوق دو سوال پرسیده شده
❓چرا آمار ۹۲ هزار میلیارد فولاد را نداشتند؟
❓آمار مصرف نان به چه درد میخورد؟
1️⃣ فساد شرکت فولاد را مجلس فهمید و دولت مدیران آن را عزل کرد و قوه قضائیه نیز پیگیری پرونده را برعهده دارد. که نشان میدهد قوای سه گانه درحال پیگیری و مبارزه با فساد هستند
2️⃣ هر برنامه ای ریخته شود باید مبتنی بر آمار باشد؛ اگر دولت *آمار دقیق* مصرف نان را بداند میتواند *برنامه دقیق* بریزد و جلوی سوءاستفاده، قاچاق، گران فروشی، کم فروشی و... را بگیرد
👈برای مثال در گذشته نزدیک به ۳۰ درصد میزان توزیع آردی که در کشور صورت میگرفت به فروش مشتری نمیرسید و الحمدالله در همین دو سه ماه که این طرح پیاده شده بدون فشار به مردم این حجم شناسایی شده است.
⚠️تناقض یعنی👇
🔹اگر دولت بگوید آمار مصرف نان را نداریم
👈 میگویند: دولت بی اطلاع است
🔹اگر دولت بگوید آمار را به صورت دقیق میدانیم
👈 میگویند: دانستن این آمارها بی ارزش است
سلام دوستان
سوال من اینه که دین بنی هاشم قبل از پیامبر چه بود؟
هدایت شده از سیدعادل مکتوفی
ازمیان ادیان ابراهیمی پنج دین داریم که شامل یهودیت یعنی پیروان حضرت موسی (ع)، مسیحیت یعنی پیروان حضرت عیسی (ع)، اسلام یعنی پیروان حضرت محمد (ص)، حنفیت یعنی پیروان حضرت ابراهیم (ع) و صابئه که پیروان یحیی ابن زکریا (ع) در شبه جزیره عربستان بودند.
رسول اکرم (ص) قبل از اینکه به پیغمبری اسلام مبعوث شود، دین حنفی داشت. یعنی جزء پیروان آیین حضرت ابراهیم (ع) و یکتاپرست بود. تا جایی که مورخان درباره آن زمان نوشته اند: در آن دوران، هفده نفر بودند که شرک نمی ورزیدند، به زیارت کعبه می رفتند، کارهای خلاف عقل و شرع نمی کردند، مرتکب جرم و جنایت نمی شدند و این هفده نفر با عنوان حنفا یا احناف شناخته می شدند که حضرت محمد (ص) هم یکی از آنها بود.
مشرکان هم در آثار تاریخی نوشته اند که حضرت محمد (ص) حتی قبل از بعثت، هیچ وقت در برنامه ها و مراسم بت پرستی ما شرکت نمی کرد و بت نمی پرستید. بنابراین رسول خدا (ص) در دوران قبل از بعثت، بر دین حنیف و آیین یکتاپرستی بود و خدای یکتا را می پرستید.
خاندان عبدالمطلب، یعنی پدربزرگ رسول خدا (ص) ، هم از نسل هاشم بودند که همگی یکتاپرست بودند. آمنه ، مادر رسول خدا (ص) ، هم از طایفه بنی زهره بود که انها هم رفتاری شبیه حنفی ها داشتند و مرتکب گناه و ظلم نمی شدند.
اگر غدیر حَقّه
نیازی به این همه تبلیغ نداره
پس لابد یک جای کار می لنگه
هدایت شده از سیدعادل مکتوفی
عمل به نصّ کلام نبوی و پیروی از مشی پیامبر اسلام در گزینش جانشین خویش و ولیّ جامعه اسلامی بعد از وفات پیامبر اسلام (ص) میتوانست سرنوشت دیگری را برای جامعه مسلمانان رقم بزند. بی توجهی به این موضوع باعث شد که امروز ما شاهد تفرقه افکنی دشمنان و استفاده از اختلافات موجود برای رسوخ در صفوف مسلمین هستیم. امروز علمای مسلمان وظیفه خطیری بر عهده دارند. شناخت بنیادین واقعه عظیم غدیر میتواند نقطه عطفی در وصول به وحدتی پایدار در میان مسلمانان جهان باشد. رجوع به منابع و تأمل منصفانه و محققانه در کلام نبوی و تدبر در احادیث شیعه و سنی میتواند زمینه را برای برطرف ساختن اختلافات و انحرافات فراهم سازد. بنابراین، غدیرشناسی یکی از مهمترین وظایف مسلمانان به طور کلی و شیعیان به طور خاص است
طبق حدیث شریفه نبوی که فرمودند: "فلیُّبلغ الحاضر الغائب و الوالد الولد الی یوم القیامه"؛ ترویج و تبلیغ غدیر یک واجب شرعی است. عین واجبات دیگر مثل نماز و روزه که این همه احتیاط میکنیم تا مغفول نمانند درباره ترویج غدیر هم باید همین نگاه را داشته باشیم. بلکه فوق واجبهای دیگر باید تبلیغ غدیر را جدی بگیریم. هر نوع کاری که برای ترویج غدیر میتوانیم و از دستمان برمی آید باید بکنیم. یکی توانایی دارد که در این روز اطعامی بکند و یاد غدیر را در میان مردم زنده کند؛ یا هدیهای تهیه کند به مناسبت غدیر برای دیگران. ما در مؤسسه غدیرشناسی کارگاههای معرفتی غدیر را برگزار میکنیم. بنابراین، مهم این است که هر کاری که از دستمان برمی آید در این خصوص فروگذاری نکنیم. پس نکته اول، واجب بودن غدیر است
نکته بعد درباره غدیر این است که این فقط برای شیعه و سنی نیست. غدیر برای کل مسلمانان عالم است. درست است که ما تفاوتهای برداشت از غدیر را داریم و این بحث در جای خودش میتواند طرح شود، ولی این مانع توجه به اهمیت این واقعه نیست. ما باید حداقلها را قدر مشترکمان قرار دهیم تا واجب شرعی ترویج غدیر عملی شود. اهل سنت همان محبت و دوستی امیرالمؤمنین را اساس قرار دهند و در ترویج غدیر شریک شوند. به هر صورت حتی اگر ولایت امیرالمؤمنین را به معنای دوستی و محبت بگیریم، این دوستی و محبت به اندازهای مهم بوده است که پیامبر اسلام (ص) ۱۲۰ هزار نفر را ۳ روز در شرایط بد در محل غدیر خم نگه داشته است تا این نکته را متذکر شود. شیعه و سنی باید با صدای واحد و در کنار هم، این محبت و دوستی علی و خاندان علی را فریاد بزنند. همان طور که گفتم بحث بر سر معنای ولایت به جای خود، ولی همین بحث محبت آنقدر برای پیامبر مهم بوده است که چنین رویدادی را رقم زده است