هدایت شده از جان من و سید علی💕
❌#تکذیب تیتر مغرضانه ایندیپندنت
سردار شکارچی، سخنگوی ارشد نیروهای مسلح نقل قول منتشر شده از قول ایشان توسط ایندیپندنت فارسی را تکذیب کرد.
#سواد_رسانه
⬅️ به اینگونه تیترها، تیتر استنباطی گفته میشود.
🔻👈یعنی یک رسانه با توجه به چهارچوب فکری خود و آنچه در صدد است تا به مخاطبان خود القاء کند، مثلاً جمله ««بسیج هر جا احساس خطر کند، برای دفاع از کشور به میدان میآید »» را به شکل دلخواه خود درآورده و "دفاع" را "سرکوب" تعبیر میکند.
#سواد_رسانه
#عملیات_روانی
سلام علیک ، خداقوت
سرچ کردم پیدا نکردم
دنبال جواب شبهه ای میگردم که ، میگفت چرا باید بعد از1400 سال هنوز برامام حسین گریه کنیم
#سوال
هدایت شده از محمد حسین
#پاسخ
🔹شایدلازم باشد برای این سئوال، دو نوع پاسخ در نظر گرفت.
👈اول اینکه، بجز عزاداری امام حسین علیه السلام، اعمال و آئین های بسیاری هستند که سابقه ای دیرین داشته و همه ما هنوز هم بدون اینکه آنها را خسته کننده و تکراری بدانیم به انجام آنها همت میگماریم. مثلا سابقه عید نوروز را برخی حدود 3000 سال میدانند. یعنی حدود 3000 سال است همه ساله عید نوروز و آمدن بهار را گرامی میداریم و نه تنها از آن خسته نمیشویم بلکه چه بسا برای رسیدن آن، شور و شوق فراوانی هم داریم. 🔹شب یلدا، سیزده به در و چهارشنبه سوری هم، هرکدام شاید قدمتی به اندازه عید نوروز دارند ولی تاکنون، نه کسی آنها را خسته کننده دانسته و نه از تکراری بودن آن اظهار خستگی و دلزدگی و کسالت کرده است.
🔹نقاط دیگر دنیا هم وضع به همین منوال است. مثلا هرساله در کلیسای «سن پیتر»، کلیسای بزرگ رُم، مراسمی در سالروز به صلیب کشیده شدن حضرت مسیح برگزار میشود که شخص پاپ هم در آن حضور مییابد. سالروز ولادت حضرت مسیح هم به مراتب فراگیری بیشتری دارد بطوری که در تمام کشورهای مسیحی مراسمات جشن و… به همین مناسبت برگزار میشود.
👈 پس صرف قدمت یک عمل و تکرار هر ساله آن، نمیتواند توجیه مناسبی برای تعطیل کردن آن عمل باشد. شبیه این مثال ها، در میان اقوام و ملل مختلف به وفور یافت میشود
👈اینکه چرا از تکرار عزاداری برای مظلومیت امام حسین علیه السلام خسته نمیشویم و ذاتا عمل خسته کننده ای هم نیست بلکه هرساله بر شکوه آن افزوده میشود، شاید به این دلیل است که، عزاداری برای آن حضرت و حس غمگین شدن بر مصائب و مظلومیت های ایشان، یک «حس فطری» برخاسته از فطرت و ذات انسان است.
✅ انسان ذاتا و فطرتا هرگاه که بشنود انسانی مظلوم واقع شده و عده ای به ستم بر او ظلم روا داشته اند، ناراحت و غمگین میشود، بخصوص که این انسان، شخصیتی برجسته و تاثیر گذار باشد. پس حس ترحم بر مصائب و مظلومیت های امام حسین علیه السلام یک حس فطری است، به همین دلیل هم هست که خسته کننده، ملال آور و کسالت زا نیست.
✅بهترین مثال برای روشن شدن مطلب را میتوانیم در روایتی منقول از امام صادق علیه السلام بیان کنیم. فردی از آن حضرت سئوال کرد که چرا از مکرر خواندن قرآن خسته نمیشویم؟ ـ در حالی که اگر یک نامه را دو بار بخوانیم برای بار سوم دیگر برای ما جذابیت ندارد.
چرا که این ها با فطرت الهی شما سر و کار دارد
#جهادتبیین
ابرگروه( براهین )پاسخگویی به شبهاتمذهبی وسیاسی روز در ایتا 👇
http://eitaa.com/joinchat/925368339Ca1732dd521
کانال《 براهین 》👈 @barahin
هدایت شده از نجمه کبیریان
سلام و احترام
مجلس امام حسین (علیه السلام) و گریه بر مصائب ایشان همایشی برای بزرگداشت یک حماسه عظیم است. این مجلس، محفل ترویج اخلاق ناب و احیای ارزشهای انسانی و دینی است. این مجلس، یک دانشگاه انسان سازی است؛ ذکر و یاد قیام امام حسین (علیه السلام) در این مراسم ها، موجب احیای عدالت خواهی و ظلم ستیزی و آرمان خواهی های واقعی است.
در همیشه تاریخ از شیعه و سنی و مسیحی و ... برای مصیبت امام حسین اشک ریخته اند و عزاداری اباعبدالله ع مورد احترام همگان بوده است. احترام به امام حسین فقط مختص شیعه نبوده و هر کس که فطرت انسانیش سالم بوده و وجدان و انصاف داشته در غم اباعبدالله و مصیبتی که به حضرتش وارد شده اشک ریخته است. چرا که امام حسین تمام زندگی خود و نزدیکانش را در راه زنده نگهداشتن دین خدا خالصانه فدا کرد.
تا ظالم و ظلم باشد و مظلوم و حق بزرگداشت واقعه کربلا پابرجا خواهد بود
هدایت شده از محمد حسین
✅ پاسخ دیگر👇👇
اولا در این روزها که اوج عزاداری ما شیعیان است، نهایتاً روزانه یکی دو ساعت به عزاداری سیدالشهداء میپردازیم باقی ساعات و روزها زندگی ما همراه با خنده و تفریح و شادی است.
ثانیاً به نظر محققان، گریه تاثیر زیادی در رفع نگرانیها و اضطراب و ایجاد نشاط پایدار دارد
▫️لازم به ذکر است گریه بر امام حسین علیهالسلام در جهت یک هدف عالیِ الهی و انسانی است.
هدایت شده از جان من و سید علی💕
سلام
دلیل عزاداری بعد از ۱۴۰۰ سال
✅حوادث گذشته هر جامعهای، حامل تجربیات و درسهای گرانبهایی است که با زحمت بسیار و قیمت گزاف به دست آمده و میتواند در سرنوشت و آینده آن جامعه تأثیر عظیمی داشته باشد. برای استفاده از این سرمایهی با ارزش، باید این حوادث، همواره بازنگری، بازسازی و حفظ گردند. یکی از این سرمایههای بینظیر واقعه کربلا است. در کلمات ائمه(ع) تأکید بسیاری بر زنده نگهداشتن واقعه خونین کربلا و شهادت امام حسین(ع) شده است که برای بهره برداری هر بیشتر نسلهای بشر، از درسها و عبرتهای این واقعه عظیم میباشد.
از جهت دیگر، همه افراد، در مقابل کسانی که برای بیداری و بهبود زندگی آنان تلاش و جان فشانی کردهاند، وظیفه تشکر و قدرشناسی دارند و مجالس عزاداری حسین بن علی(ع) به نوعی تشکر و قدردانی از رنجها و مرارتهایی است که آنحضرت و یارانش در راه بیداری و بصیرت بشریت متحمل شدند.
علاوه بر این، مجالسی که به منظور تعظیم و بزرگداشت و عزاداری سالار شهیدان کربلا همه ساله در سراسر جهان برگزار میشود، دارای آثار و برکاتی؛ مانند ایجاد وحدت بین صفوف پیروان آنحضرت، آشنا شدن مردم با راه و رسم ائمه(ع)، ایجاد پیوند قلبی با حجج الهی، اصلاح منکرات و ظلمهای موجود در هر جامعه و ... میباشد که تعطیل شدن چنین مراسمی موجب محروم شدن از چنین مواهبی است.
✅ پاسخ تفصیلی در آدرس زیر
https://www.islamquest.net/fa/archive/fa352
✅ برای دیدن پاسخ به بیان دیگری به آدرس زیر مراجعه فرمایید
https://b2n.ir/y12568
ابرگروه( براهین )پاسخگویی به شبهاتمذهبی وسیاسی روز در ایتا👇
http://eitaa.com/joinchat/925368339Ca1732dd521
کانال《 براهین 》👈 @barahin
هدایت شده از جان من و سید علی💕
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⛔️ #شبهه
۱۴۰۰ سال گریه و عزاداریِ تکراری کافی نیست؟ آیا خسته نمیشوید⁉️
❇️ پاسخ اجمالی در فیلم فوق👆 ❇️
https://aparat.com/v/CIfNG
#محرم_وعاشورا
#امام_حسین(ع)
هدایت شده از جان من و سید علی💕
#شبهه 📛
۱۴۰۰ سال گریه و عزاداریِ تکراری کافی نیست؟ آیا خسته نمیشوید⁉️
#پاسخ_تکمیلی 👇⬇️
✅🌴صرف قدمت یک عمل و تکرار هر ساله آن، نمیتواند توجیه مناسبی برای تعطیل کردن آن عمل باشد. مثلا سابقه عید نوروز را برخی حدود 3000 سال میدانند. یعنی حدود 3000 سال است همه ساله عید نوروز و آمدن بهار را گرامی میداریم و نه تنها از آن خسته نمیشویم بلکه چه بسا برای رسیدن آن، شور و شوق فراوانی هم داریم.
🔻شب یلدا، سیزده به در و چهارشنبه سوری هم، هرکدام شاید قدمتی به اندازه عید نوروز دارند ولی تاکنون، نه کسی آنها را خسته کننده دانسته و نه از تکراری بودن آن اظهار خستگی و دلزدگی و کسالت کرده است.
🔹در نقاط دیگر دنیا هم وضع به همین منوال است. مثلا هرساله در کلیسای «سن پیتر»، کلیسای بزرگ رُم، مراسمی در سالروز به صلیب کشیده شدن حضرت مسیح برگزار میشود که شخص پاپ هم در آن حضور مییابد. سالروز ولادت حضرت مسیح هم به مراتب فراگیری بیشتری دارد بطوری که در تمام کشورهای مسیحی مراسمات جشن و… به همین مناسبت برگزار میشود. پس صرف قدمت یک عمل و تکرار هر ساله آن، نمیتواند توجیه مناسبی برای تعطیل کردن آن عمل باشد. شبیه این مثال ها، در میان اقوام و ملل مختلف به وفور یافت میشود.
🔸⬅️ اما اینکه چرا از تکرار عزاداری برای مظلومیت امام حسین(ع) خسته نمیشویم و ذاتا عمل خسته کننده ای هم نیست بلکه هرساله بر شکوه آن افزوده میشود، شاید به این دلیل است که، عزاداری برای آن حضرت یک «حس فطری» برخاسته از فطرت و ذات انسان است. انسان ذاتا و فطرتا هرگاه بشنود انسانی مظلوم واقع شده و عده ای به ستم بر او ظلم روا داشتند، ناراحت و غمگین میشود، بخصوص که این انسان، شخصیتی برجسته و تاثیر گذار باشد.
👈بهترین مثال برای روشن شدن مطلب را میتوانیم در روایتی منقول از امام صادق علیه السلام بیان کنیم. فردی از آن حضرت سئوال کرد که چرا از مکرر خواندن قرآن خسته نمیشویم؟ ـ در حالی که اگر یک نامه را دو بار بخوانیم برای بار سوم دیگر برای ما جذابیت ندارد. ـ آن حضرت در پاسخ فرمود:
🔹⬅️ «مَثَل قرآن، مَثَل خورشید است. همانگونه که از طلوع همه روزه خورشید خسته نمیشوید، از قرائت قرآن هم خسته نمیشوید چرا که این ها با فطرت الهی شما سر و کار دارد.»
پیامبر اسلام فرمود:⬇️
🌴«إِنَّ لِقَتْلِ الْحُسَيْنِ حَرَارَةً فِي قُلُوبِ الْمُؤْمِنِينَ لَا تَبْرُدُ أَبَدا ـ بدرستی که بخاطر شهادت و کشته شدن حسین حرارت محبتی در قلب های مومنین وجود دارد که هرگز سرد نمیشود ـ» (مستدرک الوسائل/ج10/ص318)
the14.ir/6069
#محرم_وعاشورا