هدایت شده از جان من و سید علی💕
✅ نق زدن از شاخصه های نگاه انقلابی نیست
🔹 درست توجّه بفرمایید؛ بخصوص جوانهای عزیزمان توجّه کنند. یک طرف، پیشرفتها، موفّقیّتها، دستاوردها است، یک طرف هم ضعفها است؛ دو جور میشود نگاه کرد: یک جور این است که به دستاوردها نگاه کنیم، بفهمیم که ما توانش را داریم و بگوییم: خیلی خب، با همان همّتی که اینها را به دست آوردیم، این ضعفها را هم با همان همّت برطرف خواهیم کرد؛ این یک جور نگاه است؛ این نگاه، نگاهِ انقلابی است.
🔹یک نگاه دیگر این است که به ضعفها نگاه کنیم و بگوییم: «آقا! فایدهای ندارد. نگاه کن، ببین ما چه ضعفهایی داریم؛ فایده ندارد، نمیشود کاری کرد»؛ یا بنشینیم، دست روی دست بگذاریم، یا نق بزنیم یا فریاد علیه این وضع بزنیم یا ضعفها را با صدای بلند، چند برابر بزرگ کنیم؛ این نگاه، نگاه ارتجاعی است. بله، ضعف هست منتها شما با نگاه انقلابی به ضعفها نگاه کنید، چرا با نگاهِ ارتجاعی نگاه میکنید؟
🔹 من اصرار دارم آن راه اوّل درست است: راه انقلابی؛ یعنی وقتی که ما نگاه میکنیم ضعفهایمان را مشاهده میکنیم، بگوییم ما دستاوردهای بزرگی داریم که این دستاوردها به نظر ما دستنیافتنی بود؛ [لذا] همّت کنیم.
۱۴۰۱/۱۱/۲۶
🔻 بیانات مقام معظم رهبری در دیدار مردم آذربایجان شرقی
سلام
وقت شما بخیر
#شبه
چرا انتظار دارید فرمانده ناو وینسنس که به پرواز IR655 شلیک کرد محاکمه و اعدام بشه در صورتی که فرمانده پدافندی که به پرواز UK752 شلیک کرد رو تنها به 13 سال حبس محکوم کردن
اصلا چرا اون شب آسمان رو کلیر نکردن؟
هدایت شده از جان من و سید علی💕
سلام و احترام.
🔸ما انتظار نداریم اشتباه نشه.
فرمانده ناو امریکایی دستور مستقیم بر شلیک موشک به هواپیمایی را داد که میدانست مسافر بری هست.
🔹اما در حادثه ی هواپیمای اوکراینی، یک اشتباه در محاسبات راداری بود و فرمانده پدافند دستور به شلیک نداد.
لذا ناب تربن قانون در قضائی نیروهای مسلح ایران است که از پایور پایین تا رده ی بالای فرماندهی را مجازات میکنند.
آسمان آنشب و تمام شبها امن بود و هست.
این قانون در امریکا وجود ندارد.❌
#یا_زینب
الاقل ...محسن خاکزاد
#جهادتبیین
ابرگروه( براهین )پاسخگویی به شبهاتمذهبی وسیاسی روز در ایتا 👇
http://eitaa.com/joinchat/925368339Ca1732dd521
کانال《 براهین 》👈 @barahin
هدایت شده از حسین ستوده۲
جان من و سید علی💕:
*فیلم/ دکتر موسوی ترکوند!!*
*مخالفت با حجاب اجباری!!*
*در قرآن هیچجایی مجازات برای کسی که حجاب را رعایت نمیکنه تعیین نشده!*
✅🌴 *پاسخ به چند شبهه پربسامد در موضوع حجاب*👇👇♦️♦️♦️
در این متن چند پرسش و شبهه پربسامد در موضوع حجاب را ابتدا بررسی کرده و سپس به یک راه حل اجمالی میپردازیم. طبیعی است که همه شبهات منحصر به این موارد نیست
.#سوال
*آیا حجاب واجب است⁉️
♦️قریب به اتفاق فقها حجاب را جزء ضروریات دین می دانند. آیه "قل للمومنات یغضضن...." به تعبیر اکثر مفسرین مانند طبرسی و علامه طباطبائی و مکارم شیرازی و...با این شان نزول است که چون زنان پیراهنی می پوشیدند که گریبانشان باز بوده است، این آیه نازل شده است که باید روسری راطوری ببندند که قسمت های یاد شده و مو و دور گردن و غیره پوشیده شود.
بعد از نزول این آیات داریم که عایشه زنان انصار را چنین ستایش می کرد که «حتی یک نفر آنان مانند سابق بیرون نیامدند و سر خود را با روسری مشکی می پوشاندند.»
✅ *اما آیا حجاب اجباری است؟!*
سوال را باید دقیق کرد. اجبار به چه معنا؟ ما در دین اجبار نداریم. نه در اعتقاد و نه در عمل. پس بدین معنا حجاب اجباری نداریم. اما حجاب قانونی داریم.
تفاوت این دو چیست؟
🔷 فرد مسلمان میتواند نماز نخواند و روزه نگیرد. اما در حجاب ماجرا متفاوت است. حجاب برخلاف نماز و روزه، امری فردی و در خلوت نیست و بروز اجتماعی دارد. یعنی فرد می تواند اعتقادی به حجاب نداشته باشد اما به جهت اجتماعی نمی تواند خلاف قانون عمل کند.
دین اختیاری است. مردم می توانند دینی که پذیرفتهاند را عمل نکنند که البته متضمن آثار اخروی است. اما رفتار آنها نباید منجر به ضرر جامعه شود. لذا شرب خمر در خانه یک حکم دارد و در خیابان متضمن ضرر اجتماعی و یک حکم.
جلوگیری از ضرر جامعه در مقابل آزادی و تعرض فرد، از بینات است و در همه جای عالم نیز همین اصل برقرار است.
#سوال👇
*آیا حجاب در زمان انبیا نیز اجباری بوده است؟!* ⁉️
#پاسخ👇
برخی معتقدند در زمان انبیا حجاب اجباری نبوده است. اولا در این رابطه اجماع نیست. مثلا به اعتقاد شهید مطهری اساساً دورهای را نمی توان نشان داد که به طور عمومی شدت حجاب بیش از زمان رسول اکرم باشد. و احتمالا این شدت حجاب بیانگر اهتمام حکومت نبوی در اجرای این دستور الهی است.
با این حال استدلال ما اینجا نیست.
حجاب امری اجتماعی است.
احکام اجتماعی و حکومتی عقلا و شرعا جزء اختیارات حاکم است. منحصر به سیره اهل بیت نیست و کاملا منطبق با شرایط زمان و مکان است. یعنی یک مساله می تواند در یک دوره ای موضوعیت نداشته باشد و در دوره دیگر مساله آن روز جامعه باشد. مثل اینکه امیرالمومنین مالیات بر اسب قرار می دهند حال آنکه در زمان پیامبر اینطور نبوده است. یا اینکه برخی ائمه در دوره خود خمس را از شیعیان نمی گرفتند.
پس قانون گذاری برای حجاب جزء اختیارات حاکم است و نیازی به انطباق با دوره زعامت اهل بیت ندارد. حجاب می تواند در دوره ای به جهت اجتماعی سخت گیرانه نباشد و در دوره دیگر الزام آور باشد. همین امروز نیز این تفاوت وجود دارد. مثلا زنان روستایی در شالیزار ممکن است آستین لباس خود را تا آرنج هم بالا بزنند اما هیچ گشت ارشادی به آنها تذکر ندهد اما همین حجاب در شهر مورد توجه قانون باشد. هردو خلاف شرع است اما یکی بجهت اجتماعی و عرفی می تواند مساله قانون نباشد و مجری قانون از کنار آن عبور کند.
🔺 *وقتی برخورد با بی حجابی در زمان اهل بیت نداشتیم پس این مجازات از کجا آمده است؟*
🌴مجازات در حقوق اسلامی 4 عنوان دارد. دیات و قصاص و حدود و تعزیر. حدود در شرع آمده است. دیات و قصاص هم روشن است و برای جرائم عمدی و غیرعمدی و جبران است. اما تعزیر کاملا بر اساس شرایط زمان و مکان است که حاکم وضع می کند. حجاب نیز تعزیری است مثل بسیاری از مجازات های دیگر.
#سوال👇♦️
⁉️ *چرا کشف حجاب تعرض به حقوق اکثریت است؟!*
"خب مردها تحریک نشوند".
#پاسخ 👇
✅🌴این حرف برای تنزل دادن مساله است. البته قواعد طبیعی و غریزی سرجای خودش قرار دارد و دستوری نیست، ولی علت اصلی این دست مسائل نیست.
توجه کنیم اینکه گفته می شود کشف حجاب، تعرض به حقوق اکثریت است به جهت این است که شرایط برای دینداری سخت می شود. چرا اکثریت باید به مشقت بیافتند که عده ای می خواهند مقابل اراده دینی مردم باشند؟ مثلا نگاه به موی زن نامحرم، بدون تحریک هم حرام است. یعنی حجاب اختیاری یک نفر، مشقت است برای دیگری.
اما ماجرا از این نیز فراتر است. شهری که قرار است محیط دین ورزی و بستر معنویت برای جامعه باشد مستعد بی اخلاقی میشود. وظیفه یک حکومت، ساخت بستری است که مهیای دینداری باشد نه مروج بداخلاقی.
⁉️ *اگر قانون حجاب را نخواهیم چه باید کرد!؟ مشروعیت این قانون از کجاست!؟*
🔺اگر بحث درون دینی نکنیم؛ با منطق دموکراسی و حقوق بشری ن
هدایت شده از حسین ستوده۲
یز، قانون
مشروعیتش را از رعایت
مصلحت اکثریت می گیرد. یعنی اقلیت به حکم اخلاق و عقل لازم است حق اکثریت را رعایت کنند. قانون حجاب بر مبنای مصلحت مسلمین نوشته شده است.
#سوال👇
⁉️ *چه کسی گفته طرفداران حجاب اکثریت اند؟! رفراندوم بگذاریم.!!
#پاسخ👇
♦️از رفراندوم هراسی نیست. اما منطق این بحث ایراد دارد. انتخاب دین اختیاری است اما انتخاب اجزای دین اختیاری نیست. یعنی یک جامعه می توانند اسلام را با رای کنار بگذارند و البته در قیامت حساب پس می دهند اما اجزای دین را نمی شود به رای گذاشت. انتخاب ملت ایران نیز اسلام است. مهمترین شاهد نیز رفراندم ابتدای انقلاب است که به اسلام در قالب مدل اجرایی جمهوری اسلامی رای دادند.
#سوال👇
*آن رای پدران ما بود و ما قبول نداریم. تکلیف چیست⁉️
🔷پاسخ به این شبهه دو وجه دارد.
سلبی و ایجابی. بخشی ایجابی اش این است که رفراندوم با انتخابات ها و مشارکت سیاسی مردم در طول انقلاب بارها تمدید شده است. یعنی اینطور نیست که یک بار رفراندوم برگزار شده باشد و تمام.
اما وجه سلبی اش این است که اگر یکی فردای رفراندوم جدید گفت من این را هم قبول ندارم و باید مجدد رفراندوم شود تکلیف چیست؟ این دور باطل است و پایانی ندارد.
#سوال👇
✅ *گشت ارشاد تا امروز چه کسی را باحجاب کرده است!؟ چرا اصرار به اجرا داریم⁉️
#پاسخ👇
♦️گفته شده است قوه قهریه در موضوع برخورد با بدحجابی بی تاثیر است. بی تاثیر در چه چیز؟
برخی تصور می کنند با گشت ارشاد قرار است بی حجاب ، باحجاب شود. غلط فاحشی است.
برخی تصور می کنند با گشت ارشاد قرار است حجاب در جامعه رشد کند. این نیز غلط فاحشی است.
#سوال👇
پس گشت ارشاد چیست⁉️
#پاسخ👇
گشت ارشاد دفاع از حق الناس است؛ چیزی فراتر از حق الله. حجاب فردی، تکلیف شرعی و حق الله است ولی وظیفه نظام، دفاع از حق الناس است.
اشتباه سوال کننده این است که تصور می کند رفتار قهری برای اصلاح بدحجاب است. آن نیز هست ولی اولویت اول نیست. برخورد قهری برای صیانت از جامعه دینی است.
قوانین حکومت باید به نحوی باشد که نه تنها اهل حجاب احساس غربت نکنند، بلکه فضای اجتماعی نیز به خودی خود مشوق آنها باشد. قانونی شدن حجاب یکی از روشهایی است که فضای اجتماعی را با خواست درونی اهل حجاب، هماهنگ میکند.
کسانی که معتقدند حجاب باید اختیاری باشد که هرکس هرطور تمایل داشت به خیابان بیاید احتمالا حاضر نیستند عواقب این حرف شان را بپذیرند. اگر حجاب محدودیت نداشته باشد، آنگاه نباید انتظار داشته باشند خانواده به سبک شرقی و اسلامی اش حریم و حرمت داشته باشد. رهاسازی جامعه و اباحه گری روی دیگرش روابط نامشروع زن و مرد و به هم خوردن کانون خانواده و... است. آنچنان که امروز در غرب شاهدیم. حجاب اختیاری یک زنجیره است که روی دیگرش ابزاری شدن زن در جامعه است. پای عوارض این زنجیره می مانیم؟
پس قهریه صیانت از جامعه ایست که قرار است بستر ذکر و معنویت و تدین باشد نه الزاما باحجاب کردن بی حجاب. با این توضیح روشن می شود که برخورد با بدحجابی ممکن است بر فردخاصی تاثیر نداشته باشد اما جامعه را امن کرده است. فرض کنید وضعیت امروز را 20 سال پیش داشتیم. آیا با افول دینداری مواجه نبودیم؟
✅تذکر؛ روشن است که از فلسفه قهریه دفاع می کنیم نه رفتارهای غلط و خشونت بار. توجه کنیم که از الزام دفاع می کنیم نه خشونت. کمربند ایمنی الزام است اما خشونت نیست.
#سوال
چه باید کرد⁉️
امر به معروف و نهی از منکر، چه فردی و چه حاکمیتی اش دارای یک پیش نیاز ضروری و اولیه است و اینکه فرد خاطی باید آن امر را معروف یا منکر بداند. مساله حجاب هنوز برای بخشی از جامعه روشن نیست.
اینجاست که مساله مدارا در اسلام مطرح می شود. مدارا یک اصل تربیتی است که با فرد همدلی و همراهی می کند تا در گام های بعدی مساله برایش روشن شود. مدارا با تسامح و تساهل متفاوت است. مدارا یک صبر فعال و آگاهانه است و تسامح و تساهل، غفلت و بی اعتنایی ناشی از اباحه گریست.
به همین جهت اجرای قانون تنها محصور به گشت ارشاد نیست و 23 نهاد دیگر باید در این خصوص نقش آفرینی کنند که متاسفانه تعطیلند.
✅توجه شود که امر مدارا برای متن مردم است و ساختارشکنی هایی شبیه کمپین چهارشنبه های سفید از این موضوع خارج است و نیازمند مواجهه قهری است. مقصد در چهارشنبه های سفید، به گفته سرشاخه اصلی آن، براندازی است نه حجاب اختیاری یا اجباری.
#جهادتبیین
ابرگروه( براهین )پاسخگویی به شبهاتمذهبی وسیاسی روز در ایتاء 👇
http://eitaa.com/joinchat/925368339Ca1732dd521
کانال《 براهین 》👈 @barahin
هدایت شده از حسین ستوده۲
فیلم شبکههای اجتماعی:
دکتر موسوی ترکوند
مخالفت با حجاب اجباری
در قرآن هیچ جایی مجازاتی تعیین نشده برای کسی که حجاب را رعایت نمیکنه همانطوری که برای کسی که نماز نمیخونه تعیین نشده، همانطوری که برای کسی که غیبت میکنه تعیین نشده ما میگیم غیبت کردن یعنی خوردن گوشت برادر مرده خودتان. برای چنین چیزی به این زشتی و شنیعی هیچ مجازاتی تعیین نشده چرا؟ چون یک اصل اخلاقیه، یک حکم اخلاقیه. حجاب هم یک حکم اخلاقیه. درسته که یک زن مسلمان بنابر فهم خودش باید حجاب را رعایت کنه همانطوری که من الان یک درکی از حجاب دارم و همونو رعایت میکنم. این درک رو کسی نمیتونه به من اجبار کنه کی گفته حکومت وظیفه داره که ی حدی از حجاب رو به شهروندانش اجباری کنه؟
(خلاصه شده)
#پاسخ 👇⬇️
✅🌴اولا اظهار نظر در مورد دین یک کار تخصصی است پس لطفا این کار را به اهلش بسپارید.
شما بهتر اسلام را می فهمید یا مراجع تقلید؟ شما یا رهبر انقلاب⁉️
ثانیا: قرآن تنها منبع احکام الهی و آموزه های دینی نیست بلکه در کنار قرآن، اهل بیت یعنی روایات معصومین (پیامبر و ائمه اطهار) نیز از منابع می باشد.
بلکه علما، عقل انسان البته آن عقلی که به طور قطعی و صد درصد مصلحت یا مفسدهی یک کار را تشخیص بدهد را نیز جزو منابع آموزههای دینی می دانند.
🔰پس نباید به بهانهی اینکه حکم یک چیزی در قرآن نیامده، آن کار را به میل خودمان انجام دهیم.
🔹در قرآن آیات در مورد حجاب متعدد داریم ولی من به این آیه خواننده عزیز را توجه میدهم: خدای متعال در آیه ۱۹ از سوره نور مطلبی را بیان می فرماید:
إِنَّ ٱلَّذِينَ يُحِبُّونَ أَن تَشِيعَ ٱلۡفَٰحِشَةُ فِي ٱلَّذِينَ ءَامَنُواْ لَهُمۡ عَذَابٌ أَلِيمٞ فِي ٱلدُّنۡيَا وَٱلۡأٓخِرَةِۚ وَٱللَّهُ يَعۡلَمُ وَأَنتُمۡ لَا تَعۡلَمُونَ
ترجمه: كسانى كه دوست دارند کارهای زشت و منکر در ميان اهل ايمان شايع شود، (کسانی که دنبال کارهای زشت هستند) در دنيا و آخرت عذابى دردناك خواهند داشت، و خدا [آنان را] مى شناسد و شما نمى شناسيد
⁉️این آیه چه می فرماید و چه ارتباطی با بی حجابی یا بد حجابی پیدا می کند؟؟؟؟
آیا کسانی که بی حجاب یا بدحجاب می شوند و از آن دفاع میکنند در جامعه زشتیها و منکرها و گناهان را توسعه نمیدهند⁉️
🔸آیا با بی حجاب شدن زنان در سطح جامعه و انجام رفتار سبک و جلف از آنان
1⃣زنا در جامعه زیاد نمی شود؟
2⃣طلاق در جامعه زیاد نمی شود؟
3⃣ارتباط با نامحرم زیاد و عادی نمی شود؟
4⃣گناه زیاد نمی شود؟؟
5⃣ ارتباط های نامشروع و خدا ناپسند رونق نمیگیرد؟؟؟
6⃣رفتارهای حیوانی در جامعه زیاد نمیشود؟؟
7⃣بازار فاصله گرفتن از خدا رونق نمیگیرد؟؟
🌸⁉️آیا عذابی که در آیه مطرح شده شامل این افراد نمیشود؟؟ این کارها را پوشش نمیدهد؟؟
🌸⁉️آیا بی حجاب ها و بدحجاب ها نمونه و مصداق افرادی نیستند که دنبال شیوع دادن و همگانی کردن فاحشه و گناه و منکرات هستند؟؟؟؟
پس کسی نگوید در قرآن چیزی بیان نشده است.
⁉️سوال دوم:
🔆مرز مسائل اخلاقی و فقهی کجاست؟؟؟
🔆به راستی چه چیزی فقهی و چه چیزی اخلاقی است؟؟
🔆 آیا فقط به مسائل فقهی باید عمل کرد و مسائل اخلاقی آزاد هستند هر کسی دوست داشت عمل کند و هر کسی دوست داشت عمل نکند؟؟؟
🌹واقعیت این است که در نگاه اسلام انسان موجودی است که هدف از خلقت او رسیدن به قرب الهی است. هدف این است که هر روز به خدا نزدیک شود.
❇️برای رسیدن به خدا و نزدیک شدن به او خدای متعال دستوراتی داده است. که برخی را باید انجام داد و برخی را باید ترک کرد. برخی خوب هستند و برخی بد هستند.
مثلا فرموده: "اعدلوا" یعنی عدالت بورزید
و فرموده : "لا تظلموا" یعنی ظلم نکنید.
🔰 با این نگاه تفاوتی میان احکام فقهی و حقوقی و اخلاقی و... نیست و باید به همه عمل کرد.
اینگونه نیست فردی مجبور باشد نماز بخواند چون حکمی فقهی است ولی آزاد باشد دروغ بگوید به بهانه اینکه حکمی اخلاقی است.
نه اینگونه نیست.
🔰 احکام دین را می توان از زاویهای دیگر نیز نگریست.
1⃣برخی احکام فردی هستند: این احکام هر چند فرد باید آنها را رعایت کند، لکن در صورتی که فرد به آن عمل نکند به دیگران ضرری نمی رسد لذا حکومت و سایر مردم نسبت به آنها وظیفه ای ندارند.
2⃣برخی احکام اجتماعی هستند: این احکام به لحاظ اجتماعی بودن لزوم اجرای متفاوتی دارند. فرد مجبور است به آنها عمل کند و اگر عمل نکند چون به دیگران نیز آسیب میرسد، حکومت و سایر افراد موظف هستند وارد میدان شوند. وظیفه دارند تذکر دهند، وظیفه دارند شخص را مجبور به عمل کنند.
🔆حجاب یک حکم اجتماعی است. اگر فردی بی موالات باشد، لاجرم ضرر و زیان آن، صدمات و لطمات آن، وزر و وبال آن، طلاق و از پاشیدگی زندگی در اثر آن، شیوع گناه و غضب الهی در اثر آن و ... سایر افراد و عموم جامعه را در بر می گیرد.
کسی را توان ف
رار از مصیبت های بی حجابی نیست.
وقتی موج آمد، همگان را سیل آن خواهد برد.
🔆وقتی
هدایت شده از حسین ستوده۲
بی حجابی رایج شد و زنان خودشان را بزک کردند و مانند حوریه شدند:
1⃣ زندگی ها از خطر از هم پاشیدگی در امان نیست. ممکن است مردی صبح از خانه بیرون رود و شب به خانه خودش برنگردد و در خانه ی دیگری بخوابد.
ممکن است زنی صبح از خانه بیرون رود و شب جای دیگری باشد.
2⃣ جامعه از خطر رفتارهای حیوانی در امان نیست.
همّ و غمّ زنان و مردان رفتارهای حیوانی می شود.
چنین جامعه ای به جنگلی می ماند که رابطه جنسی و شهوانی در آن آزاد است. و هیچ ضابطه ای ندارد. حجاب روابط را ضابطه مند می کند
3⃣جامعه از خطر فاصله گرفتن از خدا و یاد خدا در امان نیست.
چنین افرادی وقتی در حال شهوت رانی هستند، دیگر
نماز می خوانند؟
روزه می گیرند؟
اهل دعا هستند؟
اهل نجوا با خدا هستند؟
🔆 جامعه ای که در شهوت غرق شد،
1⃣امام جامعه ی خود را یاری نمی کند،
2⃣امام جامعه ی خود را فراموش می کند،
3⃣وقتی به وجود او نیاز است، در میدان نیست.
🔰چنین جامعه ای به شدت آسیب پذیر می شود.
🔆شما نگاه کنید چه کسانی در دنیا از حجاب در ایران رنج می برند؟؟
آمریکایی ها و اسرائیلی ها و دیگر دشمنان
⁉️چرا؟
🔆چون آنها می دانند حجاب یعنی بزرگترین سد در مقابل تهاجمات آنها.
🔰 اگر
1⃣خدا پرستیم: حجاب
2⃣حجاب کشورمان را دوست داریم: حجاب
3⃣حجاب خانواده ها را دوست داریم: حجاب
4⃣اقتدار کشور را می خواهیم: حجاب
5⃣موفقیت و پیشرفت را میخواهیم: حجاب
6⃣اگر دنیا می خواهیم: حجاب
7⃣اگر آخرت می خواهیم: حجاب
#جهادتبیین
ابرگروه( براهین )پاسخگویی به شبهاتمذهبی وسیاسی روز در ایتا 👇
http://eitaa.com/joinchat/925368339Ca1732dd521
کانال《 براهین 》👈 @barahin
#شبهه_
آخوندی که رئیس عقیدتی سیاسی یکی از ارگان های دولتی هست میگه :
بعد از شلوغیهاے اخیر یڪ روز در نمازخانه یک خانم کارمند بسیار محجبه سوالے رو از من پرسید که هیچ پاسخی نداشتم
اون خانم محجبه پرسید :
چرا پلیس و بسیجیها توے اعتراضات اخیر روے زنان و دختران دست بلند میکردند و آنها رو میزدند؟؟
گفتم : چون آنها خلاف قانون عمل کرده اند و کسے که خلاف قانون عمل کنه مستحق تنبیه هست چه زن باشه یا مرد باشه
آن خانم پرسید یعنے اگر یڪ زن خلاف قانون عمل کنه یڪ مرد بسیجے یا پلیس حق داره روے اون زن باتوم بکشه یا اون زن رو با لگد بزنه؟؟
گفتم بله حق داره چون مجرم مجرمه و کسے که قانون رو زیر پا میذاره باید تنبیه بشه .
خانم محجبه گفت : پس شما میگید که این زنها و دخترانے که تجمع و اعتراض کرده اند چون تجمعشان خلاف قانون بوده مستحق تنبیه هستند و دیگه توجهے به محرم و نامحرم نمیکنید
گفتم بله دقیقا درسته
خانم محجبه گفت : شماها هزار و چهارصد ساله که براے سیلے خوردن حضرت فاطمه زهرا عزادارے میکنید و غیرتتون به جوش میاد و اون فرد سیلے زننده رو مستحق عذاب میدونید و هر سال سه دهه براے حضرت زهرا و سیلے و لگد خوردنش عزادارے میکنید
گفتم بله چون مامورین خلیفه نباید دست روے یڪ خانم بلند میکردند .
خانم محجبه گفت : مگه خلیفه وقت دستور نداده بود که همه باید با او بیعت کنند ولے حضرت علے از دستور و قانون خلیفه مسلمین سرپیچے کرد و بیعت نکرد
گفتم بله
گفت : پس حضرت علے خلاف قانون عمل کرده و مستحق تنبیه و دستگیرے بوده و در ضمن حضرت زهرا هم چون کمڪ به یڪ فردے که خلاف قانون عمل کرده مستحق سیلے و لگد بوده و ماموران خلیفه مسلمین کار درستے انجام داده اند . چون امر ؛ امر ولی مسلمین بوده است
آخونده گفت هر جورے که خواستم جواب اون خانم را بدهم تف سر بالا بود و هیچ جوری نتونستم توجیه کنم و از همان روز تا الان این سوال خانومه مثل خوره جانم رو میخوره و فهمیدم که مردم حواسشون خیلے خیلے جمع هست .
یک ساعت تفکر از هفتاد سال عبادت بهتر است .
هدایت شده از جان من و سید علی💕
سلام و احترام
#پاسخ♦️👇
✅🌴 اولا هیچ قانونی نبایست مصداق ظلم و مخالف شرع باشد
🔹 سوال اساسی : آیا الان با هر مخالف قانون برخورد فیزیکی میکنند؟(اساس شبهه نادرست است)❌❌
🔸آیا با حضور میلیون ها پرونده جرم در ایران آیا مجرمین داخل خیابان قبل از برگزاری دادگاه تنبیه میشوند؟ (نویسنده شبهه با سفسطه به دنبال القاء حرف غلطش و به تبع آن قیاس نارواست)
🔹 صدالبته در همه دنیا هر تجمعی که خلاف امنیت ملی باشد و موجب خسارت شود بعد از درخواست اولیه با متخلفان برخورد میشود. هر ماه ده ها تجمع جلوی مجلس برگزار میشود و معترضان به دنبال احقاق حقوق خودشان هستند لیکن کسی به آنها بی احترامی و هتک حرمت نمیکند
🔸 آیا در نظام اسلامی و حتی بر اساس قاعده دموکراسی کسی که با نظام حاکم بیعت نکند دست بسته او را برای بیعت میبرند و به خانه او حمله ور میشوند. دقت شود قیاس دو فعل در شبهه بسیار کودکانه لحاظ شده است
🔹در جمهوری اسلامی ایران هم اکنون بیشمارند که با نظام مخالفند و از حداکثر حقوق شهروندی برخوردارند
🔸❌ چند دروغ و نکته دیگر در این ماجرا:
اولا ماجرای ضربت خوردن مربوط به غصب فدک بود
ثانیا حق و قانون با علی بود و آنها علیه قانون و حکومت نبوی کودتا کرده بودند
ثالثا بزرگنمایی های هالیودی در زدن زنان در جریان اغتشاشات خاصیت لامرز و لامذهب بودن فضای مجازی است که نخ نما شده و به آن عادت کرده ایم.
🔹انتساب این داستان های ساختگی به فلان آخوند سازمان نظامی کذب است❌
و هدف تضعیف چهره حقوقی آنهاست.
🔸دوستان عزیز هجمه شدید ماهواره ها علیه ارزش های دینی و اهل بیت نشان از درستی حرکت شما خوبان دارد و گرنه آنان برای اسلام آمریکایی لایک هم می فرستند!!
✍ محمد صادق سلطانزاده بشرویه
#نبرد_روایتها🌱
#حق_طلب_باشیم_وحق_جو🌱
#جهادتبیین
ابرگروه( براهین )پاسخگویی به شبهاتمذهبی وسیاسی روز در ایتا 👇
http://eitaa.com/joinchat/925368339Ca1732dd521
کانال《 براهین 》👈 @barahin
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شبهه
مبارزه با اسراییل باخوردن غذا درروز ماه مبارک رمضان
هدایت شده از یاسین افخمی
غذایی که مزۀ مبارزه با صهیونیستها را میدهد
🔹خادمان مسجدالاقصی را بهنام مرابطات میشناسند. در ماه رمضان مرابطات غذایی به اسم مقلوبه میپزند و کنار مسجدالاقصی سفره میاندازند و قابلمه آن را روی سینی واژگون میکنند و در انتها مشتهایی را ته قابلمه میکوبند به نیت سرنگونشدن رژیم اشغالگر.
🔹صحنۀ برگرداندن غذای مقلوبه در مسجدالاقصی و کشورهای دیگر به یک کنش سیاسی تبدیلشده و مفهومش این است بهزودی رژیم صهیونیستی سرنگون میشود. از چند سال گذشته خانوادههای ایرانی نیز در این کنش سیاسی شرکت میکنند و انزجار خود را از صهیونیستها نشان میدهند.
💢«مردمی که تاریخ خود را فراموش کنند، محکوم به شکستند»
هدایت شده از شماخیل
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این غذا نماد واژگونی اسرائیل شده
این کلیپ رو ببینید همه چی روشن میشه
ضمنا جوری تیتر زده خوردن در روز که اتهام بزنه به روزه خواری
کانال براهین پاسخگویی به شبهات مذهبی وسیاسی روز
سلام وقت شما بخیر #شبه چرا انتظار دارید فرمانده ناو وینسنس که به پرواز IR655 شلیک کرد محاکمه و اعد
پاسخی دیگر بر مقایسه فرمانده ناو وینسنس و هواپیمای اوکراینی👆👆👆👇👇👇
هدایت شده از جان من و سید علی💕
سلام و احترام
#پاسخ 👇⬇️
اولا قیاس این دو اتفاق کاملا اشتباه و ناجوانمردانه است ❌❌
🔹فرمانده ناوی که بعد از شلیک جشن و پایکوبی میگیردبخاطر قتل عام ۲۹۰ و خورده ای انسان بیگناه از زن و مرد و کودک ...
وبا افتخار و غرور از او یاد میکنند و نشان لیاقت و شجاعت از رئیس جمهور وقت آمریکا میگیرد بخاطر این فاجعه هولناک ...
🔸و اما در ایران ..
دیدید چطور بخاطر این اشتباه چه کسانی سر فرود آوردند و گردن خم کردند
واقعا باید تاسف خورد به حافظه ضعیف برخی ما ایرانیها که تحت تاثیر بوق و کرنای رسانه ای غرب چشمهای خود را بر واقعیتهای مبرهن می بندیم .
🔹بعد این احکام هنوز به صورت رسمی منتشر نشده
دوم اینکه قطعی نیست و قابل تغییر هست هم از جهت متهمان که بالاخره در خواست تجدید نظر دارن هم از طرف خواهان پرونده که خانواده اون کشته شهدا و شهدای هواپیمای اوکراینی هستند
🔸دستور و عمل و آیین نامه ها هم از طریق شبکه پدافند هوایی کشور اداره میشده که فرمانده ش هم ارتش هست و ذیل پدافند هوایی ارتش اینا همه باید عمل میکردند
حالا ی کاربر ی اپراتور مغایر با دستور العمل ها وبا لحاظ شرایط جنگی فکر کرده هواپیما موشک کروز هست چون از لحاظ سرعت و سمت حرکت ک داشته به سمت مراکز حساس می رفت تشخیصش این بود ک موشک کروز هست و به سمت اون شلیک کرد چون چند ساعت قبل گفته بودند سیصد تا فروند ی جا گفتن سی تا ی جا گفتن پونزده تا موشک کروز شلیک شده و به سمت ایران داره میاد با محاسبات خودش تشخیص داده ک تقریبا الان نزدیکی شش صبح باید به تهران رسیده باشه ک متاسفانه زمانش میخوره به این هواپیما...
قیاس ابن دو حادثه را از ذهن بیرون کنید
خبر حکم 👇
متهم ردیف اول پروندۀ هواپیمای اوکراینی به ۱۳ سال حبس محکوم شد/ مرکز رسانه قوه قضائیه: متهم ردیف اول پروندۀ هواپیمای اوکراینی در جایگاه فرماندۀ سامانۀ دفاعی تور امیک، بهتصور اینکه ویژگیهای هدف شبیه به موشک کروز بوده، برخلاف دستور پست فرماندهی و بدون گرفتن مجوز و مغایر با دستورالعملها دو فروند موشک به سمت هواپیمای اوکراینی پرواز پیاس ۷۵۲ شلیک کرده است/ او به اتهام مباشرت در قتل شبه عمد سرنشینان هواپیمای اوکراینی مستند به تحمل ۳ سال حبس تعزیری محکوم شده است؛ این متهم همچنین بهدلیل لغو دستور ابلاغی به حداکثر مجازات یعنی ۱۰ سال حبس تعزیری نیز محکوم شده. او همچنین باید به اولیای دمی که درخواست دیه داشتند، دیه بدهد.
#شبهه_
سوره هود آیه ۶ :
هیج جنبنده ای در زمین نیست
جز آنکه روزیش به دست خداست.
سازمان ملل:
هر ۵ ثانیه یک کودک از گرسنگی میمیرد.
من میگم یکی از این دو جمله دروغ است…
هدایت شده از جان من و سید علی💕
سلام و احترام
#پاسخ 👇⬇️⬇️
✅🌴اولاً: تضمین روزی بندگان به معنای فراهم بودن زمینه ها برای بهره برداری انسان از آن با کوشش خودش است، نه اینکه خدا روزی هر کس را مستقیم در اختیارش بگذارد.
🔹ثانیا: علاوه بر تلاش، وجود عدالت اجتماعى نيز شرط تقسيم عادلانه روزىها است؛ و اگر گفته شود: چرا خداوند خودش جلو ظلم ظالمين را نمى گيرد؟ مى گوئيم اساس زندگى بشر بر آزادى اراده است.
🔸ثالثا: اگر انسان با درایت خود، روزی خویش را از منابع خدادای را در زمین کشف نکند، فقط باید خودش را به خاطر تأمین نشدن روزی اش ملامت کند.
♦️ از دیدگاه اسلام ریشهی همه بدبختیها نه در کمبود امکانات طبیعت بلکه در اعمال ظالمانه انسانها است. چرا که خداوند روزی هر جنبنده ای را فراهم می کند:
♻️🌴«وما مِن دابَّةٍ فِی الاَرضِ اِلاّ عَلَی اللّهِ رِزقُها ویَعلَمُ مُستَقَرَّها ومُستَودَعَها کُلٌّ فی کِتابٍ مُبین؛(1)
هیچ جنبندهای در زمین نیست مگر این که روزی او بر خداست. او قرارگاه و محل رفت و آمدش را میداند، همه اینها در کتاب آشکاری ثبت است.»
♦️بنابراین اگر بخشی از جامعه در فقر به سر میبرند نتیجه اعمال ناشایست خود انسانهاست:
⬇️⬇️
♻️«ظَهَرَ الفَسادُ فِی البَرِّ والبَحرِ بِما کَسَبَت اَیدِی النّاسِ لِیُذیقَهُم بَعضَ الَّذی عَمِلوا لَعَلَّهُم یَرجِعون؛ (2)
فساد، در خشکی و دریا به خاطر کارهایی که مردم انجام دادهاند آشکار شده است، خدا میخواهد نتیجه بعضی از اعمالشان را به آنها بچشاند شاید (به سوی حق) بازگردند.»
♦️و بر همین اساس امیر مؤمنان علی(ع) فرمود: «هیچ فقیری گرسنه نماند مگر آن که توانگری از دادن حق او ممانعت کرد.»
♦️و فرمود: «همانا مردم جز در اثر گناه ثروتمندان، فقیر و محتاج و گرسنه و برهنه نمیشوند.»
پی نوشتها:
1. سوره هود/ آیه 6
2. سوره روم/ آیه 41
ابرگروه( براهین )پاسخگویی به شبهاتمذهبی وسیاسی روز در ایتاء👇
http://eitaa.com/joinchat/925368339Ca1732dd521
کانال《 براهین 》👈 @barahin
سلام
دوستی میگفت امسال به خاطر صلح بیت ایران و عربستان ماه رمضان و عیدمون با اونها یکی شده آیا درسته ؟
#سوال