فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سوال
انتقادات علیه شورای نگهبان برای نظارت بر نامزدها (زاکانی و تاجزاده )
هدایت شده از جان من و سید علی💕
سلام و احترام
#پاسخ ⬇️👇
این مناظره بین سید مصطفی تاجزاده و و دکتر زاکانی برای سال ۱۴۰۰ و قبل از انتخابات دولت سیزدهم است
لطفا این پاسخ را هم ملاحظه بفرمایید 👇⬇️⬇️⬇️
هدایت شده از جان من و سید علی💕
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
صحبتهای زاکانی درخصوص ردصلاحیت ها و شورای نگهبان در مناظره با مصطفی تاجراده:
🔻شما وقتی در قدرت هستید علیه اسلامیت قیام میکنید وقتی بیرون قدرت هستید علیه جمهوریت قیام میکنید.
🔻شورای نگهبان با هر فاسدی باید برخورد کند.
هدایت شده از جان من و سید علی💕
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📳 آیا این نظام کارآمد نیست...‼️
🔻قسمت اول
استاد راجی
هدایت شده از جان من و سید علی💕
سلام و احترام
ببینید فقر تعاریف مختلف داره یک نمونه فقر مطلق ،فقر نسبی ،فقر جهانی بر اساس آمارهای بانک جهانی و .....
شما میتونید تو نت با کلید واژه (خط فقر بر اساس آمار بانک مرکزی ) و یا بانک جهانی جستجو کنید و نمودارها را ملاحظه کنید .
اما این کارشناس اقتصادی در سوال شما اغراق کرده اند فقر هست اما نه ۷۰ درصد .
فقر در ایران از نظر اکثر کارشناسان اقتصادی و حتی بانک جهانی تقریبا زیر ۵۰درصد است .
محتوای مطالعاتی این پایگاه خبری را هم روئیت فرمایید ⬇️
baharnews.ir/news/410586/%D9%87%D9%85%D9%87
هدایت شده از یا زینب...🍁 ۵۴...🍁
سلام و احترام.
❌️ کسی منکر گرانی در کشور نیست که این معضل هم قاطعیت مسئولین و هم الگوی مصرف مردم شریف را می طلبد و البته یک بار روانی بسیار شدید نیز مضاعف بر علت است.
اما، فقر در جهان بدلیل عدم آراستگی اقتصاد رو به افزایش است.
❌️پایگاه خبری فوق که در چینش کلمات برای ایجاد نا امیدی استاد است، گاه از منافع نظام میگوید و گاه به جانبداری از مردم، بی ربط حرف میزند.
♦️فقر نسبی یعنی اینکه حداقل ۵۰ درصد مردم یک کشور توان تهیه ی پوشاک و خوراک نداشته و حداقل در طول سال از شهر خود خارج نشوند.
اما؛ ⬇️
⬅️ آمارهای تردد مسافران به استانهای شمالی و شهرهای زیارتی و سیاحتی و سفر به کشور ترکیه و ارمنستان و گرجستان و حتی قبرس!!! نشان نمیدهد که ایران با فقر نسبی مواجه باشد.
البته قیمت های مایحتاج عمومی و ضروری و اجاره بهاء مسکن بسیار بالا و با حقوق ماهیانه همخوانی ندارد که در این باره هم مردم عزیز ضمن اعتماد، باید مطالبه ی منطقی داشته باشند.
#یــازیــنــب
الاقل...محسن خاکزاد
#جهاد_تبیین
http://eitaa.com/joinchat/925368339Ca1732dd521
#سوال
چرا نت ورک یا همان بازاریابی شبکه ای حرام است؟؟
هدایت شده از سَرو
سلام و احترام
پاسخ⬇️⬇️
🛑مستندات فقهی حرام بودن شرکتهای بازاریابی شبکهای:
1. اساس تمام بازاریابیهای شبکهای و هرمی یک چیز است و آن، استفاده از خاصیت اعداد تصاعدی و أشکال هرمی. و اگر تفاوتی وجود داشته باشد در مسائل جانبی و حاشیهای است و ارتباطی به ماهیت آنها ندارد.
2. مشتریهای این شرکتها غالبا کالا را برای نیاز نمیخرند؛ بلکه به منظور این که در صف بازاریابها قرار بگیرند و سودهای کلانی ببرند دست به این کار میزنند. بنابراین، در حقیقت همه فروشنده اند نه خریدار!
3. این بازاریابیها هزاران هزار نیروی جوان را از کارهای تولیدی و گاه از تحصیل علم منحرف و به بیراهه میکشاند و تبدیل به یک دلال حقیر و مصرف گرا میکند.
4. آمارهای منابع معروف خارجی و داخلی نشان میدهد که تنها عدد کمی از اعضای شرکتهای مذکور سود کلانی میبرند و اکثریت قاطع، که گاه تا 99درصد پیش میرود، محرومها و ناکامها هستند.
5. این کار قطعا مصداق اکل مال به باطل است و توجیهاتی که برای آن ذکر میکنند واقعیت ندارد و شبیه توجیهات و حیلههای رباخوران است. بعضی آن را شبیه نوعی بخت آزمایی و قمار میدانند؛ قماری که چند قمارباز حرفهای در برابر تعداد بسیار زیادی از قمار بازان ناشی قرار میگیرند!
6. اگر دلیلی برحرمت آن نباشد جز این که سبب ضرر و زیان گروه زیادی میشود، کافی است و حکومت اسلامی باید جلوی آن را بگیرد.
7. از نکات جالب این که به تصدیق کارشناسان و محققان، اداره کنندگان شرکتهای بازاریابی شبکهای، غالبا همان هرمیهای و گلدکوئستهای سابق هستند!
🔷مستندات فقهی حرام بودن شرکتهای بازاریابی شبکهای
https://makarem.ir/main.aspx?lid=0&typeinfo=1&mid=403227
________________________________________________
🛑 نظر مراجع درباره بازاریابی شبکه ای چیست:
⬅️حضرت آیت الله خامنه ای:چنانچه فعالیت اقتصادی مذکور بر طبق آیین نامه ای باشد که به تأیید شورای محترم نگهبان رسیده است، فی نفسه اشکال ندارد.
⬅️حضرت آیت الله مکارم شیرازی: اگر درآمد بصورت شبکه ای باشد، حرام است و این معاملات اشکال دارد و اما در صورتي که بازاريابي به صورت شبکه اي و زير مجموعه اي نباشد و سود حاصله فقط به بازارياب اول تعلق گيرد اشکالي ندارد. [در استفتاء جدید۱۳۹۵/۱۱/۲۵ فرموده اند:] با پیگیرىهاى ریشهاى و دقیقى که در این زمینه کردهایم ثابت شده که این کار به #یقین شرعاً #حرام است و «اکثر مراجع محترم تقلید» نیز به حرمت آن فتوا دادهاند.
⬅️حضرت آیت الله سیستانی: حضرت آقا (مد ظله) اینگونه معاملات را اجازه و تصحیح نمی فرمایند.
⬅️حضرت آیت الله نوری همدانی: بازاریابی شبکه ای جایز نیست.
⬅️حضرت آیت الله وحید خراسانی: بازار یابی شبکهای بنابر احتیاط واجب صحیح نیست و در این احتیاط واجب نمیتوانید به کسی دیگر رجوع نمائید.
⬅️حضرت آیت الله صافی گلپایگانی: به طور کلّي دادن پول در مقابل دلالي فردي که مشتري را به صورت مستقيم معرفي ميکند تحت عنوان جعاله اشکال ندارد اّما چنانچه اينگونه پرداخت حّق دلالي به صورت هرمي باشد به اين صورت که در هنگام معّرفي مشتري توسط نفرات بعدي به نفرات اول هم مبلغي بدهند٬ محّل اشکال و اکل مال به باطل است.
⬅️حضرت آیت الله شبیری زنجانی:
بازاریابی شبکه ای تنها در صورت وجود همه شرائط ذیل جائز است:
۱. معامله در آن واقعی و واجد شرائط صحت باشد.
۲. سود در مقابل کار حلال مثل معرفی مشتری – هر چند با واسطه – پرداخت شود.
۳. تمام مراجع قانونی آن را مجاز بدانند و در عمل هم شرکت، قوانین را رعایت کند.
۴. فاقد هرگونه مفسده اقتصادی باشد لذا بازاریابی شبکه ای اگر شبیه معاملات شرکت های هرمی مانند گلدکوئیست باشد اشکال دارد. با توجه به توضیحات فوق، شاید مورد کمی از شرکت های این چنینی پیدا شود که ضوابط فوق در مورد آنها موجود باشد لذا توصیه اکید می شود، حتی در فرض جواز هم از چنین معاملاتی اجتناب شود بنا بر این، احتیاط در ترک است.
⬅️حضرت آیت الله هاشمی شاهرودی (عضو فقیه شورای نگهبان): اصل دریافت سود به عنوان پورسانت، اشکال شرعی ندارد؛ اما اینکه به واسطه بازاریابی تیم مورد نظر، شخص اول پورسانت دریافت کند، محل اشکال است.
🛑توصیه فقهی حجت الاسلام یوسف وند : توصیه فقهی ما با توجه به #فتوای_حرمت_اکثر_مراجع_عظام تقلید و اشکالات این کار بر این است که مومنین وارد چنین معاملاتی نشوند و از درآمد های حرام و شبهه ناک دوری کنند.
فتوای مراجع تقلید درباره ي بازاریابي شبکه ای | هدانا | HADANA.IR
https://hadana.ir/%D9%81%D8%AA%D9%88%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%B1%D8%A7%D8%AC%D8%B9-%D8%AA%D9%82%D9%84%DB%8C%D8%AF-%D8%AF%D8%B1%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D9%87-%D9%8A-%D8%A8%D8%A7%D8%B2%D8%A7%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D8%A8%D9%8A/
#ابرگروه_براهین
هدایت شده از جان من و سید علی💕
سلام وادب
#پاسخی_کوتاه⬇️⬇️
نتورک مارکتینگ چیست⁉️
🔹«نتورک مارکتینگ» (Network Marketing) یا بازاریابی شبکهای یا بازاریابی چندسطحی مدلی از بازاریابی است که شبکهای از فروشندگان را دربردارد. این افراد همگی به صورت مستقیم و بسته به مقدار فروش خود از طریق دریافت کمیسیون درآمد کسب میکنند.
🔸نحوه فعالیت در این نوع بازاریابی انعطافپذیر است و به فروشندگان اجازه میدهد که به صورت آنلاین فعالیت کنند. این روش کسب درآمد استراتژی خاصی دارد و با اضافه کردن فروشندگان تکامل مییابد.
🔻البته برخی از استراتژیهای نتورک مارکتینگ طرحهای هرمی دارند که با فروش دورههای آموزشی گرانقیمت به اعضای جدید شبکه درآمد اصلی خود را به دست میآورند و روی فروش محصولات تمرکز کمتری دارند.
👈 افرادی که به این شکل از بازاریابی علاقهمند هستند
باید بدانند که شیوههای کلاهبرداری در نتورک مارکتینگ چیست و پیش از عضویت، درباره آنها بهخوبی تحقیق کنند.
#جهادتبیین
ابرگروه( براهین )پاسخگویی به شبهاتمذهبی وسیاسی روز در ایتا 👇
http://eitaa.com/joinchat/925368339Ca1732dd521
کانال《 براهین 》👈 @barahin
هدایت شده از جان من و سید علی💕
سلام و ادب
#پاسخ 👇⬇️
((حکم مراجع در مورد بازاریابی شبکه ای ))
🔸بازاریابی شبکهای اگر بصورت شاخهای انجام شود و براساس فروش شاخههای پایینتر، سرشاخهها نیز پورسانت دریافت کنند، از نظر بسیاری از مراجع تقلید، عملی حرام است.
🔹 همچنین برخی از مراجع تقلید، نظیر آیت الله مکارم شیرازی، معتقدند که اگر رسیدن سود به سرشاخهها از این فرایند حذف شود، بازاریابی شبکهای بی اشکال است.
🔻نظر مراجع درمورد بازاریابی شبکه ای را در این آدرس مطالعه بفرمایید .⬇️
https://www.google.com/amp/s/article.tebyan.net/Article/AmpShow/346170
#جهادتبیین
ابرگروه( براهین )پاسخگویی به شبهاتمذهبی وسیاسی روز در ایتا 👇
http://eitaa.com/joinchat/925368339Ca1732dd521
کانال《 براهین 》👈 @barahin
هدایت شده از جان من و سید علی💕
⁉️سوال :
حکم #بازاریابی شبکه ای
✅ پاسخ: 👇👇
✍🔴 آیت الله خامنه ای: بازاريابى شبكهاى صورت شرعی ندارد و اين قبيل موارد بايد بر اساس قوانين مصوّب مجلس شورای اسلامی و مورد تأييد شورای محترم نگهبان باشد و در صورت نبود قانون هم لازم است از طريق مجاری قانونی اقدام شود.
✍🔴 آیت الله مکارم شیرازی: تنها در صورتي که بازاريابي به صورت شبکه اي و زير مجموعه اي نباشد و سود حاصله فقط به بازارياب اول تعلق گيرد اشکالي ندارد و غير آن، اشکال دارد. البته ممکن است در طرح هاي جديد، بعضي از اشکالات اين کار برطرف شده باشد ولي هنوز اشکال اصلي که استفاده بازارياب هاي بالواسطه مي باشد و نوعي اکل مال به باطل است وجود دارد.
✍🔴 آیت الله سیستانی: جایز نیست.
✍🔴 آیت الله فاضل: اگر شرکت های هرمی باشد و به صورت زیر شاخه فعالیت کنند؛ واز افراد برای عضو شدن پول بگیرند فعالیت دراین شرکت ها حرام است.
منبع:
استفتاء از سایت مراجع عظام
#احکام_معاملات_بازاریابی
هدایت شده از جان من و سید علی💕
سلام و احترام
#پاسخ
شرکت نفیس یک شرکت بازاریابی شبکه ای است با کسب مجوز رسمی از وزارت صمت و تا سال ۱۴۰۴ مجوز فعالیت دارد.
🔸کلاهبرداری و غیرقانونی بودن دو موضوع کاملا جداست و نباید هر دوی این موضوعات را در قالب یک بحث بیان کرد.
⬅️ غیرقانونی بودن شرکتی حتی شرکت های غیر از شرکت های بازاریابی شبکه ای منوط به این موضوع است که این شرکت ها طبق قوانین جمهوری اسلامی ایران عمل نکرده باشند و مواردی که از سمت مراجع ذی صلاح برای اخذ مجوزهای قانونی مطرح شده را رعایت نکرده و مراحل گرفتن مجوز را طی نکرده باشند.
🔻👈اما راجع به کلاهبرداری اگر بخواهم مختصر بگوییم مخصوصا کلاهبرداری شرکت نفیس بهتر است بگوییم که کلاهبرداری ممکن است توسط افراد درون هر سازمانی اتفاق بیفتد حتی اگر سازمان از تمامی مراجع ذی صلاح مجوزهای مربوطه را دریافت کرده باشد.
🔸مثلا وقتی مدیر یک بانک معتبر کاری میکند که پول هایی که مشتریان در آن بانک به عنوان سپرده قرار داده اند را نتوانند پس بگیرند این مدلی کلاهبرداری است.
پس اگر عمیق نگاه کنیم بحث کلاهبرداری و غیرقانونی بودن را باید به عنوان دو موضوع کاملا جدا از هم دیگر ببینیم.
🔻توضیحات تکمیلی در مورد این شرکت را در آدرس زیر مطالعه بفرمایید .⬇️
https://hamidsabaghi.ir/%D8%A8%D8%A7%D8%B2%D8%A7%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D8%A8%DB%8C-%D8%B4%D8%A8%DA%A9%D9%87-%D8%A7%DB%8C-%D9
#به_اشتراک_بگذارید
توروخداچفیه عربی رنگ ووارنگ درپیاده روی اربعین سرنکنین
میگن زنای ایرانیکه چفیه میبندن اول توهین میکنن به اداب ورسوممون ثانیا دارن پالس بدی به مردای عراقی میدن (متوجهید که😔) توگرمای عراق چفیه به چه کارخانما می یاد وقتی روسری وچادر ومانتو شلوار وکلی لباس دیگه تنشونه. من چون خودم به اداب ورسوم عرب زبانان وعراقیا واقفم. دارم توصیه میکنم نکنن اینکارو، اسم بانوان ایران زمینو به اسم زن بد خرابنکنن. ساده برن ساده بیان. یه رسمی هست دربین عرب زبانان درکل کره خاکی اگر چفیه یکی رو ازقصد بندازن خون بها باید بدن، چفیه حرمت داره. حالا وای به حال اینکه خانما سرکنن. نکنین توروخدا
اچفیه بسیجی ما ساده اس. میتونن چفیه بسیجی ساده ومشکی یا خاکستری سرکنن خواهرا یه جایی هست مسیله فقه وشرعه یه جااحترام به سنتهای کشوره. سنتهای کشوری که توسط خانمها شکسته بشه ترمیم پذیر نیس. حرفمو بفهمین چی میگم. برای مردای عرب گذاشتن چفیه روی سرخانمها تو این شلوغی اربعین اونم چفیه های رنگ ووارنگ اونم چفیه عربی خیلی زشته. یعنی....... آره. متوجه بشید چی میگم. من که نمیتونم لفظ بدرو به زایرابا عبدالله بکارببرم. خودتون منظورمو بگیرین😢😢😢 اون پالسی که اقایون ازخانما میگیرن زشته. ،،، بعداون پالس متوجه فقط اون خانم نیس.،، متوجه کل بانوان ایران زمینه. تااونجاکه میتونین روشنگری کنین.
#سوال
یارب انی بلغت❌❌❌❌
وَمَا عَلَى الرَّسُولِ إِلَّا الْبَلَاغُ الْمُبِينُ
هدایت شده از محمد حسین
#پاسخ
باید دشمن را دستخالی گذاشت
باید با این دروغ ها مبارزه کرد
هدف دشمن فتنه دشمنی است
چفیه یکی از قدیمیترین پوشش های مردم خاورمیانه است. اما امروزه مردم جهان تعریفی فراتر از یک پوشش آن را می شناسند، تعریفی که مقاومت مردم را نشان می دهد. چفیه یکی از پوشش هایی است که استفاده از آن بیشتر در کشورهای عرب رایج است. چفیه عراقی دارای طرح و سایز بندی های مختلفی است و رنگ بندی های مختلفی نیز در بازار موجود است که میتوان از آن به جهت پوشاندن سر و صورت استفاده کرد
نخست آنکه چون چفیه یک پوشش عربی است وامامان معصوم (ع)هم عرب بودندلاجرم مورداحترام ماواقع است وجنبه مذهبی برای ما شیعیان پیدا می کند.دوم اینکه مبارزان فلسطینی سالهاست که برعلیه اشغالگران صهیونیستی مبارزه می کنندوچفیه (استفاده فراگیردر عصرحاضر)که خاستگاه فلسطین وسوریه ولبنان است نمادمبارزه با اسراییل واستکبارجهانی محسوب می شود.
مردمان عرب به خصوص کشاورزها چفیه را روی سرشان و دور عقال می بستند تا از سر و چشم و دهان خود در برابر آفتاب در امان باشد
چفیه یا کوفیه: نوعی سربند و نام پارچهای است که روی سر گذاشته میشود تا از سر، چشم و دهان افراد در برابر آفتاب و شن محافظت کند. سادات از رنگهای سیاه یا سبز و دیگر افراد (عوام) از رنگهای سفید خالی یا سفید و سیاه استفاده میکنند. همچنین ممکن است چفیه یا کوفیه را روی سر نبندند و دور گردن بسته شود یا روی شانه قرار گیرد. منشاء اصطلاح کوفیه را شهر کوفه در عراق میدانند.
هدایت شده از My Hero
سلام و احترام
وتشکر از پاسخ استاد محترم
ببینید چفیه تکه پارچه ای بیش نیست متاسفانه اخص در دهه های اخیر شاهد هستیم عده ای ندانسته این ابزار را حربه ای قرار دادند برای کوبیدن سرداران،نیروهای انقلابی و مومن ،
که واقعا در برخی مواقع بی انصافی میکنند
👈 هر وسیله ای در دست بشر می تواند مورد سوء استفاده قرار بگیرد، بالاخص اگر آن وسیله، از مقدسات باشد و یا برای طیفی قابل ارزش
قرآن و سجاده و ریش و تسبیح و چفیه، در دین و فرهنگ ما می تواند مورد سوء استفاده قرار بگیرد. کسی که سوء استفاده می کند، حسابش جداست.
ولی این ما هستیم که باید مراقب این سوء استفاده ها باشیم و این وسائل را معیار و ملاک انتخاب خود قرار ندهیم.❌
اگر برخی چفیه داشتند گرفتار فساد مالی و یا اخلاقی شده اند نباید آنرا تعمیم به هرکسی که آن ابزار را استفاده میکند بدهیم .و بگوییم فلان خانم مذهبی ،پس فلان سردار سپاه،فلان نماینده و استاندار هم چفیه به گردن و تسبیح بدست حتما فسادی در ذهن و قلب اوست .
⬅️زیبایی این را هم ببینیم چفیه ای که امروز بر دوش رهبر عزیز تر از جان من است ❤️
چفیه ای که گاهی چشم دشمنان را میسوزاند بر سربازان و دوستداران سید علی هم اتهام میزنن
این چفیه پدر رئوف ما هنوز بوی جهاد و شهادت و خون می دهد. این چفیه هیچ رگه ای از نفاق ندارد❌ بلکه تمام تار و پودش از غیرت و عزّت و انقلابی گری و شهادت طلبی تشکیل شده.
نمادها را نگذاریم گاهی با خطای یکنفر در پوشش آن دشمن تخریب و بی ارزش کند .
در پناه مولا باشید 🙏🇮🇷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شبهه
سلام علیکم
به ظاهر فیلم حاج آقا پناهیان تقطیع شده است ولی به هر حال دوستان ناآگاه میگویند:
حاج آقا پناهیان دارد به دروغ نسبت موافقت امام راحل را با ملی گرایی برخلاف نظر ایشان اعلام می نماید...