eitaa logo
کانال براهین پاسخگویی به شبهات مذهبی وسیاسی روز
3.8هزار دنبال‌کننده
14.9هزار عکس
6هزار ویدیو
125 فایل
ابرگروه( براهین )پاسخگویی به شبهات‌مذهبی وسیاسی روز در ایتاء http://eitaa.com/joinchat/925368339Ca1732dd521 کانال《 براهین @barahin آیدی مدیر @Sotoudeh2
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از جان من و سید علی💕
✅ مسئله‌ِی خانمها 🔹 مسئله‌ِی خانمها که فقط پوشش نیست زن مسئله‌ی تحصیل دارد، مسئله‌ی اشتغال دارد، مسئله‌ِی ازدواج دارد، مسئله‌ِی فعالیت سیاسی دارد، مسئله‌ی حضور در مسائل اجتماعی دارد، مسئله‌ی حضور در مدیریتهای بالای دولتی دارد، اینها همه مسائل زن است. در کدام از اینها در کشور آزادی وجود ندارد؟ جمهوری اسلامی در کدام یک از این موارد در کار زنها دخالت کرده و جلوی آزادی‌شان را گرفته؟ این همه دختر محصّل، این همه دختر دانشجو، این همه زن دارای مشاغل بالای دولتی، این همه خانمهای تشکیل دهنده‌ی اجتماعات بزرگ، این حضور فعال زنها در اجتماعات مؤثر دوران مبارزات، قبل از پیروزی انقلاب، بعد از پیروزی انقلاب در جنگ، در پشت جبهه، تا امروز در تظاهرات، در راهپیمایی‌ها، در بیست و دوم بهمن، در روز قدس حضور زنها کجای دنیا این همه فعالیت، زن انجام میدهد؟ که بانوان ایرانی با افتخار و سربلندی دارند انجام میدهند. ۱۴۰۲/۱/۱۵ 👈 آیا میدانید اگر ما بتوانیم همین فراز از فرمایشات دیروز رهبری را برای جامعه کنیم بسیاری از توطئه ها و نقشه های دشمن بر باد خواهد رفت؟؟
هدایت شده از نجمه کبیریان
سلام و احترام اولا ایشان باید تفاوت بین زن و مرد را بخواند و بداند تا تمام سوالات برایشان حل و فصل شود و بفهمیم دلایل تاکید و پوشش بیشتر برای خانم ها از چیست دوماً حجاب چشم که به صراحت و ابتدا برای مردان حکم و توصیه شده است آیه ۳۰ سوره نور سوما باید اعتراف کرد تاکنون بیشتر نوشته های مربوط به پوشش، نقطه نظر را بر حجاب زن معطوف کرده و کمتر به پوشش مرد توجه نموده اند در حالی که حجاب از جمله ضروریات دین است که هر مسلمانی چه مرد و چه زن بایستی آن را رعایت نماید؛ هر چند به خاطر وجود حکمت هایی که از تفاوت های جسمی و روحی زنان و مردان ناشی شده، رعایت حدود شرعی آن برای آنها متفاوت بوده و گویای آن است که حجاب تبعیض نیست، بلکه یک تفاوت است. حجاب مردان وجوب حجاب برای زنان بدان معنا نیست که حفظ حجاب مختصّ خانم ها بوده و مردان با هر وضعیتی و با هر نوع پوششی می توانند درون جامعه ظاهر شوند، بلکه برای آنان نیز محدودیت های خاصی در نظر گرفته شده و مردها نیز وظیفه دارند حجاب را در مورد پوشش ظاهری، هرچند همان گونه که بیان شد حجاب مردان در حد پوشش زنان نیست. آنچه از مجموعه دستورات دینی در خصوص حجاب مردان به دست می آید آن است که بهتر است مردان نیز بدن خود را تا حد امکان بپوشانند و مردان نیز از پوشیدن لباس های تنگ، نازک منع شده اند، علاوه بر این که پوشیدن لباس جنس مخالف و لباس شهرت برای آنها نیز حرام می باشد. به عنوان نمونه احادیثی را از معصومین (علیهم السلام) در زیر یادآور می شویم: حضرت علی (علیه السلام) می فرماید: «لَیسَ لِلرَّجُلِ أَنْ یکشِفَ ثِیابَهُ عَنْ فَخِذَیهِ وَ یجْلِسَ بَینَ قَوْمٍ»[1]؛ وسائل الشيعة، ج 5، 23/ 10. «بر مرد شایسته نیست که لباس او کنار رود تا ران هایش معلوم گردد و در این حال در میان قوم خود بنشیند». همچنین فرموده اند: «عَلَیکمْ بِالصَّفِیقِ مِنَ الثِّیابِ فَإِنَّهُ مَنْ رَقَّ ثَوْبُهُ رَقَّ دِینُهُ لَا یقُومَنَّ أَحَدُکمْ بَینَ یدَی رَبِّهِ جَلَّ وَ عَزَّ وَ عَلَیهِ ثَوْبٌ یصِفُه»[2]؛ تحف العقول عن آل الرسول، ص 113 «لباس ریزبافت و ضخیم بپوشید، هر که لباسش نازک است دینش نازک است هنگام نماز لباس بدن نما نپوشید.» امام صادق (علیه السلام) نیز فرموده اند: «کفَی بِالْمَرْءِ خِزْیاً أَنْ یلْبَسَ ثَوْباً یشْهَرُه»[3]؛ شيخ حر عاملى، وسائل‏الشيعة، قم، موسسه آل البيت، اول، ج 5، ص 24. «برای انسان از نشانه های خفت و خواری همین بس که لباسی بپوشد که به آن مشهور شود».
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
سلام میگن که خداوند عدالت دارد پس باید بهشت و جهنمی باشد تا هرکس به سزای اعمالش برسد و بهشتو جهنمی هست به این دلیل که خدا عدالت دارد. بهشتو جهنم میتواند نتیجه‌ی عدالت خدا باشد در صورتی که ابتدا عدالت خدا ثابت شود نه اینکه بگویند بهشت و جهنمی که نه رفته‌ایم و نه دیده‌ایم و نه قابل اثبات است رو دلیلی بر عدل خدا بدانند عدل خدا چطور قابل اثبات است؟!
هدایت شده از نجمه کبیریان
سلام و احترام دو نکته یکی تعریف عدل چیه؟ و باید بدانید عدل به معنای تساوی، تعادل، میانه روی و دوری از افراط و تفریط است معنای جامع آن یعنی هر چیزی در جایگاه مناسب خود است دیگه عدل تکوینی و تشریعی و جزایی را باید مطالعه و به گفته امام علی ع برسید که عدل هر چیزی را در جای خود قرار داده و می دهد خداوند متعال عادل و حکیم است و عدل و حکمت خدا ملازم هم هستند
هدایت شده از جان من و سید علی💕
خدا ما را از روح خودش آفریده یعنی روز قیامت روح خودش را می‌سوزاند⁉️ 👇⬇️ 🔶 اول: وقتی ما به کعبه و مسجد می‌گوییم خانه خدا، یعنی واقعا آنجا خانه خداست و خدا در آن زندگی می‌کند؟! مسلما اینطور نیست بلکه آن مکان چون منتسب به خداست و دارای احترام و ارزش زیادی نزد خدا دارد شده خانه خدا و وقتی گفته می‌شود روح ما از خدا است یعنی منتسب به خدا ست و نزد خدا عزیز و با ارزش است. 🔷 دوم: عذاب الهی هم نتیجه اعمال خود ماست. مانند زمانی که پدر و مادر به ما بگویند معتاد نشوید یا بهداشت به ما هشدار دهد که مسائل بهداشتی را رعایت کنیم ولی ما گوش نکنیم و با معتاد شدن و عدم رعایت بهداشت خود را به زحمت بندازیم. در نتیجه سختی ترک اعتیاد و دردهای عمل جراحی نتیجه اعمال خود ماست نه هشدارهای پدر و مادر و بهداشت. http://alirezaazarpeykan.blogfa.com/post/25
هدایت شده از جان من و سید علی💕
اصلا بهشت و جهنم و قیامت وجود دارد انسان آن‌ها را که ندیده پس چگونه با قاطعیت می‌گوید وجود دارد⁉️ 👇⬇️ 🔶 اول: هر چیزی که دیده نشود دلیل بر نبودن آن نیست. خیلی چیزها وجود دارند که دیده نمی‌شوند. مثلا اگر شما دندانتان درد بگیرد و به شما بگویند درد را به ما نشان دهید می‌توانید درد را نشان دهید. یا اگر به شما بگویند شما عقل ندارید اگر دارید عقل را به ما نشان دهید؟! مسلما نمی‌توانید خود عقل را نشان دهید ولی از طریق دیگری باید ثابت کنید که عقل دارید مثل آثار و نشانه‌های آن. 🔷دوم: انسان‌ها برخی چیزها را قبول دارند که ندیده‌اند. مثل اتفاقات گذشتگان، جنگ‌ها و حادثه‌ها و خیلی چیزهای دیگر که چون از گذشتگان نقل شده است و امروز خیلی از انسان‌ها با وجود اینکه آن‌ها را ندیده‌اند ولی آن‌ها را باور دارند. یعنی چون آنقدر نقل شده است که مردم آن را قبول کردند. حالا وقتی 124 هزار پیامبر آمدن و تایید کردند که قیامت وجود دارد انسان عاقل چطور آن را قبول نکند؟! ♦️ سوم: دلیل دیگری از وجود آخرت، بی‌نهایت بودن روح انسان است. چون روح انسان بی‌نهایت است. چیزی هم که بی‌نهایت باشد باید در بی‌نهایت به خواسته‌ها و نیازش برسد و این دنیا چون محدود است نمی‌تواند نیاز انسان را برآورده کند پس باید جای بی‌نهایتی باشد تا انسان در آنجا نیازش برطرف شود و آن آخرت است. 💎 چهارم: خداوند انسان را برای لذت بی‌نهایت آفریده است و این دنیا محدود است و در آن هر لذتی باشد تمام شدنی است پس باید یک لذت بی‌نهایت در جای دیگر باشد تا انسان در آنجا به آن برسد. اگر نباشد این با هدف خدا تناقض دارد و خداوند حکیم هم کار بیهوده و متناقض نمی‌کند. 🔷 پنجم: دلیل دیگر آخرت این است که اگر انسان در این دنیا هزاران جنایت انجام دهد و هزاران نفر را بکشد نهایت مجازات او در این دنیا کشتن اوست که یک بار کشتن است و این مجازات یک نفر از کسایی است که او کشته است پس مجازات بقیه چی می‌شود؟! پس باید یک دنیای دیگری باشد تا او به مجازات تمام کارهایش برسد. و یا برعکس کسی که یک عمر سختی کشیده است و هزاران کار خوب انجام داده است در این دنیا لذتی نبرده است پس باید آخرتی باشد تا نتیجه‌ی این کارهایش را ببیند. 🔶 ششم: دلیل دیگر بر وجود آخرت زنده شدن انسان‌ها در این دنیا است. مثل اصحاب کهف که بعد از 309 سال مردن دوباره زنده شدند. یا عزیر پیامبر که 100 سال مرد و بعد از آن زنده شد. یا زنده کردن مردگان توسط حضرت عیسی علیه السّلام که نشان از آن دارد که انسان مرده باز زنده می‌شود. ♦️ هفتم: بالاترین دلیل وجود آخرت آیات قرآن است که حدود 2000 آیه به طور مستقیم و غیر مستقیم درباره‌ی آخرت است. 💎 هشتم: کسی که خدا را قبول داشته باشد و بپذیرد خدایی وجود دارد و آن خدا پیامبرانی را برای هدایت انسان فرستاده است باید سخن و فرمایشات آن‌ها را بپذیرد. و همان خدا و پیامبر که قبول دارید فرمودند که آخرت وجود دارد پس باید قبول کرد که آخرت وجود دارد. http://alirezaazarpeykan.blogfa.com/post/31
هدایت شده از نجمه کبیریان
سلام و احترام ببینید بزرگوار ایشون می خواد عدالت خدا را قبل بهشت و جهنم بداند یعنی کار به عدالت جزایی ندارد کار ندارد که خدا مومن و کافر را یکسان نمی داند و کیفر و پاداش مطابق اعمال صورت می گیرد پس شما از عدالت تکوینی برایش بگویید و معنای عدالت عدالت یعنی هر چیزی در جای خود قرار دارد که کاملآ مطابق با حکمت و علم مطلق خداوند است عدل تکوینی در همه موجودات قابل مشاهده و دفاع است یعنی خداوند به هر موجودی ، وجودی را که مستحق و سزاوار اوست ، بخشیده و استعداد و قابلیت داده و در این راستا هیچ کوتاهی و هیچ افراط و تفریطی نکرده است و تکالیفی که مشخص کرده هم عین عدالت است یعنی علاوه بر اینکه باعث رشد و کمال و سعادت و قوام زندگی دنیوی و اخروی هست این تکالیف را بدون بیان و راهنمایی رها نکرده و حتی بیش از طاقت کسی قرار نداده و بیشتر از توان بر او تکلیف بار نکرده این ها یعنی عدالت خدا عدل الهی عمدتاً در قالب نفی ظلم بیان شده است؛ مانند: « إِنَّ اللَّهَ لا یَظْلِمُ النَّاسَ شَیْئاً...»؛[خداوند هیچ به مردم ستم نمى‏ کند. «... وَ مَا اللَّهُ یُریدُ ظُلْماً لِلْعالَمین»؛ و خداوند (هیچ گاه) ستمى براى (احدى از) جهانیان نمى ‏خواهد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
سلام درگروه بعدازاین پیام 👇 🚨به یک خانم بی‌حجاب ، چه حقوقی تعلق نمیگیرد ؟! زنی که حجاب رو قبول نداره  👈یعنی قوانین اسلام رو قبول نداره! ♦️زنی که قوانین اسلام رو قبول نداره  ⛔️نباید مهریه بهش تعلق بگیره  👈چون مهریه قانون اسلامه، ⛔️نباید بهش نفقه تعلق بگیره  👈چون نفقه قانون اسلامه، ⛔️نبایدحضانت فرزند رو تا ۷ سالگی بدن بهش  👈چون حضانت قانون اسلامه، ⛔️نبایداز سربازی معاف باشه  👈چون معافیت زنها از سربازی قانون اسلامه 📛 زن بی حجابی که مورد تعرض و خیانت و جسارت قرار گرفت حق شکایت به هیچ ارگان اسلامی را ندارد چون خودش با بی حجابی انتخاب کرده که اینگونه با او رفتار شود ⛔️ اینقدر اینو پخش کنید تا همه بدونند از این به بعد قوانین باید به اینصورت اجرا بشه!! 🧕 👆👆👆👆👆پاسخ دادن👇👇👇👇👇 ببخشید این مطالب کجای قرآن و روایات اومده🤔🤔 جالبه کاش برای غیبت و تهمت و مال مردم خوری و هزاران گناه دیگه که علنی هم اتفاق میفته یه همچین بیانیه هایی صادر میشد. فقط با این تندروی ها آتش بدحجاب هارو تند تر میکنید و اتفاقا تشویق میشن که به کارشون ادامه بدن. نظرتون چیه؟
هدایت شده از جان من و سید علی💕
آیا ما مشکل قانونی داریم؟ 👈👈 خیر... 👈 قانون حمایت از آمرین به معروف در سال ۹۴ ابلاغ شده. تاریخ تصویب : 1394/01/23 مرجع تصویب : مصوبات مجلس شورا تاریخ ابلاغ : 1394/02/09 ماده : 24 دوره : 9 شماره ابلاغیه : ۷۷۹۹/۴۶۷ در خصوص مجازات های مربوطه متولی چه دستگاهیه؟ بله درسته قوه قضائیه. به صورت لایحه باید اصلاحات قضایی رو به مجلس ارائه بده. شخص رئیس قوه هم اینکار رو انجام میده. 👈آیا جدیدا قوه قضائیه لایحه داده؟ خیر 👈آیا وزارت کشور قانون برای مقابله با کشف حجاب نداره؟ بله که داره. 👈 ماده ۶۳۸ قانون مجازات اسلامی (تعزیرات و مجازات بازدارنده) ↙️هر کس علناً در انظار و اماکن عمومی و معابر تظاهر به عمل حرامی نماید، علاوه بر کیفر عمل به حبس از ده روز تا دو ماه یا تا (۷۴)‌ ضربه شلاق محکوم می گردد و در صورتی که مرتکب عملی شود که نفس آن عمل دارای کیفر نمی‌باشد ولی عفت عمومی را جریحه‌دار نماید، فقط به‌ حبس از ده روز تا دو ماه یا تا (۷۴) ضربه شلاق محکوم خواهد شد. تبصره – زنانی که بدون حجاب شرعی در معابر و انظار عمومی ظاهر شوند به حبس از ده روز تا دو ماه و یا از پنجاه هزار تا پانصد هزار ریال جزای‌ نقدی محکوم خواهند شد. توضیحات ماده: – جزای نقدی مندرج در این ماده به موجب مصوبه مورخ ۱۳۹۹/۱۲/۲۵ هیات وزیران به دو (۲.۰۰۰.۰۰۰) تا ده (۱۰.۰۰۰.۰۰۰) میلیون ریال تعدیل شد. ↙️آیا این قوانین بلا اشکال هستند؟ قطعا هیچ قانونی بدون اشکال نیست. اگر اشکالی وجود دارد دستگاه مربوطه باید از مجلس بخواهد. همین قوانین فعلی اجرایی شوند مشکل حل خواهد شد. بهتر نیست بجای فرافکنی و اتهام زنی به نهادهای دیگر، هرکسی وظیفه قانونی خود را به درستی انجام دهد؟! | يجاهدون في سبيل الله ولا يخافون لومة لائم | 💡کانال جامع نفوذشناسی_تبیین: 🆔@nofoz_shenasi👈عضو شوید
هدایت شده از جان من و سید علی💕
13285.pdf
2.21M
مجموعه قوانین و آیین نامه های مربوط به حوزه عفاف و حجاب 700 سند بالا دستی عفاف و حجاب 💡کانال جامع نفوذشناسی_تبیین: 🆔@nofoz_shenasi👈عضو شوید