2.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔆شیخ نعیم قاسم: اجازه نمیدهیم آمریکا و اسرائیل کشورمان بگیرند
♦️دبیرکل حزب الله لبنان به مناسبت سالروز ولادت حضرت مهدی (عج):ما میخواهیم دفاع کنیم و تسلیم نمیشویم.
@basaeer
🔴 بیش از ۱۴ هزار استاد دانشگاه اقدام اروپا درتروریستی خواندن سپاه را محکوم کردند
♦️۱۴ هزار و ۲۳۷ نفر از استادان دانشگاههای مختلف ایران در بیانیهای، اقدام اروپا در تروریستی خواندن سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را غیرحقوقی، غیرمسئولانه و ضدانسانی توصیف کردند و خود را پاسدار انقلاب اسلامی دانستند.
♦️در این بیانیه تاکید شده است: این اقدام خصمانه و مداخلهگرایانه دولتهای اروپایی در راستای تشویق ترامپ برای حمله نظامی به ایران، مشروعسازی تجاوز نظامی و معرفی سپاه پاسداران بهعنوان عامل سرکوب مردم ایران صورت میگیرد تا انتقام خویش را از ملت ایران که مجدداً به حمایت از نظام اسلامی پرداخته و صف خویش را از اغتشاشگران و تروریستها جدا کردند، بگیرند.
@basaeer
2.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔆 مسیر منتهی به مسجد جمکران در شب نیمه شعبان؛ مملو از جمعیت
@basaeer
1.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✊طنین شعار «مرگ بر اسرائیل و آمریکا» در صحن مسجد مقدس جمکران
♦️همزمان با شب ولادت حضرت مهدی(عج) و تجمع پر شکوه شیعیان در مسجد جمکران شعار مرگ بر اسرائیل و آمریکادر صحن مسجد مقدس جمکران طنین انداز شد.
@basaeer
🔹احسنت؛ رضایت اکثریت در این است که ۱۸ میلیارد متر مربعی که اکنون در تملک وزارت راه است را بین حدود ۹۰ میلیون ایرانی توزیع کنید تا هر ایرانی لااقل ۲۰۰ متر زمین داشته باشد!
🔹رضایت اکثریت در این است که ترمز بانکهای متخلفی که بخش زیادی از تسهیلاتشان را به افراد حقیقی و حقوقی وابسته به خودشان میدهند را بکشید و منابع و تسهیلات بانکها را عادلانه بین همه مردم توزیع کنید!
🔹رضایت اکثریت در این است که در این شرایط بغرنج اقتصادی، در تشخیص اولویتها دچار اشتباه نشوید و وقتی مشکل اصلی ملت، معیشت است با طرح مسائل فرعی و فاقد اولویت نظیر موتورسواری بانوان به شعور آنها توهین نکنید!
🔹رضایت مردم در این است که جلوی ریخت و پاشهای برخی شرکتهای دولتی و شبه دولتی که هر سال از جیب مردم میلیاردها تومان به خودشان پاداش میدهند را بگیرید تا مردم باور کنند واقعا به دنبال کسب رضایت اکثریت هستید! ناصحانه عرض میکنم که اگر واقعا به دنبال رضایتمندی مردم و تحقّق هریک از موارد بالا باشید تمام ظرفیت ما در خدمت شماست...
بلد طیب/کانال رسمی دکتر منانِ رئیسی
@basaeer
10.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 گزارش نفیسه کوهنورد، خبرنگار ارشد بیبیسی از لبیک شیعیان جهان به رهبر انقلاب و اعلام آمادگی سراسری برای مقابله با آمریکا در دفاع از ایران!
@basaeer