♨️لفظ کیهان به اصغر فرهادی/ سرمایهگذاریهای بیگانگان بر او تأثیر گذاشته!
روزنامه کیهان نوشت:
▫️اصغر فرهادی با انتشار بیانیهای از جمهوری اسلامی ایران اعلام برائت کرد و اظهارنظر برخی در انتساب او به نظام مردمی ایران را فریبکارانه خواند.
▫️تناقضهای آقای کارگردان در این بیانیه تمامی ندارد. او ظاهرا از انتسابش به حکومت و دولت ایران برآشفته اما باید به یاد بیاورد آن زمان که از دریافت جایزه اسکار به خود میبالید و اعتبار جهانی کسب میکرد؛ با کمال تأسف فیلمش با حمایت حکومتی و از طرف نهادهای دولتی همین حکومت به آکادمی اسکار معرفی شده بود.
▫️حالا بهنظر میرسد جوایز جشنوارههای خارجی و سرمایهگذاریهای بیگانگان بر روی او تأثیر خود را گذاشته و ضمن تغییر ذائقه فیلمسازیاش با ساخت فیلمهای چرک و سیاه از ایران اکنون او حتی از مردم و نظام مردمی ایران نیز بیگانه شده است. فرهادی همزمان میخواهد با حکومت و ضد حکومت باشد؛ تناقضی که انگار این روزها آزارش میدهد.
@ponezs
@barjan
📱این تارنما را به عنوان «پایگاه رسمی نشر اندیشههای بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران» ایجاد کردهاند ولی مطالب ده روز گذشته را که میبینید بازنشر خاطرهگویی علیاکبر صالحی بود و دفاع مجید انصاری از FATF و نشر مصاحبه با یکی از سران نشست اساتید و البته؛ پوشش خبری یکی از دیدارهای آقای سیدحسن مصطفوی.
ظاهرا آقایان «پایگاه» را با «پاتوق» اشتباه گرفتهاند و فرد دیگری غیر از امام را به عنوان «بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران» پذیرفتهاند و الا این افراد نسبت و قرابت فکری چندانی با امام ندارند.
📨@enghelabehma
@barjan
🔴نقد و تعالی
🔶«نقدها و مخالفتها» را هر چند تلخ و ناگوار و حتی نادرست و غرضورزانه باشند، «نعمتی الهی» و فرصتی برای «پیشرفت و تعالی» بدانید.
🔶هرگز از مخالفان خود نهراسید؛ آنان خدمتگزارانی ناخواسته و ابزارهایی رایگان برای پرواز و پیشرفتند.
🔶فراموش نکنید پرندگان با «بادهای مخالف» بالاتر میروند نه با «بادهای موافق». بادهای موافق حتی اجازه بلند شدن را هم به پرنده نمیدهند چه رسد به پرواز کردن!
🖊احمدحسین شریفی
#اخلاق
@barjan
مستند تاریخی «بی پایان»
این مستند به نهضت جنگل و قیام #میرزا_کوچک_جنگلی میپردازد.
🔹 برنامه پخش در شبکه های مختلف سیما
@barjan
عکس #شهید حجةالاسلام #میرزا_کوچک_جنگلی
🔴حرکتِ «میرزا کوچک خان» صددرصد اسلامی و ایرانی بود.
«منشأ حرکت #میرزا_کوچک_خان یک منشأ صد در صد دینی و اعتقادی است. رفتار او هم یک رفتار دینی و اعتقادی است، یعنی انسان مشاهده میکند با اینکه در درون تشکیلات خودشان مخالفینی داشت، بعضی از اقشار گوناگون ممتاز هم با او مخالفت میکردند، امّا مرحوم میرزا کوچک در برخورد با اینها کاملاً حدود شرعی را رعایت میکرده و اهل درگیری با داخل نبوده[است]. مثلاً کسانی بودند که مخالفتهای اعتقادی با ایشان داشتند؛ همراهان ایشان - آن افراطیها - میگفتند اینها را بزنیم سرکوب کنیم! میرزا کوچک نمیگذاشته، جلوی اینها را میگرفته و مانع میشده از اینکه این کار را بکنند؛ یعنی رفتار هم یک رفتار دینی است. و حرکت، یک حرکت صد در صد اسلامی و ایرانی است. »
برشی از کلام اندیشمند اسلامی، سید علی خامنه ای(حفظه الله تعالی)
۱۳۹۲/۰۲/۱۶
#شهدا
@barjan
هدایت شده از روزنه
7.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 سخنرانی بانوی دانشجو در نماز جمعه تهران و چند نکته ناصحانه!
از مناقشات مربوط به اصل رویکرد ستاد در تریبون دادن به امثال این بانوی دانشجوی منتقد مع بگذریم، طرح شبهه توسط او علیه #طرح_صیانت که اقدامی انقلابی و عقلائی است، موجب گلایه و عجیب بود!
لا اقل اگر بنای بررسی این مسئله در تریبون جمعه وجود دارد، جا داشت یک نفر به عنوان مدافع طرح نیز سخن بگوید تا طرحی که حاصل زحمات تخصصی و اراده حاکمیتی است، در آستانه بررسی در مجلس، اینگونه مورد تهاجم قرار نگیرد؛ آنهم از تریبون نماز جمعه تهران که طبعا انتظار بر آن است که حامی سازماندهی به وضعیت بیضابطه فضای مجازی باشد.
از این که بگذریم؛ سخنان خطرناک این بانو در دامن زدن به دوگانه #تریبونحاکمیت/ #تریبونمردم بود!
این دقیقا همان خط رسانهای است که دشمن سالهاست در پی القای آن بوده است!
تحول در تریبون جمعه امر مبارکی است اما کاش حساب شده و با مشورت نخبگان انقلابی و دلسوز همراه باشد که مضرات آن به صفر برسد!
@rozaneebefarda
« منصور » را نوشیدم.
#وظیفه_شناسی کلیدواژهای آشنا اما غریب است که باید از سیره زندگی شهید ستاری درس بگیریم.
صلواتی برای ایشان هدیه کنیم.
@barjan
هدایت شده از بنیاد تاریخپژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی
⚫️تاریخسازی به سبک کدیور؛ خاطرهسازی مجعول و بهتان به علامه طباطبایی(ره)
🔴پاسخ بنیاد تاریخپژوهی به بهتان تاریخی کدیور علیه علامه طباطبائی رحمهالله
🔹نقطه آغاز کدیور برای روایت مناسبات علامه طباطبائی و انقلاب اسلامی این جمله است: «اولین شهید این انقلاب، اسلام بود» کدیور جمله مزبور را به علامه طباطبایی نسبت داده و با رویکردی جزمگرایانه آن را « نظر نهائی وی [علامه] دربارهی انقلاب 1357 و جمهوری اسلامی» قلمداد کرده است. این جمله برای کدیور مبدأ تحلیل به حساب میآید، و با تکرار همین جمله آن را دلیل بر تفاوت منظر بنیادین علامه طباطبائی با امام خمینی در تحولات اجتماعی تلقی کرده است. او در نهایت چنین نتیجه گرفته است که علامه طباطبائی هرگز «جزء حامیان انقلاب 57 یا پشتیبانان نظام جمهوری اسلامی قرار نمیگیرد.»
🔸محسن کدیور طی چهار یادداشت تلاش کرده تا علامه طباطبائی را به اصطلاح، «عالمی ضد انقلاب» معرفی کند. اما پرسشی که به ذهن هر خواننده منصفی خطور میکند آنست که مستند کدیور برای این جمله و دلیل او برای این نسبت دادن چیست؟...
متن کامل یادداشت
🔊به رسانه رسمی بنیاد تاریخپژوهی و دانشنامه انقلاب اسلامی بپیوندید:👇
https://eitaa.com/joinchat/861732881Cb60e54e1db